5975
  • ProGabe #1206
    hm,közepes volt ez az új rész,nem nevettem annyit mint szoktam egy-egy House részen,inkább lelkizős volt,de nem is ettől közepes,hanem attól hogy ez a lelkizés sem volt olyan mint szokott lenni,ráadásul túl kiszámítható volt az egész,a mellékszál,tehát a kutya-dolog sem volt annyira ütős mint ezek a dolgok szoktak lenni,na de majd a köv rész,legalábbis remélem...

mioff volt már itt is???ejjpasszek emberek,minek flamelni?kinek jó ez?neeeem!erre nem kell válaszolni,költői kérdés volt,mindenki szúúszázzon egy kicsit szerintem
  • precision
    nemgyengén :D
  • vegicsek
    Meglepődnél mi, ha egyszer így ébrednél
  • precision
    ez a kép is elég jó sztem:

• vegicsek
    Attól függetlenül hangulatos
  • precision
    így első ránézésre Cameronra meg azt hittem hogy Stacy...fura ez a fekete fehér banner :)
  • vegicsek
    Pixelhiba
  • kas123
    A bannerban mi az a fehér négyzet chase nyekkendőjén? nem naon látom értelmét h miért rakta azt oda aki készítette a bannert...
  • Calver
    "mi a bajod a négerekkel"
    azt a jelzőt, hogy funkcionális analfabéta hallottad már?
    segítek: olyan emberekre szokik használni akik egyáltalán nem/alig értik az általuk olvasott szöveget...
    (nem kéne ennyire élveznem, hogy segítek telerakni/telenyomom felesleges üzenetekkel az egyik kedvenc sorozatom fórumát, dehát "ezzel kompenzálom, hogy gyenge vagyok és puhány...")
  • KillR
    bocs, de amúgy (ha már nem tűnt fel) a probléma az, hogy ez a levél nem neked ment, ezért elnézést is kérek, tény, nem neked írtam, h írd le,mi a bajod a négerekkel, bocs mégegyszer...
  • Calver
    "figyelj, remélem leállsz, és nem írsz több tényleg, amolyan szőkenős butaságot a fórumra, mert egyre lejjebb süllyedsz, látod, megkértelek, h írj vmi normális választ arra, h mért zavarnak téged a fekák, de nem voltál rá képes...szal ennyit rólad, és remélem, ezt a PÜ-t már leszel olyan okos, és nem rakod be fórumba, bár azt csinálsz amit akarsz, csak ezzel is magadat járatod le..."

azt hiszem mégis inkább berakom, okulásul - mikre képes a túl sok szabadidő kombinálva hatalmas képzelőerővel.

hány fölösleges hozzászólást akarsz még ide írni?
  • Pierre75
    Azt talán jobban is teszed. Ilyen szerény képességekkel ilyen lelkesen írni fogalomzavarról árulkodó soraid - elismerésem! Még mielőtt megint belelovalod magad, állapodjunk meg abban, hogy megnyugszol és továbbra is mindenki gondol, amit gondol. Ha értenéd is, hogy © Calver miről írt eddig, akkor felfognád, hogy az én véleményemet nem fogadta el, mégcsak nem is szimpatizált azzal. De megengedte, hogy ilyen vélemény is van, így kerek a világ.
  • KillR
    és hogy ne csak offoljak, sztem a House egy rohadt jó sorozat, és nem ront rajta semmit, hogy afro-amerikaiak, japánok, kínaiak vagy fehérek játszanak benne, max akkor, ha rossz színészek :)
  • KillR
    de látom, a butákat nehéz meggyőzni, még arról is amit ők maguk írtak le, arról se látják be, h lehet, h sértő, és bugyuta, tényleg nagyon buta példákkal dobálóznak, mert mi köze az én PÜ-mnek ehhez úgy, hogy csak 1 mondatot rak be belőle??? semmi...vagy azért nem igaz, h nem veszi észre, h ez kicsit több, mint szőkenős vagy zsidózós vagy fekázós VICC...mert ez nem VICC, jó lenne felfogni...na mindegy, részemről befejeztem a "harcot", butákkat nem lehet beszélni...
  • KillR
    és a rasszizmussal együtt a buta emberek...látod, © Calver is összehozott két teljesen eltérő mondatot egy kalap alá...sajna, ez van...
  • KillR
    bocsi, de House nem is létezik, a rasszizmus viszont annál inkább....
  • z0ty #1190
    House forogna a sírjában, ha halott lenne. -.-
  • KillR
    és most veszem észre, a két mondatodnak köze sincs egymáshoz, a " te gondolsz amit akarsz, én meg tudok amit tudok. mégsem én írogatok a másiknak privátot"-ban van egy tudás meg egy írogatás összehozás :) ez szép volt....mégsem én írogatok a másiknak privátot, előtte meg tudok amit tudok:) szépen összehoztad
  • KillR
    bakker, most nem azért, de ez kissé röhejes :D nem is a kettes pontomra reagáltál, csak írtál vmi maszlagot, meg nagyon okos módon a PÜ-t mutogatod...
    és Istenem, nem igaz, h nem látod, h ez kicsit durvább, mint egy zsidós vagy szőkenős vicc...
  • Calver
    1. ami az adatlapomon van jelen esetben irreleváns, annak megfelelő helyen van jelentősége, nem itt. itt inkább a hozzászólások stílusának van jelentősége, ha érted a finom célzást...

2. te gondolsz amit akarsz, én meg tudok amit tudok. mégsem én írogatok a másiknak privátot... "szóval jobb lenne átgondolni vmit, mielőtt ilyen nagy baromságokat firkálsz, mert csak magadat járatod le..."

3. nos, erre mit mondjak? kegyetlen az élet. vagy ezzel a lendülettel tiltsuk be a vicceket is? hiszen ugye a zsidó viccek "mélyén érinthetik" a zsidókat, a szőke nős viccek a szöszi hölgyeket... nem is tudom miért koptatom erre a billentyűzetem.
  • KillR
    kultúra...
  • Flamer
    yayy pazmek pofabemostmá.
  • KillR
    csak annyit, h
    1. ugyan én vagyok flémkeltő és ostoba, de a te adatlapodon van írva, h hobbid a kötekedés...
    2. a rasszizmus nem csupán előítéletesség, ugyan igaz, az előítélet vmennyire mindenkibe benne van (megjegyzem, elég kevés embert ismerhetsz, ha szted MINDENKIBE benne van...), a rasszizmus viszont már nagyon nincs benne mindenkibe, és nem is normális emberi tulajdonság...úgyhogy kérlek, én vagyok ostoba, amikor te kevered össze a rasszismut az előítélettel?? pff...
    3. engem azér tne figyelmeztess, h más majd beleköt politikai szinten ebbe...nekem az a gondom, h nagyon sokan túlságosan rasszista módon viselkedned, figyelmen kívül hagyva másokat, akiket akár mélyen is érinthet a dolog...akár beírják ide, akár nem...
  • Calver
    roppantul ostoba és flémkeltő vagy, de ez már részletkérdés. politika majd kb ott lesz belekeverve amikor valaki felhoz egy bizonyos pártot, miszerint ő ezeknek a híve, és ezek megmondták neki hogy a rasszizmus csúnya és rossz dolog. az előítéletesség és a rasszizmus teljesen normális emberi tulajdonság, még ha egyesek el is akarják nyomni - és nem arra gondolok, amikor egy népet a jó beszédkézséggel megáldott vezetőjük valamilyen kisebbség ellen ugraszt, hanem arra, hogy simán van olyan aki nem szeret feketéket a képernyőn látni, így született, neki ez természetes, nem súlykolta bele senki, a saját szubjektív véleménye - és könyörgöm, nem úgy van vele hogy "rohadt niggerek, dögöljön meg mind", nem akar népírtást tartani, simán csak kifejti a véleményét. de úgy néz ki itt már mindenki eljutott arra a szintre hogy erre rögtön ugrani kell, ami roppantul szomorú.

#1179: a warez illegális, a politizálás itt tiltott, a véleményformálás nem... (és baromi nehéz megint ilyen témákat személyeskedés és politika nélkül piszkálgatni)

OFFolás részemről befejezve, és öröm lenne hogyha nem is erről szólna ez a téma, hanem House dokiról...
  • KillR
    nem értem, mitől jó az, ha mindenki ilyen gyöpösödött agyú, h "köcsög fekák" felüvöltéssel veri a mellét fórumokon...de mindegy, te tudod, mibe szólsz bele és mibe nem...
  • tnm #1181
    "...míg erre senki nem mondta, h talán mégse kéne ilyet benyögni, h sok az afro-american..."

én a magam részéről jobbnak láttam, ha nem reagálok, és elnézve a topik alakulását, azt hiszem ha mki így tesz, jobb is lett volna.

Zárjuk le a témát.
  • KillR
    ezt arra értettem, h azt mondtad, h "ebből politikai vagy világnézeti vitát csiholni baromság ebben a topic-ban", és itt én legalábbis nem kevertem bele a politikát pölö ilyennel, h "jah, te is egy sz*mét rasszista vagy, úgy mint a Gyurcsány" vagy mit tudom én, csak azzal van bajom, h az adminok meg úgy kb. senki nem szól ilyenér a másikra, de a "hűde fontos jogvédelem" miatt mindenhol szólnak...
  • KillR
    ja, és télleg, erre nem is reagáltam, ez csúcs...attól, h pár sorral a rasszistás üzenetem alatt megkérdeztem, h hol mi, még teljesen helytálló az, h nincs warez...mindig megmondják itt is ott is sg-n, hogy no warez, nem válaszolunk bann stb...míg erre senki nem mondta, h talán mégse kéne ilyet benyögni, h sok az afro-american...márpedig ezzel még meg is sérthetsz bizonyos személyeket, akár ezt a fórumot is olvashatja vmi hasonló szülötsségű egyén...
  • KillR
    és nagyon nem politikai dolog a rasszizmus...nem tudom, miről beszélsz...egyszerűen egy bugyuta előítéletalkotás és világkép...
  • KillR
    nem csak a sorozatról alkottál véleményt azzal, h azt állítottad, sok volt a csoki...a fehér mért nem zavar? ha az is zavarna, legalább lenne egyensúly...de egy ilyen benyögés, h "sok a néger szereplő, és ez engem zavar", nem vall vmi nagy agyra, mért baj az, ha sok a néger? meg tudod mondani, vagy csak úgy rossz? ha tudsz azon kívül értelmes magyarázatot adni erre, h hát azért, mert a fekete bántja a szemed, akkor okés...amúgymeg rasszista benyögés...
  • Flamer
    sry. akkor 24 :|
  • Kanál
    nincs olyan ami 25 részes. 24 lesz
  • Flamer
    ahah :CCCc de most a 3. évadról van szó. hogy az 25 rész lesz.
  • Casillas
    nekem a 2. évad kifért
  • Flamer
    csakhoty neférjen ki 2 dvdre az egész évad :D
  • precision
    sztem fejezzük ezt be, te kezdtél el "nigrózni"... amugy még nem találkoztam magas inteligenciával megáldott rasszista emberrel...max elővigyázatos, de senkit nem ítél meg a bőrszíne alapján... de ha belegondolsz nem kell sok iq hozzá hogy belássuk nincs összefüggés a bőr pigmentartalma és az egyén attitűdje közt
    OFF vége.
  • Pierre75
    #1168-ra: érdekes játék ez - bedob valaki (most én) egy saját előítéletét magába foglaló szubjektív véleményt, egy színvonalas dialógokra, többnyire jól megírt személyiségekre épülő tv-sorozatról és lásd milyen reakciók születnek. Teljesen igazad van, ebből politikai vagy világnézeti vitát csiholni baromság ebben a topic-ban. #1163-ban egy rajongó azonban már kétélű költői kérdéssel nyit, miközben néhány sorral lentebb letöltési cím iránt érdeklődik. Majd érkezik #1165, aki szegény összezagyvál egy párhuzamot a rasszizmus és az IQ között. Önmagában ezzel sincs baj, ilyenek vagyunk.
  • tottigr
    Az jó! :D
    Csak azért gondoltam, mert tv.com-on ennyi volt csak kiírva.
  • Calver
    egyben válasz #1163-ra is:
    rasszizmus lehet, mindenkinél van beépített, nem tud ellene mit tenni, ne is akarjon, nincs is vele gond (politikába meg *****isten h nem megyek bele), főleg amikor nem is használ semmilyen lealacsonyító jelzőt.
    nekem btw semmi gondom nem volt azzal a résszel, kifejezetten király dolog volt Foreman-t "kick-ass" üzemmódban látni.
    #1166: első évad volt csak 22 részes, utána második és harmadik 24 részes lett már. (szóval csatorna kért 2 extra részt, mert jól hozott nézettségben. helyes döntés, én éjjel-nappal el tudnám nézni House doki "kalandjait")

btw, másnak is feltünt (ha addikt) h House és Scrubs hogy szivatja "egymást"?
    Scrubs: 6x04: My House c. rész, ahol Dr. Cox egyértelmű paródiája House-nak (nem mintha addig nem lett volna olyan karakter, csak kicsit hamarabb létezett mint House)
    Scrubs vs House: 6. évad tizenvalahanyadik rész vs. 3x17, ugyanaz a poén elsütve mindkét sorozatban, csak "kicsit" máshogy... ("Magzat!")
  • herczeg
    még 3 rész van