5975
-
#2934 [spoier]13 leszbikus?! [/spoiler] -
#2933 még nincs -
Bmx01 #2932 valaki tudna linkelni 1 magyar feliratot a 05.04.- részhez mert én sehol nem találtam, ha van 1 álltalán
előre is kösz -
#2931 (y) -
#2930 Aki nem lát, az vak?
Lucky Thirteent várom már, remélem még jobb lesz, mint ez :D Promo -
#2929 Aki nem látja, hogy egy elvakultnak írtam, az vak? -
#2928 aki nem látja a house és cuddy közötti vonzalmat, az vak :)
(nem szerelmet, hanem testi vonzalmat :D) -
#2927 Azt látja, mit látni akar... -
#2926 ezt azért nem mondanám :D -
#2925 Te jó isten! Ezt te miből szűrted le? -
#2924 reggelenként nagyon hamar lejön 1-1 dr house rész.Én ma néztem meg az 5x04-dik részét nagyon király volt -
Anonnim #2923 Eszerint az csak felület hogy úgy utállják egymást mint a szart, de igazábóll őrülten szerelmesek egymásba, -
#2922 szerintem csak meg akarja d*gni :D, bár vannak olyan részek amikor az látszik rajta, h többet is akarna -
Anonnim #2921 valaki mondja meg mer én tanácstalan vagyok:House tényleg szerelmes Cuddyba? -
#2920 Most kezdtem nezni a sorozatot, mert eddig kimaradt valahogy es azt kell mondjam istencsaszar!!!
Annyit rohogok a sorozaton, hogy hihetetlen. Bar volt olyan resz is ami nagyon meghato volt, peldaul amikor a rakos kislanyt bevittek es meg akkor is vedni akarta az edasanyjat, amikor a halalan volt.
Szoval nem semmi sorozat rengetek szarkasztikus humorral, ami nekem mindig bejott, mert en hasonlo zrikalos vagyok. :D -
#2919 2008-Oct-14 House 05x04 Birthmarks
2008-Oct-21 House 05x05 Lucky Thirteen
2008-Oct-28 House 05x06 Joy -
#2918 sorozatot mindig innen -
szando #2917 az a világ legegyszerűbb dolga pedig ;) -
TomDantes #2916 Nem vagyok nagy torrentező így nem is értek hozzá meg sokat nem is töltök...de köszi a segítséget meg hogy rendesek vagytok -
#2915 az igazán jó oldalak már csak meghívásosak, vagy már azse :) -
Easy Rider #2914 ajánlom az eztv használatát (eztv.it) -
r4pt0r #2913 Link ment. -
#2912 pedig-pedig:
House.S05E04.720p.HDTV.X264-DIMENSION
House.S05E04.HDTV.XviD-LOL -
TomDantes #2911 Bassszus, megnéztem még vagy hat jó oldalon most regisztráltam...és...tádá...egyiken sincs fenn.
Biztos én vagyok a hülye, hogy csak szar oldalakat találok meg -
r4pt0r #2910 Elég szar oldalakon lehetsz fent. :P -
TomDantes #2909 Hm...5 oldalon vagyok regisztrálva...egyiken sincs fenn
Mindegy, majd holnapra biztos felteszik,rá ér, úgy se érek rá nagyon nézni.Csak megnyugtató ha már megvan -
#2908 5. évad 4. rész. Ma jött ki (mint az összes többi: szerda hajnalban), csak a múlt héten maradt el. Kb mindenhol fent van szal keresgélj tovább :D -
TomDantes #2907 He, negyedik rész? Hm....úgy tucatnyi helyet néztem meg...de sehol nem találtam... -
#2906 Jó volt nagyon a negyedik rész :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!House záró mondata volt a legnagyobb :) A végére fel is fogta mi történt :D -
Kindred Blades #2905 Tudom, csak (szar) poén volt :)) -
#2904 De mivel ti nem ott éltek ezért a véleményetek nem igazán mérvadó. -
#2903 pont ugyanazt mondond, mint ő. ha heti egyet adnak le, akkor 28 hetet várhatsz a következő 24 hétre széthúzott heti 1 részre -
Kindred Blades #2902 Bezony, választási viták voltak, ezért vonták meg a House-t. Ami pofátlanság, én is teszek rá, hogy a tiritarka vagy a mindent-bombázzunk-le balfék lesz a következő, akit okolnak ugyanazokért a szarságokért. Én a House adagomat akarom :D -
TomDantes #2901 Nem...heti egy elég belőle. Egy nap több részt megnézni mindenből tömény, azért annyira fanatikus nem vagyok -
#2900 Az jobb lenne ha leadnák 24 hét alatt az egész évadot és várnod kéne 28 hetet, hogy a következő szezont elkezdjék?! -
TomDantes #2899 Aha, igen azt láttam hogy múlt héten nem volt, (nem küldte el az amerikai rokon,...) de nem értem mi ez a szünet? Az elnök választás miatt van, vagy mi?
Teszek az elnökre...csak adják le a House részeket -
#2898 mára virradóra volt új rész. múlt héten nem volt -
TomDantes #2897 A múlt héten nem volt mi új rész? A héten lesz? Az előzetes alapján nekem érdekesnek tűnik majd az új epizód. -
#2896 de már nagyon elkanyarodtunk a témától, sztem ez Lupus lesz... már mindenki félrebeszél, tipikus Lupus tünet :D:P -
#2895 én nem tudok torrent oldalak toplistájáról
sztem zaki szubjektív, személyes véleményre alapozva mondta azt hogy benne van a top3 -ban, meg talán felhasználó szám miatt
de ha létezik is ilyen toplista, google biztos jobban tudja mint én