Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
valaki tudna nekem segíteni? Ha lehetséges pls linkelje be nekem vlki az itt játszott (mo-n) az elsö évadnak az openingjét/nyitózenéjét pls... már mindenütt kerestem de sehol semmi :S
és amugy:
House: Mostanában tetszik Chase haja...
Cuddy: Talán titkol valamit?
House: igen.. B*ZI VAGYOK!!
én ezen besirtam
Nah vasculytis legyen veletek (bárhogy is írják XD)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-the invisible-
Kedvenc doktorunk új része mikor várható?
Elõre is köszönöm.
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"The trees move. Do you not see it?"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
-the invisible-
az ütött volna igazán,ha a sztrájk nem tesz be,és dupla rész lett volna helyette.ugyebár a super bowl miatt lett volna,így már meg sem írták
csoda,hogy még senki nem írta:
"House
Expected to shoot 4 new episodes to air in April/May."
és ez 100%!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a tegnapi részben volt utalás a Prison Break-re, ami nagyon tetszett 😊😊😊
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Nekem nem tetszik amúgy valahogy nem passzol szóval ennél annak idején még Kulka is jobb volt.
Szerintetek?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
hooray!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”