5975
-
#2813 Drága vagy, ezen a héten már legalább a 10. alkalommal szopom be
Mondjuk osztom én is rendesen -
#2812 Ez az szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.have-dog.com/house/
Egy modi rakja már be banner alá$$$$$"!!! -
iceQ #2811 Hali!
Az S04E050 (az az a legutóbbi rész amit a tvben adtak) Végén amikor kijelenti House hogy nem bocsájt el senkit meg mikor Foreman-nel beszélget akkor van alatta valami zene!Annak nem tudja valaki a címét? -
#2810 Angol felirat már pl. van, szal holnap szerintem lesz már magyar is... -
toysoldier: 1-2napon belül legtöbbször van.Ami viszont 100%,hogy a következő részeg biztos meglesz a felirat. -
#2808 "aw:C" = lenézést közvetítő, hangutánzó szócska. jelentése: felirat nem készül ehhez a részhez SOHA! -
#2807 mibajod? -
#2806 aw! :C -
#2805 felirat mikorra várható? -
#2804 Jó volt az 5. évad második része , főleg a kicsit punnyadt első után :) -
#2803 3.évadótól én meg nem láttam az első évadot sem, mert párhuzamosan ment a szökéssel.. -
#2802 Mert negyedik évadban a hangmérnök úgy döntött, hogy üveg mögött nem tompa, hanem visszhangos hang jár az embereknek. Sőt, a 2 méter távolságot a kamerától is egy laza visszhanggal jutalmazta. -
#2801 A sorozatok.divxlive.hu -n fenn van a 3. évad és a 4.ből ami eddig lement szinkronosan, és le sem kell tölteni. -
#2800 Nézz meg szinkronosan először egy részt, majd utána feliratosan és szerintem rá fogsz jönni, hogy miért írtam amit írtam. :) -
#2799 Nyugi.. 1mb/s-es netemmel nehéz lesz tölteni..(egy hülye vezeték miatt nem lehet nagyobb)
De majd beregelek egy smsmbase-s oldalra azt 1 hét alatt csak lejön majd.. non-stop.. -
#2798 többek között ezért sincs warez, meg torrent az sg-n. -.-
tessék ezeket magánban elintézni, de amúgy némi google-özéssel meg lehetne oldani. mi is így tettünk. -
#2797 valaki nekem is küldene linket a magyar szinkronos dr. house letöltéséhez? :D -
#2796 Jaa már értem.. ahonnan le tudom tölteni, ott part fileok vannak.. és a 3.évad 20on valahány rész és akkor 3part file meg 1 crc.. akkor 20valahány x 4.. akkor ezért mondtad azt h nagy hiba..
Torrenten amúgy nincs fenn magyarul a 3. évad? sokkal jobb lenne.. (az 1, 2, 3, 4. évad 3.részéig kéne magyarul) -
#2795 csak negyedik évad. de küldök még egy privit. -
#2794 egyetértek -
#2793 Miért, olyan jó feliratosan???:D
Amúgy banok köszi rendi vagy =) de az csak a 4. évad mostani részei feliratosan, vagy az első évadtól a 4.évadig? és folyamatosan frissül?:P -
#2792 privi ment -
#2791 életed legnagyobb hibáját fogod elkövetni ha magyarul szeded le :)
angolul magyar felirattal ezerszer sőtt milliószor jobb :) -
#2790 Nah akkor a 4.évad 5.részéig szeretném szinkoronosan letölteni, vlaki tudna rapidsharen v. vlahol ilyen linket? (én is tok torrentezni de nincs fenn..)
thx.. -
#2789 5. lesz szerdán. -
#2788 Jah gondoltam erre, de a 4. évad(nem tom h jövőhéten hanyadik rész lesz:P) addig szívesen letölteném szinkronosan.. tehát fogalmam nincs..
help plz.. :D -
#2787 google -> house season 1/2/3/4/5 rapidshare
sg fórum kereső -> rapidshare letöltő -
#2786 torrentről -
#2785 a gépemen van :P és 30k-s feltöltéssel nem próbálkozok meg feltölteni :D -
#2784 LOL, ami egybe van rakva? omg :D:D: 1 hét mire lejönne 130kb/s-el is.. azért linket..XD -
#2783 csak 29,6 Gb az eddig megjelent összes része :) -
#2782 Honnét lehet leszedni az 5x01-et? -
#2781 Lol xD akkor kezdhetek 4 évadot letölteni :\ -
#2780 Na, este én is megnézem :) -
#2779 Ahhh. Ez igen jó rész volt. -
#2778 zsíír. Angolul is értettem, de ez így még jobb :) -
#2777 minden sorozat jobb ha minden részét láttad :) -
gyonax #2776 Magyar felirat -
#2775 Értem, a szökést elejétől néztem és most is nézem (letöltős, tehát 4.évad:D)
De én ebből egy csomó részt nem láttam! akkor töltsem le az első évadtól és nézzem végig? de az a gond, h. a 4. évadból se tok sokat..:\
köszi! -
#2774 Ez az új rész (5x01) szvsz jobb lett volna a 4. évad befejező részének...