5975
-
#1326 Nem rossz csak szokni kell... -
#1325 szörnyű -
#1324 Hát nekem nem jön be...Szakácsi után pláne nem. -
Nuki #1323 ja elég furcsa... -
#1322 gyááá de furcsa:) -
Rohamoszti #1321 Pár perc és kiderül hogy válik be Kulka ... Kiváncsi leszek! -
#1320 Szép volt a megemlékezés a reklám előtt.
Kíváncsi vagyok nagyon Kulkára. -
#1319 Wazzzzzz ez merész húzás :S
meglátjuk mi lesz így... -
Inquisitor #1318 Kulka epizód közben veszi át Doktor House-t -
Inquisitor #1317 "Hát akkor rosszul mondták...
az előbb a bemutatóban mondták hogy "Most utoljára Szakácsi Sándor magyarhangjával!!!"
Szóval még 1 rész aztán Kulka "
Egyik sem talált, az Index oldalán lévő cikk alapján a következő epizód első fele(?) Szakácsi hangjával lesz, a második fele pedig Kulkával. Arra hivatkoztak, hogy ez ilyen kegyeleti dolog, megemlékezés és tisztelgés Szalácsi munkássága elött, stb. Kulka jó szinész, de lövésem sincs milyen szinkronhang, meglátjuk. -
#1316 s03e24
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem semmi ez a The Guardian filmre való uatlás.. és ráadásul a neve is Fisher.. :D -
#1315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hááát, szépen lezárták - azért Chase kirúgása egy kissé hirtelen és légbőlkapott volt legalábbis nekem :) -
Gabriel Dekanov #1314 Na megnyugodtam, tehát lesz folytatás... azt esetleg lehet tudni mikor kezdik adni a 4. évadot? -
#1313 Na, megnéztem a szezonzáró részt. Nem volt olyan nagy durranás, de tetszett.
Kövezettek meg, de én szeretném ha így lenne vége a sorozatnak. Mindent szépen lezártak. Ne értsetek félre, imádom ezt a sorozatot, de hiányzott valami a harmadik évadból. A második széria tökéletes volt, minden rész fantasztikus volt benne. Csak pár példa: a fiú-lány rész, az All in, az Euphoria, a House vs. God és még sorolhatnám(a szezonfináléról nem is beszélve). Kellett volna egy kis változást, újítást vinni bele. "It's time for a change." Azt rebesgetik, hogy a negyedik évadtól már más fogja írni a részeket. Hogy ez jó vagy rossz? Majd kiderül.
-
#1312 ha Hugh Laurie nem akarná tovább csinálni, akkor az akkora porfelhőt kavarna (már maga az a tény, hogy gondolkodik rajta), hogy nem ilyen pletyka szintű dolgok keringenének. Ha HL valóban fontolgatja az abbahagyást akkor azt vagy csak ő tudja egyelőre, vagy mindenki. Aki kitalálta ezt a pletykát, az valószínűleg valamilyen búlvár médiumnál dolgozik, ezzel jól megnövelte a olvasottságot/nézettséget/hallgatottságot; és szinte biztos vagyok benne, hogy valami iszonyú légből kapott kombinálgatásra alapozza.
Mint pár napja a nem tudom melyik magyar búlvár lapban a House válik című cikkben, amit már lejjebb írtam... -
#1311 Pont erről volt szó pár hozzászólással lentebb, hogy Hugh Laurie lehet hogy nem akarja tovább csinálni. Nem tudtam, hogy azóta már lefixálódott hogy lesz season 4 de ha igen annak én is csak örülök... -
#1310 próbálok olyan finom lenni, amennyire csak tudok:
ilyet többet ne írj.
Kb. addig lesz [H]ouse, amíg Hugh Laurie tudja/akarja játszani.
Ha FOX-on múlna már lenne szerződés az 5. évadra is (ki tudja talán van is, csak nem publikus?). 4. évad viszont 100% lesz. (Kivéve vis major esetén: Földet lerohanják az alienek, összeomlik az internet és/vagy atomot kap hollywood, azaz minden olyan, ami megszüntetné a tévézést amerikában.) -
#1309 Hátöööö én nem tartom lehetetlennek hogy végleg vége a sorozatnak mint ahogy a rémhírek terjesztették :(
Nagyon olyan végződése volt az egésznek...így hirtelen minden szálat elvarrni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ellenben Cameronnak télleg lehet valami defekciója, mert csak és kizárólag olyan pasik hozzák lázba akik elvileg nem vonzódnak hozzá Szegény Chase hónapokig nyöglődött hogy "dehát én szeretlek, imádlak " pedig csak annyit kellett volna mondania, hogy "kiafasztérdekelsz" és Cameron egyből a nyakába ugrott volna :D -
#1308 Hát akkor rosszul mondták...
az előbb a bemutatóban mondták hogy "Most utoljára Szakácsi Sándor magyarhangjával!!!"
Szóval még 1 rész aztán Kulka -
#1307 Elég beteg volt már ebben a részben szegény Szakácsi hangja:(
Pár helyen azt lehet olvasni, hogy végigcsinálta az egész évad szinkronját. -
#1306 Akkor jövő hét a búcsú dátuma.... :(
De fog hiányozni a mester hangja
Lemerem fogadni, hogy mielőtt bemutatják House-t új szinkronnal, az Aktív csinál róla egy blokkot amiben bemutatják ki lesz az és milyen lesz ő...
Pontosabban bemutatják Kulkát amint beler próbál rázódni House szerepébe... :) -
#1305 Jövő héten még Szakácsi lesz.
Én meg meglepődtem, hogy ugyanolyan maradt a hangja -
#1304 Tényleg! Jó, hogy szólsz.
(mondjuk én mindig meghallgatom, de eszembe se jutott hirtelen) -
#1303 Nahát! Ülök itt tanácstalanul....
És most hogyan tovább? Mi lessz a 4. évadban?
"God only knows." -
#1302 Ha minden igaz már ma ki fog derülni milyen Kulka mint House...ugyanis tutira mutatnak promo-t a jövő heti részhez, és ha minden igaz megszólal benne House...szóval, füleket odatapasztani a mai epizód után! -
#1301 Na, még egy hetet kibírok; bér nagyon furdal a kíváncsiság :D -
#1300 Jaja...egyetértek :) -
#1299 OFF
Igazad van! OBE-Officer of the British Empire. Csak a két magasabb kategória tagja hívhatja magát Sir-nek vagy Dame-nak: Wikipedia -
zorden #1298 Amugy ez a resz akar sorozatzaronak is elment volna. -
zorden #1297 Hmm, nem semmi. Amikor az "egre" nez es szettarja a kezet... jol jatszik, na! -
zorden #1296 Meg nem Sir, ahhoz kell meg egy kicsit lovagiaskodni... meg "csak" az Order of the British Empire tagja! -
#1295 Na itt van ...
Jövő héttől Sir Hugh Laurie magyar hangja Kulka János. -
#1294 A mai a tv2-n a második évad 11. része. Én nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, hogy Szakácsi Sándor 12 részt tudott leszinkronizálni a második évadból, tehát szerintem még nem kell számítani Kulka hangjára. -
#1293 A mai résztől lesz Kulka a magyarhang? -
#1292 Jó rész volt ez az utsó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most akkor mi lesz? 4. évad azzal indul, hogy új team-et állít össze House? Vagy mégis visszahozzák majd a régi társaságot?
Nincs valakinek valami infója erről? :) -
hehe, Cuddy hogy tud nézni :D -
#1290 Spoiler lenne. :p -
#1289 a lángokat azért hiányolom a mankóról -
#1288 sztem rohattjok ezek a dvd boritok, mindharom -
TV2 igazán rámozdulhatna az első évadra,elvégre az egyik legsikeresebb sorozatuk...