5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fyrex
    SPIRIT BOMBBAL ÖLD MEG!!!!!!!!!!!!!

annyit tesz hogy ne ütéssel öld meg hanem ráküldöd a spirit bombot és meghal

nem értem ezen mi bonyolult magyar ember megérti

te azzal ölted meg hogy leütötted

tiszta barátom? :)
  • ronihun
    Én meg úgy öltem meg hogy kivédte a Spirit Bombot ----- <kb ennyi maradt az életéből,én meg leütöttem és nem lehetett!
  • Fyrex
    ha spirit bombbal ölöd meg akkro vissza lehet menni

és ott van a térkép jobb alsó sarkába ha jól emlékszem
  • ronihun
    Hogy a **** lehet átváltozni SSJ4-be?Volt egy végigjátszásba hogy a Kidbuu-t egy Spirit Bomb-bal győzd le és utána keressem meg az SSJ4 Goku-t.Nem is lehet utána visszamenni a térképre repülni!Akkor hogy a pi***ba szerezzem meg?
  • God of War
    Sikerült szereznem egy ritkaságot(lehet hogy nem az de számomra az)Dragon Ball Budokai 1 ezt már nem is forgalmazzák.Nagyon jó bár nem olyan jó a grafja mint a BDZ Budokai 3-nak de azért nem rossz.
    Mennyit kostál a DBZ Budokai Tenkaichi?Jah a Tenkaichi2 mikor jön ki?
  • Balyy
    Az már abban a kis "videóban" van amit bead ha másodszor is megnyomtad az L2-t!
  • moralosan
    srácok, a fusionhöz először el kell ütni/rúgni a fenébe az ellenfelet, hogy "időd" legyen az átalakulásra - tehát ez után kell megnyomni az L1-et vagy 2-t.
  • moralosan
    JIPPPIÁJÉÉÉHÚÚÚÚ

• gvanessa
    kössz, majd megpróbálom : )
    ha nem megy, majd még jövök ;)
  • Balyy
    bocs L2-t mind a kétszer!
  • Balyy
    Nem tom mennyi energia kell hozzá de töltsd fel maxra majd nyomd meg az L1-et!
    Befog pirosodni a karakter(sajna ezt nem tom hogy hívják) és utána menj oda az ellenfélhez és mégegyszer nyomd meg az L1-et!
  • gvanessa
    igen, a 3ról beszélek. be is raktam, de egyzserűen nem tudok átváltozni :(
  • Balyy
    gondolom budokai 3ról beszélsz! mondjuk a tenkaichivel még nem játszottam(sajnos)! Be kell rakni azt a skill-t gokunak v. vegeta-nak az edit skils-ben!
  • gvanessa
    úgy értem vegitová
  • gvanessa
    nekem is az lenne a kérdésem, h ha többször végigvittük son gokuval és vegitával, akkor hogy lehet átváltozni? már rég játszottam vele, asszem volt egy fusio kártyám is.
  • Szuperkaraj
    nemrossz, de remélem a storyt valahogy megcsinálják benne, a másik, a Super Dragonball Z az mire jön majd ki?
  • UltimateGamR
    Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2
    ( no ilyenkor van az hogy megint besz*pták a PCsek , jön a folytatás!)

no és a Super Dragon Ball Z

• Szuperkaraj
    Budokai 3 walktrough vagy Budokai 3 FAQ megteszi a gugliban ;)
  • ronihun
    -.- Hogy keressem meg a Google-ba?"Mikor lehet SSJ4-é változni a Dragon Ball Z Budokai 3-ban?"?
  • moralosan
    néha használd már a google-t :P
  • Fyrex
    meg kell találni a storyban
  • Balyy
    Természetesen songokuval ill. vegetaval kell végig vinni a történetet(dragon universe) de asszem elsőre nem kapod meg! De lehet sajna erre nem emlékszem! Viszont h bizonyos dolgokat megkapj mindenképp végig kell vinni többször is főleg songokuval!
  • ronihun
    Egy kérdés!Mikor lesz SSJ 4?Kivel kell kiakasztanom hogy meglegyen?
  • Fyrex
    nem kell megvenni, nemtom már hogyvan, karakter választásnál jobbra balra gomb asszem
  • ronihun
    Végigcsináltam!De nemtom megcsinálni mert valszeg nem jót nyomok vagy mi!De hogy lehet ruhát cserélni?Meg kell Venni?
  • Fyrex
    csináld végig a tutorialt és minden menni fog
  • ronihun
    Hogy lehet ruhát cserélni bármelyik karival?És hogy lehet olyan nagy támadásokat mint pl:Genki-Dama(Spirit Bomb)?
  • avaava
    Nah mien az oldal?
  • ronihun
    THX!
  • avaava
    http://www.dragonballgames.atw.hu/
    itt foglalkoznak/tak a budokaival pontosabban cask a budokai 3 van kidolgozva de az elég szépen. ide felnézhetsz nyugodtan
  • egypszichonauta
    repkedjél össze vissza,vagy a másik megoldás,hogy egyből nyomsz rá egy kamehamét,majd egyből töltesz amikor felkell megint ráküldesz egyet,és így tovább,nyugi majd buus résznél is lesz ilyen túlélős az még keményebb lesz...
  • Jagi
    mozogni?
  • UltimateGamR
    DB Budokai Tenkaichiben kellene egy kis segítség!

SS saga( legelső )-ban amikor Son Gokuval kell harcolnom Vegitával amikor már átváltozott majommá. Feladat hogy túl kell élni még az idő lenem jár.
    Egyszerűen sehogy nem élem túl ha közel vagyok hozzá 3 ütéssel lenyom , de ha távol akkor rámdob két sziklát és akkor is meghalok.
    Van valami taktika hogy kellene túlélnem ezt a gyilkos menetet ?
  • Jagi
    és az ép-tek folyamatosan csökken...
    ma már nem olyan gáz mint karácsonykor... (azóta van meg a game), de az elején szivatott kid Buu is : )
    SuperBuu-t meg 10-ból 9-szer nagyon elverem :)

Szóval meg lehet szokni, egyébként GOTEN rlz :D
  • Balyy
    Magyart nem tok de van sok külföldi ahol leírják h mit h lehet megszerezni! Érdemes nézelődni mert vmire én is csak úgy jöttem rá h utána néztem!
  • ronihun
    Én biztos hogy a legkönnyebben fogom kezdeni mert még nemtom mire számíthatok nehézségileg.Nem tudtok amúgy egy magyar oldalat ami direkt a DBZ Budokai-kal foglalkozik?
  • Balyy
    Amikor elkezdtem nekem se volt könnyü de egy idő után bele lehet jönni! Az elején érdemes a legkönnyebb fokozaton játszani! Jelenleg 99%nál vaok (sajnos :() és már z3 fokozaton nyomom! (ez a legmagasabb)
  • ronihun
    Akkor anyira nem gáz?Huuuhh..megnyugodtam!
  • UltimateGamR
    van benne könnyű és van benne nehéz rész.
    Volt hoyg a Budokai 3ban Buu-nak legalább 50szer mentem neki , oylan nehéz /aki játszott vele , arra gondolok amikor Sun Gokuval Buu testében kell harcolni/
  • ronihun
    Még egy kérdés!Tényleg olyan nehéz a gém ahogy hallottam?Mert én olyanokat hallottam hogy nagyon nehéz meg hogy ez a legnehezebb gém amin eddig játszott meg ilyesmiket!Ez zavar mert hogyha téleg olyan nehéz és nem fogom élvezni akkkor hiába vettem PS2-őt!:(