Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a fórum elején mondtam, hogy egész jó a magyar szinkron...hááát, mostígy direkt megnéztem egy részt szinkronosan, és ég és föld, annak ellenére, hogy a sok orvosi okossággal bajban voltam az elején, mert egy mukkot nemértettem belõlük, mindig lemaradtam egy kicsit, mert bogarásztam a feliratot...de nagyon megéri eredeti hanggal nézni 😊
szvsz House karaktere a legjobban kidolgozott az egész filmes táborban, mindent figyelembe véve...(jó, ugye a "szûk" másfélórába belezsúfolt mozifilmek alapból kiesnek, meg most így hirtelen tuti kissé elfogult vagyok, de az tény, hogy eszméletlen sorozat 😊)
egy biztos: Everybody is lying! 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Eszméletlen a sorozat.
Az utolsó résznél (2x24) már az elsõ 3 percben olyat csináltak.....
HUH...
Nagyon durva volt.(ilyen befejezéseket a 24-nél szoktak csinálni:-D.)
Ajánlom mindenkinek, mert naon király!!!!!:-D
hát nálam minimum top3, de az biztos hogy humor terén az összes sitcomot alázza
"you should call Jack Bauer" 😄DDD
de milyen már van nintendoDS-e, pspje, ipodja :S XD
Koh!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
köszönöd, hogy utánanéztem helyetted ? szivesen, máskor is! <#vigyor>#vigyor>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Maga a sorozat és Hugh Laurie zseniális.
Nálam már alapsorozat, és azt hallottam, a második évad sokkal durvább mint az elsõ.😄
egyszerüen hatalmas ez a sorozat 😄
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Elõre is köszi.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
valaki adna egy torrentet az elsõ évadhoz priviben?
mert több helyen (mininova,bithumen,majomparade) is megneztem, de house-ra leginkább zenét vagy DH-t dob ki csak, "house md"-vel sem nagyon akar sikerulni
elore is kösz
<#lama>#lama>
György
Most vagyok a 19-es resznel ES IMADOM! 😄
Baszki a masodik evad hol tart? Ennyira egy sorozat sem teccet baszki!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pár részes háttérsztori nemsokára, már az elején lesz, aztán az elsõ évad végén is.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
amúgy kezdem érteni azt a goldenglobe díjjat...
egy ilyesmi sorozat sztem nem olyan kritikus szinkron tekintetében mint egy scifi...