Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
😞
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
bár áll. több ilyen is van (persze néha ezek is elszállnak)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://felirat.kabfasz.hu/
probald ezt a mirrort.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szívesen.
Cserébe imhol az oldalon az új felirat. 😊"
kár hogy nem tudok belépni!!!!
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
-the invisible-
A legjobbak a páciens-house interakciók voltak de azokból kevés volt. Meg érdekelt volna mi lett Wilson ügyének a konklúziója de azt is ejtették.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
-the invisible-
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
tudom hogy semmi torrent, meg warez, de fontos lenne, honnan tudnám letölteni?
és melyik rész volt az? köszi!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
csak a fene se tud várni januárig...
-the invisible-
2. Kit rugok ki, ki marad, kit nem rugok ki, ki nem marad, vicceltem a kirugassal, nem vicceltem, hanyat rugok ki, hany marad, stbstb, a vegen en mar elvesztettem a fonalat kisse, es feltem, hogy az utolso Cuddy-House "parbaj" utan is, a kovetkezo resz meglepetest fog hozni... De nem, csak en "aggodtam" tul 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
-the invisible-
Igen érdekesnek nézett ki...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
2. milyen kétértelmû? 😄
-the invisible-
Nah, orulok hogy igy alakult, ahogy. Bar ketertelmu volt a vege (ismerve House-t), de a kovetkezo resz promoja megnyugtatott. Volt azert 5 perc, ami megijesztett 😊
Ja igen, kovetkezo resz majd csak 2008. januarjaban...
Ugyes, a jatek persze nem is arrol szolt, amirol latszolag szolt :-))
Ambertõl már hányni tudtam volna...iszonyat irritáló ribanc
Az mekkora poén volt mikor betolta a baxom nagy hangfalat a faxinak, hogy rohama legyen 😄 De ütött! 😊
Na meg a végén House vigyora mikor Cuddy rájött, hogy végig az volt House terve, hogy 3-at tart meg és így akarta kijátszani õt! 😄
-the invisible-
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
nekem ez most nagy katarzis volt 😊
Viszont a reklamok, promok, direkt azert keszultek, hogy felkeltse az ember figyelmet, es nem azert, hogy lelojje a poent. Ezert is van az, hogy az altalaban a promoban latott kepsorok egeszen mas ertelmet nyernek a sorozatban. Lasd pl a dokurealitys reszt, egesz masra szamitott mindenki, mint ami lett belole. A kovetkezo resz promoja is igencsak felcsigazza az embert - reszemrol mar egy hete nagyon varom -, de mit tudtam meg belole? Semmit. Csak annyit, hogy lesz izgalom benne boven. Ennyi. Nem tudom, miert kellene ezeket a promokat spoilerezni, hiszen a vilagon semmit sem arulnak el.
Na mind1, masfel nap es kiderul minden, addig meg csak kibirjuk valahogy. 😊
Jahogy bocs, elfelejtettem a spoilert :|
kicsit más a sokévas hatszorlátott sorozat promóját látni és az ameriakiét, amit mellesleg nem kell kibekapcsolni mert netrõl töltöd és abból már ki van vágva a reklám a prómó meg jútóbos és mindenki eldönheti hogy meg akarja nézni vagy nem én mellesleg kapcsolgatok reklámnál de nem a promók miatt csak úgy...
on
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Szegeny "ilyen" emberek, milyen sz*r lehet mar nekik tevet nezni, folyamatosan ki/be kapcsolgatva a keszuleket minden kereskedelmi szunetben, hogy nehogy lassanak promot, beharangozot, reklamot.
Picit kezd unalmas lenni mar ez a spoiler dolog itt az sg-n. Mubalhe szaga van nagyon, de am legyen, sikerult elerniuk a tisztelt forumozoknak/moderatoroknak/illetekesnek, hogy egyre kevesebb ember targyalja ki a dolgokat. (kivetel 1-2 jol porgo topik, bar ott is legtobbszor csak hiszti van). Szinte csak az evadok kozotti szunetekben lehet normalisan forumozni, hogy ne szoljon be valaki spoiler miatt. A megoldas egyebkent le lett irva mar ezerszer: amig nem lattam, nem jovok. Ennyi, de nem, helyette megy a hiszti nonstop, legyen az barmelyik aktualis sorozat.
Kar erte.
ON
A "hallgatok ra, de a vegen a beteg meghal" sztorit meg ugyebar nem is oylan regen eljatszottak mar (a tolokocsis-kutyas urge esetnel), nem hiszem hogy hasonlo lesz. A promo alapjan, valaki iszonyat nagyot fog hibazni, es a beteg halala(?) miatt lesz House ilyen hangulatban. Egyebkent en is CTBre tippelek (illetve remenykedek)... 😊
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
egyébként spekulációra meg pláne nem kell spoiler szvsz
remélem nem a 13mast rúgja ki :/
Más: Mostanában szinte említve sincs House Vicodin-függõsége (mostaniban volt 1 db. jelenet ahol egyáltalán látni, hogy nála van) ez mi miatt lehet? OK, hogy unalmas lenne már, hogy mindig errõl van szó, de ennyire 100%osan leállni vele egy kicsit drasztikus nem?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
spoiler témát remélem lezártátok
KÖV RÉSZ PROMO
izgi lesz 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha meg ne várjam, hogy mindenki beírja a spoiler elé, hogy mirõl "spoilerkedik", akkor ne is fórumozzon...
Egyébként hogy gondolod, hogy én akarok itt rendezkedni, mikor a Te (ráadásul kiemelt) szöveged jobban bírálja az embereket, mint az én szimpla "kérésem", amit elsõre nem értett meg gabi89...
Ui.: Remélem a hsz stílusa megfelel Neked, Mester :C