82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    mert gondolom each get exp and item partyban voltál.. az olyan mintha egyedül ölnél csak több xp-t kapsz.

Másik: Furcsa hogy engem is próbáltak már megKS-elni (ugye hülye íjász nem skillel lő bele először mert az sokáig tart) viszont elengedek egy LionShoutot és a mob rajtam van azonnal a köv ütés meg megöli nagyeséllyel vagy akkora damage-t visz bele, hogy nekem adja a cumókat.. az a 100 Xp meg nem érdekel:D
  • hmhm
    íjász vagyok -
    De ugyan ez fordítva is igaz. Területen henteltem, még vagy 3 másik játékos is. Felkérnek csapatba, ok, persze menjünk együtt.
    3 an 5 felé irtunk, mikor megtámadok egy ellent, közben még 2 szörny rámtámad, kiáltozok segítségért, le se szarnak *
  • IstONE
    Ha lemászik róla a cucc vagy törik akkor azt visszakapod (mármint az elixírt amivel próbálkoztál illetve ami rajta volt)? Vagy naív vagyok?
  • Horakme
    Az elixir a tárgyakat erősítik (x szint után színezi a dolgokat). Van pajzs, fegyver, ruha és ékszer elixirek. Egy tárgyba minnél többet akarsz rakni annál nagyobb a sikertelen elixirezés esélye. Ha nme jön össze a dolog, akkor vagy törik a cucc, vagy lemászik róla az összes +. Ajánlatos szerencse lötyit használni. (bár sztem ha használsz ha nem akkor +3 után 60%+az esély hogy hazavágodik, vagy még több) A kék cuccok közt van olyan ami ad olyan +, ami lehetővé teszi a sikeres elixirezést, vagy csak szimplán megvédi a cuccot a töréstől.
  • Horakme
    Igazad van. Ez lenne a megfelelő megoldás. DE az emberek alapból olyanok, hogy megmutatják a másiknak, hogy ők is vannak olyan jók vagy még jobbak. Mindent magunknak akarunk és a játékosok 80%-át nem érdekli, hogy mi lesz a másikkal. Ha meg zavar, hogy a mocskos íjász rád Ks-el, és többszöri felszólításra sem hagyja abba akkor KS-elj vissza. (igen tudom, hogy ez nem követendő példa, mert ezzel mi magunk is szemetekké válunk, de még 5* jobb mintha PK-znál, a távozás is egy módja a békés játéknak, de spec én utálok elkullogni arról a helyről melyen már órák óta ölöm a dögöket.)
    Jegyzem meg: ha valaki épp öl egy (ami nála sokkal erősebb)giantot és rajta van még 3 közönséges vele egy szintű valami, akkor te kérdezhetsz akármit nem fog neked válaszolni. (nem is értem, hogy miért)Max benyög egy Helpet. (ha magamból indulok ki akkor még erre sincs idő)
  • IstONE
    Tud segíteni valaki alchemy-ben?
    Melyik elixir mire való? Hogy és mit érdemes összekavarni? Mitől törik? Mi történik ha törik? Mi lesz akkor a cuccokkal? Egyáltalán hogy működik ez a dolog?
  • Elda
    Ha mar a KS-rol van szo akkor, megjegyeznem hogy az ijaszok a legnagyobb KS-lok,
    a masik kettoben is vannak, kardos landzas, de kozel nem annyi mint ahany ijasz, sokszor elofordul hogy a ..... (jelzo nelkul) ijasz belelo mindenbe ami el es mozog, nem erdekli hogy eppen mas oli, vagy ha esetleg futok egy szorny fele epp megutnem de a kozelben levo ijasz belelo, es aztan meg neki all fejebb, mert hogy o lott eloszor ezert meg en vagyok KS-ser, na ez lenne a jateketika, hogy nem kene sok embernek akkora .... (jelzo nekul) lennie, hogy magasrol leszarja a masikat, hanem jo lenne ha a jatekosok tanusitananak nemi toleranciat egymas iranyaban, erre megintcsak jo pelda ha valaki ol egy giantot akkor nem rohanok oda esz nelkul segiteni, hanem ellotte megkerdem hogy kell e a segitsegem, az ehhez hasonlo dolgok tennek elfogadhatova a jatekot, es ez csak a jatekosokon mulik.
  • Elda
    A 100 magyart inkabb hagyjuk, mert eddig a Xianon meg az Aege-n is szetneztem, de tenyleg csak elvetve akad magyar jatekos, lehet hogy vannak regisztralva 100-an, de jo ha van 20 aktiv jatekos egy egy szerveren, a maradek 80 meg kethetente benez :)
  • Bucser
    Amiket eddig biztos, hogy MAll itemek lesznek

XP kavics melyet heti 7 napon de csak napi 6 órában lehet használni. ezek 120% Xp-t adnak viszont 2 hétig aktív.

Lesznek tekercsek és nagykiszerelésű medicinek és mannak. (5000-es csomag. Tudjátok milyen szar mikor 50 potinként kell vásárolni:D)

MEg lesznek elixirek amelyek megakadályozzák az alchemy során a fegyver törését.
  • Bucser
    NAgyon jól tudod, hogy azért volt sok hitelkártyacsalás mert nem ellenőriztek le semmit Létezik Visa és mastercard verification. Csak az pénzbe kerül az igénylő részéről. HA be van vezetve nem lesz hitelkártya csalás. Jan 9 után nem lesz Wipe ezt is írták az alpha végén csak vissza kell olvasni a híreket. Valamint Silkroadonline free 2 play forever ez is írva vagyon elég sok helyen a hivatalos honlapon. Szóval nem kell sem a para sem az ijedezés. Másrészt Hold nem tudom kiket néztél de Xianon elég sok magyar van:)
  • Elda
    Hold, te megint felreertettel, nem fog PK-ra kenyszerulni a 9 eves gyerek, mert ezek nem olyan cuccok lesznek, kulonbozo erdekessegek lesznek, egyfajta hasznos cuccok de nem kotelezoek, nelkuluk is lehet fejlodni, tobb MMOPG is mukodik mar hasonlo rendszerben, Martail Heroes, KAL, Conquer, stb, jah es ezek nem is esnek PK-ban mert olyanokra gonolj hogy, tekercsek, italok szerintem foleg ezeket lehet majd megvenni.
  • inter15
    Melyik guild-ban vagytok ???
  • ReTeK
    ja vagyunk vagy 100 an
  • Holdpro
    Akkor el fog szabadulni a pokol
    Márpedig azért mert egy szegény 9 éves gyerek PK-ra fog rákényszerülni hogy legyen normális cucca , mig a gazdag meg tejben vajban fürdik majd ?
    Ebből tuti nem fogok kérni..
    megvárom a 9.ét aztán kiderül remélem
  • Elda
    Hold , nem ugy lesz fizetos ahogy te gondolod, lehet majd kulonbozo targyakat venni valodi penzert es azek aztan megjelnnek nalad a jatekban, mondjuk jo kerdes ezt hogyan oldjak meg mert a KAL-ban is rendkivul sok hitelkartyacsalas volt, meg sok sok hack, bar arra en is kivancsi lennek hogy mi lesz jan 9 utan ha mar vege a betanak, letorolnek mindenkit vagy lehet innen folytatni, a boltokban nem lesz tobb targy a fent emlitett dolgok miatt, a sok paraszt ellen meg a GM-k nem tudnak semmit tenni, ez csupan jateketika kerdese lenne, gondolom a botokat meg folyamatosan szurik, amugy meg a jatek legnagyobb hiaba szerintem szerintem az hogy lehet arulna, ezt jo lett volna mas modon, megcsinalni, mert a tomenytelen arus a lag egyik fo forrasa.
  • hmhm
    Fizetős lesz? Mikortól?
  • hmhm
    Ez ismerős sajnos.
    Elkezdek leölni egy Decayed Yeoha -t, ami most nagy szörnynek számít, leölöm a nagyrészét íjjal, erre jön futva egy kardos fickó leöli, és felszedi a cuccát, amit gyűjtenem kéne. @@@@@@@
  • Holdpro
    Nekem nagyon tetszik a játék de:
    Nem tudom mi lesz fizetős és mi nem, ha kevesebben lesznek és lagmentes is lesz akkor akár fizetnék is érte méltányos összeget, mondanak minden félét hogy lesznek fizetős és free szerverek ebből se tudom mi igaz, meg hogy egyáltalán miért kell fizetni a belépésért vagy a cuccokért ?
    Unom hogy állandóan sok paraszt megvárja mig leölöm a mob 80%át és 1 ütéssel kivégzi aztán visz mindent.. kéne azért pár GM is a sok BOT kiszűrésére
    Meg talán a boltokat jobban feltölteni árúval..
  • inter15
    Maradnak a törökök !
  • inter15
    Akkor most nagyon megnyugodtam !!
  • Holdpro
    Xianon elég kevés magyar maradt
  • inter15
    A Xian-on hogyan lehet , valami magyar guild tagságra szert tenni. Magányosan kicsit unalmas. Most lvl26-os spear woman vagyok !!!!
  • Holdpro
    jan 9 re írják a Béta teszt végét.. akkor wipe lesz ?

Mondjon valaki egy helyet ahol sok Gun Powder van (Kordináta is jó)
  • Bucser
    Igazából ez még Beta teszt szóval nem official mivel a Item Mall még nem működik. Akkor lesz hivatalos ha megnyitják az item Mall-t és lehet majd cumókat venni. Na akkor lesz újra regelési lehetőség. Meg valószínű, hogy új serverek is be fognak kerülni majd. (mondjuk kíváncsi vagyok, hogy az európai és arab karaktereket és területeket milyen formában teszik majd be)
  • Chax
    uh örök hála
    habár nemtom kitudom-e várni... nincs valakinek egy szabad regje ami neki már nem kell? háát na minn1 jó8 mindenkinek!
  • Doma #1059
    Sajnos ideiglenesen a szerverek terheltsége miatt ez nem lehetséges :(
    Javaslom kövesd figyelemmel a híreket az általad említett weboldalon, szerintem hamarosan lehet újra regisztrálni.
  • Chax
    Üdv mindenkinek!
    Nemrég töltöttem le a SilkRoad-ot egy közeli "rokonom" ajánlotta...
    Tökre örülök meg minden, hogy fent van a gépemen és elméletben ingyenes is
    de valaki létszíves mondja meg, hogy hol tudnék regisztrálni (ID-ért) mert a www.silkroadonline.net-en nemlehet vagy csak én vagyok gyökér de nekem nemmegy... Előre is kösz a segítséget
  • Cortez Lovag
    az alchemy képességgel
  • Carter15
    Valaki tudna segíteni? Hogy kell használnia az elixireket? Erre nem tudok rájönni.
    Köszi a helpet előre is!!! :D

• ReTeK
    hú ez nagyon jó, thx !
  • hmhm
    Támogatom!

#1048 megnézem mindkét Tomb ot. kösz
  • Holdpro
    Lenne ötleted az oldalhoz ?
  • Bucser
    PVP-ben viszont nagyon jó a RUHA!! mert a sebzés nagyhát az element adja!
  • Elda
    Nem nem adnak hit ratet csak a fegyver es maga az ero tulajdonsag ad, parry t pedig a rajtad levo pancelok, es a int tulajdonsag ad, amugy mindigy hogy mivel vagy ijasz, kardos, landzas, ruhat viselni a legnagyon butasag, ha ijasz vagy viselj protektort, ha kardos, vagy landzsas vagy akkor viselj pancelt, vagy a ketoot kombinalva, de inkabb a fizikai vedelmed legyen jo, mert a szornyek 80 % fizikalisan sebez, szoval ruhat semmikepp se viselj.
  • Elda
    Igen, Soladi jol mondja a lebego kovek adjak, a betudarabokat, a Tomb nevu helyen sok van belulok, bar megjegyeznem hogy kb az irasod alatt 20 centivel ott van 1-40 ig az osszes kuldetes leirasa :)
  • Bucser
    Egész jól eltaláltad a színeket:) nekem tetszik.
  • Bucser
    Akkor azok a kődarabok. És asszem Stone monsterek adják. A lebegő ilyen fehér bigyót lövő szörnyek. A Chi'in Tomb-nal vagy a Tomb nevü helyen vannak tömegesen a kezdő várostól keletre.
  • hmhm
    8 as vagyok. a quest 10k XP t és pár ezer aranyat ér.
    ha sikerül belépnem, printscreenelek.
  • Holdpro
    fotózd le a questet, hányas szinten kaptad ? Mi a quest neve ?
  • hmhm
    Sziasztok!

Elvállaltam egy olyan küldetést, amiben buddhistáknak kell szent ereklyék darabjait összeszedni, mert dél-keleten kirabolták őket ismeretlen szörnyek.. Namost végigirtottam az egész régiót, de smmit nem találtam.. Tudnátok segíteni hogy merre keressem?