5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • sigmavirus1
    Van, az egyetlen DBZ játék X-en..:)
  • Solidus
    Mégis van...Vagy fake...:DDD
  • sigmavirus1

http://www.gamefaqs.com/console/xbox/data/925170.html
  • Solidus
    Az sincs.
  • sigmavirus1
    X-re csak DBZ:Sagas van asszem.
  • sigmavirus1
    Hát a saját karakterek kráálásán kívűl ez mind benne van azösszes eddigi Budokai-ban és a Tenkaichiben is.

Erről jut eszembe, rohadnagy bunyúkat nyomtunk hétvégén haverral Tenkaichiben, a multiplayere kurvajó.
  • Solidus
    Jól tudod...
  • avaava
    ha jól tudom sehonnan, mer nem készült xboxra
  • Crazy Mate
    A budokai 3-at xbox-ra honnan lehet beszerezni?
  • UltimateGamR
    Dragon Ball nézése közben épp egy kira játékötletre figyeltem fel:) Csinálhatnának a fejlesztők csak egy a Harcművészetek nagytornájára épülő játékot. Lehetne játszani selejtezőket , elődöntőket stb stb. Lenne 180 egyedi karakter ( Son Goku , Krilin , Vegita csak ellenfél ). És lehetne alkotni egyedi karaktereket és kreálni hozzájuk saját mozdulatokat. Milyen jó is lenne , most épp erre vágynék :D
  • God of War
    annak kézikönyv ha bent vannak ezek a dolgok:)
    bár én kk sose olvasok
  • Fyrex
    énis felfogtam mivel végigpörgettem a gémet de azthittem aki még nem annak bonyolultabb lesz :))

hálistennek nem
  • Jagi
    én is rögtön levágtam :)
  • t256
    Megértettem. Köszi!
  • God of War
    értelmesebben nem tudom elmagyarázni én is k.rég jáccotam vele.
    lehet hogy nem is igy kell.de legalább probáltam segiteni vagyis nagyhangsujt fektetek ki a probáltamra:)
  • Fyrex
    ebből most tuti értett vmit... :D
  • God of War
    nem.
    ugye ahogy megy az a "csik"felfelé azt gondolom te is látod
    na ha már látod hogy a végefelé ér akkor megnyomsz 1 gombot mongyuk az Xet és hogyha nekem több a csikod akkor Attack Win van
  • t256
    Srácok! Nemrég kezdtem el a budokai 3at. Vannak azok a skillek, amiket úgy lehet behozni, hogy lenyomom egyszerre a 4 gombot(3szög,4zet,X,kör. Ilyenkor nyomogatni kell az analog gombot. Ezt jól tudom ? Mert ha Én csinálok ilyen támadást, nyomom az analogot, de egyfolytában defense win van. Ha ellenem csinálják, akkor pedig attack win.
    Hogy kell bevinni/védeni ezeket a támadásokat ?
  • ronihun
    nekem se teccik...csak pénteken lesz meg és ezért szeretnék róla videót nézni ahogy játszanak...mert már nagyon várom és már szinte minden videót láttam róla sajnos..De ha tudtok egy olyan oldalt amin jó videók vannak róla akkor THX!
  • Jagi
    vegyél konzolt...
    Én is meguntam a PC-sek gyatra felhozatalát...
    sehol egy FF egy Budokai egy DOA (tekken, de a 3-mat emuval lehet játszani)... főleg ezekért vettem anno a konzolom azóta mát jó kis címek összegyültek :)
  • bbccc
    Ezek a 3d-s szuper király Dragon Ball-os játékok szinte soha nem lesznek átalakítva PC-re. Max több év mulva
  • moralosan
    mekkora szar az a műsor
  • ronihun
    A Game over-ben amikor a Tenkaichit tesztelték az nincs fent valamelyik honlapon?
  • Jagi
    én elő szoktam venni 2 hetente tápolni meg story-zni...
    főleg Gogeta-val meg Vegeto-val ökörködöm :)
  • ps two
    Hi

neten hol tudom megrendelni a Budokai 3 -at?Mert az 576on elfogyott
  • cocobanana
    Hát nem tudom hogy vagytok vele de én már kezdem unni a Budokai 3t. Gokum 67lvlü de már nincs kedvem tovább fejleszteni és innentöl már számomra unalmassá vált a játék.
  • sigmavirus1
    Nekem még Cell Jr. lenne vissza de semmi türelmem vacakolni DA módban..:(
  • cocobanana
    62% járok. Most veszem 50.000ért az ultimate attackokat.
  • Callme
    http://media.ps2.ign.com/media/824/824079/vids_1.html

Ingyenesen letölthető Tenkaichi 2 trailer-ek
  • sigmavirus1
    Cell Jr és Saibamen is megvan?
  • cocobanana
    Hát ez kész. Most reggel bekapcosltam a ps2 és elkezdtem nyomni gohannal és elsönek megvertem super buut.Aztán utána elkezdtem még1x végigvinni gohannal és erre bejött kidbuu és utána brolly.Ez által megszereztem supreme kait.Most még Videlt,Herculet,Vegita(SSJ4 kapsziláját),Gogetat(SSJ4 Vegita),Gotenkset na meg c16t kell megszereznem
  • sigmavirus1
    Én nem nagyon szoktam leállni fejleszteni. Super Buu elsőre geci, egyébbként csak bel ekell jönni a játékba és senki sem ellenfél.
  • cocobanana
    Halljátok ti hogyan fejlesztitek a karaktereiteket elsönek? Mert pl:Gohannak az a healjet és attackját fejlesztettem és egyszerüen nem birom elverni super boot holott a animeben simán megverte gohan.Egyszerüen olyan eröseket üt super boo ilyen 300-500dmgket én meg aliig ütök 300.Vmi kis helpet
  • sigmavirus1
    Ehh, pont azt írja hogy nincs radar...

Egyébként radar nélkül is lehet találni csak jó alaposan körbe kell nézni. Na meg radart is fogsz találni valahol.
  • God of War
    ha van radarod akkor bekapcsolod azt körözöl egy sort megfogod találni nyugi:)
  • moralosan
    találnod kell, nincs semmi bonyolultság ebben...
  • cocobanana
    Gokuval hogyan tudom összeszedni a gömböket a sayain sagaban?MErt mikor elején megyek gokuval hogy kinyirjam Raditzot akkor nincs radarom. Csak namekon szerzek radart ott összegyüjtök 2 gömböt,cell sagaban 1,buu sagaban 2.De a Sayain Sagaban honnét szerezzek radart? Mert Westt Citybe nem otk menni hogy bulma adjon
  • Szuperkaraj
    ja vagy várj..SSJ2 ( vagy 1, nemtom :D ) Gogétát kapod meg asszem akkor, amikor a kicsikkel harcolsz a tornán, és SSJ4 Gogétát majd Omega Shenronnál talán...de igen, SSJ4 Gogétához kell az SSJ4 kapszula
  • Szuperkaraj
    igen, meg kell keresni az SSJ4-et Gogétához, őt asszem akkor lehet megkapni ha előhozod a Brolys csatát, utána kapsz egy papírt, amin meghív Goten és Trunks a nagytornára, ott Gogétaként kell harcolni, asszem meg is kapod,a black membershipet elég egyszer megtalálni, ha megvan akkor nemkell másokkal is, Omega Shenront már nem tudom, asszem úgykell hogy Gogéta előtt ( a sorrend Broly, majd ez, utána Gogétás csata ) elrepülsz egy kicsi szigetre, a térkép jobb alsó sarkába ( nembiztos ) és ott leszállsz ( ja amúgy ez Goku ) és ott megkapod az ő SSJ4 kapszuláját, utána viszed a storyt és asszem beadja Omegát is
  • cocobanana
    HA megvna vegitával a breaktrough kapszula akkor muszály meg keresnem a ssj4 kapszulát hogy gogétát elöhozzam?és gogétát hol találom vagy ö hozzá is kapszula kell? és ha gokuval megvan a black kártya akkor vegitával is meg kell szereznem hogy a shopba beadja?na meg omega shenront öt hol találom? bocsi a sok kérdésért csak angolul nem tudok ohgy utána olvassak.