82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#1295 Hidd el hogy kprióbáltam. -
Horakme #1294 Ahogy elnézem az utolsó 4-5 hozzászolást, sehogy nem kötödik a silkhez, inkább az egymás piszkálásához áll közel. Lehet, hogy csak engem zavar, hogy itt tépitek egymást, (sztem) amin nem kéne vitatkozni? Tök fölösleges, úgyse tudjátok a másikat meggyőzni.Szal forduljunk vissza a rendes témához a Silkhez.
Nem hiszem, hogy volt már ez a kérdés: a béta után mien új dolgok kerülnek be? (amit pénzért lehet megvenni)
Meg ha tud valaki egy olyan leírást ami a sikeres elixirezés esélyét mutatja be, akkor az legyen szíves belinkelni, vagy leírni.
Köszi -
Cat 02 #1284 ??? :D
Cortez:a képen naygnak tűnt -
Cortez Lovag #1283 ez a mob kb a karakter térdéig ér szal "small" -
#1282 Én vagyok az "előtte" arc -
Cat 02 #1281 ekkora egy small -
Cortez Lovag #1280 hopp csita pattany fel arra a banánfára és hozz nekem 1 banánt -
Cat 02 #1279 Két magyar :D
-
#1278 Egy biztos nem veled reklámoznak szépségápolási cuccokat -
Cat 02 #1277 nekem 14 es jég 8 as villám Archer bronze bow -
#1276 Tényleg! -
#1275 Glaive-hez tűz, plána ha full str, de nem indítok flame-et, ez csak az én véleményem, meg 6 millió koreai játékosé, és az itteni magasabb fórumosok mindegyikéé... -
#1274 Ez lennék én. Aki lát fusson, mert bár pici vagyok(lvl18), de még csúnya is
-
Elda #1273 Par napja inditottam egy tiszta ero glaives karit, es mivel probaltam villamal meg tuzzel is, sajat meglatasom szerint, a villam nagysagrendekkel jobb hozza, + talan meg a jeg jol illene, a tuz semmi sem er mivel alig sebez, egetesrol nem is beszelve, a villam parry csokkento hatasa leglabb megletszik foleg egy egy izmos utes utan, azt meg nem tudom hogy a tuz ala tartozo, buffok kemeny 3% + sebzes mennynit nyomnak rajta, de nem hiszem hogy meg fogom tanuli oket talan majd 30 utan, szoval aki tiszta ero alapu karit akar az szerintem jeget vagy villamot vagy mind2 tanuljon hozza, de tuzet csak vegszuksegben, ugyanis a tuz legelso szkillje a fire force series egy nagy nulla mind sebzesben, mind masban is, mondjuk ezt nem is csodalom mivel a mostani egyensulyom 95-43 targyakkal egyutt, es bizony 43% magiat nem nagyon lehet megerezni :) -
#1271 Akkor jó:)
Bár én itt az SG-n semmin sem lepődöm meg... -
#1270 ott volt a poénfej -
#1268 ki az a vice ? és a versa ?
elmentem vacsira vadászni, ja meg hetente fürdeni sem árt
-
#1267 pure= tiszta (bár csak egy angol szótárt kellett volna előszedned...
A pure int meg azt jelenti, hogy csak az intelligenciára tesz pontot strengthre nem. Pure strength meg vica-versa.. -
Cat 02 #1266 int és pure mit jelent ? :D -
#1265 mire én 60 leszek nyugdijba megy a játék :)
-
#1264 Igazából az ijász skillek nagyon táposak.. ha strengths ijász akarsz lenni aki bírja az ütéseet akkor villám mert sokat ver bele. HA intes akihez nem érnek oda akkor Ice. Íjaknál ugyanúgy a hosszútávnál van gond mint a köztes karival:( a 60 feletti íjak a saját szintű többi fegyóhoz képestr borzalmas szar statokkal bírnak:( -
#1263 Ijjászból melyik a jobb a Pure Str vagy Pure Int ?
Kezdek egy király ijjászt de kéne tudnom mit fejlesszek akkor..
Villámra gondoltam Protectorra és Pure INT-re de lehet meggyőz veleki STR-ől
-
#1262 A Pure strength glavie lightning-.al az a baj, hogy szerintem, hogy a fire HP boostoló és physicaal sebzésre ható imbue-it nem tudja maximálisan kihasználni. HA valaki glavie-t hasznal akkor fő skilltábla szerintem glavie és utána a fire és ma másodlagosnak a villám ha több enemit akar sebezni. -
#1261 Öljed a tigriseket a young tigereket és a championokat és ha mehvan a kellő szám a 0 mellé kiírja hogy completed. akkor sikerült megcsinálnod a küldit. Majd még 1-szer kezdheted előlről és akkor több XP-t is kapsz majd bonuszként ha jól tudom:) -
#1260 nekem kicsomagolta rendesen
na szóval újrakezdtem egy Pure Glaives karit és 4óra 16perc alatt lett 15 szintű kényelmes tempóban az összes küldetést megcsináltam -
#1259 Nem tom kicsomagolni normalisan, mert csak egy jegyzet tömb van a mappába (aazt a 2 fájlt nem csomagolja ki, mert azt hiszi az a **** nod32 hogy virusos) -
#1258 Hehe máris riaszt a NOD32 :D -
#1257 Nekem csak ezt ajánlották de nem tudom belőni
L.O.S v1.0 -
#1256 Mondjatok már a Silkroadhoz valami hack progit!Pl.: gold hack, lvl hack, skill hack meg ilyeneket! -
#1255 Az az új karim kipróbálok valamit.. -
Cat 02 #1254 láttam SirMoon nevű emebrt csak nem volt HUN a neve mögött :D -
Cat 02 #1253 nekem 3, 0 van egymás alatt és elvileg 3 championt kéne 30 youngot és 30 sima tigert megölnöm -
#1252 az üt de a másik mágiás..
5 percenként nem fogok a tükör elött állni, hogy jajj mit veszek fel..
0-ás quest az 200 tigris skin -
Cat 02 #1251 ha üt rendesen miért protector veszel fel ??? :D armornak több a védeleme(fizikai)
nekem mondjuk full protectrom van és tigriseket kell ölnm
------
felvettem másodszora is a tigris ölőset (30 at kell ölni) de csak 0 és sima szövegből áll az egész ??? ha egölöm a 30 at nem írja ki de megadja ??? -
#1250 Bucser egyre több villámos Glaive-s karaktert látni.. vajon miért állnak át ? -
Carter15 #1249 Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!! Végre sikerült megcsinálnom. -
#1248 Jelenleg szünetla regisztráció. amint vége a betának lehet majd újra regelni. -
#1247 sziasztok erre már nem lehet regisztrálltatni?
amikor a join-ra nyomok bejön egy figyelmeztetö ablak itt a kép róla... -
#1246 Elixírezés. Fogod az elixirt megnyitod az alchemy ablakot és beteszed Az elixirnek való slotba. mellé a lucky powdert amennyit szánsz rá és amilyen szintje a cuccnak (degree). MAjd beteszed a felszerelést. a megfelelő slotba. kb ennyi aztan imádkozol, hogy sikerüljön. vagy hhogy ne törjön el a cucc.
Elixirek: van weapon shield accessory és protector. A protector elixir a ruhára armorra protectorra való az accessory a gyűrűk láncok fülbevalók shield a pajzshoz míg a weapon ugye a fegyokra való.
Fontos, hogy lucky powderből is mindig a fegyver cucc degreejének megfelelőt vegyél. -
Carter15 #1245 Helóka mindenkinek. Na nekem még mindig az a problémám, hogy van már egy vagon elixirem de sehogyan sem tudom mixelni(használni) őket. Már jópárszor elmagyarázták nekem angolul de valahogy soha nem sikerült megoldanom. Már kértem itt egy párszor segítséget de nem kaptam senkitöl választ. VALAKI PLS HELP ME!!!!!!!!!!