Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már láttam a 11-t<#smile><#smile> én angolul nézztem sztem még nincs hozzá felirat <#nemtudom>

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

hen-tes
hty!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kmarha
akkor gondolom te se vágod, hogy az elsõ ember bõrszíne fekete volt, és egy ilyen "selejt" végterméke vagy te? Ajánlom kezd el utálni magadat is intenziven, hisz a véredben van utálatod tárgya. Különben semmit nem ér az "ideológiát". Nem mintha egyébbként érne valamennyit is.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

GregSB
Ó te szegény, biztos nehéz lehetett végignézni 3 évadot úgy hogy benne volt Forman. Elképzelem ahogy minden egyes jeleneténél köptél egyet és elmormogtad magat elõtt hogy "Mocskos feka!" 😄DDDD

@earl
House 4x11 - 70%.
Várható befejezés pénteken, mert csütörtökön semmi idõm nem lesz rá sajnos. Bocsi a csúszásért.
House 4x12 - Utána rögtön kezdem, szerintem a hétvégén meglesz ez is. Jó eséllyel szombaton.

BUDA > miskolc.

mama2
De tök jóóó:😊😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Most miért is esett össze? Az a hülye rendör mikor száll már le róla? Idegesít nagyon. Na ha jol látom akkor most szált le rla ugyi??? Remélem.

zvaragabor
Csak gondoltam belinkelem, mert House-os. 😊

Chaos Anno Domini

tnm
nekem nem tetzsik, tök nem hasonlít :S

zvaragabor

Chaos Anno Domini

huhh én most egy kicsit lemaradtam mert tegnap vettem észre hogy már van új rész ráadásul 2 is 4x10-es és 11-es erre ma nézem hogy már van 12-es is 😊 jah és hallom hogy több rész nem is lesz egyelõre a sztrájk miatt

annyi lenne a kérdésem hogy a 11eshez még tényleg nincs magyar felirat vagy csak én vagyok a béna és nem találom a szokott helyeken (valaki majd megtudá mondani esetleg hogy kb mikor lesz ha tudja)

zombeeka
Kedvelhetõ szemétláda! <#circling>

Irgum-burgum :)

House a legjobb<#worship><#worship>ki szerint még?😊

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Calver
hát igen, elsõ rész kegyetlen volt, remélem a folytatás is hozza a szintet <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
tudok ajánlani neked egy jó állatorvost, ha esetleg tenni akarnál egy szívességet az emberiségnek és kasztráltatnád magad. <#awink>
vicces dolog ha a rasszizmus elképesztõ mértékû ostobasággal találkozik...

Köszi az infót!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

én most nézztem meg angolul a 4 évad 11 ik részt naggyon jo:<#smile>

vagyis nekem naggyon tetcik várom a 12-diket is...

ha jól tudom ma megy a 3x10. 24 részes az évad úgyhogy van még néznivaló ;o

BUDA > miskolc.

én most nézztem meg a: 4 évadbol a 11 ik részt😊

amugy az rtl-n az 1. évad megy és abol az 56 rész lesz ma (febr 6 )<#fogmosas>

gabr azzigen akkor te sok embert szerethetsz<#vigyor1> és ha pl ezt most elolvasa egy nem fehér akkor felkeres és megver akkor arra mit mondasz majd? jaj bocs az öcsém írta<#levele>

Kösz. Mennyi van még hátra a 3. évadból?

igen

BUDA > miskolc.

Bocs, lehet, hogy már volt, de a TV2-n most a 3 évad megy?

akkor te minden bizonnyal nagyon okos ember lehetsz.

BUDA > miskolc.

Kmarha
áhhh, már az elsõ rész nagyon ütött, kell a folytatás 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Calver
miért jutott erre a hozzászólásra rögtön az eszembe ez... <#nyes>

pedig jó hosszú szerzõdést kapott
amúgy meg indiai.. :c

BUDA > miskolc.

Calver
nem csak hogy kint van, laza is <#nyes>
"Denial would have worked before the long, vacant stare..."
na meg trailerben is bennelévõ "Oh my god... you're sleeping with me." meg az egész utána jövõ pofa amit House vág... kegyetlen <#vigyor1>

Attila8805
Kint van a 4/12<#worship>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

az nem szar, hanem house kínoz téged, már megszokhattad tõle kicsitt atapló, de ez a jó benne.
Kmarha
ne kiabáld el, nézd meg a 4. évad elsõ pár részét. És szerintem te is leemeled a kalapodat!

Jó szar lett a 3 évad vége... így jó szar lett az egész.

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

2 is 😊

Molnibalage
4x09 óta jött már új?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Gorii
mar van angol felirat

PJack
ez jó volt, múlt szerdán :
"-Kicsoda maga?
-Maga Doktor House!
-Nézi a sorozatomat?"

😄Dd

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Addig éhenhalunk.
passatgt
még angol sincs😊

gondolom szokásos csütörtök

wordsworth
11-hez felírat mikorra várható? earl? 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

kas123
ezzel nem vagy egyedül 😛 nekem is megvan minden eddig megjelent rész😄

gabi89
Nem hiszem,hogy itt kellene reklámozni mivel ez illegális...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Calver
jelentem, 4x11 kint már egy ideje, és kegyetlen. <#nyes>

"- That should be hints to what you're supposed to say...
- We're sorry.
- Wrong!
- I love you.
- ... Wrong!"

többet kéne szép lassan használni az újakat, ha már Kal Penn kapja újabban a legnagyobb szövegeket <#nyes>

Calver
pardon, nem négy, összesen hat különbözõ idõzóna van USA-ban <#guluszem1>

Calver
lehet hogy inkább azért kevertem össze mert egy ideig abban a hitben éltem h másodikán lesz a rész <#nyes> mindenesetre a 4 idõzónájával elmehet Amerika a fenébe... a lényeg h 4x11 magyar idõ (GMT +1) szerint 4:15kor kezdõdik, szóval szerintem reggel 6-7 körül már nézhetjük itthon is... jól számolom?

csak holnap hajnalban... azért az idõzóna naptévesztést nem szokott okozni
Calver
RIP Selmeczi btw, szegény House magyarországon szép sorban elveszíti az összes szinkronhangját <#szomoru1>

Calver
csak engem õrjítenek meg az idõzónák? totál abban a hitben éltem h ma, kb mostanra lesz új House...

wordsworth
hát igen mikor megláttam a 10.ik végét lefordultam a székrõl 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

mama2
De,de....<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> hogy? Ne már. Biztos? Nem lehet, ki fogja szink....szinkronizálni Wilsont??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Elõször Szakácsi, msot meg Selmeczi... Pedig olyan sok filmben hallottam már, az õ nevét, mint szinkron szinész. Hihetetlen. Nyugodjék békében. Hát nem igaz.

macselek
😞