5975
-
#3054 Köszi már értem! rendi vagy ;-) -
#3053 Orvosi döntést élettárs nem hozhat meg! Csak családtag!
4.évad 1. részében se hozhatott döntést a csajszi csávója. Mindent az anyától kérdeztek. Aki semmit nem tudott a lányáról.
-
#3052 Nem volt a felesége csak az élettársa... -
TomDantes #3051 hát én ilyenre nem emlékszem. csak élettársak voltak.
mikor mondja hogy a volt felesége? -
#3050 rosszul emlékszel. élettársak voltak. Stacy férje a csávó volt akit meggyógyított House (belebaszta a tűt a lábába. "láttták mit csináltam?") -
#3049 akkor nézd meg még párszor, és kérj bocsánatot -
#3048 sztem de. utána is volt feleségként emlegetik, ha jól emlékszem -
TomDantes #3047 Csak annyi Stacy nem volt a felesége szerintem -
#3046 nem a kígyós, a gyógyszerfüggő -
#3045 A végén amikor ő a beteg, az róla szól egy az egyben.
Felidézte a múltat...
Csúnya betegsége lett, ő nem akart megválni a lábától, inkább vállalta a kockázatot.
A felesége azt szerette volna, hogy biztos túlélje, ezért az anputáció mellett voksolt.
Houset mesterséges kómába juttatták, mert nagyon kakiul volt a fájdalomtól, és a "csúnya" felesége egy köztes megoldást választott.
Kivágatta az elhalt izmokat, House kérésének (hogy ne vágjanak le/ki semmit) ellenére...
Semmi bonyolult nem volt abban a részben. -
#3044 Kösz. -
#3043 Hallelujah - Jeff Buckley -
#3042 A kígyós ember is v. mi?
Am a 2.évad első része végén a Hale lújás zene címe mi?
kösz.
de mondd má mi baja lett.. infartus, nem ? -
#3041 Tényleg genetikai, ezt el is felejtettem. Akkor viszont még durvább a ége :P -
#3040 LoL, az a rész ahol előadást tart az végig róla szól... -
#3039 Akkor legyen europid így megfelel?:D Amúgy felesleges már ezen vitázni, Houset nem fertőzhette meg a genetikai betegség és kész :) -
#3038 Végig néztem az első évadot és nem tudom mi lett house-szal.. a 22.részben a tanoncoknál volt célzás de nem értettem.
köszi a választ hogy mi történt vele.. -
szando #3037 úgy gondoltam, hogy fehér ember, de hát az amerikai fehérek nyilván európából jöttek :) -
Scooby87 #3036 de amikor azt mondjuk,hogy amerikai akkor nem egy indiánra gondolunk....ha indiánt akarunk mondani akkor amerikai benszülöt.....
de ebbe nem akarok belefolyni....a lényeg,hogy a karakter amerikai.
google jóbarát. -
#3035 amit ki akarsz fejezni arra az a kifejezés [vágod: cipőt a cipőboltból], hogy "kaukázusi", nem "európai" -
#3034 És az amerikai nem európai?:) Netán House Indián?:D
Vannak az Indiánok (bennszülött amerikaiak) meg európai és afrikai származású amerikaiak :) Tehát lényegében House európai származású. A karakter is és Hugh Laurie is :) -
#3033 lehet vett egy kis kokót -
Scooby87 #3032 én is ezt akartam írni,de megelőztél. -
#3031 #3029, #3030:
szeritem Gregory House karaktere amerikai származású, csak Hugh Laurie angol -
#3030 genetikai betegség volt, úgyhogy biztosan nem kapta el, főleg Európai létére.. -
szando #3029 biztos nem, mivel nem fertőz, főleg európait nem -
#3028 van felirat:) -
r4pt0r #3027 Nem hiszem szerintem teljesen magánál volt. :D -
#3026 Szerintem érdekes rész volt. A vége pedig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem teljesn úgy tűnt, mintha House alvajárt volna. Nagyon furán viselkedett. Teljesen úgy, mint a beteg, aki alvajárás alatt hódolt szenvedélyének (kokainozott). House egyik legfőbb vágya mindig is az volt hogy becserkéssze Cuddyt. Lehet elkapta a betegséget? -
hapi #3025 Nálam is ez jött be... :)
-
#3024 ohhhhhhhhh, igeeeen... :) -
gyonax #3023 Valaki régebben belinkelt egy oldalt, ahol sorozatokat lehetett nézni DivX minőségben? Valaki nem tudná megint belinkelni, vagy elküldeni privátba(a lniknek jobban örülnék:D) Előre is kösz -
DJ BP #3022 ez lemaradt
:DDD
Én is most kezdtem elölről, baromi jó sori -
DJ BP #3021 tegnap TV2-n:
-Mi az már a fejeden?
-Hát rénszarvas.
-Max. jávorszarvas egy zsidón, vedd már le -
-
#3019 Most néztem meg a 18.részt az első évadból.. fasza.. tetszik :) -
szando #3018 OMG!!
A rész nem volt annyira jó, de a vége, ahhh -
#3017 No, már az angol feliratra is napokat kell várni? Hová fajul ez a világ? :D -
#3016 ettől függetlenül spoilerbe írhatnál valamit... :) -
#3015 Értem, köszi Fatal!:) Már a 16.rész jön.:)