5975
  • shaba23 #1566
    ...szóval a hírek szerint a 4. évad mexikóban játszódik majd...

• passatgt
    http://www.have-dog.com/house/
  • REALista
    Valaki megtudja mondani mi annak a számnak a címe ami az első évad 3. részének a legvégén szól?thx
  • passatgt
    -Vizsgálják meg amit kell, bla bla bla amit a többi orvos is elvégzett, ha negatív akkor pocak ultrahang, ha az is akkor medence ct kontrasztanyag nélkül is. Kihagytam valamit?
    -A mosogatót
    -Jogos, arra kapjon akkor...:D
  • shaba23 #1562
    nem tudtam megszokni, mert gyorsan a feliratos részekhez értem, és az eredeti hang sokkal jobb :) főleg a beszédhiba :D
  • pzolika978
    közben megtaláltam,és töltö ezerrel a 2.évadot. Kulka hangját is meglehet szokni,a karakter ettől még jó marad.
  • passatgt
    szujó zoli jobb lenne?:D
  • shaba23 #1559
    ez még mindíg nem elegendő indok arra, hogy "antenna kábelt" csatlakoztassak a tvhez:)

nem szeretem Kulka hangját :(
  • ProGabe #1558
    Főműsorba tér vissza a Doktor House
  • shaba23 #1557
    meglumbálta a punkciódat?
  • TomDantes
    Bocsesz, de ez hirtelen eszemebe jutott.
    Amúgy meg tényleg lehet élvezni feliratosan is, és nem kell kancsalnak lenni.
    Mivel hogy nem is vagyok kancsal. Már nem. DR.House ki gyógított az afrikai kancsalság lázból.
    Na jó befejeztem, töbet ilyet nem írok.
  • pzolika978
    Sziasztok! Szinkronosan honnan tudnám letölteni? Végignéztem a topikot,de a 753# hozzászólásban 404errort ír ki. Köszi előre is.
  • ProGabe #1554
    azokat simán lehet követni sub mellett is.amúgy én csak ezt és a maffiózókat(r.i.p. hüp,hüp) néztem felirattal,mert engem meg pont hogy zavar,amikor nem értem az orvosi kifejezéseket.volt hogy elkezdtem sub nélkül,értettem mindent,kivéve azt hogy mi a baja a betegnek,nagyon frusztráló :S maffiózóknál meg ugye a durva ameriakai és "olasz-bevándorló" :) szleng miatt kellett,még tanult is belőle az ember!
  • precision
  • TomDantes
    Nekem nincs ilyen gondom kancsalvagyok és egyik szemmel olvasom a feliratot, a másikkal ,meg nézzem a sorozatot.
  • Sephi
    Sok arckifejezest , mondanivalot veszitesz ha kozben olvasol. A nyelvtudas meg egy elonnye hogy vegig vigyeled a a filmed es a szemed nem ugral fel le.
  • shaba23 #1550
    Vége van a 3. évadnak
  • hen-tes
    És mégis minek? Van felirat minden egyes részhez..
  • Sephi
    Erre azt reagalnam hogy tanuljatok mar meg angolul es kesz.
    Nem rosszindulatbol mondom. Kb a 90% az orvosis beszelgeteseknek nem ertem de attol nalam ez a number one musor.

Ennel jobb nincs. De... az Oz :D
  • ProGabe #1547
    de mondd már meg hogy miért?nyár van,csak úgy száguldanak a napok(igen,még a munkanapok is)!ráadásul sokan nyaralnak,így nem néznék,még ráadásulabb :) neked is jobb lesz majd,amikor nem kell 6 hónapod várnod a 3-ik évad kezdésére,mert valószínűleg nem fognak annyit várni,egyből belecsapnak a lecsóba a 2-ik évad utolsó része után!najó,lehet egy gyors délutánonkénti 2-ik évad ismétlés után

#1546: :DDdd ez jó volt (Y)
  • shaba23 #1546
    jah, és vigye az rtl klubot is
  • Zomil
    ah köszi megvan:)
    akkor meg menjen a tv2 a fenébe:DDDD
  • passatgt
    olvass vissza
  • Zomil
    szisztok! lenne egy kérdésem: a tv2 befejezte a 2. évadot? mert most vettem észre h már kb 4 hete ismételnek és ahogy nézegetem az epizodleirásokat sehogyse emléxem kb a 15. résztöl semmire:S
  • Sephi
    EZT A POFAT NALA :DDD
  • passatgt
    Mikor kezdődik negyedik évad?
    3. évadot harmadszorra nézem, már kicsit unom:D
  • passatgt
    LOL
  • Kanál
    :P
  • shaba23 #1538
    "One small feel for man,
    one giant ass for mankind!"
  • Sephi
    En nem tudom , de totalisan elvagyok ragatattva ettol a sorozattol. Egyszeruen nem ertem hogy lehet ennyire jo valami :D
  • Sephi
    Jah en is a 8-asnal vok de annyira antipatikus hogy az mar faj!!!
  • shaba23 #1535
    most tartok a 3x09-nél és szét b*sz az ideg a köcsök rendőr miatt :)
  • shaba23 #1534
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    3x01-ben nem derül ki az igazság, mert elmenekült a fickó, de a 2. évad haluzós uccsó részében egy férj volt akinek megmentette a feleségét, viszont elmondta neki, hogy a férje megcsalta, ezért a nő öngyilkos lett, de ismétlem ez csak House halucinációja volt, nemtom mi az igazság
  • Sephi

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Emlekeztessetek pliz hogy ki is love le House-t es miert is?
  • shaba23 #1532
    most végeztem a 2. évaddal, durva volt az uccsó rész:) volt benne pár jelenet, ami akkor is fájt ha csak néztem
  • Sephi
    Hat ez a 4-5 resz a harmadik evadbol totalisan kikeszitett. Ennyire jo hogy lehet egy sorozat? Izgalmas , komoly es kozben szejjel rohogom magam :D
  • zorden
    ne haragudj, de megnyugodtam :-))) az hittem csak en vagyok igy ezzel. Mar a kezdetektol gyanus volt, hogy ugye elpi-t mondanak es nem elef-et :-) szoval nekem is kellett par resz, na! :-)
  • passatgt
    lol:D
  • shaba23 #1528
    fenébe...másfél évad kellett hogy kiderüljön, nem lumbálfunkció, hanem lumbálpunkció
  • passatgt
    igen?
    megnézem mégegyszer:D