Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
oppá a szórend nem pont az lett, mint amit akartam :$

tnm
úgy látszik linkelniezt idõrõl idõre be kell

Molnibalage
A kirugdosósdi résznél levõ jó zene az a filmhez készült vagy ezt valaki elõ is adja a valóságban? Valaki nem tudja, hogy ki az elõadó és mi a szám címe?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Flamer
akko' írjátok le a többitis. :|

http://loal.atw.hu

gabi89
Igen jól téli szünet van azért és nem a sztrájk miatt.Mondjuk ha továbbra is sztrájkolnak akkor január is veszélyben van 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bauer15
hello jól láttam hogy januárba tér viissza?
😞

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

tnm
hogy legyen mindig egy mûködõ, amit a pórnép nem terhel le😊
bár áll. több ilyen is van (persze néha ezek is elszállnak)

Szolnokboy1
koszike 😊 vajon ez miért nincs feltuntetve? <#conf><#conf>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://felirat.kabfasz.hu/

probald ezt a mirrort.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szolnokboy1
"© earl ma 17:44 | Válasz | #17441
Szívesen.
Cserébe imhol az oldalon az új felirat. 😊"

kár hogy nem tudok belépni!!!!
<#wilting><#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

PiszkosFred
Hetvege folyaman.

N1ggA
mikor lesz felirat?

Spread De Love!

én ezt nem osztom.
érdekes volt hogy mind a négyen tévedtek de mégis ezekbõl a tévedésekbõl állt össze a valós diagnózis.. meg a beteg megnyilvánulásai is tök érdekesek voltak a nemtörõdömsége miatt

-the invisible-

Cuchulainn
Hát nem fostam össze magamat ettõl a résztõl, kicsit semilyenre sikeredett, a diagnózis is elég légbõlkapott volt, szvsz túlságosan belemélyedtek ebbe a kirúgósdiba...
A legjobbak a páciens-house interakciók voltak de azokból kevés volt. Meg érdekelt volna mi lett Wilson ügyének a konklúziója de azt is ejtették.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

naja, azt fogom.. most kezdtem a dextert, HIMYM-t, heroest, chuckot, big banget is kéne.. áh ne is mondd annyi minden van 😄

-the invisible-

gabi89
2x24 volt

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Broafka
sziasztok, melyik rész volt az amikor halucinált a house, mert meglõtték, és hlaucánálva valami szemkiesõs emberkének az ügyét oldja meg?
tudom hogy semmi torrent, meg warez, de fontos lenne, honnan tudnám letölteni?
és melyik rész volt az? köszi!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

PiszkosFred
Nezd a jo oldalat. A negyedik evad sztorija valamilyen szinten kapott egy zarast, igy konnyebb szunetet tartani, nem huztak az agyunkat egy cliffhangerrel. Igy a karacsonyi idoben lesz lehetoseg mas sorozatokat is bedaralni 😊

fúha ez jónak tûnik, végre lesz clinic meg érdekes betegség (remélem) 😊
csak a fene se tud várni januárig...

-the invisible-

PiszkosFred

2. Kit rugok ki, ki marad, kit nem rugok ki, ki nem marad, vicceltem a kirugassal, nem vicceltem, hanyat rugok ki, hany marad, stbstb, a vegen en mar elvesztettem a fonalat kisse, es feltem, hogy az utolso Cuddy-House "parbaj" utan is, a kovetkezo resz meglepetest fog hozni... De nem, csak en "aggodtam" tul 😊

PiszkosFred

Jó, de az hogy ott sütögette, az kissé komikussá tette a dolgot számomra (vagy akkor még nem voltam ennyire finnyás mint most amikor ezt néztem..)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

a Hannibált nem láttad? ott Lecter kivágott az agyából egy darabot a csávónak és megetette vele 😄

-the invisible-

Ma volt a 3. évad 2. része.... Volt egy jelenet amikor egy kissrác agyában turkáltak, miközben ébren volt o.O
Igen érdekesnek nézett ki...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

1. hol a promo
2. milyen kétértelmû? 😄

-the invisible-

Magoo
Te hol láttad a kövi epizód promóját? youtube-on én nem láttam :S

PiszkosFred

Nah, orulok hogy igy alakult, ahogy. Bar ketertelmu volt a vege (ismerve House-t), de a kovetkezo resz promoja megnyugtatott. Volt azert 5 perc, ami megijesztett 😊

Ja igen, kovetkezo resz majd csak 2008. januarjaban...

Ugyes, a jatek persze nem is arrol szolt, amirol latszolag szolt :-))

gabi89
Idézet earltol: "A heti (mindjárt induló) távollétem miatt a soron következõ House is hétvégére csúszik. Elõre is bocs a késésért."

Azert egytol tobb jelenet is volt (sztem minden epizodban bekapott egy-ket szemet, de erre nem eskuszom meg!), csak mar fel sem tunik :-)

Magoo
A mostani nem volt olyan hú de nagy epizód, de azért jó volt! Örülök hogy a 13-as maradt végül és a ribi tûnt el a színrõl! 😊 Na meg annak is hogy Kutner és Taub is maradtak. Sejtettem amúgy hogy lesz...
Ambertõl már hányni tudtam volna...iszonyat irritáló ribanc
Az mekkora poén volt mikor betolta a baxom nagy hangfalat a faxinak, hogy rohama legyen 😄 De ütött! 😊
Na meg a végén House vigyora mikor Cuddy rájött, hogy végig az volt House terve, hogy 3-at tart meg és így akarta kijátszani õt! 😄

gabi89
Hát ja 😄

na hát ez pont nem fog megtörténni 😄

-the invisible-

kisdead99
Szerintme a köv. részben saját magát rúgja ki. Kb olyan fordulat lesz, mint hogy a PB-ben Scofield-ot kiviszik a börtönbõl 😊 Aztán vagy 3-4 részen keresztül Cuddy azon fog erõlködni, hogy visszahívja a kórházba.

Nem is a promon voltam fennakadva. Azon akadtam fent, hogy valaki a látott rész után írja be annak egy-egy fontos momentumát, a promoval semmi bajom sincs.

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

tnm
elkezdtem elõlrõl HIMYM-et és végre összeállt, hogy honnan volt ismerõs CTB, õ Ted krav maga-ban jártas exbarátnõje...

nekem ez most nagy katarzis volt 😊

Nem altalanos nagy vilagmegvalto megoldas, de a sima spoiler tag helyett sorozatoknal valami szezon/epizod szeru spoiler kellene, igy mindenki azt hagy ki, amit akar, azon tul, hogy friss resz megnezese elott nem kell benezni, az a biztos :-) Amugy egyetertek: mubalhe.

PiszkosFred
Felreertesek elkerulese vegett (es a hasonlo csudajo poenokat megelozendo), 1: en hasznalom a spoiler tageket, 2: addig nem megyek az aktualis topikba, amig nem vagyok naprakesz (pl PB topikban var ram 881 olvasatlan uzenet, mert nem lattam az elmult par reszt). Egyedul a spoiler koruli mizeriat unom mar. Legyen egy vilagos szabalyozas a sorozatok kapcsan, mindenre kiterjedoen, es kesz. Ne igy, ahogy most van - ahany topik, annyi fele szabaly, amelyet persze mindenki felrug (tisztelet a kivetelnek). Mind1.

Viszont a reklamok, promok, direkt azert keszultek, hogy felkeltse az ember figyelmet, es nem azert, hogy lelojje a poent. Ezert is van az, hogy az altalaban a promoban latott kepsorok egeszen mas ertelmet nyernek a sorozatban. Lasd pl a dokurealitys reszt, egesz masra szamitott mindenki, mint ami lett belole. A kovetkezo resz promoja is igencsak felcsigazza az embert - reszemrol mar egy hete nagyon varom -, de mit tudtam meg belole? Semmit. Csak annyit, hogy lesz izgalom benne boven. Ennyi. Nem tudom, miert kellene ezeket a promokat spoilerezni, hiszen a vilagon semmit sem arulnak el.

Na mind1, masfel nap es kiderul minden, addig meg csak kibirjuk valahogy. 😊

Meg fogsz halni 2 év múlva...

Jahogy bocs, elfelejtettem a spoilert :|

herczeg
off

kicsit más a sokévas hatszorlátott sorozat promóját látni és az ameriakiét, amit mellesleg nem kell kibekapcsolni mert netrõl töltöd és abból már ki van vágva a reklám a prómó meg jútóbos és mindenki eldönheti hogy meg akarja nézni vagy nem én mellesleg kapcsolgatok reklámnál de nem a promók miatt csak úgy...

on

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

PiszkosFred
OFF
Szegeny "ilyen" emberek, milyen sz*r lehet mar nekik tevet nezni, folyamatosan ki/be kapcsolgatva a keszuleket minden kereskedelmi szunetben, hogy nehogy lassanak promot, beharangozot, reklamot.

Picit kezd unalmas lenni mar ez a spoiler dolog itt az sg-n. Mubalhe szaga van nagyon, de am legyen, sikerult elerniuk a tisztelt forumozoknak/moderatoroknak/illetekesnek, hogy egyre kevesebb ember targyalja ki a dolgokat. (kivetel 1-2 jol porgo topik, bar ott is legtobbszor csak hiszti van). Szinte csak az evadok kozotti szunetekben lehet normalisan forumozni, hogy ne szoljon be valaki spoiler miatt. A megoldas egyebkent le lett irva mar ezerszer: amig nem lattam, nem jovok. Ennyi, de nem, helyette megy a hiszti nonstop, legyen az barmelyik aktualis sorozat.

Kar erte.
ON

A "hallgatok ra, de a vegen a beteg meghal" sztorit meg ugyebar nem is oylan regen eljatszottak mar (a tolokocsis-kutyas urge esetnel), nem hiszem hogy hasonlo lesz. A promo alapjan, valaki iszonyat nagyot fog hibazni, es a beteg halala(?) miatt lesz House ilyen hangulatban. Egyebkent en is CTBre tippelek (illetve remenykedek)... 😊

herczeg
van aki nemszeret promót nézni annyira spoilerkerülõ, mi meg it leírjuk hogy mi volt benne és nem is figyelmeztetjük...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

tnm
sztem is CTB megy, legalábbis nagyon remélem

egyébként spekulációra meg pláne nem kell spoiler szvsz

herczeg
wupszi valaki meg tudja igazítani a spoiler makrót?

herczeg
[spoilergsztem azért mondja szomorúan, mert a kirúgottnak lesz egy ötlete, house ráhallgat és a beteg meghal. biztos a gyilkos szukát rugja ki[/spoiler]

kas123
íjj a végén amikor mondja, h "kivan rúgva" olyan szomorúan mondja :S
remélem nem a 13mast rúgja ki :/

Cuchulainn
Hát sok mindent nem lehet elmondani a promoról de legalább spoilermentes...😄 De tényleg -se a betegrõl se a betegségrõl se a szereplõkrõl nem derült ki semmi. Persze ettõl még lehet jó 😊

Más: Mostanában szinte említve sincs House Vicodin-függõsége (mostaniban volt 1 db. jelenet ahol egyáltalán látni, hogy nála van) ez mi miatt lehet? OK, hogy unalmas lenne már, hogy mindig errõl van szó, de ennyire 100%osan leállni vele egy kicsit drasztikus nem?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

ProGabe
egyetértek!fõleg a több Wilson párbeszéddel!junkie-n is megválasztották a "Cuddy's vagina" mondatot,pedig 50 jobb volt abban a részben

spoiler témát remélem lezártátok

KÖV RÉSZ PROMO

izgi lesz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy
külön kéen szedni az angol és szinkronos sorozatokat (mint pl konzol és pc) úgy jobb lenne szvsz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szerinted ennek a topiknak akkor az elõzetes infókon kívül másról nem kell szólnia, idézlek: ..."ha mindig kéne spoilerezni, akkor az egész értelmét is veszítené, mert az olyan hzs-eket leszámítva, hogy : "honnan lehet letölteni..." ez egész topik fehér lenne, és mki egy + kombóval nyitna"

Ha meg ne várjam, hogy mindenki beírja a spoiler elé, hogy mirõl "spoilerkedik", akkor ne is fórumozzon...

Egyébként hogy gondolod, hogy én akarok itt rendezkedni, mikor a Te (ráadásul kiemelt) szöveged jobban bírálja az embereket, mint az én szimpla "kérésem", amit elsõre nem értett meg gabi89...

Ui.: Remélem a hsz stílusa megfelel Neked, Mester :C