5975
-
tottigr #1166 Sziasztok!
Következő héten a 22. rész a szezonzáró a 3. évadban, ugye? -
#1165 iqbetyároknak az is megengedett... -
Pierre75 #1164 Már hogy néha House is szóhoz jutott a forgatókönyvben, vagy az orvosi köpeny? -
#1163 warez nincs, de rasszizmus van? .... -
Kanál #1162 loller!
engem a fehérek kezdtek zavarni :| -
#1161 -
Pierre75 #1160 Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a 3x21 után kicsit elegem lett a negrók túlzott szerepeltetéséből. Persze PC meg egyebek, de a 3x20 a golyófejű negro lelki tusája, most meg a szenvedő család és a "realisztikus" befejezés kicsit már sok. Igaz, a 3.szezon erős volt, így a végére bocsánatos bűn némi visszaesés. -
#1159 "Candy? Good boy!" -
zorden #1158 :-)))) Azert Housenak vannak am jo ervei egy vitaban... i'm taller :-) a vegen a visszanezo kutya annyira giccs, hogy mar parodia. viszont a santitasa nagyon vicces. accidents happen :-) -
#1157 Most értelek utol benneteket, most néztem meg épp a 3x21 -et :) Nem rossz :) Hány rész van még ebből az évadból és lesz e új v. terveznek e? Sry ha már volt róla szó, eddig nem néztem a topikot nehogy spoilerbe fussak :) -
gyonax #1156 House letöltés(rarpass:niki23):House 2-3. évad -
#1155 jó, ha így vesszük csókkal is átterjedhet ha mindkét félnek esetleg szétverték előtte az arcát és fel van repedve a szája...
igazándiból az esély lényegtelen, csak vinni kell bele egy kis drámát, meg még egy esélyt House-nak h geci legyen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2x11 House Cameronnak: "Szeretlek!" ha valaki látta, vágja, ha meg nem, annak meg azért sem lövök le a poént. -
#1154 isohunt, mininova, piratebay, válogass (és ez nem is warez, csak felsoroltam 3 tökértelmetlen angol szót egymás után)
btw nekem 4 megabites sebességemmel lejött amíg csináltam magamnak pár melegszendvicset, szóval annyira nem kell utálni torrentet, friss sorozatepizód -> rengeteg seeder -
#1153 érdekes, nekem egy house rész 5 perc alatt jön le torrentről -
#1152 köszi szépen! csak tudod utálom a torrenteket, mire elindulnak, 1 óra... mégegyszer kössz! -
#1151 akkor tripla, és sorry
van olyan is, hogy meganova :) -
#1150 nem kötök beléd, hogy nincs warez, de halkan megjegyzem, hogy azért egy House csak ki kerül mininova-ra is... ami per pill nekem nem elérhető, still.. -
#1149 bőrőm keresztül nem, de ha más van rajta egy kis sebb, akkor lehet rá esély, nem mondom, hogy túl nagy, de... mondjuk szemen keresztül se olyan hatalmas, arra elég, hogy az ember parázzon miatta -
#1148 Hello!
Meg tudnád adni a címet, ahonnan leszedted ezt a részt? Napok óta nézegetem azon a bizonyos magyar, "sorozatok"-os oldalon, de semmi...előre is kössz -
#1147 khmm... AIDS nem terjed bőrön keresztül. a szem volt ott a lényeg. -
#1146 valaki látta legutóbbi, Family című részt? nos, kegyetlen, a mankó, Foreman kick-ass verziója, minden. (újabban mindenütt ilyen átváltozásokon mennek keresztül karakterek? tisztára mint a Heroes féle Peter)
Bitchin'! -
Nuki #1145 bőrre is, mindenhová ment, hogy biztos legyen... -
#1144 egy aids beteg vért tüsszentett a szemébe -
#1143 Belefröccsent a szemébe az éces fickó vére?:) -
K4nCzY #1142 valaki meg tudja mondani,hogy miért akar Cameron HIV tesztet csináltatni?
honnan lenne HIV-je? :)
-
Nuki #1141 ma megint szerda :) -
winnie #1140 van annyi orvosszakértő, hogy bőven legyenek eseteik, az ilyesmihez felesleges még a lapokat is bújni. -
#1139 Abban van egy rovat ilyen kuriózus esetekkel. -
#1138 New York Times tudtommal. -
#1137 gondolom,tudtommal az igazán cifra eseteket szaklapokból veszik,na mind1,jóccakát mindenkinek :) -
#1136 sokkal valósabb, mint a többi kórházi sorozat. -
#1135 House-részek orvosi szemmel,ami mennyire valós/igaz ami törénik kedvenc sorozatunkban
persze ezt nem úgy értem hogy,"jaj de szar ez nem is valós,már nem is nézem",épp ellenkezőleg,nagyon jó megtudni ezeket -
#1134 rendhagyó rész volt,az utolsó mondat pedig ("My little boy's name is Eric"),engem nagyon szíven ütött,valami eszméletlen szar érzés lehet ha a saját anyád nem tudja ki vagy...
ráadásul azért mert tulajdonképpen elhal az agya és te mint kitűnő orvos 100%-ig tudod min megy keresztül fizikailag és semmit nem tehetsz ellen az ég-világon :(
köv rész promo -
#1133 Igen, de a jó színészi képességét mutatja, hogy két ilyen eltérő szerepet el tud játszani.
Ez is egy jó alakítás, Atkinsonnal.
Shakespeare paródia -
#1132 Kedvencem mikor ilyen magas hangon mondja, hogy "Jeeves!!!!" és mutogat hozzá :D
Mondjuk azért a két szerep között eltelt egy kis idő IRL is, míg a bamba bámulás átalakult House halálosan megvető pillantásává :) -
#1131 Jah; Atkinsonnal sokat játszott együtt, jó barátok. -
#1130 Blackadder is nagyon jó volt anno^^ -
#1129 Itt egy jó kis vállogatás, benne van Hugh Laurie akkor és most :D -
#1128 Nagyon :D
Annyira szokatlan Laurie-tól ez a két ellentétes figura. Főleg, ahogy Bertie-ként bambán tud bámulni :) -
#1127 Jaja, Jeeves & Wooster odabasz :)