Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
:-)) Amúgy nekem tetszik, hogy magázódnak.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ProGabe
ugyebár az angolban nincs tegezõdés,ill. magázódás,hanem hivatalos és nem hivatalos beszédstílus,és ezt fordíjták magázódásra,ill. tegezõdésre.így nyugodtan elmondható,hogy House még Istent és a királyt is tegezné 😊
amúgy tényleg gáz a magázás,biztos a fordítók úgy érezték hogy ezek nagyon komoly doktorbácsik/nénik,ezért nem tegezik egymást

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sz4bolcs
Ezt pár hónapja hallottam:

"Az angolban alapjáraton magázódnak, a tegezés kiváltsága a királynak, és az Istennek van fenntartva." :-)

gabi89
Igen ez jó volt szerencsére angolul is így volt a poén na jó majdnem így de végülis csak rokonértelmû szavakkal cserélték fel az eredetit...
Amúgy az a vicc,hogy néha nagyon elcseszik a poénokat a magyar szinkronnál 😞
2. évadban volt egy olyan jelenet,hogy Forman írni akart a táblára és House azt mondta,hogy nem írhat a táblára mert nem véletlen fehér 😄
Aztán ennek a visszavágása az lett volna Forman részérõl 1perc múlva,hogy ide adná a fekete tollat ki is hangsúlyozta,hogy fekete erre ezt a magyar szinkronból képesek voltak kihagyni és csak annyit mondott,hogy ide adná a tollat de ez még egy enyhe példa volt.
Na meg az,hogy magázzák egymást eléggé idegesít mert eleinte oké de 3éve eggyüt dolgoznak azért talán nem kellene már...fõleg mondjuk Cuddy-val.Mert angolul tegezik egymást.
Na kicsit elkalandoztam az adott témától 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

sz4bolcs
Ma néztem a 3x03-at.
Sztem tök jó rész volt, volt benne pár jó poén, pl. ez a párbeszéd:

"-folyadékkal teli tüdõvel futkorászni fájdalmas dolog.
-Ezért terheléses a vizsgálat. Ismételjék meg!
-De fuldoklik!
-Akkor húzzák ki a medencébõl, és ismételjék meg!"

xDDD

ProGabe
így van.de így most nagyon szétszedik az évadot,mert a superbowl után House lesz.az pedig február 3

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PiszkosFred
Ketsegtelen, viszont nem lenne ketseges az evad epizodszama 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gabi89
Szünet akkor is lenne ha nem sztárjkolnának az írok.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

GregSB
Hát ez szívás. Igazából teljesen meg tudom érteni az írokat amiért sztrájkolnak. Bár jobban örültem volna ha azután kezdenek bele hogy a House íroja befejezi a 4. évadot <#hehe>

Kmarha
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kas123
<#rinya><#rinya><#rinya>

<#rinya>

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

herczeg
már csak 3 epizód van megírva úgyhogy ha a sztrájk nem fejezõdik be nagyonhamar (nemfog) akkor nem lesz több rész ebben az évadban (nincsen sírós smiley... mérnincsen sírós smiley?)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

ffxi
Kár 😞

Fákjúal!

precision
<#szomoru1>

Bazinga!

PiszkosFred
Nem vaksag kerdese 😊 Januarban jon a kovetkezo resz, addig ismetlesek maximum.

precision
lehet én vagyok a vak de tényleg nem jött új rész :|

Bazinga!

passatgt
pedig mondta😊

ProGabe
akkó' szar volt a szinkron és/vagy elaludtál 😊

ffxi
De nem is mutatták vagy vmi jelre nem utalták volna. nehéz rájönnie a nézõnek 😊

Fákjúal!

az õr.

-the invisible-

ffxi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3x10
Amikor House rehabra kerül, kiderült, higy vki csempészett neki Vicodint. Ki volt az?

Fákjúal!

a második linken van ez az infó: pussy galore - knocked out (album: dial 'm' for motherfucker). kerestem kicsit, nem nagyon találtam helyet ahol hallgatható lenne.

-the invisible-

herczeg
a konkrét problémát is leírod hogy okuljak? léci? ha nem gond persze?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

gman906
De, jauárban indul újra

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

precision
hey, eztv -n ez van a house -hoz írva:

"House: Pending"

Ugye nem?

Bazinga!

tnm
ne haragudj , de ezután a "tud <...> könyvet írni" után én egy rólad szóló
hasonló 'Tud'-dal kezdõdõ mondatba, nem írnám bele, hogy "fogalmazni" 😊
még egyszer, ne haragudj!

herczeg

kas123
tud sakkozni 😛

Cuchulainn
Jeeves & Woosterben énekelt is párszor, azt sem csinálta rosszul 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Attila8805
És ne feledd hogy egy OLTÁRI jó színész!!!!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

herczeg
feltudja dobni a vicodint és a szájával elkapni

Kmarha
no meg labda zsonglörködni meg kártya trükköt nyomatni is tud 😊 De még biztos van pár skillje ami most nem jut az eszembe.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

:-)))))))) tenyleg? :-)

PiszkosFred
(harmonikazni meg mindenki tud😊)

PiszkosFred
Laurie can play the piano, guitar, drums, harmonica and saxophone. He has displayed his musical talents in episodes of several series, most notably A Bit of Fry and Laurie, Jeeves and Wooster, House and when he hosted Saturday Night Live on October 28th, 2006. He is a vocalist and keyboard player for the Los Angeles charity rock group "Band From TV."

+ dob es szaxofon 😊

tnm
"csak" gitár és zongora, legalábbis ezeket szokta mutogatni (pl. az A bit of Fry and Laurie-ban)

macselek
Hülyeség. Akkor zenélsz amikor akarsz😊

Molnibalage
Lauire min NEM játszik egyáltalán? Ha csak fele olyan sokoldalú lehetnék mint õ... (bár kb. fele annyi idõs vagyok)
Sajnos már túl öreg vagyok ahhoz, hogy most kezdjek zenélni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

macselek
Ha érdekel valakit, ma nyolctól elkezdik leadni a dr. house-t az elejérõl az axn-en.

tnm
José Gonzalez, szvsz

Molnibalage
Ok, kösz. Hát akkor reméjük a legjobbakat, hátha kijön majd valamikor valahol. House sonudtrak nincs? 😊

Egyébként nekem nagyon bejövõs ez a stílus. Nem tud valaki ilyen elõadókat ajánlani?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tnm
de megtaláltam neked a választ😛 bár többet is kellett hozzá google-özni
itt és itt

a lényeg az, hogy a történet szerint azt a gitáros számot a beteg játszotta fel 20 évvel ezelõtt Jimmy nem-tudom-leírni-a-vezetéknevét, aki késõbb Jimmy Quid névre váltott (õ lenne a beteg)

a valósgában tényleg létezett egy Jimi Quidd nevû zenész (született Jimmy Hatzidimitriou), aki 37 évesen halt meg, és elvileg ez inspirálta az egész részt (ez csak iylen urban legend, de biztos nem véletlen a sok hasonlóság)

a számot magát a Fox szerint maga Hugh Lauire gitározta fel (el?)
ergó ha a fentiek igazak, akkor nem létezik különálló számként

tnm
jah, értem erre nem figyeltem, csak legalább kétszer volt olyan "ricsaj", azt hittem az az a két ?-es
akkor lehet ez még feltöltés alatt van, nézd meg késõbb, hátha frissítik

Molnibalage
Minden sértés nélkül, de még gondolkodni sem tudtok? Kutner is megjegyezi, hogy ez kicsit folky. Nem ismerõs ez a bejgyezés az linkelt oldalról. Ez lenne nektek ricsaj? Nem.

Én nem ara gondoltam amikor Cuddy House-sz dumál.
A GITÁROS számra gonodlotam. Az a kérdõjeles. Gondoljátok viccbõl írok ide?

Flamer
yaya. banner alá kéne ijen kis menü.

http://loal.atw.hu

tnm
segítek, a két csupa kérdõjeles az az a két "szám" -ricsaj-, amit a beteg ad elõ a történet szerint, a 3. pedig az a dal, ami a rész végén hallható.
az, hogy több nincs felsorolva, azt jelenti, hogy több kereskedelmi forgalomba hozott számot nem használtak fel (magyarul minden más zene, dallam a House-hoz készült a saját embereikkel)

egyébként nem gonoszkodó hsz akart lenni, én is télleg arra gondoltam, hogy idõrõl idõre mindig felbukkan valaki, akit érdekel, hogy mi volt ez vagy az a szám, és addigra rendszerint eltûnik (korábbi lapra kerül) ez a link

Flamer
ottvan a végén szóló zene wazze. aztkérdezted miszolt végén. az éppen ottvan.

http://loal.atw.hu

Molnibalage
Köszi, sajons még itt sincs semmi nagy ?-ken kívûl.

Mellesleg talán a banner alá be tehetne tenni a linket. Nem mindenki jár ide nap mint nap és nem fogok 2000 hozzászólást végiolvasi azért, hogy megkeressek valami olyat amirõl nem is tudom, hogy létezik...