5975
-
#3094 Tudok torrentezni, torrentz.com-ot használok ami megkeresi az általatok felhozott mininovan levő torrenteket..:) csak doktor houset írtam nem sima houset.. így meg már megvan a rész.
köszönöm szépen a segítségeteket! -
#3093 én google-ban a house s0xe0x rapidshare keresőkifejezéssel élek -
#3092 talán, a "hülye" kicsit erős, legyen inkább "járatlan".
új résszel kapcsolatban is legyen valami:
elég átlagos rész volt, inkább drámai, mint poén de ilyenre is szükség van az átlagon felüli részekhez:)
azt sajnálom, hogy a magánnyomozó úgy tűnt el a történetből, mintha nem is lett volna, ezt kicsit finomabban kellett volna, sztem. -
#3091 hát, igen, aki annyira hülye, hogy nem veszi észre, hogy avi/mkv helyett exe-t, stb. töltött le, az inkább ne is torrentezzen:)
a jelölésre azonban tényleg érdemes figyelni, mert a tag-eket néha hamisítják, és kellemes fake-ekre lehet pazarolni a sávszél-t meg az időt... -
#3090 Igen, a video fájlokban rengeteg vírus lehet. Vírus csak futtatható állományokban lehet, video, zene állományokban nem.
Egyébként eztv és vtv torrenteket csak a releaser csapatok rakhatják ki, ezt jelöli is az oldal [eztv] -jelöléssel mint hitelesítés. -
#3089 és a vírusok :) -
#3088 eztv.it, mininova.org
ide kerülnek fel elsőként az eztv és vtv release-ek -
#3087 végig fennvan :)))) house siman searchbe es keresd ki -
#3086 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!honnan lehet letölteni az 5. évadot? ncoren nincs.. -
#3085 Szerintem is így van a dolog, ha ujra megnézed azt a részt, a zene is megváltozott, mintha minden szárnyalt volna, azt kopp :) -
#3084 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nemtom. Nekem nagyon úgy tűnt hogy nem azért csinálja... ugye mikor mondta neki House hogy ne vetítse rá a saját érzéseit akkor elgondolkodott. És szerintem komolyan is gondolta, mikor bevalotta Cuddynak hogy mi van. Látszott az arcán is, hogy nem egészen ezt a választ várta Cuddytól. Korábban ugye még randizott is Cuddy meg Wilson. Szal nemtom. -
#3083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem jön be neki csak azért mondta,hogy randizzanak és House féltékeny legyen. -
#3082 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk vicces, hogy kiosztotta house a beteget, aztán ő meg ennyit nem mert megtenni... :D -
#3081 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Wilson, tényleg bejön neki Cuddy, be is vallja neki, Cuddy meg lekoptatja... :) -
gyonax #3080 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon happy endes lett ez a 7. rész. Ha még House is elhívja Cuddyt már-már giccsesnek tartanám :D -
#3079 van már felirat a 7. részhez -
sYnTaxMD #3078 Rendben van, koszi szepen. -
sYnTaxMD #3077 Ez eleg erdekes, fogalmazasom alapjan vagy fiatal vagyok vagy oreg es a fiatalok szinten maradtam. Hihi, sehogysem jo.
Kellemes estet. -
#3076 © chigurh2 tegnap 17:34 | Válasz | #14622
Mint mindig, igyekszem péntek estére, de csak a hétfőt tudom viszonylag biztosra mondani. -
#3075 újrek, majd beletanul. :) [fogalmazása alapján feltételezem fiatal is, de ez nem oltás akar lenni] -
#3074 ...én csak azt nem étem, hogy miért könnyebb ezt, az SG idevágó topicját figyelemmel követni, mint a hosszupuskát? -
sYnTaxMD #3073 Hellow!
Ha lesz a S05E07 -hez magyar felirat jelezze valaki
ha megkerem szepen!
Koszonom elore is
Kellemes estet, -
#3072 Jó kis rész volt ez a 7., jó vólt újra egy telljes rész erejéig viszontlátni Cameron-t.. -
#3071 House Moves to Mondays - Starting Jan. 19th
Yesterday at 2:16am
Emmy-winning medical drama HOUSE moves to Mondays (8/7c) and has its time period premiere Jan. 19 followed by the time period premiere of 24 (9/8c).
An all-new House airs next Tues. at 8/7c, only on FOX!
Magyarul: januártól átköltözik hétfő estére a sorozat. -
#3070 Hehe, igaz. :P am. sztem ez egy kibaszott jó sorozat, eddig naon bejött..^^ :) House +fav.. =D -
#3069 hát a mai fodrászvilágba már semmi se lehetetlen :D, am sztem vmi daer :D -
#3068 Én most tartok a 2.évad 7.részét fejeztem be.. és ebbe a részbe Kemeron belőtte magát, a haja ilyen "gyűrött" volt, egész helyesen néz ki.:) főleg olyan hajjal.. de amúgy azt hogy csinálják, hogy olyan "gyűrött?"
Hehe:D -
#3067 semelyik, szünet van, jövő héten jön a 7. rész -
#3066 Ezen a héten hanyadik rész jött ki? 6.? 7.? -
sYnTaxMD #3065 Koszonom az infot!
Kellemes estet. -
#3064 keddenként megy az USA -ban, időeltolódás plusz átfutási idő, szerdán reggelre már elérhető torrenteken
ezen a héten nem volt, jövőhéten lesz új rész
-
sYnTaxMD #3063 Gondolom a Fox is hetente adja le az uj reszeket, azt lehet tudni hogy mien nap ? Gondolom ahogy le adjak, torrenteken letoltheto.
Kellemes napot. -
#3062 Neked is.:) -
sYnTaxMD #3061 Ensem emlexem pontosan hol emliti hogy ferj es feleseg voltak, de a beszedbol es a reszekbol kikuszobolheto, hogy tobb mint valoszinu hogy igen.
Kellemes estet. -
#3060 Köszi.;-) -
#3059 yaya, hamarosan megtudod h annó miért váltak ketté :) -
#3058 Okés, köszi:) de az igaz, hogy House-al együtt volt 5évet, nem? -
#3057 nem akarom lelőni a poént, de nem :)
nézd szépen a második évadot és rájössz :) -
#3056 Sztésziy v. hogy kell írni (elnézést ..) sztem House-al volt együtt, de nem volt Neki megfelelő.. most is a Nagy Ő Neki, de unta mellette az életet ezért választotta az új férfit akit House vizsgál..
(2.évad első részénél tartok:D) -
#3055 elképzelhető, hogy rosszul emlékszem, nem ma láttam és nem is ez volt akkor a lényeg. de nekem akkor az úgy jött le, hogy a csávó az új férje a csajnak.
mindemellett #3053-ban is van vmi...