Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
porsche 911-et ide az ablakom alá 😄

csak a kedvedért csináltam egy citromailes vagy mifene postafiókot, elvileg már száll is a cucc feléd.

Aztán ha sokan kérnék itt még tõlem, átveheted a küldözgetés terhét tõlem 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mama2
mijjé?😄. Bármit megteszek akármit is kérjen Kmarha😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

sz4bolcs
Sokba kerül az neked. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mama2
jah😄. Citromailllal 1 gigát lehet küldeni😄. Úgy hogy át lehet küldeni. Vagy egyszerûnn, ha Kmarha küld meghívót, azt letöltöm én is😄.

sz4bolcs
mind a 700 megát? 😄

mama2
elküldöd? E-mailom: [email protected]

akyyy
most néztem meg magellánt, aki benne volt szekeres viktor mint house forditó az ugyanaz aki az sgre is szokott cikkeket írni???

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

sz4bolcs
Nekem nehezebb rákoncentrálnom, mint egy sima könyvre. 😄

Kmarha
onnan 😄 már megvan.. egész érdekes, hangos könyvet még soha nem probáltam. Furcsa, hozzá kell szokni 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sz4bolcs
moobs? 😄

Kmarha
király 😄 kár hogy kevés a seeder és még mindig csak vánszorog lefelé 😛

Attila8805
nem fake nekem is megvan.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Valószínûleg nem fake.

http://www.hangoskonyv.hu/catalog/product_info.php?products_id=546
mama2
Ha nem fake, akkor valahogy küld már át, mert már régóta keresem. Köcce😊.

Kmarha
még tölti.. csunya gonosz torrent oldalon erõszakolta rám magát a dolog, én nem tehettem róla, le kellett töltenem 😄 (majd nyilatkozok hogy komoly e a dolog)

mama2
Hol????? Kell nekem😄XD.

Kmarha
Hogy mit láttam! H.L. - A balek, hangoskönyvként, Kulka János felmondásában 😄 (ha nem fake volt) 😄

nyilván. napi adásokkal hamar elfogy.
mama2
Néztem a tvr hétbe,és azt láttam, hogy az AXN-en már nincs kiírva hogy lesz:'(. Miért? Levetítették az elsõ évadot? Vgay mi?

sz4bolcs
nekem nem sikerült elfelejtenem. xDDD

tnm
örülök, hogy örülsz, de megtennéd, hogy rányomsz egyszer a caps lock-ra?? (ahogy nézem, ezt rendszeresen megtehetnéd, mielõtt ide írsz😊

Spoiler, banplzhtxvm <#idiota>
Én is a tévével nézem, de úgyis elfelejtem (remélem) ezt az információt...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

kas123
õ kérdezte 😄

herczeg
degecivagy<#idiota><#idiota><#idiota>

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

gabi89
Még 3részen keresztül.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

PrasCo
Úristen, azért... azért.. <#idiota>
HALI!MA LESZ VÉGRE!!!!!A SULI MÁSNAP CSAK A HOUSE-RÓL ZENG!!!!!!ALAP KÉRDÉS AZNAP!!NA LÁTTAD?
NAGYON KEMÉNY!!!!A MÚLTKORI JÓ VOLT!!!MEDDIG SZADIZZA MÉG A KIS KÖCSÖG ZSARUKÁM?
mama2
Imádom a Houset😄. Megvan a teljes 1. évad és most azt nézem egyfolytában. Amúgy én az AXN-en szoktam nézni, mert ott minden nap van, nem úgy mint a tv2-õn.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

herczeg
house és lauri is megkapta már a maga elismerését. nem nyerhetnek minden évben õk (de minden évben jelölve vannak...)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Attila8805
Se a sorozat se a színész!?
Ez szemétség!!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

hát sajnos nem, de akik kaptak azok is mind nagyon megérdemelték..

-the invisible-

Szegény.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

megtaláltam már és beszéltünk is miután elküldtem 3 percre!!!!
HUGH LAURIE NEM KAPOTT GOLDEN GLOBOT!!!!!
precision

Bazinga!

hali!!Nem találom az említett ileletõt akit írtataok!!!sírok😊)
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
az ismétlésekre is visszaszámol!most éppen speciel event-ként újra leadják a pilot-ot :\

nem mellesleg:hivatalos soundtrackek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Ismétlés miatt számol gondolom mert biztos nem indul újra.Január végén kezdik el vetíteni a megmarad (új) részeket.
<#nezze> #2164

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Grave Digger
A fox honlapján stabilan megy a visszaámlálás, mely szerint egy nap múlva elindul újra a sorozat

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

N1ggA

talán a bannerba is ki lehetne rakni...

Spread De Love!

ProGabe
kis szerk:az elsõ évadra.2-t,3-t már megcsinálta

ProGabe
egy jólelkû fórumozótársunk 😊,Passatgt összegyûjtötte az elsõ és a második évad zenéit - amiért megint csak óriási köszönet! - keresd meg egy privivel ezügyben!és ha már írsz neki rákérdezhetnél a 3-ik évadra 😊

nem emlékszem,hogy lett volna,én legalábbis ezt a verziót eddig még nem láttam.S04E10 promo
Vicodin függõ nehogy megnézd! 😊

még 29-ig várni kell 😞

az jóó!a House-ban lejátszott számokat nem tudjátok hol tudnám leszedni?
sz4bolcs
gyorsan elõ is vettem a gitárom, leszedni ezt a cuccot. 😄

kas123
az eredetibe is így van vége

Emlekeim szerint egy pengetesnel az eredetinek is hopp, vege

akyyy
de ezt akkor is elvágták.

még az a k&h-s reklámot se adták le...
gondolom túlcsordult már nagyon a müsoridõ a sok társadalmi célú hirdetéssel.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

AntiHero
gitározást amúgy is "elvágják" hamar.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

akyyy
vagy hüyleséget mondok, és az eredetiben is igy vane? valaki erõsitse meg, thx😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hmm, szerintem a tv2 most jól levágta a végét :S

a kövéres volt most. a végén house elkezd gitározni, egyszer csak hirtelen vége.

pedig gondolom a végén két készítõ nevét még ki szokták irni ahol még ez a gitározós vagy ami éppen szóló zene szólna, majd a végefõcimnél kellene "éevágnia" a tv2nek, erre gitározásközbe levágják...pff..