82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cortez Lovag
    KEVÉS ILYEN QUEST VAN :(
  • Cortez Lovag
    az a bug hogy az az egyik olyan quest aminek a quest item-jet lehet trade-lni
  • kalvin_imarow
    Sziasztok!

Nem rég kezdem el játszani evvel a remek kis progival. 13. szinten vagyok. Tanácsot szeretnék kérni, hogy mi módon tudnék fejlődni mert ott tartok hogy 100.000 butított banditát nyírtam ki hogy 12ről -13. szintre lépjek, de ha az igazi banditával próbálkozok az meg lever cölöpnek. Szóval van valami tanács hogy mivel lehetne esetleg a fejlődést gyorsítani vagy van valami más út is??

köszi a válaszokat előre is.
  • Holdpro
    1x már megvan 200 annyira nem volt nehéz.. igaz garment set kellett hozzá
  • lexatan
    Ez engem is érdekelne....
  • hmhm
    nincs annyi időm sajna a játékra, az a két óra amit játszottam vele elég kevés....
  • Holdpro
    Cortez igazán írhatna a 30 feletti questekről pár sort

Továbbra is áll az ajánlatom aki talál valahol egy árús Botprogit 100ezer arany üti a markát /nem vicc/
  • Holdpro
    Bombásban mi a bug ?
  • Elda
    A kuldeteseket elnezve, kivancsi lennek ki mit szolna a 35-hoz, mert lv 40-ig vegigolvasva az osszeset, a 35-os eleg hosszunak tunik mivel 6 fele cuccot kernek benne, es mindeygikbol 100-t, meg 4-5 npc -vel is kell beszelni, mire vege lesz :)
    A 37. szintu kuldetes pedig alitolag bugos, mivel vegtelenszer ismetelheto 200 ijat kell gyujteni benne, es 200k utan 500k exp ad ahanyszor csak leadod.
  • Bucser
    Igaz bocsi korán van még:)
  • persil
    200 zászlót kell kiütni a ghost soldier-ből, aztán 200at a ghost-ból.

Ajánlom a homeland észak-keleti részét, ott van rengeteg ghost/ghost soldier és van ghost/devil bug, meg devil/demon horse is szóval a 3 questet lehet csinálni egymást mellett.
    Xp-ben is dropban is jó.

Silvermoon, ha okos vagy, akkor a 600 bomba a leges legkönnyebb quest az egész játékban
    De a poént nem lövöm le, szedegessétek csak

Amúgy a 29es quest lesz mindenki kedvence, de nyugi csinálgassátok a küldiket szépen, mert 32ig nincsen másik quest. Szóval meg lehet csinálni az elmaradt küldiket, sp farmolni stb.
  • Holdpro
    Hyungnos küldinél 200-200 zászló kell
  • Bucser
    én most vagyok a Hyungnos küldinél hozzászoktam az event alatt hogy a küldi tárgyak is hulltak mint az égi manna.. most ki kell verni 150 szászlót a hyungo soldierekből és csak minden 8 9-ik akarja dobni:( meg ugye ott a ghost bug egg küldi. Amit gyűlölök, hogy bár elbírnék 4-5 hyungo soldierrel egyszerre de csak 2-essével spawnolnak jobb esetben 3-asával.. kurva lassan haladok...tegnap kicsit bele is csömörültem:D
  • Holdpro
    Türeled ha nincs akkor kérem kapcsolja ki.. 11 szintet egy-két óra alatt meg lehet csinálni mit szöszmötölsz annyit ?

én ott tartok hogy 400 zászlót kellett összegyüjtenem és minden 3-4. dobta csak.. számold ki..
    most jön 600 bomba gyűjtése és 500 eart ghost-ot is ki kell nyirnom

ez a játék nem a nyugalomról szól az biztos..
  • hmhm
    most vettem fel egy alacsony szintű questet, az hibázott, hogy kb 20 szörnyet kellett leölnöm mire egy fraget összeszedtem..

• Bucser
    fugy jan 9-én vége a beta-nak lesz némi szünet utanna elvileg lehet majd újra reggelni.
  • Lobsterman
    Elda, baj ha egy szavadat sem értettem? :D
  • crisztof
    hello érdekelne ez a játék csak sajnos most nem lehet regisztrálni ezért ha valakinek van olyan felhasználóneve és kódja amit már nem használ plz küldje el a [email protected] címre előre is kösz.
  • Elda
    Egy jo tipp, nem kotelezo megfogadni, es biralni sem kell, erdemes minden szkilltablat felnyomni 10-ig es megtanulni a legalso passziv skillt (kardosoknak), ijaszok egy landzsasok a kardot, es a tuzet ne tanuljak meg
    azonkivul a tobbi mehet 10-ig es ott az legalso passziv szkillt megtanulni.
  • persil
    Hát eddig nekem is gyűlt, bár csak 1400 van, de ahhoz képest, hogy eddig sosem volt elég, ez most soknak számít nagyon. De amint meg lesz a 31es szint mind el fog menni szerintem. Legalábbis a nagyja.
  • Cortez Lovag
    bár amire igazán büszke vagyok az a több mint 5K sp fölösbe és nem is tervezem elolsztani mert egyenlöre elég jol elvagyok a lvl 37-es skillekel is és amíg nem lesz égető szükségem uj skillre adigg FRAM MINT ÁLLAT :DDDDD
  • persil
    Grat
  • persil
    Ja és még egy...nem lvl 10 vagyok, én is partyztam már egyszer-kétszer, hidd el
  • Cortez Lovag
    én vagyok a második legmagasabb magyar az első meg lvl 48 :D
  • persil
    Corti Te meg 40 vagy fene a pofád..?
    Nekem a 31 sem megy, mert nincs időm -.-"
  • persil
    Nem is akarlak meggyőzni, Te elmondtad a véleményed, én meg elmondtam, hogy hogy van, ennyi a sztory.
    Puszta véletlen ha néha több dropot kapsz.
  • hmhm
    lvl 40 ?
    grat
  • Cortez Lovag
    vettem egy kis kérót a hegyekbe járt hozzá plottyantos WC is a kerbe amir csak glavie-vel a kézbe fogok járkálni uyganis a black robberek-nek hasmenése van akkor nagyon aggressivak
  • Horakme
    Most nem azért, de mit szólsz be? :D Oda volt írva hogy tapasztalat alapján. Te ott voltál, partyztál velünk? Nem 1* alkalom volt. Mondhastz akármit nem tudsz meggyőzni. Lehet akármi a szabályrendszer, lehet ez bug, vagy csak szimpla szimpátia a FeketeSereggel, több droppot kapunk autoba. Ez van.
  • Elda
    Egyetertek Saruval, ma kiprobaltam mind2 csapattipust es semmi kulonbseget nem vettem eszre, semmivel sem volt tobb drop, ha megis letezik % kulonbseg akkor az annyira kicsi hogy semmi ertelme, de szerintem nem letezik semm dropnoveles mert nem irnak rola sehol.
    Az azkozkodasos csapat annyiban jobb hogy max 8-an lehetnek benne, mig a masikban csak 4-en.
  • Elda
    Kar hogy nem ugy van ahogy Bucser mondja nekem megvolt ez a szkill de letoroltem 5mp-kent 25 manna sebzestol fuggetlenul, ha csak alsz es bamulsz akkor is fogy:)
    Amugy a jegfal, es a tuzfal is ilyen + a landzsa magiacsokkento szkillje is, ertelmet en sem latom, mert kozben nem lehet semmit csinalni, csak alsz mint a birka kozben fogy meg a mannad, ha elfogyott akkor ugrik a szkill, de te is megszakithatod.
    Szoval szerintem ertelmetlen.
  • Holdpro
    szerintetek az Ijjász Villámmal és Protector ruházattal milyen ?
  • hmhm
    mikor leszel online?
  • persil
    Mi is a kérdésed...?
  • persil
    Auto share party az durván semmire nem jó, legfeljebb trade run-nál, ott hasznos lehet.

Exp each get az jó mindenképpen ajánlott.

Az item sharing pedig mindíg maradjon each get-en. Így is úgy is az kapja a dropot akinek jár. (aki több sebzést visz be az adott mobba)

Drop rátát meg nem befolyásol a party.
    De ritka hasznos dolgok olvashatók, a játék in-game help-jében is /erős cinizmus a hanghordozásban...
  • Holdpro
    próbáltunk share itemes partyt és a térkép két pontján harcoltunk a sráccal közel 2 órán keresztűl, neki egy glaive nekem egy returning scroll esett.. ez a party hogy HIGH ha egymás mellett harcolunk csak akkor vagy ha 4en ?
  • persil
    Ritkán hallok hülyeséget, de ez nem volt rossz
  • Bucser
    ÉS itt biztos nincs keylogger:)
  • Bucser
    Hmmm sokkal hasznosabb szerintem (és kb többezer user használja) A A Silkroad Tavern
  • voodoothursday
    Nemtudom volt-e már linkelve , a kereső nem találta..
    silkonline fórum
    Ahogy nézem ez egy nem hivatalos fórum , de idővel még talán hasznos lehet , a tippek topicban van pár hasznos info kezdéshez.