5975
  • dragon11
    Tudok torrentezni, torrentz.com-ot használok ami megkeresi az általatok felhozott mininovan levő torrenteket..:) csak doktor houset írtam nem sima houset.. így meg már megvan a rész.

köszönöm szépen a segítségeteket!
  • passatgt
    én google-ban a house s0xe0x rapidshare keresőkifejezéssel élek
  • tnm #3092
    talán, a "hülye" kicsit erős, legyen inkább "járatlan".

új résszel kapcsolatban is legyen valami:
    elég átlagos rész volt, inkább drámai, mint poén de ilyenre is szükség van az átlagon felüli részekhez:)

azt sajnálom, hogy a magánnyomozó úgy tűnt el a történetből, mintha nem is lett volna, ezt kicsit finomabban kellett volna, sztem.
  • tnm #3091
    hát, igen, aki annyira hülye, hogy nem veszi észre, hogy avi/mkv helyett exe-t, stb. töltött le, az inkább ne is torrentezzen:)

a jelölésre azonban tényleg érdemes figyelni, mert a tag-eket néha hamisítják, és kellemes fake-ekre lehet pazarolni a sávszél-t meg az időt...
  • MerlinW
    Igen, a video fájlokban rengeteg vírus lehet. Vírus csak futtatható állományokban lehet, video, zene állományokban nem.

Egyébként eztv és vtv torrenteket csak a releaser csapatok rakhatják ki, ezt jelöli is az oldal [eztv] -jelöléssel mint hitelesítés.
  • jugen
    és a vírusok :)
  • MerlinW
    eztv.it, mininova.org

ide kerülnek fel elsőként az eztv és vtv release-ek
  • wordsworth
    végig fennvan :)))) house siman searchbe es keresd ki
  • dragon11
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    honnan lehet letölteni az 5. évadot? ncoren nincs..
  • wordsworth
    Szerintem is így van a dolog, ha ujra megnézed azt a részt, a zene is megváltozott, mintha minden szárnyalt volna, azt kopp :)
  • precision
    Hát nemtom. Nekem nagyon úgy tűnt hogy nem azért csinálja... ugye mikor mondta neki House hogy ne vetítse rá a saját érzéseit akkor elgondolkodott. És szerintem komolyan is gondolta, mikor bevalotta Cuddynak hogy mi van. Látszott az arcán is, hogy nem egészen ezt a választ várta Cuddytól. Korábban ugye még randizott is Cuddy meg Wilson. Szal nemtom.
  • gabi89
    Nem jön be neki csak azért mondta,hogy randizzanak és House féltékeny legyen.
  • wordsworth
    Mondjuk vicces, hogy kiosztotta house a beteget, aztán ő meg ennyit nem mert megtenni... :D
  • precision
    Szegény Wilson, tényleg bejön neki Cuddy, be is vallja neki, Cuddy meg lekoptatja... :)
  • gyonax
    Nagyon happy endes lett ez a 7. rész. Ha még House is elhívja Cuddyt már-már giccsesnek tartanám :D
  • zaki
    van már felirat a 7. részhez
  • sYnTaxMD
    Rendben van, koszi szepen.
  • sYnTaxMD
    Ez eleg erdekes, fogalmazasom alapjan vagy fiatal vagyok vagy oreg es a fiatalok szinten maradtam. Hihi, sehogysem jo.

Kellemes estet.
  • toysoldier
    © chigurh2 tegnap 17:34 | Válasz | #14622
    Mint mindig, igyekszem péntek estére, de csak a hétfőt tudom viszonylag biztosra mondani.
  • tnm #3075
    újrek, majd beletanul. :) [fogalmazása alapján feltételezem fiatal is, de ez nem oltás akar lenni]
  • PrasCo
    ...én csak azt nem étem, hogy miért könnyebb ezt, az SG idevágó topicját figyelemmel követni, mint a hosszupuskát?
  • sYnTaxMD
    Hellow!
    Ha lesz a S05E07 -hez magyar felirat jelezze valaki
    ha megkerem szepen!

Koszonom elore is
    Kellemes estet,
  • sb1
    Jó kis rész volt ez a 7., jó vólt újra egy telljes rész erejéig viszontlátni Cameron-t..
  • GregSB
    House Moves to Mondays - Starting Jan. 19th
    Yesterday at 2:16am
    Emmy-winning medical drama HOUSE moves to Mondays (8/7c) and has its time period premiere Jan. 19 followed by the time period premiere of 24 (9/8c).

An all-new House airs next Tues. at 8/7c, only on FOX!

Magyarul: januártól átköltözik hétfő estére a sorozat.
  • dragon11
    Hehe, igaz. :P am. sztem ez egy kibaszott jó sorozat, eddig naon bejött..^^ :) House +fav.. =D
  • kas123
    hát a mai fodrászvilágba már semmi se lehetetlen :D, am sztem vmi daer :D
  • dragon11
    Én most tartok a 2.évad 7.részét fejeztem be.. és ebbe a részbe Kemeron belőtte magát, a haja ilyen "gyűrött" volt, egész helyesen néz ki.:) főleg olyan hajjal.. de amúgy azt hogy csinálják, hogy olyan "gyűrött?"

Hehe:D
  • zaki
    semelyik, szünet van, jövő héten jön a 7. rész
  • wordsworth
    Ezen a héten hanyadik rész jött ki? 6.? 7.?
  • sYnTaxMD
    Koszonom az infot!

Kellemes estet.
  • precision
    keddenként megy az USA -ban, időeltolódás plusz átfutási idő, szerdán reggelre már elérhető torrenteken
    ezen a héten nem volt, jövőhéten lesz új rész
  • sYnTaxMD
    Gondolom a Fox is hetente adja le az uj reszeket, azt lehet tudni hogy mien nap ? Gondolom ahogy le adjak, torrenteken letoltheto.

Kellemes napot.
  • dragon11
    Neked is.:)
  • sYnTaxMD
    Ensem emlexem pontosan hol emliti hogy ferj es feleseg voltak, de a beszedbol es a reszekbol kikuszobolheto, hogy tobb mint valoszinu hogy igen.

Kellemes estet.
  • dragon11
    Köszi.;-)
  • kas123
    yaya, hamarosan megtudod h annó miért váltak ketté :)
  • dragon11
    Okés, köszi:) de az igaz, hogy House-al együtt volt 5évet, nem?
  • kas123
    nem akarom lelőni a poént, de nem :)
    nézd szépen a második évadot és rájössz :)
  • dragon11
    Sztésziy v. hogy kell írni (elnézést ..) sztem House-al volt együtt, de nem volt Neki megfelelő.. most is a Nagy Ő Neki, de unta mellette az életet ezért választotta az új férfit akit House vizsgál..

(2.évad első részénél tartok:D)
  • tnm #3055
    elképzelhető, hogy rosszul emlékszem, nem ma láttam és nem is ez volt akkor a lényeg. de nekem akkor az úgy jött le, hogy a csávó az új férje a csajnak.

mindemellett #3053-ban is van vmi...