Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a nagyon jó lesz!Már csak pár óra és húúú!!!!
azt Laurie játszotta fel

-the invisible-

Molnibalage
Nem, a folky zenére...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hát nem tom nem tok betelni evvel a sorozattal!Úgy vagyok a szinkronnal hogy amikor hirtelen váltás volt akkor szar volt!de utánna ahogy az elöttemszólók is mondták belerázodott!amúgy télleg jobban hasonlít az eredeti hangra!Viszont Szakácsi jobban beleélte magát szerintem!de majd Kulka is belerázódik!
sz4bolcs
kedvencsem. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ha a vigyorgás alatti zenére gondolsz akkor Norman Greenbaum - Spirit in the sky.
N1ggA
Lehet, hogy a régi hang jobb volt, de a mostani is jó. Az új hang sokkal jobban hasonlít Hugh Laurie hangjához, csak a régit szoktuk meg.

Spread De Love!

gabi89
Csak jól emlékeztem:
"a sorozat 4. évada január 29-én tér vissza, a karácsonyi epizóddal,"

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/12/18/house-a-sztrajkra/

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

akyyy
hát én ugy láttan hogy a naptár volt za utolsó kép amit láttunk és vége. amin sok sok piros x volt!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gabi89
Még mindig sztráj van csak annyit tudunk,hogy a maradék részeket leadják legalábbis a karácsonyi részt biztosan január 29.-én ha jól rémlik.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Molnibalage
Van bármi hír a köv részrõl? Vagy még mindig sztrájk van?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

k O T T A
tudtam az okát a váltásnak de akkorse....
nem illik hozzá mágenhejm😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

gabi89
Én csak annyit mondok,hogy Tritter barátunk még 5részben benne lesz. (6,7,8,9,10)

Fenrir
Szakácsi Sándor konkrétan tavaly tavasszal meghalt, azért volt az egyik rész felénél még neki a szinkronja, de utána már Kulkának. Amúgy Kulkáé egyáltalán nem rossz, pár rész után simán belerázódik abba a hangszínbe.

A halál csupán a kezdet...

k O T T A
szinkronnal hogy álltok?
elsõ hangja sztem jobb volt neki sokkal mint kulkáé...
nincs magenheimmel semmi bajom de olyan szomszédokos😄
nem illik hozzá sztem

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Szerintem megérdemelte, rohadtul nem sajnálom. <#hehe>

#2155: például én NEM tudom.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

koryne
Itt sztem mindenki tudja 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

tnm
de, egy csomóan xD

Hali! A tegnapi rész nagyon durva volt!Érdekes és House is adta a szokásos formáját! az a köcsög meg lecsukta!szakadna meg!Valaki nem tudja mi lesz a kövi részben mert szétszakít a kiváncsiság!
Molnibalage
Éppen most akartam visszakereseni a linket, nem kell már. 😊
Sajnos a 4x09 végén levõ zenérõl még mindig semmi..

AntiHero
Kösz, kösz

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
még csak úgyis 50x lett beszúrva 😊

katt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

stargatelost
elvileg Michael Penn - Walter Reed

(TV.com-on tudod megnézni)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

AntiHero
Valaki tudja annak a számnak a címét ami a s3 e5 rész végén hallatszik? (ez a rész fog menni majd most a TV2tõn is)

Esetleg nincs leírva valahol az hogy mien számok mentek a részekben? (szokot lenni ilyen)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fenrir
Véleményem szerint eddig a 3/4 volt a legjobb, szinte végigröhögtem a részt mert olyan beszólásai voltak House-nak 😊

Nah meg az a fej amit vágott miközben szívta be az altatót 😄

A halál csupán a kezdet...

k O T T A
s2/7

ajaj 😄

Flamer
loál 😄 <#banplz>

http://loal.atw.hu

NEM AZT MONDTAM ÖRÖKKÉ HANEM AZ ELÕRE LÁTHATÓ HETEKBEN LESZ!
tnm
"minen héten lesz House"
persze, hiszen egy évben pont 24 hét van, mint ahogy House rész is...

Hát nagyon remélem!Mostmár Frei dosszié sincs szóval minen héten lesz House!Amúgy kinek melyik a kedvenc része???????
tnm
szándék szerzõdés, illetve vétel késõbbi további vétel opciókkal, de biztos, hogy nincs még megvéve a 4. évad, de biztos hogy meg lesz

ProGabe
nem úgy megy a sorozatok megvétele,hogy "akkor megvesszük az elsõ évad elsõ felét,megnézzük,hogy nézik-e,jó?ha nem,akkor le vagy szarva te hülye kis stúdió,nem kell a terméked"

természetesen csomagokat vesznek.ez jó a stúdiónak és jó a tv-nek is.inkább írnak olyan szerzõdést,hogy megveszik elõre még a 10-ik évadot is,ha részenként elengednek mondjuk fél milliót (ez egy tök véletlenül jött összeg,de kb ilyen számokról lehet szó),a stúdió meg bebiztosítja magát

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tnm
én letöltöttem angolul, nekem nagyon tetszik, csak annyi rengeteg dolgom, van, hogy a 2. részt (Mármint a könyvön belül a Part II-t) még nem volt idõm elkezdeni.

Egy ürgérõl szól, akit folyamatosan el akarnak kapni, meg meg akarnak ölni, meg minden lány le akar vele feküdni (na jó, ez nem teljesen igaz).
Õ pedig mindeközben elmélázik minden hülyeségen. Ha szereted az angol humort, akkor nagyon tetszeni fog, ha nem, nos...
A House -hoz semmi köze, évekkel korábban íródott. (Írta Hugh Laurie.)

Biztos megveszik vagyis nagyon remélem!!!!!a balk külömben nem tudjátok mirõl szól?sajnos még nem vettem meg,mert könyvesboltban ahol jártam, már elkapkodták szóval marad az internetes megrendelés!!!!
gabi89
Biztos lesz negyedik évad mert sikere van a sorozatnak de még NEM VETTÉK MEG.Csak a harmadik évadot amit úgye már adnak is a negyedik még nincs megvéve.

ProGabe
azért nem írunk,mert usa-ban szünetel a sorozat...

mivel a legnézettebb TV2-s mûsorok egyike,ezért minden bizonnyal megvették az összes évadot.szinkron meg gondolom folyamatosan megy,ahogy kapják a részeket

Sziasztok!Látom nem nagyon szoktatok ide írni!Nem tudja valaki,mikor kezdik el szinkronizálni/leadni a 4.évadod!És nem tudjátok lesznek további évadok is?
kisdead99
Most fejeztem be A balek-et, nagyszerû könyv volt, csak ajánlani tudom.

Szolnokboy1
most volt Hugh Laurie a bugyuta egeres filmben, Jennifer Morrison meg egyidõben vele a másik csatornán a Ben Affleck-esben :-) Kiváncsi vagyok House hogy vélekedne az egeres marhaságról :-)

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

gabi89
Hát akkor nálad az kimaradt mert benne volt,hogy nem kapott el semmit (mint az várható volt szerintem) House adta oda neki a levelet már felbontva.

akyyy
tv2-õn nézem, de azt szertném megkérdezni, hogy 2. évadba volt asszem mikor a csajt levérezte egy aidses beteg, majd a sori végén mutttk ahogy számolja a napokat, amikor kiderül hogy aidses e. azóta errõl nem volt semmi, várható a jövöben hogy megtudunk valamit? elkapta e?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szünet van

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

wordsworth
DOktor house 4. évad 9. résznél leragadt? vagy csak magyar felírat nincs? 😞

PSP user n\' soon ps3 user too :)

szó szerint:"Szívkoszorúér trombózis, mert õ úgy mondta."

infidel

sz4bolcs
mit jelent?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

herczeg
nah mostmár jólesz (valaki tudja törölni ez elõzõ kettõt?)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg
mégegyszer

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

herczeg

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;