Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
AC/DC "Highway To Hell" ez meg korábban, mint ahogy korábban is írták
de még mindig újra és újra be kell linkelni ezt
Kéne 1 kis segítség a Dr House Április 23 ment.Az epizód végén mikor Wilson vitte el a kutyát milyen zene zendült fel mert én már mindenütt kerestem.Valaki nem tudja annak a számnak a címét.Nagyon kéne.köszi
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy, jelen esetben ott volt hogy negró, lehet azt írta be 😊
akármit beírhat ami alapján megtalál egy olyan hozzászólást, amire emlékezett hogy valaki írt ilyesmit
vagy ha neked ez jobban tetszik, akkor mazochista volt és végigolvasta mind a ~2500 hsz -t, hogy hátha mást is zavartak e már a színesbõrüek a sorozatban😊
Bazinga!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tudtok segíteni?????,
Honnan lehet megszerezni a sorozat 3.évadját?
Sajna szinte minden részrõl lemaradtam eddig!
Elõre is köszi!😊
költözz svédországba, ott csupa szõkehajú, kékszemû árjaemberkék vannak 😊
vagy esetleg nézd a jegesmedvék párzási szokásai az északi sarkon...ott is minden fehér
<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Bazinga!
ez most bug, vagy tényleg egy 1290-nel ezelõtti hsz-ra reagáltál?
Ilyen reakcióidõvel, remélem nincs jogsid! (Csak vicceltem, nem beléd kötök.😄 )
Písz
letudnátok irni az eddig lement legjobb house részeket??
kiszeretnék irni 1 válogatást csak már nem emlékszem meik részek voltak a legütöebbek
kössz
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
de a régi:
tolókocsi!!
BOT!!!!
tolókocsi!
BOOOT!!!
Cameron:Lángok?
House?Így olyan mintha gyoesan mennék.
XDDD.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.