Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
amúgy tényleg gáz a magázás,biztos a fordítók úgy érezték hogy ezek nagyon komoly doktorbácsik/nénik,ezért nem tegezik egymást
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Az angolban alapjáraton magázódnak, a tegezés kiváltsága a királynak, és az Istennek van fenntartva." :-)
Amúgy az a vicc,hogy néha nagyon elcseszik a poénokat a magyar szinkronnál 😞
2. évadban volt egy olyan jelenet,hogy Forman írni akart a táblára és House azt mondta,hogy nem írhat a táblára mert nem véletlen fehér 😄
Aztán ennek a visszavágása az lett volna Forman részérõl 1perc múlva,hogy ide adná a fekete tollat ki is hangsúlyozta,hogy fekete erre ezt a magyar szinkronból képesek voltak kihagyni és csak annyit mondott,hogy ide adná a tollat de ez még egy enyhe példa volt.
Na meg az,hogy magázzák egymást eléggé idegesít mert eleinte oké de 3éve eggyüt dolgoznak azért talán nem kellene már...fõleg mondjuk Cuddy-val.Mert angolul tegezik egymást.
Na kicsit elkalandoztam az adott témától 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Sztem tök jó rész volt, volt benne pár jó poén, pl. ez a párbeszéd:
"-folyadékkal teli tüdõvel futkorászni fájdalmas dolog.
-Ezért terheléses a vizsgálat. Ismételjék meg!
-De fuldoklik!
-Akkor húzzák ki a medencébõl, és ismételjék meg!"
xDDD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
-the invisible-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor House rehabra kerül, kiderült, higy vki csempészett neki Vicodint. Ki volt az?
Fákjúal!
-the invisible-
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
hasonló 'Tud'-dal kezdõdõ mondatba, nem írnám bele, hogy "fogalmazni" 😊
még egyszer, ne haragudj!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
+ dob es szaxofon 😊
Sajnos már túl öreg vagyok ahhoz, hogy most kezdjek zenélni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként nekem nagyon bejövõs ez a stílus. Nem tud valaki ilyen elõadókat ajánlani?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
itt és itt
a lényeg az, hogy a történet szerint azt a gitáros számot a beteg játszotta fel 20 évvel ezelõtt Jimmy nem-tudom-leírni-a-vezetéknevét, aki késõbb Jimmy Quid névre váltott (õ lenne a beteg)
a valósgában tényleg létezett egy Jimi Quidd nevû zenész (született Jimmy Hatzidimitriou), aki 37 évesen halt meg, és elvileg ez inspirálta az egész részt (ez csak iylen urban legend, de biztos nem véletlen a sok hasonlóság)
a számot magát a Fox szerint maga Hugh Lauire gitározta fel (el?)
ergó ha a fentiek igazak, akkor nem létezik különálló számként
akkor lehet ez még feltöltés alatt van, nézd meg késõbb, hátha frissítik
Én nem ara gondoltam amikor Cuddy House-sz dumál.
A GITÁROS számra gonodlotam. Az a kérdõjeles. Gondoljátok viccbõl írok ide?
az, hogy több nincs felsorolva, azt jelenti, hogy több kereskedelmi forgalomba hozott számot nem használtak fel (magyarul minden más zene, dallam a House-hoz készült a saját embereikkel)
egyébként nem gonoszkodó hsz akart lenni, én is télleg arra gondoltam, hogy idõrõl idõre mindig felbukkan valaki, akit érdekel, hogy mi volt ez vagy az a szám, és addigra rendszerint eltûnik (korábbi lapra kerül) ez a link
http://loal.atw.hu
Mellesleg talán a banner alá be tehetne tenni a linket. Nem mindenki jár ide nap mint nap és nem fogok 2000 hozzászólást végiolvasi azért, hogy megkeressek valami olyat amirõl nem is tudom, hogy létezik...