5975
-
#1126 @ = & , sorry -
#1125 Jeeves @ Wooster a címe, magyarul "Majd a Komornyik".
Fergeteges sorozat. Egy pont a mostanival ellentétes karaktert játszik (olyat, mint Teddy a Cengetett Milordban), innen látszik, milyen jó színész. -
Nuki #1124 a COOL -on adtak valami pincéres, Hugh Laurie-s sorozatot... Talán "csöngetett milord?" -
zorden #1123 Szinkron: Igazabol nem erint, mert eredetiben nezem. Szerintem nem lehet jol visszaadni az eredetit. Ez altalaban is igaz szokott lenni, House (Laurie) eseteben pedig kifejezetten. Neha nem tudom mi alapjan valasztanak a szinkronosok hangot, de Kulka - ha o lesz - es Laurie hangja nagyon mas karakter... Igazabol jo hangot nem tudok mondani. -
#1122 Reviczky Gábor is jó lett volna szvsz.. Kíváncsi leszek az eredményre. -
Rohamoszti #1121 No problem...:P lehet hogy egy kicsit erősen fogalmaztam viszont ő rá kb legutolsónak se gondoltam volna, egyrészt a House-hoz nem illő lágy hangja miatt, és ugye a Szomszédok beli alakítása miatt mikor House megszólal az ő kopasz Magenheim feje fog bevillanni elsőnek :)... amondó vagyok hogy Dörner György lett volna erre a feladatra a legméltóbb, ő az akinek a hangja is valamennyire hasonlít House eredetijére és ugyanolyan élvezettel műveli a szinkront mint életében Szakácsi... Link! Csukjátok be a szemetek és képzeljétek oda Ház-at :D -
HolyZoly #1120 Kulka jó színész, de nem tudom, vissza tudja-e majd adni a House-érzést... Bár Hugh Laurie-t csak Hugh Laurie tudná tökéletesre szinkronizálni, ő pedig sajnos nem tud magyarul :S
Véleményt mondani viszont hiba az előtt, mielőtt élesben meghallanánk Kulka Jánost. -
#1119 nem azért, de sztem hülye vagy. Kulka nagyon jó színész, és sztem nagyon is hálásak lehetünk, hogy egy igazi színész lesz az új -kényszerűségből keresett- hang.
A Szomszédok bénasága meg csak nem róható fel neki.
Nem mondom, hogy nyakamba a rozsdás bökőt, ha szar lesz; de azért bőven megvárhattad volna, amíg ténylegesen meghallod, hogy milyen.
bocs, ha nagyon indulatos voltam, de ez a "akiben van egy kis igényesség" kicsit felhúzott -
Miguel125 #1118 "...kevés a mentőautó, kevés a jó mentőorvos..." -
Rohamoszti #1117 Gondolom sokan hallottátok már, hogy kedvenc Szakácsink utódja Kulka János lesz a 13. résztől :S Szóval akiben van egy kis igényesség az letölti felirattal az azt követő részeket... -
Nuki #1116 újra szerda :) -
#1115 mindig egy vagy a számo(lta)k közül:) -
zorden #1114 Ismet jo resz. Vegulis, House-nak igaza van, numbers don't lie - egeszen addig, amig nem vagy Te is egy a szamok kozul. -
#1113 a promó nem kissé volt megtévesztő...
(annyi volt az üvoltözés az egész részben, mint amit a promóba is bevágtak)
"Mi értelme az életnek a jelentéktelen kis döntések nélkül." :D -
#1112 A sokat visongósokat nem szoktam kedvelni (IRL sem) de majd meglássuk :) -
#1111 Nekem alapvetően tetszett ez a rész, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mégis hogy a gennybe okozott az apuka tesztoszterontartalmú krémje ösztrogéntúltengést a kiscsajban?
- You are right...
- Seriously?
- NO!
Enyhe Shrek 2 utánérzés :D (Ottvagyunkmár?)
-
#1110 érdekes egy rész volt,úgy éreztem hogy örültek volna a készítők ha csak 30 percesre kellett volna megcsinálniuk,ahogy írtad a House vs Wilson nagyon jó volt,de az eset már nem annyira,Cameron-Chase páros meg valahgy nem érdekelt,ezt kicsit túlspilázták a készítők
amúgy volt egy nagy hiba a feliratban :O "közölték a cikkemet" írta earl,miközben pont az volt a poén hogy betették a levelét House-nek abba a - feltehetően - pletykalapba,legalábbis az első oldala nem a timeséra hasonlított,persze nem earl-t fikázom ezzel,óriási köszönet a munkájáért,amit tökéletesn csinál
hm,úgy néz ki hogy tendencia lesz abból,hogy egy kicsit csöndesebb,nyugisabb,lassabb rész után jön egy pörgős,üvöltözős rész :) -
zorden #1109 House vs Wilson jatek nagyon nagy! :-) A vege meg kulon meger egy miset :-) -
#1108 junkie-n biztos hír lesz, ha már lehet tudni biztosat -
#1107 Van valaki aki már tudja, ki lesz a második évad 12. része után House magyar hangja? Lassan, de biztosan pörögnek a részek és előbb utóbb elérünk oda, ezért gondoltam, már megtörtént a szerep kiosztása, és hátha valaki értesült róla!
Előre is köszi minden infót! -
winnie #1106 köszi a heads upot, így tiszta! sry. -
mecenka #1105 gman ezer köszönet, és winnie, tnmnek igaza van, nem a teardropsot kerestem, mert ez szerintem sokkal jobb, kár, hogy csak ez a rövid verzió van:( -
#1104 nem ez kellett neki, hanem az a 30 mperces 'demo', amit az Amerikán kívüli licenszelés miatt használtak -
winnie #1103 " Rengeteget keresgéltem régebben, de az istennek nem tudtam megtalálni. Előre is köszi."
nem bántásból, de hol kerested? beírtam a google-be, hogy "house főcímzenéje" és 1. találatban dobja,hogy mi a címe. -
#1102 köszönöm,ez gyors volt -
#1101 nekem is el tudnád légyszi küldeni?
laccee(kukac)gmail(pont)com -
#1100 elküldve -
mecenka #1099 Üdv mindenkinek!
Biztos kérdezte már ezt valaki, de lusta vagyok végignézni az üzeneteket, szóval, nem tudja valaki honnan lehetne leszedni a dr house első évadjának főcímzenéjét, vagy egyáltalán van-e címe (ami csak hasonlít az eredetire, csak volt egy kis gáz, és pár országban ugye ez a másik ment eddig)? Ha valakinek esetleg megvan nagyon megköszönném, ha át tudná küldeni ide: [email protected] . Rengeteget keresgéltem régebben, de az istennek nem tudtam megtalálni. Előre is köszi. -
Nuki #1098 amikor a nyomorék rádöfött a rákos-nő lábára? :DD -
zorden #1097 Tomeghiszteria volt, nem?
Az mokas volt, amikor kinevezte az uj segitoit, ket szoban jellemezve milyennek kell lenni :-))) -
#1096 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát a macskásnénis fele jó volt, de a repülős egy kicsit erőltetett volt szvsz. Ez a kollektív hipochondria nem tetszett. Ellenben Wilson megint nem bírja visszafogni magát :D -
#1095 Hát a tegnapi részben voltak beszólások rendesen, de a legvégén szétröhögtem az agyam. -
#1094 hihetetlen nagy rész volt tényleg, akkora beszólások végig:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár az nekem kicsit sok, hogy a hipohonderség kiütést is okozna...
legnagyobb beszólás sztem Foreman volt: "That's a cliffhanger." -
#1093 hát modort, és életszemléletet csakis két embertől szabad tanulni: Gregory House és Barney Stanton XD
huhu, jövőhéten mi lesz!?
remélem azért nem szállnak el túlságosan:) -
#1092 jóvan,persze játszad House-t :P
markoló reflex ide vagy oda,"összefosnám magam a gyönyörűségtől" ha egy 21 hetes kisember így megmarkolná a kezem,hiszen pont ez a lényege a résznek,hogy igenis a "magzat" is emberi lény,legyen akár 1 napos vagy 270...
egy kép:
ilyen műtéteket meg már régebb óta végeznek,egészen pontosan '81 óta,egy cikk arról,hogy az első baba akin végezték 24 évvel később találkozik az operáló orvossal :)
amúgy valamiért nekem ez a rész nem jött be annyira,biztos mert megéreztem hogy a következő brutál jó lesz ;) -
#1091 "anyaméhben élő csöpp kis ember is milyen érzékeny és mennyi minden hatással lehet rá"
khm. markoló reflex, majmoknál is megvan, azokból az időkből hoztuk magunkal evolúciósan. persze, hogy az emberek mit látnak ebbe bele az megint más -
#1090 Hát igen ebben egyetértek veled. De nem hiszem, hogy akármilyen amerikai (vagy legyünk igazságosak, más nemzetiségű is) rendező ki tudta volna hagyni ezt a jelenetet. Túl nagy durranás :)
(Aki nézi, az emlékezhet rá, hogy a Scrubs valamelyik újabb részében is benne volt még House-ék előtt) -
Cserimanna #1089 Egy pár évvel ezelőtt én is láttam az ominózus fotót. Úgy tudom, hogy az első méhen belül végzett magzati operáció dokumentálásához hívták a fényképészt, aki megörökítette ezt a megható pillanatot is. A kép bejárt a világot. Azért is döbbentett meg sokakat és vált híressé a fotó szerintem, mert a legtöbben nem gondolták volna, hogy az anyaméhben élő csöpp kis ember is milyen érzékeny és mennyi minden hatással lehet rá. -
#1088 a koppintást -amire azért azt írtam, hogy kicsi- igazából inkább úgy értettem, hogy: nekem nem tetsző módon, ez elég hatásvadász jelenet volt -mivel ilyen képről, ill. erről az esetről volt tudomásom, és egyértelmű, hogy a készítőknek is, feltételezem azért került be ebbe a részbe, mert akkor annak a képnek is hatalmas visszhangja volt
hogy pontosabb legyek: olyan érzésem volt a rész alatt végig, mint pl. olyan filmekben, amiket csak a sztárokkal adnak el. azaz tudták előre, hogy ez a jelenet hatalmas -mindenféle rizikó nélkül, hiszen már korábban bizonyított- és innentől kezdve nem is volt sztem olyan igazi motivációjuk, én legalábbis ezt éreztem.
természetesen megértem, ha mindenki más most úgy érzi, hogy a kedvenc [H]ouse-át támadom, szal megjegyezném, hogy nekem is kedvencem, és én meg azokon nem szoktam kiakadni, mikor az ilyen nagyon egyzserű betegségeket állítják roppant ismeretlennek -
#1087 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem feltetlen koppintas. Szerintem meg tisztelges, es kampany az abortusz ellen. Tuti, hogy a "szitu", amirol beszeltel, az adta a resz alapjat. Ezert lett a csaj fotos, ezert lett az abortusz mellett voksolo House "lehurrogva/elutasitva", ezert indult be Cuddy mint valami eszement, amire regota nem volt pelda, stb. Nem hiszem, hogy koppintas lenne, sot... Szerintem arra a valoban megtortent esemeny - pontosabban a foto - kore epitettek egy epizodot.
Bar errol a fotorol nem tudtam, de elfogadom tenynek azt amit irtal, vagyis hogy ez igy tortent. Ezert aztan el tudom kepzelni, ahogy az irok szokasos meetingjere bejon a producer, es lerakja az asztalra ezt a dijnyertes fotot, es kozli, ebbol akar egy reszt. ;] (majd winnie kijavit, ha esetleg ez nem igy mukodne, de remelem ertheto a gondolatmenetem)