Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
House 4x11 - 70%.
Várható befejezés pénteken, mert csütörtökön semmi idõm nem lesz rá sajnos. Bocsi a csúszásért.
House 4x12 - Utána rögtön kezdem, szerintem a hétvégén meglesz ez is. Jó eséllyel szombaton.
BUDA > miskolc.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Chaos Anno Domini
annyi lenne a kérdésem hogy a 11eshez még tényleg nincs magyar felirat vagy csak én vagyok a béna és nem találom a szokott helyeken (valaki majd megtudá mondani esetleg hogy kb mikor lesz ha tudja)
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
"The trees move. Do you not see it?"
vicces dolog ha a rasszizmus elképesztõ mértékû ostobasággal találkozik...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
vagyis nekem naggyon tetcik várom a 12-diket is...
BUDA > miskolc.
amugy az rtl-n az 1. évad megy és abol az 56 rész lesz ma (febr 6 )<#fogmosas>#fogmosas>
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
amúgy meg indiai.. :c
BUDA > miskolc.
"Denial would have worked before the long, vacant stare..."
na meg trailerben is bennelévõ "Oh my god... you're sleeping with me." meg az egész utána jövõ pofa amit House vág... kegyetlen <#vigyor1>#vigyor1>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"-Kicsoda maga?
-Maga Doktor House!
-Nézi a sorozatomat?"
😄Dd
Pain is inevitable. Suffering is optional.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"- That should be hints to what you're supposed to say...
- We're sorry.
- Wrong!
- I love you.
- ... Wrong!"
többet kéne szép lassan használni az újakat, ha már Kal Penn kapja újabban a legnagyobb szövegeket <#nyes>#nyes>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.