5975
  • Tresh
    nincs meg valakinek a 3. 4. évad 3gp-be?
  • passatgt
    pedig pont ez az a sorozat, ami lényegében minden rész ua, csak más-más a beteg:)

amit te mondasz, arra példának jó a lost, shield, wire, pb ilyesmi:)
  • tnm #3132
    bocs, de house nekem tipikusan az a sorozat, ahonnan semmit nem akarok előre tudni (csak azt, ha a héten nincs:) )
  • passatgt
    sokat elárultam
  • tnm #3130
    khm. spoiler?
  • precision
    ez úgyis csak szöveg... ha a következő rész sem fog neki tetszeni, úgyis megnézni majd a többit is :D
    méghogy cancel, ugyanmár :P dobálóznak itt a nagy szavakkal :)

aki végignézett már majdnem 5 és fél évadot egy sorozatból, pár gyengébb rész után úgysem fogja azt mondani hogy cancel (szerintem a mostani részek is jók amúgy)
  • passatgt
    lol, 2 szar rész után befejezed a sorozatot, grat:D

a következő amúgy is ütni fog, jó kis túszdrámás:)
  • kas123
    sztem ez is k*rvajó rész volt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó volt House játszadozása Foremannal :)
    Wilson-nál tetszett, hogy kicsit megfricskázta House-t :)
    A betegség tényleg nem volt nagy cucc, de voltak jó részek benne :)
  • Scooby87
    hát az 5x08re max 10/7et adnék....
    SPOILER!!! NE OLVASD?HA MÉG NEM LÁTTAD

Szerintem jó volt,hogy előző részben a dinamik duoé volt a főszerep a régi nagyokból,most meg a F.-ról szólt az epizód....Lehet 2 csapat lesz és valamlyik részben összeugrasztják őket,hogy vajon ki fejti meg hamarabb az ügyet(valami nagy téttel persze). Ez az ötlet nagyon benne van most a soriban.Azonban ezen kívül a története unalmas volt, a betegség sem volt valami marha izgalmas(egyik sem),nem is tudom volt-e jó beszólás az epizodban(erős a gyanum,hogy nem).Szóval az a 7,8 rész az 5ik évadban marha gyenge lett,remélem a következő nagyott fog szólni,mert ha ez így marad 4 év fanatik house nézés után végeztema sorival.
  • dragon11
    Világos, köszönöm.:)
  • sYnTaxMD
    Nem hogy nem mozog, csak tevesztette a balt a jobbal. Mikor keri hogy mozgassa meg a bal labujat, a jobbat mozgatja, ha jobban megfigyeled.
  • sYnTaxMD
    Minden evadzaro resz eddig dramaian vegzodott, az elso evadba a Sztészis ugy hogy nem lehet az ove, masodik evad hogy meglottek, harmadik evad hogy elveszti a csapatot, negyedik evad ami eddig mindent visz hogy egyreszt az o hibajabol hal meg Amber es House sir a vegen, nagyon durva resz! Az otodik evad evzaro resz is nagyon jo lesz lemerem fogadni :D
  • kas123
    a,
    lelőtték, haluzott, megműtötték

A haluzási idő az a "valóságban" max olyan 3 perc lehetett, de ha ezt a részt 6 percesre csinálták volna meg, akkor több millió néző rontott volna neki a készítőknek.

b,
    nem kintről hozták be

c, a haluzási idő alatt a csávókám elmondja h ki ő (és tényleg ő volt az, szóval meghaluzta a valóságot)
  • extramagascsaj
    remélem tévedsz
  • sadvagabond
    nekem elég gyanús,hogy ennek az évadnak úgy lesz vége,hogy house valami olyan betegséget fog kapni(vagyis már tuti megvan neki),amit csak ő maga tudna meggyógyítani.(mint joey figurája a days of our livesben a jóbarátoknak.)csak beugrott pár résszel ezelőtt,mikor cuddy megkérdezte,miért von vissza mindent.ahogy ő is elgondolkodott,az olyan fura volt.aztán lehet,h tévedek,csak eszembe jutott.
  • banok
    tényleg lelőtték, ami utána jön az halucináció (álmodja)
  • toysoldier
    istenem
  • [HUN]FaTaL
    te hallod... nem neked való ez a sorozat
  • dragon11
    Jah értem..

lelőtték aztán elkezdett haluzni és úgy műtötték meg..

(csak kár, hogy a halu. idő alatt elvérezhetett volna..)

de most akkor ki lőtte le, mert a végén a mentősök kintről hozták be.. mondjuk ez mind1..:)

köszi passat^^
  • passatgt
    lelövik-haluzik-megműtik
  • dragon11
    Csak a záró részt nem értem, lehet mert este van.. bár valahogy ez a kép alakult ki:

elképzelte hogy lelövik, kap egy gyógyszert amitől megjavul a lába, közbe vitázik, hogy nem kell neki.. de mikor "igaziból" lelövik, akkor azt mondja kell neki ez a gyógyszer.

valami ilyesmi?^^

csak ezt mondjátok el plz..:s
  • Magoo
    Tényleg bocs, de ha ennyi kérdésed van minden rész után, akkor ez a sorozat nem neked való....Nagyon nem!
    Bocs...
  • passatgt
  • dragon11
    Bocs a sok kérdésért, de a 2.évad zárórészét sem értem.. most hogy lövik le House-t? meg hol? miket képzelt és mi volt a valóság?

bocs télleg..

köszi.:)
  • dragon11
    Bocs hogy megint kérdezek..

mi volt a macskába amit felboncolt House? attól halt meg a macska és attól betegedett meg a srác, ha jól emlékszem.. termesz volt v. mi?:)

köszi.
  • dragon11
    Ehh:D kösz:D
  • Calver
    a) 4men-ért tarkónlövés jár. minimum.
    b) ne csak belenézz. kb két mondattal elintézik az előző részben történt "sajnálatos" eseményeket.
  • dragon11
    A 2. évad 20-21.részben megfertőződött 4men.. 22.rész már nem róla szól (ahogy belenéztem) most nem fejezték be, vagy melyik részbe lesz befejezve? mert a lábát nem tudta mozgatni, meg a jobb karja helyett a balt nyújtotta mert gondolom nem mozog..

köszi!
  • dragon11
    Jah, valóban:)
  • jugen
    LOL!
  • tnm #3104
    eat my shorts!
  • jugen
    így van.
  • Flamer
    ezér eztv. (y)
  • jugen
    Arra figyelj még, hogy tudd mikor van szünet a sorozatnál! Sok oldalon hajlamosak fake részeket feltenni, amik szinte garantáltan valami fertőzött cuccok.
  • jugen
    Köszönjük Emese :DDD
  • MerlinW
    Lényeg, hogy eztv.it oldalon minden sorozatot megtalálsz naprakészen vírusmentesen. Csak saját release-ek vannak náluk. Ha ez számít, 5 éve tőlük töltöm a sorozatokat.
  • dragon11
    Ezek script vírusok, vagy férgek. Azért, mert ha Te megkapod, mint ahogy Te is említetted egy kép megnyitással v. egy fájl letöltésével a vírus inteligens és saját maga önerejéből küldözgeti az általa generált linket hogy töltsd le.. (mindig a saját e-mail címedhez generálja a linket) és írja neked..:)

remélem érthető:P
  • gabi89
    Na ez azért így nem igaz volt már képfájlban is vírus találkoztam is vele igaz nem a saját gépemen.MSN-en terjedt valami ilyesmi kaptál egy képet ismeretlentől és aki elfogadta majd megnyitotta...
    Az más kérdés,hogy ez is exe vagy valami futtatható csak képnek van álcázva.
  • dragon11
    Igen. Tisztában vagyok a fájl formátumokkal (wma, wmw, avi, exe, mpg stb.)
    Meg Kaspersky Internet Security 2009et használok, no meg router tűzfalam van. a Kaspersky sosem volt kispályás. :)

még1x köszönöm a segítséget, hogy csak House-sal kell rákeresni!
  • tnm #3095
    #3089-re volt reakció