Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nem gondolod, hogy Istentõl le kellene vonni egy pontot?"
"Igen, Isten keze elért a srác gatyájáig, rávette, hogy szexeljen, így lett sebe, amit elkaparhatott, maj d az ujjaival megérintette a nõ arcát, amivel pár hónappal meghosszabbította az életét"
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Én nem bánnám. Csütörtökönként mindig totál fáradtan baktatok be a melóba, persze tudják hogy miért 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
masodik az elkerul a szerda 10 oras slotbol mar szinte biztos, drukkoljunk hogy valami 9 orasat kapjon :]
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
merthogy megnéztem tegnap mert felvették videóra az utolsó két részt, és már kezdenek bonyolódni a szálak 😊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Smoking IS allowed.
Azt nem tudjátok, hogy a TV2 leadja közvetlenül az elsõ évad után a másodikat is?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
gondolom az angol dvdripre felhúzták a magyar szinkront...
angolul már cirka ket honapja vege a masodiknak, es szept 5. a harmadik evad premier
azt nem értem h endlessen 17 rész van fenn elsõ évadból 'DVDrip' felirattal ami azt jelenti h dvdnek is kell lennije