5975
-
hapi #2854 Öcsém és én is imádjuk nézni a HOUSE-ot.
Itt egy kis DR.house magyarország:
off
Májusban öcsém megsérült focimeccsen azt hittük eltört a bokája, akkorát pattant hogy a lelátókon is hallottuk.
Doki megnézi, röntgen megvolt.
Diagnózis: sem törés sem repedés csak megerőltette borogassa.
Erre mi: nincs elszakadva a boka szalag?
Doki: nincs!
Mi: leírná aláírná?
Doki: nevet
Június végén persze kiderül hogy elvolt szakadva.
Kezdődik a doki járás a műtétet megelőzően.
urulógus talál valami 10 féle fertőzést a prosztatában.
Elkezdi adni a baszott erős gyógyszereket és mindig mutatja mint a houseban hogy melyik bacilusnak lett éppen kampec.
Közben öcsém egyre szarabbul van.
Házi orvoshoz megyünk.
Diagnózis: lelki baja lehet!!
Belgyógyászhoz megyünk.
Diagnózis: Széna nátha
még Urulógus.
Diagnózis: régi beágyazott fertőzések a prosztatában.
4 hónap után ma éjjel kórházba kellett vinni öcsémet annyira rosszul volt.
Diagnózis: vesekő, lehet hogy elzáródás miatt ki kell venni a vesét.
Kb 2 millát fizet évente TB-t. Nem iszik nem dohányzik 31 éves, sportol, soha nem volt orvosnál vagy kórházban ezelőtt.
Nem volt 1 doki aki vizelet vizsgálatot rendelt volna.
Urulógusnál!!!! heti rendszerességgel volt!!!!!
Szerintetek?
On -
#2853 ülj le fiam, egyes -
#2852 Nem Én húzok nyalizni a modiknak, hogy Te követtél hibát és Én kapjak büntipontot.. hülye noob. -
#2851 Akit érdekel, már van felirat a 3.részhez ! -
#2850 A viselkedési zavaraidat ne itt éld ki...
ON:
dr House részek megjelenése és címeik:
s05e03: Adverse Events
2008/9/30
s05e04: Birthmarks
2008/10/14
s05e05: Lucky Thirteen (erre nagyon kíváncsi vagyok :))
2008/10/21 -
#2849 Most meg mentél rinyálni, mikor Te kezdted az agressziót. -
#2848 kösz -
#2847 Off
"mennyi errefelé a hülye agresszív barom" by Csoki -
#2846 Köszönöm.:) -
-
#2844 AXN-nek jelenleg az első illetve a második évad van meg. -
#2843 ő válaszolt bunkó módon zoliii-nak, ezért írtam úgy ah :) -
#2841 sztem arra kérdezett, hogy jelenleg AXN-nek hanyadik részig van meg a House (ill. hány részre van meg perpill a sugárzásijoguk), és hogy ezeket a részeket egyhuzamban tervezi-e leadni, vagy megszakításokkal.
szerintem amúgy erre csak egy bennfentes tudhatja/ná a választ.
nem kell mindig agresszíveskedni:P
:D -
#2840 ameddig szinkronizálva van b+
és meddig szinkronizálják? a sorozat végéig -.-
logikázd ki -
#2839 Nem az volt a kérdésem.. Én is tudtam. -
#2838 1 évad megy -
#2837 Nem tudjátok, hogy az AXN csatornán hanyadik évadig adják le és lesz-e szünet?
köszi. -
#2836 köv rész promója -
#2835 A magánnyomozóba "több karaktert kell rakni", mert rá külön sorozatot fognak építeni, ha minden jól megy.:P -
Igazamvan #2834 A fasznak kell ez a magánhekus karakter. A helyett hogy rendesen megírnák a 3 új doki karakterét és beléjükraknának némi humort, inkább behoznak egy újabb fölösleges szereplőt. És mi a franc van a Cameron/Chase/Foreman hármassal?? Ezekben jóval több munició volt és most alig szerepelnek 3 percet összesen! Mi a fenének kell 10 karakter? Inkább bővítsék ki Wilsont és Cuddyt hamár nagyzolni akarnak. -
#2833 Nah, letöltöttem az Első évad 3.részéig az epizódokat megnézem és Hétfőn 3órakkor megnézem a 4. rész ismétlését ami Pénteken ment.(Tegnap) és aznap este már az 5.részt. Hál Isten elkezdték ismételni az első évadtól, így nem kell letöltenem.:)
Jah és az AXN-en ismétlik minden hétköznap..:) -
#2832 :C kay. htx az infot. -
#2831 ha jól értem feliratokhu fórumáról, nem lesz másik earl felirat, hanem ennek segített a szakszöveges részében.
megkérdeztem hogy későbbi részeket fordít-e még, vagy állandóra cseréltek, de nem kaptam választ. -
#2830 Szerintem jó karakter a magánnyomozó.
Odavágott amikor követték a csajt:)
A fagylaltoskocsi:)
Tüszentése:)
Szerintem népszerű szereplő lesz. -
#2829 Visszatérő szereplő lesz, szal jó, ha hozzászoksz... -
#2828 csatlakozom -
#2827 énmegvárom earlt. :| -
Csak77 #2826 Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem magánnyomozó figura béna volt. Legalábbis nekem egyáltalán nem volt szimpi. -
#2825 na ez már odabaszott:)
magánnyomozó figura is jó, bőven lehetne egy spinoff -
#2824 A hosszabbik fegyveren kint a (pontosabban: egy) magyarintás. -
#2823 Most nem halunk bele. Flamernek van igaza semmit nem kapnak érte ingyen csinálják. Örüljünk,hogy megcsinálják és egyáltalán le lesz fordítva. Kibírjuk ezt a pár napot. -
#2822 OFF: Mostanába már a PB-re i 1 napot kell min várni, de jó példa pl. a Lost, amihez általában mindig megcsinálják. -
#2821 hazuksák. lesz felirat de bazzeg mér várja egyből. már ezerszer meglett mondva hogy a feliratfordításé senki nem kap zsét, szabadidejébe cisnálja az ember ezért nem lesz egyből felirat a rész leadása után 1órával.
vannak egyes fanok akik egyből csinálják pl PB, meg netán hiróz.. nade earl nem ér rá. ennyi. mgértésünket köszöni, temeg kussojá (tojszoldzsernek cimeztem :|) -
#2820 szeretem mikor megjelennek az emberek nem olvasnak el semmit és teleszemetelik a topikot hulye kerdesekkel... -
#2819 nem lesz, hanem már van... -
#2818 sziasztok!
Ezt a számot honnan lehetne letölteni?
Wilson szíve 4So16 rész -
#2817 Bocs a hülye kérdésért! lessz 5.dik évad ugye?? -
#2816 The White Stripes - We're Going To Be Friends -
iceQ #2815 Nem ez!Meg az előző sem :S -
gyonax #2814 Akkor már ez:D