5975
  • Calver
    3x22 megnézve, fáj a fejem a röhögéstől.
  • Calver
    felirat 3x22-höz, még mielőtt felkerülne feliratok.hu-ra
    mellesleg innen, csak aki nincs regisztrálva annak így kicsit egyszerűbb lesz
  • Flamer
    a legucso részhez várhacc pár napot mék.
  • zorden
    Nem magyar oldalon olvastam - persze ettol meg minden lehet. Altalaban nem zorog a paraszt, ha... :-)
  • Calver
    feliratok.hu, seriessub.com, meg ezer más helyen
    még nincs felirat úgy néz ki
  • precision
    hol szokott lenni felirat? én nem látok sehol a legutóbbi részhez...
  • tnm #1240
    ezt véletlenül én is láttam valaki vmilyen bulvárjában (a címe az volt, hogy "House válik", a cikkben meg már csak az, hogy a felesége szeretné, hogy többet legyen otthon...)

ezzel én nem foglalkoznék
  • zorden
    Nem emiatt aggodtam. Valahol olvastam, hogy a Laurie csaladban nincs rendben minden, mert csak Hugh bacsi koltozott az USA-ba, csalad tobbi tagja, feleseg, gyerekek maradtak Angliaban es hat ugye a kisertes, meg a tavolsag... valami feleseg adta ultimatumrol is szo volt...

Persze ez is csak pletyka - gondolom. Jo lenne egy ujabb szezon :-)
  • Flamer
    más csapat.
  • Zoli007
    Mi a kulonbseg a XOR meg a LOL kozott?
  • Zoli007
    Az az Amerikai Megasz@r.
  • hen-tes
    Ehm, mi is ez az Idol? :s
  • hen-tes
    Hát azért.. :D
    Nem mondanám rossznak, de ismerve az eredeti hangot elég nagy csalódás, de persze majd ha végigmegy a 2. évad magyarul, akkor újranézem úgy is. :D
    Persze csak kiváncsiságból. :P
  • herczeg
    ezzel a nézettséggel már az 5. évadot is lefixálta magának (komolyan. még senki nem nyomta le eddig az idolt.)...
  • tnm #1232
    nézettsége nagyon rendben van (legutóbb lenyomta Idol-t...) sztem 4. évad már fix.
  • zorden
    Egy kicsit eltolodott a hangsuly, mostanaban az esetek valahogy mar csak mellekes toltelekek (eddig sem ez volt a lenyeg, de ettol nagyobb szerepuk volt erzesem szerint). House vs Wilson :-)

Mas: Lehet tudni valamit a 4. szezonrol? Elvallalja Laurie? Gondolom a nezettsege rendben van.
  • zorden
    Virtualis ko elol megprobalok elhajolni :-) Szakacsi nagyon jo, szinesznek is es szinkronnak is. De nem itt :-) Szerintem.
  • Calver
    SG Gumiszoba nyelven, Flamer dialektusban.
    pedig még nem is vagy új errefelé, megszokhattad volna.

zorden: virtuális kő repült. szerintem Szakácsi pont hihetetlenül jó szinkronhang, sőt, talán House az az egyetlen sorozat amit szívesen nézek magyarul is - még 4 részen át valószínűleg, ugyanis utána szinkronhang csere, az okot illik tudni. jó, persze Chase magyarhangja nem tudja visszaadni a "Crikey, Mate!" effektet, de nem is tudom hogy tudnák ezt megoldani - egy sima szinkronszínész fog ausztrál akcentussal beszélni, ha egyáltalán létezik ilyen. szóval szerintem a szinkron kurvajó, röviden és tömören.
  • Magoo
    TE amúgy milyen nyelven beszélsz? Mert nekem ahhoz is szótár kell hogy téged megértselek!
    mi ez a "ná hibás" meg a "a llra" és a "temek"?
    Nehéz emberi nyelven írni? Bocsi, hogy harapok, de picit idegesítő már a sokadik ilyet olvasni...
  • Flamer
    kay. well.. csak előbb van asima aztán a proper majd aztán talán repack.. :|
    és hát temek a properre montad hogy ná hibás de a llra kellett volna. :D szerintem. nade téllek návita. amugyis mindegy.. :D
  • tnm #1226
    izé... tőlem idézel. nekem szólna a poszt is?

mindenkinek, akit érint:
    a proper egyébként tényleg arra utalna, hogy nem hibás a release, de néha túl óvatlanul használják a szócskát (ezért lesznek aztán repack.proper-ek, meg real.proper-ek, stb...)

ebből most már ne legyen vita megint, plíz (ez megint nem kifejezetten Flamernek szól)
  • Flamer
    eznávolt off.
    és iken szar a magyar. (Y)
  • zorden
    Veletlenul belefutottam a TV2-on House-ba. Megkoveztek, de iszonyu gagyi a hangja :-) Chase-e is idegesit, de a fonok pocsek. Nem onmagaban, az eredetihez kepest. /Off
  • Flamer
    yó de akkor meg kurvára nem értme minek irtad le hogy a proper xorba nátaláltál hibát..
    "proper xor-t néztem, nem emléxem semmilyen hibára" :CCc
    ennek akkor lett volna értelme ha a lol-ra irod..
  • Calver
    a proper szóból kiindulva elég egyértelmű nem?
    ált. mindenütt először a proper verzióhoz készül felirat is.
    én meg szép lassan megint felrobbanok, még biztos min 2 nap mire lesz magyar felirat...
  • Flamer
    hát a proper mindik yobb mint a másik..
  • tnm #1220
    proper xor-t néztem, nem emléxem semmilyen hibára (ettől még nem biztos, hogy nem is lehetett valami apró, az meg pláne nem, hogy ehhez lesz előbb felirat)
  • Flamer
    én nátudom. énis azé keztem mindkettő mer majd azt nézem amihez felirat lesz :D (előbb)
  • precision
    :PP

akkor leszedem aztis...de gondolom megint ilyen hogy az elején 1 secre egy 2x2 pixel nagyságú elmosódás van v. vmi ilyesmi, megtartom azért a lolt, mert nemtudni melyikhez lesz előbb felirat
  • Flamer
    mékse.. :CC

:::(NUKE):::(House.S03E22.HDTV.XviD-LOL):::(numerous.glitches_get.XOR.proper):::

mégyóhogy mindketőtt szedtem.. :D
  • precision
    helyes :) akkor jót szedtem
  • Flamer
    elvilek:
    (NUKE):::(House.S03E22.PROPER.HDTV.XviD-XOR):::(invalid.proper.reason):::
  • precision
    nemtom mi a különbség én lol -t szedtem, még nem néztem bele szal nemtom van e benne hiba...
  • Flamer
    proper-xor vagy lol?
  • Alien
    Tv.com-ot nem nagyon szoktam nézni, de majd lehet, hogy ezentúl azt is fogom :)
  • Alien
    Oh akkor ma frissíthették, mert éjjel még nem volt fenn így :))
  • Calver
    imdb ált. nem túl jó sorozatokra, ilyen témában tv.com sokkal pontosabb mindig.
  • PiszkosFred
    Marmint a lista az imdb-rol van ;]
  • PiszkosFred
    Season 3, Episode 21: Family
    Original Air Date: 1 May 2007

Season 3, Episode 22: Resignation
    Original Air Date: 8 May 2007

Season 3, Episode 23: The Jerk
    Original Air Date: 15 May 2007

Season 3, Episode 24: Human Error
    Original Air Date: 29 May 2007
  • Alien
    Érdekes, hogy imdb-n is a 22-ik részig írja egyelőre, pedig valóban 24 részes ez az évad is :) Fox honlapján ott van, hogy május 15-ig új részek, május 29-én pedig szezonzáró.

Vagyis ma S03E22
    15-én S03E23
    22-én nem lesz ha minden igaz
    29-én pedig Season Finale, S03E24 :)