Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
<#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nem gondolod, hogy Istentõl le kellene vonni egy pontot?"

"Igen, Isten keze elért a srác gatyájáig, rávette, hogy szexeljen, így lett sebe, amit elkaparhatott, maj d az ujjaival megérintette a nõ arcát, amivel pár hónappal meghosszabbította az életét"

Tényleg jó az utolsó elõtti rész(az utolsónál simán jobb szvsz), de nekem a kedvencem a House kontra Isten.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Magoo
Sejtettem hogy gebasz volt 😊

tnm
amcsiban a fõcim a Massive Attack-tól a Teardrop címû számocska. Ott az a fajta fõcím, ami nálunk, van nincs a végén se, mivel azt a "számot" maguk a sorozat készítõi csinálták, mivel vmi gubanc volt a szerzõi joggal, és amerikán kívül nem lehetett az eredeti Teardrop a fõcímzene. Egész európában az a fõcímzene- neve nincs, mert nem egy önálló szám-, ami nálunk van, sõt ausztráliában és dél-amerikában is az megy.

Magoo
Miért van az hogy a magyaroknak a fõcím zene helyett az outro zenéjét teszik be fõcímnek???? figyeljétek meg minden rész elején ez nem a fõcím zene mint amcsiban, hanem a vége fõcím.

mrzed001
masodik az elkerul a szerda 10 oras slotbol mar szinte biztos, drukkoljunk hogy valami 9 orasat kapjon :]
Én nem bánnám. Csütörtökönként mindig totál fáradtan baktatok be a melóba, persze tudják hogy miért 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Count Adyn
Minnél több részt nézek annál jobban tetszik eza doki😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

REALista
Na még csak az kéne!!!Akkor inkább maradjon az idõpont!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

drobee
Hát nem tudom milyen besorolást kapott, de nem hiszem elõrébb tehetik. Vagy ha igen akkor nyissz.

REALista
Kösz az infót!Úgy lgyen!!!

quack
elso evadzaro elotti
masodik az elkerul a szerda 10 oras slotbol mar szinte biztos, drukkoljunk hogy valami 9 orasat kapjon :]

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Amse
Ez direkt volt ilyen kusza, hogy ne lehessen tudni egy darabig, hogy House az egyik eset a 3-ból. Az eddigiek nem voltak ilyenek.

Harly18
Minden rész ennyire kusza? Mindig is nézni akartam a sorozatot, de eddig kb 2 részt sikerült megnéznem.....Különben nem volt rossz 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

seriesfanatic
Ez de JÓ rész volt!!!!<#vigyor2><#eljen>

Amse
jó volt ez a flashback <#eljen>

REALista
Ez a mai rész nagyon jó volt!Ez valami idényzáró rész volt???

drobee
Na ma jön "Az epizód" 😊

seriesfanatic
Gondolom a Friends mai részébe...

REALista
Az aznapi Jóbarátokból van az a kép!!!

miféle mai rész?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Photoshop phéntek témába valaki csinált egy képet, ott is felfedezni véltem valakit =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

REALista
Jah!Ez a mai részben volt!

joebacsi
jéé 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mukika
quack
nekem is az egyik kedvencem, nem véletlen Emmy díjas, szvsz csak a 2x17 szárnyalja túl

Az eheti rész az 1ik legjobb, ha nem a legjobb rész. Aki eddig még nem kattant rá, annak mindenféleképpen érdemes megnézni, mert ettõl ráfog, aki már most is fan, annak pedig nemkell ecsetelni 😊

öö akkor úgy értem hogy eseményileg 😊
merthogy megnéztem tegnap mert felvették videóra az utolsó két részt, és már kezdenek bonyolódni a szálak 😊

1x21 lesz jövõ héten.-
valaki nézi is tévében, szóval tudja hol tartunk mi TV-sek? 😊

Hát megnéztem az utlosó részt, nekem nem kimondottan tetszett; de mindenki döntse el saját maga.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

köszi mindenkinek, aki küldött

Ha valaki tud olyan torrentet, ftp-t ahol fentvan, az privizzen pls.

Pyx
s02e16

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

peetig
hali!láttam lentebb egy .gif-et, amin House elvágódik. ez valódi epizód?és melyik?nagyon lassan jön azureuson és mazsolázgatok a legjobbakból... köszike

Smoking IS allowed.

Hú az királyság!!!!
quack
leadja

Hali!
Azt nem tudjátok, hogy a TV2 leadja közvetlenül az elsõ évad után a másodikat is?
Thx 😊

Shenlong
A logóhoz Tw Cen MT betûtípust használnak.

http://gamer-planet.freeblog.hu

miért? ki más megbízásából?😊
joebacsi
mehetne felülre banneralá...nemakarsz magadnak házigizda jogot kérni? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

a szinkront a tv2 megbízásából csinálják mi? :/

ha te mondod 😊

quack
azért itt tokre nem a kimondhatatlan betegségeken meg kezeléseken van a hangsúly fõleg a masodik evadban, de te tudod

angolul orovosos sorozatot utállok nézni felirattal :/

quack
1x18 volt szerdán asszem
gondolom az angol dvdripre felhúzták a magyar szinkront...
angolul már cirka ket honapja vege a masodiknak, es szept 5. a harmadik evad premier

aha látom már, akkor csak 17 rész van magyarul, de akkor miért DVDrip? :/

de feliratosak?
azt nem értem h endlessen 17 rész van fenn elsõ évadból 'DVDrip' felirattal ami azt jelenti h dvdnek is kell lennije

Amse
második szezon 24. részénél jár most a sorozat.