5975
  • REALista
    Nem rossz csak szokni kell...
  • RatBaG #1325
    szörnyű
  • precision
    Hát nekem nem jön be...Szakácsi után pláne nem.
  • Nuki
    ja elég furcsa...
  • zvaragabor
    gyááá de furcsa:)
  • Rohamoszti
    Pár perc és kiderül hogy válik be Kulka ... Kiváncsi leszek!
  • Marki
    Szép volt a megemlékezés a reklám előtt.

Kíváncsi vagyok nagyon Kulkára.
  • Magoo
    Wazzzzzz ez merész húzás :S
    meglátjuk mi lesz így...
  • Inquisitor
    Kulka epizód közben veszi át Doktor House-t
  • Inquisitor
    "Hát akkor rosszul mondták...
    az előbb a bemutatóban mondták hogy "Most utoljára Szakácsi Sándor magyarhangjával!!!"
    Szóval még 1 rész aztán Kulka "

Egyik sem talált, az Index oldalán lévő cikk alapján a következő epizód első fele(?) Szakácsi hangjával lesz, a második fele pedig Kulkával. Arra hivatkoztak, hogy ez ilyen kegyeleti dolog, megemlékezés és tisztelgés Szalácsi munkássága elött, stb. Kulka jó szinész, de lövésem sincs milyen szinkronhang, meglátjuk.
  • Flamer
    s03e24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem semmi ez a The Guardian filmre való uatlás.. és ráadásul a neve is Fisher.. :D
  • Cuchulainn
    Hááát, szépen lezárták - azért Chase kirúgása egy kissé hirtelen és légbőlkapott volt legalábbis nekem :)
  • Gabriel Dekanov
    Na megnyugodtam, tehát lesz folytatás... azt esetleg lehet tudni mikor kezdik adni a 4. évadot?
  • Shenlong
    Na, megnéztem a szezonzáró részt. Nem volt olyan nagy durranás, de tetszett.
    Kövezettek meg, de én szeretném ha így lenne vége a sorozatnak. Mindent szépen lezártak. Ne értsetek félre, imádom ezt a sorozatot, de hiányzott valami a harmadik évadból. A második széria tökéletes volt, minden rész fantasztikus volt benne. Csak pár példa: a fiú-lány rész, az All in, az Euphoria, a House vs. God és még sorolhatnám(a szezonfináléról nem is beszélve). Kellett volna egy kis változást, újítást vinni bele. "It's time for a change." Azt rebesgetik, hogy a negyedik évadtól már más fogja írni a részeket. Hogy ez jó vagy rossz? Majd kiderül.
  • tnm #1312
    ha Hugh Laurie nem akarná tovább csinálni, akkor az akkora porfelhőt kavarna (már maga az a tény, hogy gondolkodik rajta), hogy nem ilyen pletyka szintű dolgok keringenének. Ha HL valóban fontolgatja az abbahagyást akkor azt vagy csak ő tudja egyelőre, vagy mindenki. Aki kitalálta ezt a pletykát, az valószínűleg valamilyen búlvár médiumnál dolgozik, ezzel jól megnövelte a olvasottságot/nézettséget/hallgatottságot; és szinte biztos vagyok benne, hogy valami iszonyú légből kapott kombinálgatásra alapozza.
    Mint pár napja a nem tudom melyik magyar búlvár lapban a House válik című cikkben, amit már lejjebb írtam...
  • Cuchulainn
    Pont erről volt szó pár hozzászólással lentebb, hogy Hugh Laurie lehet hogy nem akarja tovább csinálni. Nem tudtam, hogy azóta már lefixálódott hogy lesz season 4 de ha igen annak én is csak örülök...
  • tnm #1310
    próbálok olyan finom lenni, amennyire csak tudok:

ilyet többet ne írj.

Kb. addig lesz [H]ouse, amíg Hugh Laurie tudja/akarja játszani.
    Ha FOX-on múlna már lenne szerződés az 5. évadra is (ki tudja talán van is, csak nem publikus?). 4. évad viszont 100% lesz. (Kivéve vis major esetén: Földet lerohanják az alienek, összeomlik az internet és/vagy atomot kap hollywood, azaz minden olyan, ami megszüntetné a tévézést amerikában.)
  • Cuchulainn
    Hátöööö én nem tartom lehetetlennek hogy végleg vége a sorozatnak mint ahogy a rémhírek terjesztették :(
    Nagyon olyan végződése volt az egésznek...így hirtelen minden szálat elvarrni.

Ellenben Cameronnak télleg lehet valami defekciója, mert csak és kizárólag olyan pasik hozzák lázba akik elvileg nem vonzódnak hozzá Szegény Chase hónapokig nyöglődött hogy "dehát én szeretlek, imádlak " pedig csak annyit kellett volna mondania, hogy "kiafasztérdekelsz" és Cameron egyből a nyakába ugrott volna :D
  • Magoo
    Hát akkor rosszul mondták...
    az előbb a bemutatóban mondták hogy "Most utoljára Szakácsi Sándor magyarhangjával!!!"
    Szóval még 1 rész aztán Kulka
  • Shenlong
    Elég beteg volt már ebben a részben szegény Szakácsi hangja:(
    Pár helyen azt lehet olvasni, hogy végigcsinálta az egész évad szinkronját.
  • Magoo
    Akkor jövő hét a búcsú dátuma.... :(
    De fog hiányozni a mester hangja
    Lemerem fogadni, hogy mielőtt bemutatják House-t új szinkronnal, az Aktív csinál róla egy blokkot amiben bemutatják ki lesz az és milyen lesz ő...
    Pontosabban bemutatják Kulkát amint beler próbál rázódni House szerepébe... :)
  • Marki
    Jövő héten még Szakácsi lesz.

Én meg meglepődtem, hogy ugyanolyan maradt a hangja
  • Marki
    Tényleg! Jó, hogy szólsz.
    (mondjuk én mindig meghallgatom, de eszembe se jutott hirtelen)
  • szolszil
    Nahát! Ülök itt tanácstalanul....
    És most hogyan tovább? Mi lessz a 4. évadban?
    "God only knows."
  • Magoo
    Ha minden igaz már ma ki fog derülni milyen Kulka mint House...ugyanis tutira mutatnak promo-t a jövő heti részhez, és ha minden igaz megszólal benne House...szóval, füleket odatapasztani a mai epizód után!
  • Marki
    Na, még egy hetet kibírok; bér nagyon furdal a kíváncsiság :D
  • Magoo
    Jaja...egyetértek :)
  • szolszil
    OFF
    Igazad van! OBE-Officer of the British Empire. Csak a két magasabb kategória tagja hívhatja magát Sir-nek vagy Dame-nak: Wikipedia
  • zorden
    Amugy ez a resz akar sorozatzaronak is elment volna.
  • zorden
    Hmm, nem semmi. Amikor az "egre" nez es szettarja a kezet... jol jatszik, na!
  • zorden
    Meg nem Sir, ahhoz kell meg egy kicsit lovagiaskodni... meg "csak" az Order of the British Empire tagja!
  • szolszil
    Na itt van ...
    Jövő héttől Sir Hugh Laurie magyar hangja Kulka János.
  • szolszil
    A mai a tv2-n a második évad 11. része. Én nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, hogy Szakácsi Sándor 12 részt tudott leszinkronizálni a második évadból, tehát szerintem még nem kell számítani Kulka hangjára.
  • Marki
    A mai résztől lesz Kulka a magyarhang?
  • Magoo
    Jó rész volt ez az utsó :)
    De most akkor mi lesz? 4. évad azzal indul, hogy új team-et állít össze House? Vagy mégis visszahozzák majd a régi társaságot?
    Nincs valakinek valami infója erről? :)
  • Mincsi

hehe, Cuddy hogy tud nézni :D
  • hen-tes
    Spoiler lenne. :p
  • Calver
    a lángokat azért hiányolom a mankóról
  • Casillas
    sztem rohattjok ezek a dvd boritok, mindharom
  • ProGabe #1287

TV2 igazán rámozdulhatna az első évadra,elvégre az egyik legsikeresebb sorozatuk...