Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spread De Love!
"a sorozat 4. évada január 29-én tér vissza, a karácsonyi epizóddal,"
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/12/18/house-a-sztrajkra/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nem illik hozzá mágenhejm😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A halál csupán a kezdet...
elsõ hangja sztem jobb volt neki sokkal mint kulkáé...
nincs magenheimmel semmi bajom de olyan szomszédokos😄
nem illik hozzá sztem
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
#2155: például én NEM tudom.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Sajnos a 4x09 végén levõ zenérõl még mindig semmi..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(TV.com-on tudod megnézni)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Esetleg nincs leírva valahol az hogy mien számok mentek a részekben? (szokot lenni ilyen)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nah meg az a fej amit vágott miközben szívta be az altatót 😄
A halál csupán a kezdet...
természetesen csomagokat vesznek.ez jó a stúdiónak és jó a tv-nek is.inkább írnak olyan szerzõdést,hogy megveszik elõre még a 10-ik évadot is,ha részenként elengednek mondjuk fél milliót (ez egy tök véletlenül jött összeg,de kb ilyen számokról lehet szó),a stúdió meg bebiztosítja magát
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egy ürgérõl szól, akit folyamatosan el akarnak kapni, meg meg akarnak ölni, meg minden lány le akar vele feküdni (na jó, ez nem teljesen igaz).
Õ pedig mindeközben elmélázik minden hülyeségen. Ha szereted az angol humort, akkor nagyon tetszeni fog, ha nem, nos...
A House -hoz semmi köze, évekkel korábban íródott. (Írta Hugh Laurie.)

mivel a legnézettebb TV2-s mûsorok egyike,ezért minden bizonnyal megvették az összes évadot.szinkron meg gondolom folyamatosan megy,ahogy kapják a részeket
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
infidel

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!