5975
-
#2894 Értem, de linkt plz spoilerbe, akkor nem kapsz büntit!:)
mert szeretném látni az él toplistát..
-
#2893 akkor becsüld azt meg, mert a top3ba bent van ez az oldal Mo-n... :p -
#2892 Lol visszavonom, pont most kaptam meghívót
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ncore-ra -
#2891 Hallod, Én nem vagyok mostmár egy zártkörű torrenten sem, torrentz-t használok ott meg ne várd el, hogy magyar legyen fenn, max 1-2 rész.. -
#2890 Ebbe nem szeretnék belemenni, de ahogyan előttem írták: torrent... -
#2889 oh fajin, má rendelem is :) köszi szépen :) -
#2888 az érdekes, mert már régen megjelent az első két évad
első
második -
#2887 Nekem is hasonlóképpen van meg, de csak azért, mert MO-n még nem találkoztam House M.D. dvd-vel (hunsub). :(
Ha valaki tud valahol, az légyszi linkelje és már rendelem is meg :) -
#2886 Warezt nem itt kellene megdumálni szerintem.(Én mind a 4.évadot ingyen szedtem :) +5.évad ameddig és szinte mindig full sebességgel :D - torrent...) -
#2885 Jó neked, hogy megvan.:) én még most töltöm.. 10.résznél járok..:\ vagy fizethetek 800 ft-ot hogy letöltésvezérlővel jöjjön. -
#2884 :(( -
#2883 igen, következő részek:
s05e04: Birthmarks
2008/10/14
s05e05: Lucky Thirteen
2008/10/21 -
#2882 Jól olvastam hogy nem lesz a héten House?:( -
Kanál #2881 bázeg zaki neked lehet időd :D -
#2880 vóóót má!!!négy :D -
#2879 hogy meddig megy, az kizárólag a nézettségtől függ! az egy dolog, hogy bebiztosították magukat Laurieval -
#2878 Huhh, megkönyebbültem, köszi... :) -
#2877 http://www.sorozatjunkie.hu/2008/09/13/house-hugh-laurie-8-evadra-a-sorozate/ -
#2876 htx :D
Azt lehet tudni, hogy hány évad lesz még? Vhol olvastam, hogy 7 szezonra van szerződése HL-nek. Igaz ez? -
#2875 grat :D
én is kb 3-4 nap alatt néztem meg 3 évadot anno, és csatlakoztam a többiekhez :D
welcome to the club :) -
#2874 8-10 napja kezdtem el nézni a 0-ról a sorozatot, és már az összes részt megnéztem... :D
4. évad utolsó 2 része überkirály volt... :o
Iszonyat jó karakter House, kár, hogy HL-t csak itt láthatjuk, eddig nem volt egy normális filmje sem... :S
+1 fan -
#2873 -
#2872 junkie-n ezt írták, igen -
Easy Rider #2871 jól tudom, hogy most kedden a választási viták miatt nem lesz House? (se Fringe :/) -
#2870 jogos, bocsi -
#2869 de attól még a trailer tartalma spoiler-es... -
#2868 szombat van, és kedden jött ki az utolsó rész... -
#2867 Csak vicceltem:) -
#2866 elmondják a promoban!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyebár meghal House apja és Wilson elviszi az anyjához -
#2865 köszi, hogy használtad a spoiler tag-et ..|., -
#2864 xd szánalom
on:
jó kis rész volt, kivi vagyok h cuddy és a nyomozó srác között mi alakul ki :)
+ a kövi részben, hogy house és wilson miért ülnek egy kocsiban :) -
Aaell #2863 Az érdekes lenne, nézesd meg egy modival... -
#2862 És miért ugyanaz az IP-d mint neki?:D -
Aaell #2861 ON
Nekem az AXN-en Harmadik műszak megy 8-kor, de nem is bánom, mert inkább azt nézem :) -
Aaell #2860 Mekkora gyökér vagy... Neked kellett volna büntit kapni, nem értem miért dragon kapott -
#2859 következő rész promója
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!\o/ House road-movie \o/ -
#2858 Ez lupus. :D_A:D?S?:D_ -
#2857 "korház ajtaja előtt" értelemszerűen még benn, ha kinn rogy össze, akkor az már egészen más tészta -
#2856 off
haver részegen zuhant egy picit és beszakadt a lépe, 2 hétig felülnie sem volt szabad. mire erre a diagnózisra eljutott a dokija addig már:
- felmászott egy létrán, mert a tűzoltók nem mentek le érte,
- nem feküdhetett le a mentőben, mert nem akarták, hogy mindent összevérezzen
- kórháztömb egyik feléből elküldték a másikba röntgenre, elbattyogott
- röntgenről felküldték CT-re, oda is elment
- CT-ről vissza orvoshoz, aki a leleteket látva ennyit mondott:
"Hát maga akár meg is halhat. Csak feküdnie szabadna."
--
Ehhez képest amcsiban, ahol ugye elég vagyonfüggő az egészségügyi ellátás, de van egy olyan szabály, hogy kórházból bizonyosnál súlyosabb sérüléssel kezelt betegek csak tolókocsiban mehetnek el. Tehát hiába mondják rá, hogy teljesen meggyúgyult, meg már mászkál a beteg a szobájában, folyosón; az épületből csak tolószékben tolhatják ki. (Mert ha esetleg a korház ajtaja előtt összerogyna, akkor a sz*rt is kiperelhetné a kórházból...) -
#2855 hát erre csak egy szót tudok mondani és mindent elmond erről a sajnálatos helyzetről:
MAGYARORSZÁG