5975
-
Inquisitor #1086 "e attól még nem gond ha az életet koppintják! Elvégre az esetek is megtörtén(het)tek valakikkel! "
A készítők azt nyilatkozták, hogy a jó kis kombinált és ritka betegségeket orvosi szaklapokból vették, ergo mind megtürtén valamilyen formában, max. a háttér más lehetett. -
#1085 Használjátok már azt a rohadt spoiler keretet ha egyszer van...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy miért lenne koppintás? Ez egy teljesen normális magzati viselkedés, bármilyen ilyen esetben előfordul(a kisbabák reflexesen rámarkolnak mindenre). Ez kb. olyan mintha azt mondanád, hogy az egész sorozat koppintás mert a helyi kórházban is vannak orvosok akik műtétet végeznek. A jelenet mondjuk tényleg eléggé hatásvadász, dehát gondolom a producerek szerint muszáj mindenkiből kiváltani az anyai reakciót :)
Mondjuk abban már az elején 100% ig biztos voltam hogy House nem fog elmenni sehova vakációzni csak átbasz mindenkit megint :D -
Gábor #1084 Tudom, hogy adtál linket lejjebb, köszönöm! Egyébként megtaláltam, nem értem miért nem látta a kereső eddig... -
gyonax #1083 Olvass egy kicsit vissza (#1070) itt mondjuk a 3x17 nek nincs fent az egyik partja de holnapra, vagy holnaputánra már biztos fent lesz.
-
Gábor #1082 Megmondanátok hol találtátok meg a legújabb részt? Egy trackeren sem találom :( -
#1081 wow ezt nem tudtam...
de attól még nem gond ha az életet koppintják! Elvégre az esetek is megtörtén(het)tek valakikkel! Az sem koppintás, hanem csak beépítés! :)
Ennyi erőből minden koppintás, még a 2. Világháborús filmek is lekoppintották a háborút :D -
#1080 azzal a jelenettel csak az a bajom (amikor a magzat megfogja [H]ouse ujját), hogy kicsit koppintás. pár évvel ezelőtt tényleg megtörtént egy ilyen, valami nagyon veszélyes -vagy világon első- nemtudompontosanmilyen-műtét közben. a műtét különlegessége miatt volt egy fotós is jelen, és neki sikerült is elkapnia az ominózus jelenetet. az év fotósa lett ezzel vmilyen rangos szakmai zsűri által kiválasztva. később az említett kép több abortuszellenes csoport jelképévé is vált
(ha van, aki ennél pontosabban tudja a részleteket, akkor nyugodtan kipótolhatja a "fehér foltokat".) -
#1079 Jaja sztem is jó volt!
Mikor a gyerek megfogta a kezét és lebénult House.....érdekes :)
A készítők mindig azt mondják, hogy House-nak nincs szíve...pedig részről részre bebizonyosodik, hogy van neki! ;) -
zorden #1078 Nem t'om ki hogy van vele, de ez a resz nekem nagyon-nagyon tetszett. Doktorunkat egyre tobbszor erik erzelmi hatasok.
"Don't thank me. I would have killed the kid" - ezt kimondani... -
#1077 kb egy bő hónapon keresztül ismételték a félhetes híradó előtti sávban a season 1-et, és ahogy véget ért, elkezdték a season 2-t (tv2-n ezek új részek), főműsoridőben, a SZF helyén. Ha egy sorozat lement már egyszer szerdánként kb 22:00 kezdéssel, majd lement megint 17:30-18:20as sávban is, akkor nem sok értelme van, hogy harmadjára is megismételjék, szintén főműsoridőben. Kiváló sorozat, de azért bő egy éven belül háromszor ismételni már túlzás ;] -
#1076 vászat=választ -
#1075 Akkor ez most hányadik rész is? Azt hittem, hogy most is csak az elsőt vetítik. Most lekéstem néhányat. Köszi a vászat. -
#1074 ..és olyan okosok, hogy az első éved számozását folytatják az epizódoknál -
Slash89 #1073 Már a második évad megy a tv2-n -
#1072 Bocs a hülye kérdésért, de a TV2 most az első évadnál tart? Mert azt láttam neten, hogy holnap a 25-ik rész lesz, oylan meg talán nincs is. Szóval akkor nem tudjátok, hogy mi van? rész címe "elment vadászni", ha ez segít. -
Gábor #1071 -
gyonax #1070 itt megtalálod az egész 2., 3. évadot (felirat a rar-ban, pass: niki23): House 2-3. évad -
Gábor #1069 Sziasztok! Tudnátok segíteni? Nem találom a harmadik szezon 15-ös és 16-os epizódjait :(
Amit találtam 15-ös ráadásul fake.... -
#1068 huhh, azt a mimóza lelked...
nem szándékoztam Beléd kötni, csak nehogy valaki vadul keresse majd az első évad 23. részét, mert hogy azt sugallta a beszélgetés addig a pontig, hogy létezik.
szal, ne haragudj. -
#1067 mit nem értettél rajta?örökletes betegség,ami a hajszálereket pusztítja,ezért vérzett az orra kiskorában ami miatt kiégették azt
úúúú midurva lesz ez -
#1066 ezaz,köss belém még jobban,#1062-ből rájöhettél hogy totál benéztem.megtaláltad már a kákán a csomót amúgy? -.- -
#1065 Jóvan, kösz all! -
#1064 első évad meg csak 22 részes volt, szal sose növeltek egyel. -
cucumber87 #1063 Hát gyerekek ez a 16os rész istenkirály lett :D
A végén aza sunyi mosoly :D
Bár mondjuk a katona bácsi betegségét nemnagyon értettem h akkor most miaz.. -
#1062 loool,tényleg,és tényleg 24 volt már a 2-ik is,miért emlékeztem én 23-ra?
na mind1,a lényeg hogy earl-nek hála már van felirat,szal House-ra fel :) -
#1061 ffxi a második évadot kérdezte ami szintén 24 részes és a harmadik is annyi lesz... -
#1060 a 16-nál tart és ennek az előzetesében az volt,hogy 9 héten át folyamatosan House,tehát gondolom 24 részes lesz,tehát megint növelik egy epizóddal,mint azt tették a 2-ik évadban,valaki erősítsen meg,hogy így lesz és akkor nyitom a pezsgőt,mert azért 24 rész House megér ennyit -
#1059 Hali!
a 2.évad az hány részes? -
#1058 13 percnél (3x16) a trükköt láttátok, ahogy a vicodine-os doboz eldobásával párhuzamosan eltüntette az újságot a kezéből...:)
nem szoktam keresni a hibákat, de ez nagyon feltünő volt. -
zorden #1057 Jah, es szerintem akkor sem ment be :-))) No way :-) -
#1056 Ez nagyon jó! :D -
#1055 Ez is elég megható rész volt, de ahogy látom, a következő komikusabb lesz :D -
#1054 -
zorden #1053 Egy ujabb nekem tetszo resz (3x16). Latszik, veszhelyzetben relevans kerdeseket tud a beteg kepebe ordibalni :-) -
#1052 :) -
#1051 Apa kezdődik!! -
#1050 köszönöm; a lényeg mondjuk uaz, de valóban így pontos. -
Kanál #1049 Five Advert for House MD
itt is monjda :) -
Kanál #1048 if you are dying suddenly everybody loves you -
#1047 hát, ha meghal, akkor addigura tutira eléri azt, hogy már senki se sajnálja. "People suddenly start to love you, when you're dying." vagy hogy volt anno?