5975
-
winnie #1406 "hát én ezen nem igazodok el...az a lényeg h legyen...azért nagyon köszike:D"
minden új sorozat ősztől indul. ahol fel van tüntetve, hogy nem, az nem. -
#1405 # Kedd:
* 20.00 New Amsterdam
* 21.00 House
# Kedd januártól:
* 20.00 American Idol
* 21.00 House
Nem a House változik, hanem ami előtte van. House már ősztől is lesz (rendesen indul a legtöbb nem szerializálttal együtt) -
hajnikala #1404 hát én ezen nem igazodok el...az a lényeg h legyen...azért nagyon köszike:D -
#1403 nem, ősztől. nézd meg alaposabban:) -
hajnikala #1402 tehát januártól? -
#1401 hivatalos forrásból dolgoznak:
így gyorsban mondjuk ez -
hajnikala #1400 hi! honnan a fenéből veszitek hogy lesz 4. évad mondja már meg valaki hogy milyen hivatalos oldalon látta ezt??? -
#1399 balfalság:) -
#1398 [URL=http://www.lohere.net/f/image/118131027335.swf]HouseBeat^^[/URL] -
#1397 ok főnök -
#1396 Najó, annyira untat már ez a szinkrontéma, hogy hozzá kell, hogy hányjak valamit énis.
SENKI NEM NÉZHETI szinkronnal Házat. Köszönöm. -
#1395 Úr isten.. ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen buta emberek léteznek ezen a földön. Éljetek, és torzítsátok az emberiséget. :Bazmeg -
#1394 -
#1393 -
#1392 Az illeto, tokeletes jatekkal/erdekes hanggal mas sorozatban kapta volna meg a szerepet, egy masik probalkozas alkalmaval. A casting soran megneztek x tucat videot, a jobbakat kivalogattak azok, akiknek ez a feladata, aztan gondolom megneztek a jobbakat eloben is, aztan kivalasztottak a vegso megoldast, es vartak a reakciokat.
Kar az sgre fogni a dolgot. Egyszeruen felvetettel egy gondolatot, amely hamisnak bizonyult, nincs ezzel gond. A problema ott kezdodik, hogy makacsul ragaszkodsz az allitasodhoz, ahelyett hogy regen belattad volna, tevedtel. Az ilyen szituaciora nem csak az sgn mondjak hogy ostobasag...
-
#1391 erre most csak annyit, h nem tudom, h ha herélt hangú színész ment volna be, amúgy tökéletes játékkal, mennyire szerződteték volna...
az ostoba úgylátszik mindenkinek más, de fura, sg-n eléggé alap dolgokra mondják emberek, h ostobaság/hülyeség... -
#1390 meddig foktokk mék a szarozs szinkronon tenyészni?:o ez van. kész. ne nézzétek szinkronosan. :C -
Nuki #1389 végre ^^
amikor angliában jártam, fájó szívvel néztem a kupacokban heverő dévédéket :) -
winnie #1388 hú., van pár ostobaság alant, de ez húzós.
"nem érthető, h az írók által megformált Dr. Gregory House egy olyan személy, akinek egyik fizikai jellemzője, h baszott rekedtes/érdes hangja van? Szted az írók nem dolgozzák ki a karaktert? "
fizikai jellemzőt nem dolgoznak ki. house-ra kerestek egy 40-es férfit. ennyi volt. a karakter jellemzőinek többségét a színész határozza meg a játékával. amint megvan, ráírják a szerepet. a fizikai jellemzők egy az egyben a színész húzásai, ez természetes. -
#1387 bakker, navégre!
bár 2008 kissé messze van még -
#1386 Igaz, már csak 2008-ban, de a Universallal történt egyeztetéseknek köszönhetően nálunk is megjelenhetnek DVD-n olyan klasszikus sorozatok, mint a Columbo és a Magnum, valamint a sokkal frissebb, de legalább annyira népszerű Dr. House is. És ez még nem a teljes lista. Sorozathoz méltóan: folytatása következik...
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen,van Isten!!!!!!!!!!mennyire de mennyire vártam én erre,de mire fel 2008? :S
ja ige,a teljes cikk -
#1385 jah, és ha akarsz még vmit, azt mostmár okosabb, ha PÜ-ben akarod -
#1384 jólvan, első kettőt bizonyítottam, a harmadik meg nem érdekel, akkor ne vitatkozz, vagy kötekedj, nevezd aminek akarod, FE-LES-LE-GES
PONT -
#1383 -ott, ahol egy fiktív személy hangjáról beszéltél
(és nem olyan vonatkozásban, hogy milyen hang hiteles egy karakternek, hanem, hogy "hangja van")
-ott, ahol azt állítottad, hogy House jellemzően iszik, és dohányzik (ráadásul régóta, ami azért is poén, mert House láb-ügye előtti időkről szinte semmit nem tudunk)
-ott, ahol azt hiszed, hogy a vita=kötekedés (én se azt mondtam, hogy hülye vagy, hanem azt, hogy hülyeséget írtál) -
#1382 nem tudom, hol írtam hülyeséget, csak azt tudom, h feleslegesen kötekedsz, ráadásul a semmin... -
#1381 1. azt mondja, hogy a cigire szokott rá, az hol uaz, mint " "régebben" cigizett (valszeg nem is kicsit)", és még nem csak nem is biztos, hogy igaz, lehet csak poénból mondta (mintahogy valójában nem is volt rehab a rehab -mert figyeltem;) )
az ivásról meg annyit, hogy: neked vagy olyan nő ismerőseid vannak, akik sose isznak, vagy tenor énekesek? mert amennyit iszik, az nem nevezhető soknak, de a hangjára nem lenne hatással az tuti (abban sem vagyok biztos, hogy a piának egyáltalán köze lenne a hangodhoz)
de mostmár kicsit unom ezt a vitát, sztem mások is. hülyeséget írtál és már nem tudsz belőle hova kihátrálni, csak újabb hülyeségekkel, ha meg valaki kritizál, akkor az egyből kötözködési mánia
House egyébként se önkárosítóan romlott ember( a Vicodin függés meg egészen más tészta szvsz). Életunt és egoista. -
#1380 Ne szenvedjetek, inkább nézzétek meg a német szinkront.. :D
link -
#1379 dehát nem is értem, hogy nem tudod elhinni...még ha nem is lett volna utalás, vagy konkrét dolog ezekre, hát Istenem, House egy romlott ember, márpedig azoknak nem éppen a rubikkocka szokott lenni a káros szenvedélyük... -
#1378 hogyhogy honnan? :) te nem figyeled ezt a sorozatot...Inni állandóan látni, most hadd ne vágjam ki a millió és egy részből, amikor felhörpint egy kis "almalevet" :) a cigizés meg ugyancsak így, 1: volt róla szó vmelyik részben, ő maga mondta 2: a Tritteres részek vége felé, amikor "rehabra" ment, nah mire szokott rá? a cigire...
szal csupán "innen veszem", mert én figyelem is a sorozatot, nem csak nézem... -
#1377 most azt honnan veszed, hogy House, mint fiktív emberi lény dohányzott régebben meg, hogy ivott? sztem erre sose volt utalás, dohányzásra tuti nem. és hidd el, hogy egy karaktert csak vázlatosan dolgoznak ki, és utána a színész egyedisége (amit a saját jelleméből kölcsönöz a karakternek*) teljesíti ki az előzetesen vázolt szereplőt.
ha nézel youtube-on A bit of Fry and Luarie részeket, akkor ott is lehet látni, hogy általában roppant magabiztos, de alapvetően sértett karaktereket játszik (House-hoz annyiban több, hogy bunkó, de okos; ellenben azokban a sketch-ekben általában ő a hülye)
Egyébként is érdemes megnézni a következőket, ahol sztem ezek jól megfigyelhetőek:
Bent Spoon
Derek Nipplé
Sex talk
Vigyázat! Szigorúan angol humor!!!
btw. eredetileg Bruce Willis lett volna House, csak nem tudod a jobb lábára hitelesen sántítani...XD -
#1376 nem hiszem el...nem érthető, h az írók által megformált Dr. Gregory House egy olyan személy, akinek egyik fizikai jellemzője, h baszott rekedtes/érdes hangja van? Szted az írók nem dolgozzák ki a karaktert? És hát Kulka nem lenne jó erre a szerepre...se keménysége, se cinizmusa, se éle nincs meg hozzá, hangjátékban legalábbis.
A lényeg a lényeg, egyenlőre a váltásól is eltekintve, és félredobva House hirtelen hangváltozását sem lehet azt mondani, h megfelelne az elvárásoknak az új hang... -
#1375 "most nem Hugh Lauriera gondolok, hanem arra, hogy a karakternek magának érdes hangja van"
akkor ez mit jelent?nem Laurienek van érdes hangja,hanem a karakternek,értem én,persze :D
jó,tényleg értem mit akarsz mondani,a karakter megkívánja azt amit Laurie egyből eltalált,csakhogy a készítők nyilatkozták azt,hogy a HL által megformált karakter az maga House,nem voltak 100%-os elképzeléseik,de amik voltak azokat HL teljesítette,sőt felül is múlta,a meghallgatáson egyből eltalált valami olyan játékot,amire ők rábólintottak,mondván ez az amit kerestek,de nem tudták volna ezt így,ilyenre előre megfogalmazni
hát persze hogy a hangjátékát figyelték,hozzávéve a mimikát,ami szintén nagyon jól látszik a felvételen,biztos ők is észrevették :P és biztos bicegve ment be :) (persze hogy mellékes hogyan tud bicegni,de csak azért jegyzem meg,mert HL még ezt is írtó jól csinálja,lehet van valami trükk benne nem?meg van kötözve a térdénél,vagy ilysemi :S) -
#1374 nyílván ő a karakter, mivel ő játsza...de nem Lauriera írtak egy sorozatot, hanem írtak egy sorozatot, aminek a főszereplője Laurie lett...
és amúgy tényleg a hangját-hagnjátékát figyelték, hisz egy székben ülve olvasta fel a szöveget :D biztos megfigyelték, milyen jól biceg :D
"nem írhatsz olyat hogy a karakter és nem Lurie,mert maga Laurie a karakter"
mivan?? miről beszélsz? nem írtam ilyet...de ez hihetetlen, h bele kell kötni a másikba... -
#1373 mivan?a JÁTÉKÁT nézték,nem azt hogy milyen a hangja,ez a lényeg,egyből hozta House karakterét Laurie,mármint azt és úgy ahogy a készítők elképzelték a fickót,nem írhatsz olyat hogy a karakter és nem Lurie,mert maga Laurie a karakter -
#1372 és ezt a nagyon buta párhuzamot amúyg sem értem:
1. nem írtam ilyet sose, h Hugh Laurie szar színész, és nem is utaltam erre
2. még ha szar színész is lenne, Kulka azért nem tud azonosulni a karakterrel, mert Hugh Laurie sem tud? mivan? -
#1371 nem, nem erre gondoltam...
de ha House-ra gondolsz, meg h milyen hangja lehet, akkor mivel "régebben" cigizett (valszeg nem is kicsit), és "máig" iszik, nem is lehet tiszta a hangja...
és akkor ugye arról nem is beszélek, h Hugh-nak nagyon is illik a hangja ehhez a karakterhez (nyílván először ezt nézték, youtube-on fennt is van egy videó a castingról, hát ott tuti nem a mozgáskoordinációját nézték, hanem csak a hangját figyelték, h megfelelő-e ennek a karakternek -
#1370 Pedig vilagos mint a nap. Hugh egy sz*r szinesz, nem volt kepest visszaadni House rekedtes hangjat. Ezek utan hogy kepzeljuk mi azt, hogy Kulka vissza tudja? :DD -
#1369 "ráadásul Housenak érdes hangja van (most nem Hugh Lauriera gondolok, hanem arra, hogy a karakternek magának érdes hangja van)"
Ezt kifejtenéd bővebben...:DDDDDDdd -
#1368 sárga rész win :-C -
#1367 Én ma kezdtem bele a sorozatba. Első részt csekkoltam, de eddig nem valami tetszetős... Folytatom hátha rákopk az ízére.