Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egy életbiztosítás a Dr. House sorozatban szinkronizálni.
Legalább õ volt a hibás?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
másik oldalon earl holnap estére ígéri 😉
Hosszúpuska fórum.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
earl veled vagyunk hajrá, plz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
a meccs után lesz,nagyszünetben koncerteznek.gondolom még mindenki emlékszik a melltartó leszakításra à la janet jackson & timberlake 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egy héten belül 3 House lesz. az elsõ (ha minden igaz a karácsonyi részt csúsztatták ide) holnap este/ma hajnalban. a második egy két részesnek a elsõ fele (tehát nem lesz a végén lezárva a sztori) a Super Bowl-kor (eddig azt hittem a szünetben, de lehet, hogy utána: am. foci nem érdekel, nem tudom mennyi szünet van) majd kétnapra rá a történet másik fele (így akarnak minél több embert rávenni arra, hogy rászokjon a House idõpontjára, no meg a Superbowl-lal két rész nézettségének is boost-ot adni)
a következõ rész a superbowl után lesz,febr 3-án!nem mellesleg ezzel elérik azt,hogy még minumum 3 évig ne kelljen a top5-ön kívül látni a sorozatot 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
thnx
feliratot majd megmondja earl itt, vagy feliratok.hu-n. nem tudom pl., hogy neki most bekavar-e a vizsgaidõszak
sokszor volt már róla szó, az nem egy szám, azt csak azért készítették, mert a Massive Attack-ot nem licenszelték csak Amerikán belül. Az a dallamocska pont olyan hosszú, mint a fõcím
sajnos linket nem tudok így, de már volt ebben a topikban is...
Próbáld meg inkább letöltsévezérlõvel, pl flashget, ha megszakad tudod folytatni
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
legnagyobb,free,ilyenre ezt érdemes használni!
ti tényleg képesek vagytok végighallgatni egy könyvet? 😛
Ide meghívó kell, nekem van kettõ, adj egy mail címcet, azt küldök meghívót és itt van regisztráció gomb😄😄.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
-the invisible-