Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
persze, itt egy kicsit más a helyzet, mivel nincs külön fox-os, meg TV2-es topik, ellenben általában nem is olyan lényegesek a történések egy adott részben, mint mondjuk a PB-ben, volt anno az, hogy mikor ki halt meg (vagy 24-ban hasonlóan). Itt is csak azért jött ez elõ, mert átmenetileg be lett vezetve a részrõl részre történõ szanálás.
Viszont ha mindig kéne spoilerezni, akkor az egész értelmét is veszítené, mert az olyan hzs-eket leszámítva, hogy : "honnan lehet letölteni..." ez egész topik fehér lenne, és mki egy
és egyébként is nekem a 3x12 rész tartalma nem spoiler, ellenben, ha valaki elõzetes infókat akar írni arról, hogy mi lesz a következõ részben az már az. namost ha mindegyik egyformán be van spoilerezve, elég nehéz megállapítani, azt meg ne várd, hoyg majd mindeki beírj a spoiler tag elé, hogy mibõl spoilerkedik, ha már egyesek pl. 2 hsz-t visszaolvasni se képesek
szal arra ne számíts, higy mindent eltakarunk majd, a legutolsó részt még elfogadható (gyak. egy hét), de ennél többet úgy se fog betartani senki, hülyeség is lenne. szvsz a felirat utáni egy napos határidõ is teljesen korrekt, pláne mivel:
Értelmes ember nem nézi meg a friss hsz-eket addig (azaz nem lép be a topikba), amíg nem látta az aktuális részt!
Vagy ha mégis, akor vállalja a következményeit.
A hsz-ed stílusa pedig hagy "némi" kivánnivalót maga után. És egyébként se akarjál így egymagad rendezkedni, hogy majd Te megmondod a tutit.
Písz
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hat Amber (CT😎 nagyon jo karakter - mindaddig, amig tart ez a verseny. Nem igazan tudom elkepzelni csapatjatekoskent, a vegso csapatban. Kutnert, a plasztikai sebeszt es tizenharmast viszont igen. Igy remelem, hogy ezek maradnak.
Viszont - lehet hogy csak en vagyok egyedul ezzel igy -, kezdem unni ezt a "Cuddy dolgot". Picit kezd sok lenni a Cuddy fele poenokbol, kitolasokbol, utalasokbol, stb. Eleinte jo volt, de mostmar picit eroltetettnek tunik. De latva a junkie het idezeteit, es a kommenteket, ugy latszik a nezok tobbsegenek bejon ez a dolog, es csak engem kezd untatni 😊
Sokkal tobb House-Wilson szivatas/parbeszed/stb kellene a reszekbe, a Cuddy mania helyett...
Egyebkent a legutobbi resz, a Mirror-Mirrorral karoltve nalam a szezon eddigi legjobb resze volt - szinten szubjektiv velemeny 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
em értme mibajatok an a manipulatív kurvával. 😄 szerintem tök arc. 😄
a nigga nekem nem teccett yó hogy kilett vágva. 😄
az a trükk meg tiszta para volt. 😄
http://loal.atw.hu
Legyünk már mondjuk tekintettel azon szegényekre akik a magyar TV-n nézik, ami az ott lement rész után következik az spoiler😛
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez a legujabb rész, kb 1 napja van hozzá magyar felirat, és még csodálkozol hogy rádszólnak a spoiler figyelmeztetés miatt..? csak nem olyan eszeveszett nagy munka még 3-4 napig azzal kezdeni a rész tartalmát érintõ hozzászólást, hogy "SPOILEER!".
hasznalom a spoiler makrot, de effektive semmi ertelme. egy <szeria/epizod> jelzesnek mar tobb haszna lenne, de mindegy..
/off
Mellesleg eddig a nekem legszimpatikusabb arcokat küldték el :C
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Most ennyi erõvel akkor nem beszélhetünk semmirõl spoiler nélkül mert lehet vki nem látta...
Viszont jó volt a fordulat a végén amikor "Big love"-t kírúgta House.
BUDA > miskolc.
http://atwwebmaker.tx.hu/
-the invisible-
-the invisible-
http://atwwebmaker.tx.hu/
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ooooh, my God! :-))))
Jó kis rész volt 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
no én mentem is innen nehogy vki spoilernélkül beírjon vmi poénlelövõ dolgot 😊
Bazinga!
Bazinga!
lupus
:-))))))))))))))))))))
zeneisége miatt, meg a Forrest Gump érzés, meg talán az egyetlen eset, amikor maga a beteg is lenûgözi House-t, persze a repülõs is jó volt a sok beszólással, meg House vs. God is az elég erõs Istenellenes felhangjával
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Kinek mi az No.1 és miért?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.