Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
kit érdekel h máshol mikortól nem kell spoiler? ez nem más sorozatos topic, hanem a dr. House!!! =)

gabi89
Ott a pont és én biztos,hogy így is fogom tenni max 1hétig spoiler.Akinek nem tetszik ez van ez nem köcsögség csak marhaság lenne mindent spoilerbe rakni.(Easy Rider)Mert akkor semmi másból nem állna a fórum csak spoilerekbõl.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tnm
egyébként minden sorozatos topikban a felirat megjelenése után egy nappal már nem kell spoiler az adott részbõl
persze, itt egy kicsit más a helyzet, mivel nincs külön fox-os, meg TV2-es topik, ellenben általában nem is olyan lényegesek a történések egy adott részben, mint mondjuk a PB-ben, volt anno az, hogy mikor ki halt meg (vagy 24-ban hasonlóan). Itt is csak azért jött ez elõ, mert átmenetileg be lett vezetve a részrõl részre történõ szanálás.

Viszont ha mindig kéne spoilerezni, akkor az egész értelmét is veszítené, mert az olyan hzs-eket leszámítva, hogy : "honnan lehet letölteni..." ez egész topik fehér lenne, és mki egy + kombóval nyitna
és egyébként is nekem a 3x12 rész tartalma nem spoiler, ellenben, ha valaki elõzetes infókat akar írni arról, hogy mi lesz a következõ részben az már az. namost ha mindegyik egyformán be van spoilerezve, elég nehéz megállapítani, azt meg ne várd, hoyg majd mindeki beírj a spoiler tag elé, hogy mibõl spoilerkedik, ha már egyesek pl. 2 hsz-t visszaolvasni se képesek

szal arra ne számíts, higy mindent eltakarunk majd, a legutolsó részt még elfogadható (gyak. egy hét), de ennél többet úgy se fog betartani senki, hülyeség is lenne. szvsz a felirat utáni egy napos határidõ is teljesen korrekt, pláne mivel:
Értelmes ember nem nézi meg a friss hsz-eket addig (azaz nem lép be a topikba), amíg nem látta az aktuális részt!
Vagy ha mégis, akor vállalja a következményeit.

A hsz-ed stílusa pedig hagy "némi" kivánnivalót maga után. És egyébként se akarjál így egymagad rendezkedni, hogy majd Te megmondod a tutit.
Písz

legyen az hogy felfogod, hogy spoilerbe írod a dolgokat -.-

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

gabi89
Most itt nem arról a 10másodpercrõl van szó ameddig beírom a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
parancsot.Az egy hét mondjuk jogos.Legyen 1hét akkor szerintem.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

ne akadj már fent ezen, tényleg kurva nehéz spoilerbe rakni, neked fél perc sincs az életedbõl, de aki meg akarja nézni a részt, annak 40percnyi élvezet vész oda, és én pl kurvaideges lennék, ha miattad jelöletlenül szerepelne egy fontos momentum

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Kmarha
mondjuk jogos.. viszont az én részemrõl maradok az egy hétnél, nem okoz nehézséget egy spoiler tag becsempészése. igy legalább nem károsíto meg azt aki nem ér rá minden nap a neten függni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gabi89
Már nem azért de a Heroes topikban is úgy van,hogy a felirat megjenése után 1napig kell még spoilerezni aztán már nem és szerintem ez kellene ide is.Mert örökké úgye nem lehet spoilerezni.Aki meg nem látta a rész mondjuk 2hét után sem az miatt ne kelljen már spoilerbe rakni.

Flamer
yayy. :| aszittem a felirat utáni 1 nappal már lehet. sry. :C

http://loal.atw.hu

PiszkosFred

Hat Amber (CT😎 nagyon jo karakter - mindaddig, amig tart ez a verseny. Nem igazan tudom elkepzelni csapatjatekoskent, a vegso csapatban. Kutnert, a plasztikai sebeszt es tizenharmast viszont igen. Igy remelem, hogy ezek maradnak.

Viszont - lehet hogy csak en vagyok egyedul ezzel igy -, kezdem unni ezt a "Cuddy dolgot". Picit kezd sok lenni a Cuddy fele poenokbol, kitolasokbol, utalasokbol, stb. Eleinte jo volt, de mostmar picit eroltetettnek tunik. De latva a junkie het idezeteit, es a kommenteket, ugy latszik a nezok tobbsegenek bejon ez a dolog, es csak engem kezd untatni 😊

Sokkal tobb House-Wilson szivatas/parbeszed/stb kellene a reszekbe, a Cuddy mania helyett...

Egyebkent a legutobbi resz, a Mirror-Mirrorral karoltve nalam a szezon eddigi legjobb resze volt - szinten szubjektiv velemeny 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kmarha
tök mindegy hogy alattad 3-4-el szóltuk le a nem spoilerezõ tag fejét... jó ez a szint ami kezdi jellemezni a forumokat.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Flamer
ya. izé. yó epizód volt. teli poénnal. 😄 nicsrajta bugyi.. 😄DD aggag 😄
em értme mibajatok an a manipulatív kurvával. 😄 szerintem tök arc. 😄
a nigga nekem nem teccett yó hogy kilett vágva. 😄

az a trükk meg tiszta para volt. 😄

http://loal.atw.hu

Count Adyn
Jah ha az 5.ik szezonról irunk akkor kell spoiler😄D
Legyünk már mondjuk tekintettel azon szegényekre akik a magyar TV-n nézik, ami az ott lement rész után következik az spoiler😛

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kmarha
rossz neked.. számomra a szimpik maradtak bent! 😄

Kmarha
lol.. szóval szerinted csak akkor használhatjuk a spoilert, ha még nem ment le a rész? 😄

ez a legujabb rész, kb 1 napja van hozzá magyar felirat, és még csodálkozol hogy rádszólnak a spoiler figyelmeztetés miatt..? csak nem olyan eszeveszett nagy munka még 3-4 napig azzal kezdeni a rész tartalmát érintõ hozzászólást, hogy "SPOILEER!".

off
hasznalom a spoiler makrot, de effektive semmi ertelme. egy <szeria/epizod> jelzesnek mar tobb haszna lenne, de mindegy..
/off

Szolnokboy1
remélem a cutthroat bitch nem marad

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Cuchulainn
Ha másik 20 ember képes használni a spoiler makrót akkor légy olyan kedves és erõltesd már meg magad te is...

Mellesleg eddig a nekem legszimpatikusabb arcokat küldték el :C

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

UnknownAsshole
ígyvan. nem is.
gabi89
Mivel már lement az adott rész amirõl beszéltem nem spoiler.Az,hogy vki nem látta...
Most ennyi erõvel akkor nem beszélhetünk semmirõl spoiler nélkül mert lehet vki nem látta...

UnknownAsshole
még jó hogy tegnap este megnéztem, de ember SPOILER !
gabi89
Én azt vártam a végén,hogy azt a ... szöszit végre kírúgják de ez nem történt meg sajna 😄
Viszont jó volt a fordulat a végén amikor "Big love"-t kírúgta House.

Kmarha
no ez sem volt rész... végre betettek az általam unszimpatikus karakternek is! 😄

cameron-aids teszt

BUDA > miskolc.

dotkom
ez a "teszt keszites az alany tudta nelkul" tema mar volt vmikor nem? csak arra nem emlekszem hogy kivel volt..

http://atwwebmaker.tx.hu/

van már magyar felirat is.

nem biztos hogy beteg! azért remegett mert koffeinesre cserélte house a kávéját (13 koff. menteset iszik), hogy kihúzza belõle, hogy beteg-e vagy sem. de a csaj nem tudta mert nem teszteltette le magát. szóval ha beteg, akkor tudják mi a baja: huntington. de szerintem nem az amúgy..

-the invisible-

dotkom
nah vegre kinn van az angol felirat.

holnap este majd elmesélem 😛P

-the invisible-

dotkom
nekem mar megvan 😛 meg csak az elejen vagyok de eddig nagyon tettszik.

UnknownAsshole
Most rendeltem meg "A Balek" címû könyvet amit Laurie írt. Nagyon sokan dícsérik.. én nem szoktam könyvet olvasni, sõt szinte egyáltalán de ez kötelezõ darab, holnap már meg is jön 😛
herczeg
a rész jó volt viszont
azzal hogy a tizenhármas beteg, lehet hogy megpróbálnak egy olyan több részen átívelõ sztorit behozni majd a a hathetes munkainterjú utánra, hogy house mgepróbálja kitalálni mi baja van és meggyógyítani (esetlag a csaj tudta nélkül). és az egy beteg/rész mellett bejönne egy félévados diagnosztizálás is

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

KeKKSZike
OKs, thx!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

gabi89
Fogja és nem is olyan sokára
csak 7napot kell alduni hozzá mert a 3x02-ben már használja.

UnknownAsshole
fogja
KeKKSZike
Most néztem a TV2-n a harmadik évad elsõ részét! 😊 Csak annyit mondjatok már meg, hogy mostmár a lába mindig jó lesz? Vagy fogja majd késõbb használni a bot-t? 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Ezek szerint van, aki a TV2-on nezi :-)

passatgt
minek spoiler?

PiszkosFred
Na jo, de ha egyszer mar megerkezett az uj resz, es csak play gombra vagyok tole, akkor nehez kibirni hogy ne nezd meg. Foleg ha tudsz is angolul 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Igazabol az nem is szamit... na meg ezeknek olyan latinos nevuk van nagyreszt, ergo itthon is hasonloan hivjak. Persze utana majd megnezem earl kituno felirataval is :-)))

Ooooh, my God! :-))))

Most volt tv2-n a S03E01
Már bot nélkül szaladgált, gördeszkázott, fürdött szökõkútban...

Jó kis rész volt 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Count Adyn
Nem pedofil a bácsi csak türelmetlen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

precision
azigen! nem vagy fanatista 😛

no én mentem is innen nehogy vki spoilernélkül beírjon vmi poénlelövõ dolgot 😊

Bazinga!

Count Adyn
Igen, #1959 ^^

precision
Ti felirat nélkül nézitek? Én még az angollal sem merem bevállalni, mert nemtom hogyvan az pl hogy gennyes agyhártyagyulladás vagy veleszületett bélcsavarodás...stb.

Bazinga!

Count Adyn
xD Mikor Cuddy ..... ááá 😄D OMG😄

I, finally have a case of...

lupus

:-))))))))))))))))))))

tnm
3x15 "HALF-WIT"
zeneisége miatt, meg a Forrest Gump érzés, meg talán az egyetlen eset, amikor maga a beteg is lenûgözi House-t, persze a repülõs is jó volt a sok beszólással, meg House vs. God is az elég erõs Istenellenes felhangjával

herczeg
2x02 és 2x17 a legjobb részek a második évadból a harmadikból meg az elsõ 4 rész

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Szolnokboy1
újra megnéztem a véleményem szerint legjobb house részt, nevezetesen a 2x02-t (Autopsy). Az a kislány olyan nagyon aranyos! zsúfolva van erõteljes jelenetekkel (Chase's kiss, Crash betétdal, House vs. Wilson dialógok, Andie hazamegy és persze House megveszi a mocit 😊).

Kinek mi az No.1 és miért?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.