5975
-
Gábor #1286 Köszönöm a megnyugtató választ! -
#1285 sorozatok általában ősztől indulnak. nagyok pláne (és House nagy -a legnagyobb:DDD ) kivétel: szerialzáltak közül egy-kettő, de House nem számít annak. -
#1284 na az szép lenne!a doki csak nyaralni megy,ősztől újra rendel -
Gábor #1283 Következő évad 2008-ra várható, vagy előbb? Tudom, hogy olvastam, csak nem emlékszem... -
#1282 thx :) -
zorden #1281 next week -
#1280 mikor lesz a finálé? -
Nuki #1279 a 101 kiskutyásra először azt hittem hogy photoshoppolt :)
-
#1278 101 kiskutya.. :DD a kutyaütő :D sztyuart little-be meg először kerestem hogy holvan.. hát az tényleg készvan. :o -
#1277 háuz másképp: 101 dalmatizanz :|||Ww ennélmárcsak a sztyuárt littl' a durvább xC -
zorden #1276 Nekem tetszett a resz, bar a gyerek egy kicsit el lett tulozva - szerintem. Na meg egy resz, es utana sok-sok szunet :-( Mar most elokeresem az elso evadot :-) -
#1275 vajon ugyanazt a részt néztük,szerintem nagyon ott volt,dehát ízlések és pofonok ugye
season finale promo
hát ezek szerintem megint megcsinálják,megint a legütősebb záróepizód lesz mind közül,esetleg a Heroes "bekavarhat" :) -
#1274 ez meg költői kérdés volt? -
Nuki #1273 ez azt jelenti hogy picit népszeű (és lesz)...nem? :D -
#1272 House-rajongók, hideg élelemmel készülni!
Sok egyéb újság is elhangzott az upfronts-on a csatornáktól, majd szép lassan mindre kitérünk, de a hírek sorát mindenféleképpen a FOX bejelentése vezeti, miszerint a 2008-as Super Bowl mögé a House-t fogja bepakolni, ami azt jelenti, hogy rekordmennyiségű ember fogja látni és ezért ennél biztosabbá nem is lehetne tenni egy sorozat első 7 évadát (nem mintha eddig, ilyen nézettség alapjáng nem lett volna biztos a minimum 7 évad) és nyilván csak Hugh Laurie-n múlik, hogy még hány évig cövekel le a figura mellé.
forrás: sorozatjunkie -
zorden #1271 OFF: bocs, felreertettelek. amugy eleg butan keres a kereso, pedig nem egy nagy moka normalisan megcsinalni... -
#1270 OFF: igen, én is így értettem. annak amivel keresel viszont 1 az egyben benne kell lennie a találatban... -
zorden #1269 OFF: Mukodik reszletre is, csak azoknak egymasutaninak kell lennie. Tehat pl. eleg az is, hogy 'House (Se'. -
#1268 Nekem is az a kedvencem. -
#1267 az egyértelműen top5 (top3?) nálam is, de azért pókeres jobb volt szerintem (All-in, 2x17 talán) :) -
#1266 hmmm... valamit változtathattak a kereső motoron, vagy nem tudom, de régen arra is működött, hogy: "house season", most meg ha nincs zárójel, nincs boldogság... Sőt most nézem csak! Már csak úgy talál meg valamit, ha több szóra keresel, mintha az egész egy szó lenne, tehát nem lehet kihagyni semmit. Elég rossz.
pl. arra nincs találat, hogy "studio 60 strip", csak arra, hogy "studio 60 on the sunset strip"
Vagy én hülyültem meg és ez mindig így volt? -
zorden #1265 a felir.....hu-n is van, csak ugyesen keress! Pl: House (Season 2) s lon vilagossag. -
Carti19 #1264 Nagyon szépen köszi :) -
TomDantes #1263 http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php
ezen za oldalon ,az összes rész + felirat. -
#1262 3. évadnak még nincs ugye összeshez, mivel le se adták még az összeset, és a felirat mindig a részek után jön
egyébként igazad van, valami hiba lehet a feliratos oldalon, kéne szólni (illetve lehet, hogy most gyűjtik csomóba évadonként)
elvileg elérhetőnek kéne lennie -
Carti19 #1261 Lenne 1 nagy kérésem...a 2. és 3. évad összes részéhez magyar feliratra lenne szükségem...
Néztem feliratos oldalakat de 2.évadhoz már nincs egyáltalán fent felirat :(
Szal ha esetleg valaki elküldené nekem az írjon PM-et...köszi előre is -
#1260 ez hatalmas jelenet volt:DDD -
#1259 Sztem is nagyon gyenge rész lett ahhoz képest mennyire jól nézett ki bemutató szinten! :(
Várunk a szezon fináléra... :) -
#1258 hirtelen felindulásból és függőség kielégítésére megnéztem az 1x21-et (Három Sztori), nos, ez még mindig a legnagyobb House epizód. -
#1257 hát, nem lett. sőt, kifejezetten gyenge rész lett imho. évadzáró meg még 2 hét, gyááá... asszem 2 hét alatt is meglesz bőven, de igazándiból utána jönnek majd csak az elvonási tünetek...
tanács: ne nézzéték 3x23-at angol felirattal, a készítőjét meg ültessük be pár általános iskolai nyelvtanórára... -
#1256 Ez brutál lesz :P -
#1255 i hate this kid :DDd -
#1254 És ezt mosolyogva -
#1253 ja igen
"I think there's an infection." :DDDDDDDDDDD -
#1252 jaaaaajmekora rész volt,már a 20-ik percben megjegyeztem magamban hogy régen röhögtem ennyit
Piper Perabo meg mennyire yummie már :)
köv rész promo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"kishouse" vazze,hú ez mekkora lesz -
#1251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Miért lép ki Foreman?
- Lámákat szeretne nevelni.
és akkor háusz elsétál :DDDd
-
Scooby87 #1250 spoiler.....
Komolyságos rész volt,nem csak house tudja kavarni a dolgokat az biztos...
House becsajozik :D -
#1249 "I got dosed by you, and..." -
#1248 "You dosed me!" -
zorden #1247 Biztos belekevertek valamit a kavedba :-)