5975
  • Gábor
    Köszönöm a megnyugtató választ!
  • tnm #1285
    sorozatok általában ősztől indulnak. nagyok pláne (és House nagy -a legnagyobb:DDD ) kivétel: szerialzáltak közül egy-kettő, de House nem számít annak.
  • ProGabe #1284
    na az szép lenne!a doki csak nyaralni megy,ősztől újra rendel
  • Gábor
    Következő évad 2008-ra várható, vagy előbb? Tudom, hogy olvastam, csak nem emlékszem...
  • Szolnokboy1
    thx :)
  • zorden
    next week
  • Szolnokboy1
    mikor lesz a finálé?
  • Nuki
    a 101 kiskutyásra először azt hittem hogy photoshoppolt :)
  • Flamer
    101 kiskutya.. :DD a kutyaütő :D sztyuart little-be meg először kerestem hogy holvan.. hát az tényleg készvan. :o
  • BiG G
    háuz másképp: 101 dalmatizanz :|||Ww ennélmárcsak a sztyuárt littl' a durvább xC
  • zorden
    Nekem tetszett a resz, bar a gyerek egy kicsit el lett tulozva - szerintem. Na meg egy resz, es utana sok-sok szunet :-( Mar most elokeresem az elso evadot :-)
  • ProGabe #1275
    vajon ugyanazt a részt néztük,szerintem nagyon ott volt,dehát ízlések és pofonok ugye

season finale promo

hát ezek szerintem megint megcsinálják,megint a legütősebb záróepizód lesz mind közül,esetleg a Heroes "bekavarhat" :)
  • Calver
    ez meg költői kérdés volt?
  • Nuki
    ez azt jelenti hogy picit népszeű (és lesz)...nem? :D
  • Calver
    House-rajongók, hideg élelemmel készülni!

Sok egyéb újság is elhangzott az upfronts-on a csatornáktól, majd szép lassan mindre kitérünk, de a hírek sorát mindenféleképpen a FOX bejelentése vezeti, miszerint a 2008-as Super Bowl mögé a House-t fogja bepakolni, ami azt jelenti, hogy rekordmennyiségű ember fogja látni és ezért ennél biztosabbá nem is lehetne tenni egy sorozat első 7 évadát (nem mintha eddig, ilyen nézettség alapjáng nem lett volna biztos a minimum 7 évad) és nyilván csak Hugh Laurie-n múlik, hogy még hány évig cövekel le a figura mellé.

forrás: sorozatjunkie
  • zorden
    OFF: bocs, felreertettelek. amugy eleg butan keres a kereso, pedig nem egy nagy moka normalisan megcsinalni...
  • tnm #1270
    OFF: igen, én is így értettem. annak amivel keresel viszont 1 az egyben benne kell lennie a találatban...
  • zorden
    OFF: Mukodik reszletre is, csak azoknak egymasutaninak kell lennie. Tehat pl. eleg az is, hogy 'House (Se'.
  • PiszkosFred
    Nekem is az a kedvencem.
  • Casillas
    az egyértelműen top5 (top3?) nálam is, de azért pókeres jobb volt szerintem (All-in, 2x17 talán) :)
  • tnm #1266
    hmmm... valamit változtathattak a kereső motoron, vagy nem tudom, de régen arra is működött, hogy: "house season", most meg ha nincs zárójel, nincs boldogság... Sőt most nézem csak! Már csak úgy talál meg valamit, ha több szóra keresel, mintha az egész egy szó lenne, tehát nem lehet kihagyni semmit. Elég rossz.

pl. arra nincs találat, hogy "studio 60 strip", csak arra, hogy "studio 60 on the sunset strip"

Vagy én hülyültem meg és ez mindig így volt?
  • zorden
    a felir.....hu-n is van, csak ugyesen keress! Pl: House (Season 2) s lon vilagossag.
  • Carti19
    Nagyon szépen köszi :)
  • TomDantes
    http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php

ezen za oldalon ,az összes rész + felirat.
  • tnm #1262
    3. évadnak még nincs ugye összeshez, mivel le se adták még az összeset, és a felirat mindig a részek után jön

egyébként igazad van, valami hiba lehet a feliratos oldalon, kéne szólni (illetve lehet, hogy most gyűjtik csomóba évadonként)

elvileg elérhetőnek kéne lennie
  • Carti19
    Lenne 1 nagy kérésem...a 2. és 3. évad összes részéhez magyar feliratra lenne szükségem...
    Néztem feliratos oldalakat de 2.évadhoz már nincs egyáltalán fent felirat :(
    Szal ha esetleg valaki elküldené nekem az írjon PM-et...köszi előre is
  • akyyy
    ez hatalmas jelenet volt:DDD
  • Magoo
    Sztem is nagyon gyenge rész lett ahhoz képest mennyire jól nézett ki bemutató szinten! :(
    Várunk a szezon fináléra... :)
  • Calver
    hirtelen felindulásból és függőség kielégítésére megnéztem az 1x21-et (Három Sztori), nos, ez még mindig a legnagyobb House epizód.
  • Calver
    hát, nem lett. sőt, kifejezetten gyenge rész lett imho. évadzáró meg még 2 hét, gyááá... asszem 2 hét alatt is meglesz bőven, de igazándiból utána jönnek majd csak az elvonási tünetek...

tanács: ne nézzéték 3x23-at angol felirattal, a készítőjét meg ültessük be pár általános iskolai nyelvtanórára...
  • Cuchulainn
    Ez brutál lesz :P
  • Flamer
    i hate this kid :DDd
  • gman906
    És ezt mosolyogva
  • ProGabe #1253
    ja igen

"I think there's an infection." :DDDDDDDDDDD
  • ProGabe #1252
    jaaaaajmekora rész volt,már a 20-ik percben megjegyeztem magamban hogy régen röhögtem ennyit

Piper Perabo meg mennyire yummie már :)

köv rész promo

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "kishouse" vazze,hú ez mekkora lesz
  • Flamer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Miért lép ki Foreman?
    - Lámákat szeretne nevelni.
    és akkor háusz elsétál :DDDd

• Scooby87
    spoiler.....
    Komolyságos rész volt,nem csak house tudja kavarni a dolgokat az biztos...

House becsajozik :D
  • KillR
    "I got dosed by you, and..."
  • Calver
    "You dosed me!"
  • zorden
    Biztos belekevertek valamit a kavedba :-)