Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
nyugi, mire idáig jutsz tévékettõvel már rég elfelejted a rejtett spoilereket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nah énis a végére értem, tényleg iszonyat nagy sorozat, de már perpill ezis szünetel 😞
a fórum elején mondtam, hogy egész jó a magyar szinkron...hááát, mostígy direkt megnéztem egy részt szinkronosan, és ég és föld, annak ellenére, hogy a sok orvosi okossággal bajban voltam az elején, mert egy mukkot nemértettem belõlük, mindig lemaradtam egy kicsit, mert bogarásztam a feliratot...de nagyon megéri eredeti hanggal nézni 😊
szvsz House karaktere a legjobban kidolgozott az egész filmes táborban, mindent figyelembe véve...(jó, ugye a "szûk" másfélórába belezsúfolt mozifilmek alapból kiesnek, meg most így hirtelen tuti kissé elfogult vagyok, de az tény, hogy eszméletlen sorozat 😊)
egy biztos: Everybody is lying! 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tévéproli vagyok úgyhogy ne lõjetek le poént, htx ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

quack
szerintem is fasza volt nagyon, bár nekem a kedvencem az a rész amikor House otthagyja Wilsont meg Cuddyt pókerezni azt telefonon szivatja Wilsont 😄D

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Láma!
bizony, nagyon ütös a záro epizód😄

Tegnap fejeztem be a második évadot(3 nap alatt néztem meg).:-D
Eszméletlen a sorozat.
Az utolsó résznél (2x24) már az elsõ 3 percben olyat csináltak.....
HUH...
Nagyon durva volt.(ilyen befejezéseket a 24-nél szoktak csinálni:-D.)
Ajánlom mindenkinek, mert naon király!!!!!:-D

quack
fantasztikus ez a sorozat, 2x18-ig megnéztem egy hét alatt <#wilting>
hát nálam minimum top3, de az biztos hogy humor terén az összes sitcomot alázza
"you should call Jack Bauer" 😄DDD
de milyen már van nintendoDS-e, pspje, ipodja :S XD

Sephi
Azt hogy naon need a sorozat mar toltom is 😄D
Koh!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ezzel mit akarsz kifejezni ? <#wilting>
köszönöd, hogy utánanéztem helyetted ? szivesen, máskor is! <#vigyor>

Sephi
!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

S02E23 😊

Sephi
Baszki hol tart a masodik evad? Csak akkor kezdem nezni ha mar lement minden resze.

pl nekem is tetszik, hanghordozás, a gúnyolódás, bár nincs mihez hasonlítsak ;D

valaki szerint meg jó, ha lejjebb olvasol, szóval ez szubjektív.
az csak jó <#hehe> arra még kiváncsibb lennék 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyiból durvább, hogy House karakterének megítélése jóval árnyaltabb lesz, nem az az elsõ évados cinikus doki, hanem azért megjelenik jelleme sötétebb oldala is, fõképp az évad második felében.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A magyar szinkron közelébe sincs az eredeti hangnak.
Maga a sorozat és Hugh Laurie zseniális.
Nálam már alapsorozat, és azt hallottam, a második évad sokkal durvább mint az elsõ.😄

neveztessük át a témát "Dr. House Fan Clubb"nak😄DDDDDD
egyszerüen hatalmas ez a sorozat 😄

Gyadi
Köszönöm

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Teardrop

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Gyadi
Valaki meg tudná mondani, hogy pontosan melyik szám is a fõtéma, az elõadó a Massive Attack, ahogy látom, de mi a szám címe?
Elõre is köszi.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Láma!
helyes, nézzed csak szerényen!
1 nap alatt függö lettem!

quack
közben megtalaltam<#lama><#falbav><#miaz>

quack
hello!
valaki adna egy torrentet az elsõ évadhoz priviben?
mert több helyen (mininova,bithumen,majomparade) is megneztem, de house-ra leginkább zenét vagy DH-t dob ki csak, "house md"-vel sem nagyon akar sikerulni
elore is kösz
<#lama>

sapkafej
de azt nem szabad baszki

György

Elusive
le kell tölteni. baszki

sapkafej
Nekem is bejön baszki. Csak kár, hogy a tv2 olyan késõn adja és nem tudok ébren maradni. Baszki.

György

Sephi
<#worship>

Elusive
thx <#worship>

Pedig van <#papakacsint>

Elusive
elsõ évadhoz létezik felirat? feliratok.hu-n nem látok...

a 2. évadból most jött ki a 17-es és még ezen kívül lesz 7 rész - köztük egy durva duplarész.
Sephi
Igy van! Baszki a 15 utan mar egyszeruen fizikai fajdalmat erzek hogy tufom hamarosan vege a sorozatnak!

Most vagyok a 19-es resznel ES IMADOM! 😄

Baszki a masodik evad hol tart? Ennyira egy sorozat sem teccet baszki!

Imádom a sorozatot, eszméletlen pasi ez a doktor house!
kesobb lehet h unalmassa valik, hogy nincs ativelo tortent,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Részben lesz. <#papakacsint>

Pár részes háttérsztori nemsokára, már az elején lesz, aztán az elsõ évad végén is.

hát, szerintem az elsõ pár rész a leggyengébb - késõbb lesz csak igazán jó
magus
nagyon bejon a stilusa, nagyon jo kis sorozat. kesobb lehet h unalmassa valik, hogy nincs ativelo tortent, csak a foszereplo viszi a sorozatot, de most nagyon tetszik^^

Sephi
Nah en man a 13. resznel tartok! IMADOM!

ezért nem😊 mert innen sem nézi senki😊 na majd jövõ héten hamarabb lesz egy kicsivel.
REALista
Ja egyetértek!Ráadásul nem értem miért nem fõmûsoridõben adják!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nem csoda, hogy itthon közel sem olyan népszerû, mint a többi kommersz sorozat😊 mindenki a jó sorozatokért esdekel, de mágis nkább a tömegterméket nézik😊
Sáry
szerintem is jó lett a szinkron

REALista
Nagyon bejön ez a sorozat ráadásul a szinkron is elég jól sikerült!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Serpa
az egész sorozat olyan színvonalas, mint az elsõ rész?

Én néztem, és így, az elsõ szezon végén járva nekem se nagyon jött be a szinkron. A szinkron nekem túl egyhangúnak tûnt, hiányoztak az élénk hangsúlyok.

más nem nézte az alapvetést?😊
Az az érdekes hogy a bemutatóban teljesen más volt a szinkron hangja Housnak mint már a rendes részben.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

joebacsi
melyik modi dolgozza a topikot? 😊
amúgy kezdem érteni azt a goldenglobe díjjat...

joebacsi
hát nemtudom, egy bsg-n sztem akkor is éreztem volna, hogy valami sántít, ha nemlátom elõtte angolul, míg egy Stargate-nél egész jó a szinkron szvsz, de azért angolul az igazi (hogy a scifi-knél maradjunk)
egy ilyesmi sorozat sztem nem olyan kritikus szinkron tekintetében mint egy scifi...

ez így szokott lenni😊