Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
A szinkronhang melyik évad melyik részében fog kicserélõdni? Mert leszedtem a 2. évad elsõ részét, és itt még mindig Szakácsi Sándor a hangja és mit ne mondjak, nagyon furi.😊

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

kas123
a google a barátod 😉

mama2
Akkor priviben írd már meg pls köszi.

Lehet, de nem szabad itt megmondani, mert figyelnek a nagyok 😊
mama2
Köszi. Lelehet valahonnan szedni ezt a részt? Mert tök jó volt😄.

Pyx
s03e02

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

asszem a 3. évadban volt de hogy melyik rész...

mama2
Melyik évad melyik része volt az, amikor a gyerek azt képzelte, hogy esténként elviszik az ufok?

kas123
24 <#szomoru1>
sok ez még <#rinya>

UnknownAsshole
még 25 nap ! 😄
ahh no problem... nonstop 3 órás kereséssel meglett... azért thx

hello

valaki tudna nekem segíteni? Ha lehetséges pls linkelje be nekem vlki az itt játszott (mo-n) az elsö évadnak az openingjét/nyitózenéjét pls... már mindenütt kerestem de sehol semmi :S

és amugy:

House: Mostanában tetszik Chase haja...
Cuddy: Talán titkol valamit?
House: igen.. B*ZI VAGYOK!!

én ezen besirtam

Nah vasculytis legyen veletek (bárhogy is írják XD)

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fuh, akkor nemsokára vége a szezonnak a magyar tv-n.. szeptembertõl vajon lesz-e s4? gondolom igen..

-the invisible-

Pyx
s03e18 volt a mai

dragon11
Tetszik ez a mai rész 😊😊😊😊😊😊😊 csak nem tom melyik részeket kell letölteni, ami e rész után mennek ><

Pyx
04.28.

Hello Mindenkinek!
Kedvenc doktorunk új része mikor várható?
Elõre is köszönöm.

Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;

lol😄

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Köszi szépen az sg forum még soha nem csalodtam<#worship>
ProGabe
elsõ évad 14-ik része

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valaki nem tudja hányadik rész volt az a elején mikor House azt képzelte hogy zenél, aztán meg benyitott a dagadt fekete fõnöke? Különben én is imádom ezt a sorozatot.
jugen
Minden részben van valami új hatalmas😊)))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

mama2
BazzegXDXDXD. Tegnapi rész is nagy volt. Annyit röhögtem😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Szolnokboy1
ez kurvanagy! 😄😄DDDDDD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kmarha

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ffxi
Azaz április 28? Az még messze van 😞

Fákjúal!

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Fujiryu
Honnan van az info?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

jupii😊😊

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

herczeg
04.28 House - 4 új epizód

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

😊

jeeeee 😊

-the invisible-

ProGabe
na én most néztem meg egymás után a 10,11,12-t.hát,elég jó volt,na 😄 a háromból a legjobban az északi sarkos tetszett
az ütött volna igazán,ha a sztrájk nem tesz be,és dupla rész lett volna helyette.ugyebár a super bowl miatt lett volna,így már meg sem írták

csoda,hogy még senki nem írta:

"House
Expected to shoot 4 new episodes to air in April/May."

és ez 100%!

Nem tudom pontosan felidézni, de a lényege az volt, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel egyre jobban közeledett a börtönbe jutás lehetõsége, House (asszem az igazgatónõ elõtt) azon morfondírozott, hogy elkezdje-e feltetováltatni a börtön alaprajzát a testére...
gabi89
Nincs mivel a részek elfogytak és sztrájk volt tehát nem tudtak készíteni most,hogy vége van a sztrájknak várható,hogy 4-5hét múlva már lesznek új részek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Ezen a héten nincs új rész?

dragon11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így nem tiltott a warez, szerintem...hát az lenne a kérdésem hozzátok: A 2. évadot, és a 3 évad elsõ 12 részét, honnan tom letölteni?(õõõ torrenten belül!!!!!!!!!!!!linkkel) Thank You.

és mi volt az az utalás?
Ezt is ugyanúgy meg fogjátok szokni, mint anno a Szakácsi Sándor helyett Kulka János hangját...

Egyébként a tegnapi részben volt utalás a Prison Break-re, ami nagyon tetszett 😊😊😊
KeKKSZike
Nekem se tetszik... 😊 Valahogy nem hozzá való szerintem! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

mama2
Nekem sem tetszik az új szinkron😞. Túl megöregíti Willsont😞. R.I.P Selmeczi😞.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Háát? Eléggé szar lett a szinkron,talán tudjuk be annak,hogy hírtelen kellett valaki. House hangját pedig már elég jónak találom,az elején ott is volt egy kis Magenheimes beütés,de sikerült alkalmazkodnia Kulkának a szerephez. Majd 2-3 rész és Wilson is jó lesz.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

gabi89
Igen Szabó Sipos Barnabás de a fõcimben mondták is meg a sorozatjunkie-n is megírták.
Nekem nem tetszik amúgy valahogy nem passzol szóval ennél annak idején még Kulka is jobb volt.
Szerintetek?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ChaosTeam
Régi Vészhelyzetes "Ross" doktor hang 😄

Amúgy Szabó Sipos Barnabásnak hívják 😊
Szolnokboy1
wilsonnak ma már az új hangja volt, én igy elsõ blikkre kauczky armandot tippelem, bár szinkronban nagyon nem vagyok otthon

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

tnm
azért lehet, kicsit több lesz, az egy hónap az kb a minimum, van még mûsorszerkesztés is a világon, de mindenesetre nem szeptember...
hooray!

Casillas
nem kamu, most tényleg vége végre

Vivimos por ti, vence por nosotros.

herczeg
tegnap éjjel véget ért a sztrájk (kivéve ha ez is fals infó, de sztem nem az) úgyhogy elvileg 1 hónap múlva megint beindul a house

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

PiszkosFred
A criminal minds-nak (remelem jol emlexem, es tenyleg ebben a sorozatban) volt egy resze, amikor egy pszihopata egy lepukkant gyartelepen(hasznalaton kivuli korhazban?) rendezett be egy orvosi labort, es rengeteg hajlektalant es k*rvat "elkapva" kiserletezett veluk, mutott, stb. Ott is mintha lett volna ilyen jelenet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”