Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát sztem vészhelyzetbe több ilyen van mint housebba...

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

akyyy
nem😄 bár jó lenne

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nem hagyták abba

-the invisible-

Elméletileg tegnap abbahagyták a sztrájkot

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

herczeg
elfogytak a részek, ha mostanában megegyeznek az írók (ma van valami szavazás hogy elfogadják a csatornák ajánlatát vagy ne asszem) akkor 4-5 hét múlva megint lesz house, ha még egy ideig tart a sztrájk akkor csak szeptemberbe lesz új rész

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Tud valaki valamit a sorozat további részeivel kapcsolatban? Az epguides megállt a 12. résznél, a FOX oldalán meg csak ismétlések vannak a mûsortervben.
ajj😄

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Kmarha
http://muszaj.try.hu/

nyelvtanból világ életemben épphogy 2-es voltam, de ezt tényleg megjegyeztem 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tnm
ahogy szokták mondani: "nem muszály, csak muszáj"
gondolom bannerba akarja (esetleg a beteg lába fõlé a House MD felirat)
vagy tévedek ez utóbbiban?

és muszály Dr. H-ból lennie??

akyyy
Segítsetek légyszives!

Keresek egy olyan epizódot (tök mind1 melyik évad, melyik rész, volt e itthon bemutatva, vagy még nem, bár jobb lenne ha igen😛)

Szóval olyan, ahol egy ágyon tölnak befelé egy beteget, mütöbe vagy vhova, és a kamera a beteg "fején" van, tehát a lábát látni, meg egy két szereplõt .

Hirtelen nekem a 2. évad utolsó jelenete ugrik be, de ott house fejét mutatják, ami nem jó😄 remélem érttek😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Attila8805
A 11-es szerintem az eddigi legjobb rész ebben a szezonban!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

N1ggA
Hmm nagyon jó volt a 11-es 😊 12-est most fogom megnézni

Spread De Love!

sb1
Köszönjük a feliratokat ! <#worship> LINK

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

jovan akkor bocs nem tom vhogy sokat beszélek<#nevetes1>

wordsworth
és jelen pillanatban ez teljesen igaz 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Diszmarna megpróbállak én kicsit kedvesebben kérni mint ahogy a többi topikban tették ezt veled.
Egy fórum az nem chat, itt nem kell mindenre válaszolni. Ha ezt így folytatod ki fognak vágni egy hétre. Utána meg még egyre, aztán meg végleg. Inkább kevesebb dumát, de azoknak legyen tartalma!

Köszi

-the invisible-

xDXD hát az gáz<#nevetes1><#nevetes1>

Attila8805
1.Szakmunkásba járok 5. évem😄
2.Németet tanulok😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

gabi89
Magyarrul beszélünk persze,hogy angol van az a megjelenés napján már van szinte mindig 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

itt is van regje.

BUDA > miskolc.

hát akkor várnod kell a feliratra

gimiben nem tanultad?

N1ggA
Elvileg tudok angolul, csak a Houseban nagyon sok a szakkifejezés, és nagyon sokat és gyorsan beszélnek, és így már sajnos nem értem meg.
Prison Breaket, filmeket pedig megértem. Hát ez van 😊 Köszi a helpet!

Spread De Love!

Attila8805
Tervbe van véve.
Csak még elvégzem a sulit.

hát akkor tanulj meg<#nevetes1>

Attila8805
Annyira sajnos nem tok angolulXD

Hajrá earl veled vagyunk...
van angolul ha nem értenéd a kiejtést azt nem mondta hogy magyar kell neki<#nevetes1><#nevetes1>

Attila8805
Max angol.

Attila8805
És láss csodát ott még nincs!

ülsz, vársz és lesz.
vagy megtanulsz angolul 😊

BUDA > miskolc.

Keresd itt

már most van felirat a 11-s hez már a 12-shez is van...

már a 12.s hez is van

gabi89
Hétvégén jön felirat

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

van hozzá felirat

N1ggA
jó lenne valami felirat legalább a 11eshez...

Spread De Love!

szerintetek meddig fog még menni a house?

: remélem jó sokáig : <#smile>

most már megnéztem én is a 12 diket😊

GregSB
Mert van egy jelenet a részben amire épít ez a poén 😄

mér ne érthetném ?<#conf> amugy 2 perc azt lejön

nem értheted, mert ahhoz látni kell a részt 😛

-the invisible-

nah elkezdtem tölteni 12-dik részt 10 perc és lejön😊

de értem te bolond-,-

amugy a 4 évad 10-k részhez már van felirat. a 11 hez még nincs

ez a 12-ben volt, nem is láttad.. :S

-the invisible-

<#nyes><#nyes><#nevetes1>

Háh ez mekkora volt😄DDD

"You do it both ways, right?"
"What? 😮"
"The ultrasound, you do it standing up and lying down. What else would I mean?" 😄DD

-the invisible-

ez tetcett ez a formanos<#nevetes1><#nevetes1><#circling><#wink><#vigyor><#vigyor0>