5975
-
#1648 Bakker...lehet hogy velem van a gond, de én még mindig nem szeretem Kulkát mint House hangja :((((
Továbbra is azt vallom, hogy Reviczky sokkal jobb lenne. Fenébe :( -
Nuki #1647 Azaz! Erősen htx, bár nem láttam, de így előre étvágygerjesztőnek kiválló ^^
...és sok ezer hála érte! -
#1646 szerintem htx. :P -
#1645 remélem nem gond, ha igen pls töröljétek:
House-MD-Season-3-Unofficial-Soundtrack
éjféltől kezdve 1 hétig szedhető -
Nuki #1644 Ez nem túl legális... [apro]torrent, stb... -
kicsilAAny #1643 jó, az világos, szept 25től megy amerikában, csak érdeklődtem, hogy honnan lehet tölteni frissen.. kösz a segítséget... -
#1642 már töltöm is -
#1641 www.drhouse4evadszinkronosmielottidekattküldjsmst.nub -
#1640 dehogynem már szinkronosan is megy a tv2n :DDddddd -
#1639 nincs még 4. évad -
kicsilAAny #1638 Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy honnan szedtek dr house-t? privátba jöhet a válasz. Legfőképp olyan oldal érdekelne, ahol frissen vannak fent a részek, mert az első 3 évad meg van. Köszi előre is! -
spartus #1637 köszi ^^ -
#1636 ennek:) -
spartus #1635 Minek a rövidítése az M.D. az eredeti címben? -
#1634 ja:/
rosszul emlékeztem... -
#1633 25-én -
#1632 pár hzászólással ezelőtt azt olvastam 4.évad kezdete szept 1. de nem nagyn látom:)
mikor lesz az első rész? -
Kindred Blades #1631 Általában a képes poénokra nem vagyok fogékony, de most ezen röhögök úgy tíz perce.
Amúgy valóban a 17. a legjobb az évadról. Meg talán az utolsó.
"The chicken is still in Piccadally Square" :D -
zorden #1630 Az biztos, hogy nagyon jo resz kovetkezik... meg az is lehet h a s2 legjobbja :-) -
#1629 jövő heti rész nálam az s2 legjobbja :) -
#1628 az jó poén volt :D -
Nuki #1627 Gondolkoztam is, hogy fekete tollal betehettek volna még egy poént, de így már megnyugodtam hogy csak a fordítás más egy picit :) -
zorden #1626 - Sorry. There's a reason they call it the white board
- You wanna give me that black marker?
Nem is a szoveg a lenyeg, hanem ahogy House hangsulyozott :-))) -
#1625 Tényleg már nemis volt furcsa a hangja. -
#1624 Jó volt a mai rész (is) :)
Kulkát is kezdem megszokni -
Nuki #1623 Miért, hogy szól eredetileg? Én így is hangosan felröhögtem... :D -
zorden #1622 Tv2... felig elcsesztek egy kedvenc poenomat a whiteboard es black marker parost! :-(((( -
#1621 nemtudom volt-e már éncsak most láttam és hát oltás :DDd -
CsepeLee fiú #1620 Értem, köszi.
-------------
Tavaly A szökés-sel egyidőben a Született feleségek második évadja volt, ami A szökés miatt nem aratott nagy sikert. Most House-ban reménykedik a TV2. -
Nuki #1619 :D
"No it's not lupus..." -
#1618 Biztos forrásokból származó info, hogy a House 5. évadában a 'Fejrágók' minden ember felett átveszik az irányítást, csak Dr. Gregory Freeman aka. Gordon House marad aki a differenciáldiagnózis segítségével megállapítja, hogy nagy sz*rban vagyunk :D
-
winnie #1617 "Az szerintem nem feltétlenül igaz, hogy előre szerződnek az egész sorozatra"
kurrens sorozatokat előre megvesznek.
", mert az eddig adásba került részek sugárzási jogait akármikor eladhatják másik tévének,"
akkor is megveszik előre, aztán max tovább adják. ld. a hetedik mennyország 11. évadát sem kell megvenni a tv2-nek, mert az övé. -
Nuki #1616 már nem emlékszem :\
Apropó, a 38. rész az a második évad közepe? Mert oké hogy eddig az újrakezdett első évad van, de most hirtelen megint az új részek következnek? Hűha, jól össze lett fércelve :P
link
btw.: szép csata ahogy látom:
House vs. Szökés.
Tavaj is így volt? -
#1615 szept 1. -
#1614 Mikor lesz 4. évad? -
#1613 ha nem vennék meg előre a jogokat, már egyből megvette volna 3. évadot retekklubb... -
CsepeLee fiú #1612 Másrészt: mindenért előre fizetni szerintem nem tudnak, de nem is akarnának... Harmadrészt: amíg egy forgalmazó nem licenszeli, addig szerintem nem lehet megvenni. De ez csak SzVSz, bocsi, ha nincs igazam. -
CsepeLee fiú #1611 Én egyszer az Origo-n olvastam, hogy meg van véve a 3. évad sugárzási joga is.
Az szerintem nem feltétlenül igaz, hogy előre szerződnek az egész sorozatra, mert az eddig adásba került részek sugárzási jogait akármikor eladhatják másik tévének, és akkor majd az folytatja tovább. Pl. a Hetedik mennyország-ból csak két évad volt a Viasat-on, amit a Viasat átpasszolt a TV2-nek, a TV2 pedig ezután rögtön megvette külföldről az összes további évadot, és a TV2 szinkronizáltatta le. (De én sajnálom, hogy nem a Viasat-on maradt.) -
winnie #1610 azt pedig érdemes mihamarabb elfelejteni, hogy a 3. évad meg van véve. segítek. a 6. és a 8. évad is meg van véve. mivel a house-nál lehet előre tudni, hogy simán eljutnak a 7. évadig, azt is tudni kell, hogy a tv2 és a csatornák nem évről-évre veszik a kurrens sorozatokat, hanem az egész sugárzási jogot megvették előre -
winnie #1609 szerintem ilyesmit nem hallhattál. vagy emlékezz vissza, hogy hol volt, de ilyesmiről nem szoktak írni nagyon