5975
-
#1366 am. ha vele kezdték volna, nekem akkor sem tetszene, nemhogy így...
esküszöm, végig egy hangon beszélt, és olyan tompa volt, h az nemigaz...ráadásul Housenak érdes hangja van (most nem Hugh Lauriera gondolok, hanem arra, hogy a karakternek magának érdes hangja van), ennek a Kulkának pedig nem...tanácsolnám neki, ha találkoznék vele, hogy cigizzen meg igyon sokat :) de amíg nem tud a hangjával játszani, a tónusokat meg a beszólások éleit nem lehet a hangjából, csak a szövegből kivenni, addig ez nagyon rossz lesz... -
#1365 hát, én már azt nem fogom hallani -
Inquisitor #1364 "Ez az ember nem tud játszani a hangjával!"
Láttam a Kulkát szinházban, hidd el nekem, hogy tud gonosz és cinikus lenni a hangjával. Lehet csak elszokott a szinkrontól, de bele fog jönni. -
pogiasz #1363 igen, amit nagyon sajnálok. -
#1362 Gondolom tisztaban vagy vele, hogy ez a valtast az elet idezte elo... -
pogiasz #1361 de nem vele kezdték! -
#1360 Sok House -
#1359 Mit össze szenvedtek itt!:D
Kulkával nincs semmi gond ha kulkával kezdték volna el nyomni8 most nem nyavajognátok... -
#1358 Igy jartal -
pogiasz #1357 kulka nagyon szar.reviczky az egyetlen akire gondolni tudnék.de szakácsi volt az etalon! -
#1356 ja igen tényleg köszi az emlékeket -
Miguel125 #1355 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem ezért... :)Infarktus a comb izomban, emiatt nagyméretű izomszövetet kellett eltávolítani, és mivel nem tudták 100%osan eltávolítani a sérült szöveteket azért van krónikus fájdalma. Egyébként el akarták távolítani a lábát pont emiatt a fájdalom miatt, de House nem engedte. -
#1354 pont pár perce találtam de köszönöm
am. mi is pontosan House lábának baja? -
#1353 van -
#1352 tudom hogy ezt a kérdést utálja mindenki a sorozatoknál de
House.S02.DVDRip.XviD-FoV
ehhez van már magyar felirat
köszi előre is és bocs utólag -
#1351 Na látom az előttem szólók elmondtak mindent, iszonyat szar Kulkával, egyszerűen nem tud hangsúlyozni.
Marad az angol+felirat:( -
runner78 #1350 Szakácsi meghalt, nyugodjék békében! Ez van, kényszerhelyzet.
Kulka szerintem sem a legjobb választás, mert lassú, monoton a beszéde. Eredeti hanggal is szoktam House-t nézni, és Szakácsi remek választás volt.
Kulka hangját meg kell szokni, anno borzalmasnak találtam a Szemtől Szemben - Robert De Niro hangjaként, de aztán már nem, és éppen hogy oda illett, mert olyan volt a karakter stilusa (lassu, monoton). House-hoz sajna nem nagyon illik, de idövel megszokja az ember. Megjegyzem, ebben a részben pont szerencsés volt a hangváltásnál, mivel migrénes volt House, illet hozzá a hang...
Anno a Lost-ban is megváltoztatták Jack hangját, és borzalmas volt, de azt is megszokta az ember.
Még annyi, hogy Kulka biztos tudta nehéz dolga lesz, és gondolom amit tud, megtesz a hiteles szinkronért...pár rész és megszokjuk...talán -
sgamez #1349 Jó volt a szinkron! Ebben a részben House egyébként is sokat "nyöszörög" a migrénje meg az lsd(?) miatt és ezt a reklám után teszi. A 2."fordulóban" nem volt annyi cinikus párbeszéd...stb. Sztem nem Szakácsihoz kellene hasonlítani, mert nem hasonmást kerestek hanem egy jó szinkron színészt, aki néhány rész múlva a hangjátékával ki tudja majd váltani remek elődjét. Szerintem Kulka János képes erre ! -
#1348 Szinkronhoz képest szerintem nem rossz..(megjegyzem nem tudom milyen volt Szakácsival - néztem pár részt, de nem emlékszem, eredeti rox) Cuddy hangja viszont valami undorító... -
#1347 Amúgy a részről semmi vélemény? Történetileg értem. :D -
#1346 Na akkor ezt leszedjük, kiváncsi vagyok mire megy itt a sírás. :D -
Phat Smoker #1345 mennyi rinyálás egy szinkron kapcsán! -
#1344 Na igen, Laurie-hoz sokkal jobban hasonlít, de Szakácsi hangja olyan volt, mint Szabó Gyuláé Columbónak. -
#1343 Jaja, én is rá gondoltam egyből, amikor Szakácsi ... :( -
zorden #1342 utso: nem ertem amugy miert alternativa a szinkronos. le lehet tolteni, be lehet dvdn rendelni... :-))))) -
SlayR #1341 Anno ugyanez ment amikor az Angelben David Boreanaz szinkronját lecserélték az első pár részben rettentő rossz votl aztán idővel olyan lett mintha mindigiső lett volna szerintem itt is ez lesz -
Pemack #1340 szakácsi volt az igazi bárki bármit mond, amikor kulkát meghallottam rosszul lettem, nem csak azért, mert gyakorlatilag így én is tudtam volna szinkronizálni ezt a részt, hanem, mert abszolút nem illik hozzá ez a hang, és szerintem is reviczky gábor jobb lett volna
de sajnos ez van, remélem kulka tesz valamit annak érdekében, hogy élvezhető legyen, vagy letöltöm és eredeti hangon nézem, a mai rész második rséze katasztrófálisan rossz volt -
zorden #1339 ne mar, kulka kozelebb all lauriehoz hangban? :-))))) szakacsinak sem ment - szerintem -, de a lehetoseghez kepest maximumot hozott ki - ami szerintem keves az eredetihez kepest. kulka hangja uberszar - ilyet meg nem irtam. monoton, nulla jatek, nulla ironia, semmi nem jon at house szemelyisegebol, amire az egesz sorozat epul. mondjuk kozombos, eddig is csak mazohizmusbol neztem bele a szinkronosba... adnak felirattal. -
Nuki #1338 Revicky Gábor szerintem is jó ötlet lett volna... :)
De mi akik csak a magyart tudjuk nézni, nekünk szokatlan lesz egy ideig, de hozzászokunk, és Kulka úr is szerintem bele fog jönni előbb-utóbb ;) -
#1337 Én is ebben bízom, hogy "beletanul".
Én úgy érzem, hogy maga a hang talán egy fokkal jobban House-os, viszont a hangNEM, az hatalmas visszalépés volt. De bízni még lehet. =) -
#1336 Szakácsi sem úgy kezdte,amilyen pl a 12-ik részben lett,csak egy House létezik,és az Hugh Lurie,Kulkának még egy kicsit bele kell jönnie,igazi cinizmust,nemtörődömséget,tehát Housism-ot tenni a hangjába,ami nem ennyire mesterkélt,meglátjátok(najó,halljátok) idővel nagyon jó lesz ő is -
Rohamoszti #1335 Csak épp a House-ság marad el a játékából amit Szakácsi tökéletesen visszaadott :P -
#1334 Ha Kulkával kezdték volna a sorozatot most nem problémáznátok.Egyébként Kulka hangja jobban hasonlít az eredetire... -
#1333 hiányzik a szenvedés a hangjából -
#1332 Hát így nekem sem tetszik. Asszem meghallgatom az eredeti hangját... -
#1331 Revicky-t nem lehetne inkább? csak egy név aki beugrott hirtelen...de ő azért közelebb áll Szakácsihoz! -
#1330 Más, persze hogy más meg nem jön be mer egyedi hangja van mindenkinek, és Szakácsi illett ehhez a karakterhez, de őt is meg fogjuk szokni, de természetesen az eredeti a legjobb. Nem rossz csak furcsa. -
#1329 hát ez így nagyon nem tetszik...
Vagy lehet nem Kulka a rossz, hanem Szakácsi volt túl jó.
De így egyszerűen nem olyan house amilyennek megszerettem :( -
#1328 basszus. ilyen nyálas buzi hangot. ilyen alapon friderikuszt is berakhatták volna...na,marad a letöltögetős feliratozós.. -
#1327 Hát ez szánalmasan szar! Ez az ember nem tud játszani a hangjával!
Nincs benne a szarkazmus, a cinikusság, és SEMMI!
Monotonban nyomja! Sírok... :(
Vártam volna a rész végéig de nem bírom!