82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cortez Lovag #1164 KEVÉS ILYEN QUEST VAN :(
-
Cortez Lovag #1163 az a bug hogy az az egyik olyan quest aminek a quest item-jet lehet trade-lni
-
kalvin_imarow #1162 Sziasztok!
Nem rég kezdem el játszani evvel a remek kis progival. 13. szinten vagyok. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mi módon tudnék fejlődni mert ott tartok hogy 100.000 butított banditát nyírtam ki hogy 12ről -13. szintre lépjek, de ha az igazi banditával próbálkozok az meg lever cölöpnek. Szóval van valami tanács hogy mivel lehetne esetleg a fejlődést gyorsítani vagy van valami más út is??
köszi a válaszokat előre is. -
#1161 1x már megvan 200 annyira nem volt nehéz.. igaz garment set kellett hozzá -
#1160 Ez engem is érdekelne.... -
#1159 nincs annyi időm sajna a játékra, az a két óra amit játszottam vele elég kevés.... -
#1158 Cortez igazán írhatna a 30 feletti questekről pár sort
Továbbra is áll az ajánlatom aki talál valahol egy árús Botprogit 100ezer arany üti a markát /nem vicc/ -
#1157 Bombásban mi a bug ? -
Elda #1156 A kuldeteseket elnezve, kivancsi lennek ki mit szolna a 35-hoz, mert lv 40-ig vegigolvasva az osszeset, a 35-os eleg hosszunak tunik mivel 6 fele cuccot kernek benne, es mindeygikbol 100-t, meg 4-5 npc -vel is kell beszelni, mire vege lesz :)
A 37. szintu kuldetes pedig alitolag bugos, mivel vegtelenszer ismetelheto 200 ijat kell gyujteni benne, es 200k utan 500k exp ad ahanyszor csak leadod. -
#1155 Igaz bocsi korán van még:) -
#1154 200 zászlót kell kiütni a ghost soldier-ből, aztán 200at a ghost-ból.
Ajánlom a homeland észak-keleti részét, ott van rengeteg ghost/ghost soldier és van ghost/devil bug, meg devil/demon horse is szóval a 3 questet lehet csinálni egymást mellett.
Xp-ben is dropban is jó.
Silvermoon, ha okos vagy, akkor a 600 bomba a leges legkönnyebb quest az egész játékban
De a poént nem lövöm le, szedegessétek csak
Amúgy a 29es quest lesz mindenki kedvence, de nyugi csinálgassátok a küldiket szépen, mert 32ig nincsen másik quest. Szóval meg lehet csinálni az elmaradt küldiket, sp farmolni stb. -
#1153 Hyungnos küldinél 200-200 zászló kell -
#1152 én most vagyok a Hyungnos küldinél hozzászoktam az event alatt hogy a küldi tárgyak is hulltak mint az égi manna.. most ki kell verni 150 szászlót a hyungo soldierekből és csak minden 8 9-ik akarja dobni:( meg ugye ott a ghost bug egg küldi. Amit gyűlölök, hogy bár elbírnék 4-5 hyungo soldierrel egyszerre de csak 2-essével spawnolnak jobb esetben 3-asával.. kurva lassan haladok...tegnap kicsit bele is csömörültem:D -
#1151 Türeled ha nincs akkor kérem kapcsolja ki.. 11 szintet egy-két óra alatt meg lehet csinálni mit szöszmötölsz annyit ?
én ott tartok hogy 400 zászlót kellett összegyüjtenem és minden 3-4. dobta csak.. számold ki..
most jön 600 bomba gyűjtése és 500 eart ghost-ot is ki kell nyirnom
ez a játék nem a nyugalomról szól az biztos.. -
#1150 most vettem fel egy alacsony szintű questet, az hibázott, hogy kb 20 szörnyet kellett leölnöm mire egy fraget összeszedtem..
-
#1149 fugy jan 9-én vége a beta-nak lesz némi szünet utanna elvileg lehet majd újra reggelni. -
#1148 Elda, baj ha egy szavadat sem értettem? :D -
crisztof #1147 hello érdekelne ez a játék csak sajnos most nem lehet regisztrálni ezért ha valakinek van olyan felhasználóneve és kódja amit már nem használ plz küldje el a [email protected] címre előre is kösz. -
Elda #1146 Egy jo tipp, nem kotelezo megfogadni, es biralni sem kell, erdemes minden szkilltablat felnyomni 10-ig es megtanulni a legalso passziv skillt (kardosoknak), ijaszok egy landzsasok a kardot, es a tuzet ne tanuljak meg
azonkivul a tobbi mehet 10-ig es ott az legalso passziv szkillt megtanulni. -
#1145 Hát eddig nekem is gyűlt, bár csak 1400 van, de ahhoz képest, hogy eddig sosem volt elég, ez most soknak számít nagyon. De amint meg lesz a 31es szint mind el fog menni szerintem. Legalábbis a nagyja. -
Cortez Lovag #1144 bár amire igazán büszke vagyok az a több mint 5K sp fölösbe és nem is tervezem elolsztani mert egyenlöre elég jol elvagyok a lvl 37-es skillekel is és amíg nem lesz égető szükségem uj skillre adigg FRAM MINT ÁLLAT :DDDDD -
#1143 Grat -
#1142 Ja és még egy...nem lvl 10 vagyok, én is partyztam már egyszer-kétszer, hidd el -
Cortez Lovag #1141 én vagyok a második legmagasabb magyar az első meg lvl 48 :D -
#1140 Corti Te meg 40 vagy fene a pofád..?
Nekem a 31 sem megy, mert nincs időm -.-" -
#1139 Nem is akarlak meggyőzni, Te elmondtad a véleményed, én meg elmondtam, hogy hogy van, ennyi a sztory.
Puszta véletlen ha néha több dropot kapsz. -
#1138 lvl 40 ?
grat -
Cortez Lovag #1137 vettem egy kis kérót a hegyekbe járt hozzá plottyantos WC is a kerbe amir csak glavie-vel a kézbe fogok járkálni uyganis a black robberek-nek hasmenése van akkor nagyon aggressivak -
Horakme #1136 Most nem azért, de mit szólsz be? :D Oda volt írva hogy tapasztalat alapján. Te ott voltál, partyztál velünk? Nem 1* alkalom volt. Mondhastz akármit nem tudsz meggyőzni. Lehet akármi a szabályrendszer, lehet ez bug, vagy csak szimpla szimpátia a FeketeSereggel, több droppot kapunk autoba. Ez van. -
Elda #1135 Egyetertek Saruval, ma kiprobaltam mind2 csapattipust es semmi kulonbseget nem vettem eszre, semmivel sem volt tobb drop, ha megis letezik % kulonbseg akkor az annyira kicsi hogy semmi ertelme, de szerintem nem letezik semm dropnoveles mert nem irnak rola sehol.
Az azkozkodasos csapat annyiban jobb hogy max 8-an lehetnek benne, mig a masikban csak 4-en. -
Elda #1134 Kar hogy nem ugy van ahogy Bucser mondja nekem megvolt ez a szkill de letoroltem 5mp-kent 25 manna sebzestol fuggetlenul, ha csak alsz es bamulsz akkor is fogy:)
Amugy a jegfal, es a tuzfal is ilyen + a landzsa magiacsokkento szkillje is, ertelmet en sem latom, mert kozben nem lehet semmit csinalni, csak alsz mint a birka kozben fogy meg a mannad, ha elfogyott akkor ugrik a szkill, de te is megszakithatod.
Szoval szerintem ertelmetlen.
-
#1133 szerintetek az Ijjász Villámmal és Protector ruházattal milyen ? -
#1132 mikor leszel online? -
#1131 Mi is a kérdésed...? -
#1130 Auto share party az durván semmire nem jó, legfeljebb trade run-nál, ott hasznos lehet.
Exp each get az jó mindenképpen ajánlott.
Az item sharing pedig mindíg maradjon each get-en. Így is úgy is az kapja a dropot akinek jár. (aki több sebzést visz be az adott mobba)
Drop rátát meg nem befolyásol a party.
De ritka hasznos dolgok olvashatók, a játék in-game help-jében is /erős cinizmus a hanghordozásban... -
#1129 próbáltunk share itemes partyt és a térkép két pontján harcoltunk a sráccal közel 2 órán keresztűl, neki egy glaive nekem egy returning scroll esett.. ez a party hogy HIGH ha egymás mellett harcolunk csak akkor vagy ha 4en ? -
#1128 Ritkán hallok hülyeséget, de ez nem volt rossz -
#1127 ÉS itt biztos nincs keylogger:) -
#1126 Hmmm sokkal hasznosabb szerintem (és kb többezer user használja) A A Silkroad Tavern -
#1125 Nemtudom volt-e már linkelve , a kereső nem találta..
silkonline fórum
Ahogy nézem ez egy nem hivatalos fórum , de idővel még talán hasznos lehet , a tippek topicban van pár hasznos info kezdéshez.