5975
  • wordsworth
    SZiasztok, 2. évadban, amikor a rákos kislány van (asszem 2. rész?) a Végén hallgat egy számot house, amikor motorozik. Annak mi a címe? waiting on an angel? Valaki tudna nekem kuldeni egy privátot ez ügyben? :) Nem céloztaaam :P
  • gyonax
    Ez télleg. House megtanult repülni LOL
  • Molnibalage
    Egy kis OFF.

Az egyik pilóta tiszta House. :)
  • zorden
    Igazabol nekem tokmindegy, ugyis eredetiben nezem, a szinkronvaltas utan meg a maradek ketsegem sincs, sot regen azert bele-beleneztem a tv2-be ezert, most ez a veszely nem fenyeget :-)
  • CsepeLee fiú #1442
    Örüljetek, hogy megvették a 3. évadot is. Én nagyon örülnék annak, ha a nézettsége leverné a szökést. Csakhogy az RTL-esek sem hülyék, ráadásul lehet, hogy olvasták a cikket. :-)
  • Malakai
    Én lemaradtam róla, hogy szünetet tart a TV2, de kösz az infót.
  • hen-tes
    Azért a cím kicsit félrevezető és kamus, így próbálják olvastatni a buta cikkejiket? :S Az meg csak hab a tortán, hogy semmi újdonság nincs benne az igazi rajongóknak.. :|

Egyedül azon akadt fent a szemem, hogy a prisonbreak-kel egyidőben fog menni? :S Az elég gáz.. :\
    Így szvsz sokan lesznek akik vagy ezt, vagy azt letöltik..
  • Count Adyn
    Bleh, új szinkornhang, most meg ez... holnap indul az angol verzió nézés nállam:/
  • zorden
    http://www.sg.hu/cikkek/53179/a_tv2_inkabb_leveszi_a_musorrol_a_house_t
  • passatgt
    jah ok azt nemfigyeltem, elfelejtettema végére:)
  • Malakai
    Ja amúgy én láttam rosszul, vagy TV2 tart a szezon közben szünetet és jövő héten ismétlés (1x01) lesz?
  • Malakai
    Az elején fogadtak abban, hogy boldog-e a fickó és a nő házassága, House nyert. :P
  • Count Adyn
    Fogadtak, nem figyeltél?:D
  • passatgt
    szerdai részbe miért adott neki a végén pénzt? dugtak?:D
  • tcssg89
    Ez az egyik kedvenc sorozatom aki dr Houset játsza egy kíváló színész a mostani magyar hangal egy kicsit eröltetet, de akor is szenzációs.
  • Nuki
    akkoris az a legjobb páciens akihez hozzá sem nyúlsz de már meggyógyul :D
  • hen-tes
    Kidurrant az agya a konyhapadlóra de house meggyógyítja!
  • Nuki
    a következő részben összeér a két egymás után következő sorozat a tévékettőn:
    A sorozatban szerepelni fog a hősökből megismert gondolatolvasós-rendőrbácsi :D
  • MerlinW
    10 másodperc google lenne, hogy megtudd ősszel kezdődik, szeptermber-november között... Tudom, hogy nem divat manapság gondolkodni, de mit tegyek, ódivatú vagyok. Éljen a retro...
  • Szolnokboy1
    nagyon butus. hogy nem lehet képben valaki egy ilyen evidens dologban? már ne is haragudj, de ez azért túlzás...nem mindenkinek olyan egyértelmű, mint neked
  • winnie
    "U.I.: tud vki vmit a 4. évadról, mikortól játszák?"

akkortól, amikor a 3.-at és a 2.-at és az elsőt. buta kérdés.
  • REALista
    Gondolom az eredeti hangra gondolt...:D
  • PiszkosFred
    Eredeti szinkronnal? Aki tudja? Miva'?
  • Gabriel Dekanov
    Az eredeti szinkronnal sokkal jobb. Aki teheti úgy nézze!
    U.I.: tud vki vmit a 4. évadról, mikortól játszák?
  • zorden
    A Desire nem kicsit joooo! :-) Szerencsere azt nem szinkronoljak :-)
  • CsepeLee fiú #1421
    Én már megszoktam Kulkát.
  • PrasCo
    Na meg ahhoz, hogy ezt a sorozatot elcsesszék, egy szinkron kevés. =) (ehh, az a Ryan Adams - Desire mekkora volt már a végén... Meg fogok dögleni a negyedik évadig.)
  • Nuki
    igen akárhogy nézem a mai jó volt, engem a szinkron egyáltalán nem zavart :))
  • Magoo
    Hát nekem Kulka teljesen elüt tőle...mintha hangalámondásos lenne a sorozat mikor House beszél. Mikor Szakácsi beszélt, úgy éreztem mintha tényleg Hugh Laurie beszélne...Kulkánál nagyon elüt :(
    Mit megadnék Reviczky hangjáért mint House...
  • REALista
  • Marki
    Teljesen jó volt a mai részben a szinkron.
    Meg ez a jelenet is jó volt.
  • Magoo
    Ezt találtam a szinkronhangok.hu-n: Reviczky MINTA
    Ez még bele is illene a House egyik jelenetébe :DDD Bár ez rajzfilmhez készült szóval erősen nem életszagú a beszéd....de ez alapján el lehet képzelni House-ként is sztem!
  • Magoo
    Nos hiába mutatnám, hogy más filmekben milyen, az rossz következtetés lenne. Volt már Schwarzenegger hangja az Emlékmásban és az Ítéletnap-ban is, de volt már Joe Pesci hangja a Halálos fegyverekben, ugyanakkor Robert DeNiro gyakori hangja, valamint Pokolfajzat magyarhangja is...de még sorolhatnám. Ezekből nehéz levonni a következtetést, mert esetek többségében mély morgós hangot kell produkálnia. (kivéve mondjuk Leo Getz-nél) De jól tud magasabb hangfekvést is produkálni...a cinikusság meg alapba beépített tartozék az ő hangjában! :D
  • kirol
    Hát most nem ugrik be, milyen a hangja.
  • Magoo
    Én arra csinálnék petíciót hogy Revicky legyen az új hangja :) Akárhányszor hallom angolul House-t (és ugye én úgy néztem szinte minden részt), mindig Revicky jut eszembe mint lehetséges szinkron hang!
  • REALista
    Szerintem jó az új szinkron!Szakácsi 2. évados szinkronja egyébként is furcsa volt nagyon megváltozott az első évadhoz képest valószínű a betegsége miatt...:(
  • precision
    ha kezdetől fogva ő lett volna a szinkronja most nem lenne furcsa
    én ezért néztem kezdettől fogva angolul, ott nem érhet csalódás
  • kirol
    Nincs valami petíció, hogy inkább feliratozzák House szövegét Kukla hangja helyett?

Iszonyat szar szerintem. Múlt héten próbáltam megszokni, de nagyon gáz. Aki alkalmazta az sík süket volt, vagy mi?
  • z0ty #1408
    hbd Ház.
  • winnie
    "hi! honnan a fenéből veszitek hogy lesz 4. évad mondja már meg valaki hogy milyen hivatalos oldalon látta ezt???"

amúgy ez úgy működik, hogy lesz mindig folytatás. ha nem lenne, akkor már hivatalos oldal sem nagyon lenne. általában a nemfolytatás a hír.