5975
-
#3174 nem tudjátok véletlenül hogy mi annak a számnak a címe ami a 4. évad végén szól mikor House leszál a buszról? -
#3173 konkurencia beköp a jogvédőkben és aztán bachatnak a börtönben :D -
#3172 Valaki letölti és felrakja ingyen valamelyik torrent oldalra és akkor bachatod :D -
#3171 Akkor ráégetem őket az avira, és alapba feliratos sorozatok lesznek fent.. -
#3170 Ellopják és felrakják ingyen és akkor bachatod :D -
#3169 Nem, ez: jó poén.
De már tudom miből fogok meggazdagodni. Fizetős feliratoldalt fogok létrehozni >:] -
#3168 ezthivják ugy hogy owned?:O -
#3167 Ez esetben ajanlom szives figyelmedbe a sajat alairasodat - a "jatek" szo helyett a "forditas" kifejezessel. :) -
#3166 ezeknél a részeknél felőlem lehetne blablabla is, ugyan az :D
Csajom nem beszéli a Zangolt, azé kell csak - dojcsul tud csak -.- -
#3165 Mekcsinálnám én, ha nem érdekelne.. De ha lefortítot, akko mi értelme utána meknészni? HE?! -
#3164 sok csirke sorozatban nem lumbálpunktálnak, és nem rektálisan véreznek, if you catch my drift -
#3163 E komment helyett mar az elso sort le is fordithattad volna ennyi erovel... -
#3162 tesötétbarom:DD -
#3161 csináld meg , senki nem tart vissza -
#3160 sok csirke sorozatnak egyből van felirat, ezzel mek mintik szenvedni kell.. -
#3159 nemkellazt. -
#3158 House megint KIRÁLY:DDD
Kezdem Cuddyt sajnálni már... -
#3157 yaaaaaa! sry:| -
#3156 eztúgykellettérteniminthaigazidoktorbácsilennetebutaaa:) -
#3155 mennyel sorozatosnak és a szádbaadnak mindent mitmondj. okoslehecc:D -
#3154 Jaja :D De jó szakember, örülnék ha ilyen okos lennék :D -
#3153 Az esetek 99%-ában tudok azonosulni vele, de néha már akkora ökörállat, hogy má fáj -
#3152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon király rész volt, főleg a végén mikor Cuddy kinyitja a fiókot:D Én is vártam hogy kimenti 13ast, de nem :D -
#3151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!énasszittem megdugja a ctasztalon. :| nemyöttbe :C -
#3150 Nálam eddig az egyik best rész ... -
#3149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én valahogy vártam, hogy house visszamegy és leüti a csávót és ő menti meg 13mat, de kutyából nem lett szalonna :D -
#3148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a Thirteen egy idióta... azthittem a végén az utsó gyógyszert is beadja magának és elpatkol... na az lett volna az igazi drámai idiótaság :D
amúgy jó rész volt, a végén jó volt a poén, mikor kihúzta Cuddy a fiókot :) -
#3147 -
#3146 thxdelban -
Housefan8 #3145 Sziasztok!
Találtam Dr House-ról egy nagyon jó képet ezen az oldalon!
grafitart.c8.hu -
#3144 Azért az sem volt rossz poén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami csak a rész végén derült ki, hogy megfordította Cuddy fiókját a rész elején teletöltve House :) -
#3143 hát ez nagyon-nagyon durván jó rész volt, nem sok megrángató poén, de profi drámai vonulat.
Ezen azért derültem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy fegyver lesz nála, inkább felső nélkül kéresse be. -
#3142 Senki sem emlitette eddig, ezek szerint csak en voltam mar lassan masfel szezon ota kivancsi 13. teljes nevere, es most vegre kiderult a keresztneve is :)
a H-C (+Wilson) vonal tekinteteben szerintem a "vihar elotti csend" szituacio van, lesz meg ebbol valami olyan, amibe beleremeg a epulet :) -
#3141 hát te tényleg nem azt a részt nézted amit én -
Scooby87 #3140 ja tényleg volt 2 mondatban szó róla az utolsó részben... pfffffff -
#3139 Nem tudom, hogy te mit néztél, de az utolsó előttibe és az utolsóba is volt róla szó. o.O -
Scooby87 #3138 én sem azt írtam,hogy ennyi idő alatt kell lezavarni,de 2 rész alatt még csak pedzegettve sem igazán volt....megvolt és továbléptek...kb ilyen hatása volt. -
#3137 Nemtom szerintem mostani rész is nagyon jó volt, az a kérdés-re nem; kijelentés? oké --> Na ezen szakadtam
Szerintem a C-H dolognak meg nem 2 rész alatt kell lezajlania -
#3136 én ugyan nem spoilereztem le semmit :) -
Scooby87 #3135
nálam ez nem csak szöveg...már kapott cancelt nálam a lost is....és a terminátoros sori is megkapta....egyszerűen,ha nem jó nem nézem, van más dolog amivel azt a kevés szabadidőmet eltölthettem és nem szeretném igénytelen dolgokra vacakolni.
spoiler a tv2ös emberkéknek!!!!
Nagyon szerettem a house-t,de nálam az első 2 volt a best....az még igazán házas volt(ette a pirulákat agyba főbe)....a 3ik kicsit viszavett,4.ikben nekem kevés volt a vérfrissités...és az 5ikben várom H-C ??? vagy W-C ??? 2 rész ment el úgy,hogy nem tudtunk meg szinte semmit....nagyon kicsit csöpögtetnek csak ezen a vonalon....azért az nekem fura,hogy elvileg eltelt nem kevés idő és Kádi meg Ház nagyon nem beszéltek azóta....oké,hogy kinos,de akkor is.....
Remélem tényleg nagyott durantanak a következő részben bár örültem volna,ha nem spoilerezed le előre így....de már mindegy.