Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a kedvedért csináltam egy citromailes vagy mifene postafiókot, elvileg már száll is a cucc feléd.
Aztán ha sokan kérnék itt még tõlem, átveheted a küldözgetés terhét tõlem 😉
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://www.hangoskonyv.hu/catalog/product_info.php?products_id=546
Én is a tévével nézem, de úgyis elfelejtem (remélem) ezt az információt...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
NAGYON KEMÉNY!!!!A MÚLTKORI JÓ VOLT!!!MEDDIG SZADIZZA MÉG A KIS KÖCSÖG ZSARUKÁM?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Ez szemétség!!!!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
-the invisible-
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
HUGH LAURIE NEM KAPOTT GOLDEN GLOBOT!!!!!
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem mellesleg:hivatalos soundtrackek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#nezze>#nezze> #2164
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
nem emlékszem,hogy lett volna,én legalábbis ezt a verziót eddig még nem láttam.S04E10 promo
Vicodin függõ nehogy megnézd! 😊
még 29-ig várni kell 😞
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
még az a k&h-s reklámot se adták le...
gondolom túlcsordult már nagyon a müsoridõ a sok társadalmi célú hirdetéssel.
a kövéres volt most. a végén house elkezd gitározni, egyszer csak hirtelen vége.
pedig gondolom a végén két készítõ nevét még ki szokták irni ahol még ez a gitározós vagy ami éppen szóló zene szólna, majd a végefõcimnél kellene "éevágnia" a tv2nek, erre gitározásközbe levágják...pff..