82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cortez Lovag
    jaaaa gondolom a shuot -ra gondoltal naz az mág egy pure intes karinál sem annyir durva (azért elég durve de túl lehet élni) inkább a lightining labdákat nyomják
  • Cortez Lovag
    igen mondjuk én ugy gondoltam hogy a full str-ges kari ráfut és közbe a full int-es kari tolja a nuke-kat
  • Cortez Lovag
    a full int is megküzdik vele............
  • Pukkka
    Nah jo,de Cortez azt azért nézd,hogy a full int kari 3 nuke ot nyom egymás után + ottvannak a labdái =)
  • Cortez Lovag
    WAAAAA FÁÁÁJ .....!!! Nos minek a tank full str-ges katinak MAG def???????
    pl lvl 47 es karinak kb 6500-7000 élete van nos egy full int-es kari a legdurvább űtésével rajta kb 3000-4000 sebez ..... ebböl az következik hogy simán marad hp-ja
    miközbe fut felé elnyom 1 large hp-pot-ot az +1500hp kb tehat igy karinknak mire odaér kb 3500-4500 élete lesz és talán van ideje még 1 nuke-ot elnyomni (amit kétlek) és még azt is túléli utána meg puff 1 hit ---K.O.
    szal ezért jó a pure str kari ha ezt egy köztes karival megoldod kezet rázok veled....
  • Bucser
    Az első element úgy néz ki, hogy adja a fegyver alap phisical sebzését a phys balance %-ával megszorozva majd hozzáadja a választott skill magicalsebzését szintén szorozva a magical balance %-ával. Éppen ezért olyan durván erős a weapon+element skill együtt mert egyszer adja a skill módosítót a fegyverre(mind az element mind a phys sebzésedet módosítja) meg a skillsebzést ami hozzáadódik.
  • Bucser
    Jól van csináld ahogy akarod.. asszem elégszer ki lett már beszélve ez a téma... Menj a fejed után... max ezt a karid elcseszed sebaj majd kezdessz újat:)

Innentől nem biztos hogy elolvasom amit írsz mert ahogy látom te sem olvasod el amit én írok csak csípőből válaszolsz. kb 3-4 indokot és okot írtam le neked miért szar a köztes kari:) de sebaj:)
  • Pukkka
    Hja,hogy neked van 50+ os full int meg str karid.
    Amugy elmondom neked,hogy hiába viselsz garmentet,akkorsem lesz soha akkora mdefed mint egy full intes karinak.
    A másik pedig,hogy hiába van a másik értékük a béka segge alatt,mivel a pure int ugy ől,hogy végignyomja a 3 komboját,arra játszva hogy sebezni se tudják,míg egy str es karinak hiába nincs mdefe,ha ott van melette 9k hp ja,amit ha csak nem vagy full int akkor sosem versz le..

Edit: Hozzá tenném,hogy most azonos szintű pvp ről beszélek.
  • Elda
    Soladi mar megbocsass, de tudod mi az a armor, protektor, es ruha, mert nem ugy nez ki mint aki tisztaba volna vele hogy mire jok mivel a vedelem ezek fuggvenye pont a tiszta str, int karik egy nagy 0-k, mert hiaba van nagy fizikai vagy magikus vedelmed, es meg erre is vagy otozve akkor a masik erteke a beka segge alatt lesz, ha meg ero alapu karikent ruhat vezsel fel akkor tok ugyanakkora vedelmed lesz neked, mint nekem protektorban, es ne haragjatok, egyedul csak Doma valasza er valamit, mert a tobbiek olyanok mint a birkak, indoklas az nulla, en leglabb vettem a faratsagot es megneztem pure ero/intes karikat es nem vettem eszre semmi kulonbseget, vedelem teren mert mind2 a pure eros protban meg ruhaban maszkalt, a pure intes meg prot es armorban, szoval vedelem kihuzva, valami igazan jo ervet szeretnek hallani.
    Azt pedig jo ha tudjatok hogy minden 3 ero es minden 3 int ad +1/+1 a vedelmekre
    es ez a hordott vertekhez kepest elenyeszo ertek ha netlan + cuccot viselsz akkor meg eszre sem veheto.
  • Pukkka
    Horakme, GvG nél elmondom,hogy a full str tankok mennek elől,a full int meg lövöldözik hátulrol+a support karik.
  • voodoothursday
    köszi.
  • Horakme
    Igazad van!!! Álljunk ki a köztes karik érdekéért. (ez lesz remélhetőleg az uccsó hozzászólásom ehez a témához)
    Megint csak saját tapasztalat. Azt hajtogatjátok nem jó a kösztes kari, mert kevés a HP-ja és a manája. Nem sebez a mobba több ezreket. De mégis tud olyan erős lenni mint más kari. Vegyünk egy egyszerű példát. persillel dueloztam párszor. Mindig levert( 1-et kivéve). Mégse maradt túl on túl sok élete. (állítása szerint 300-400HP-ja maradt a csaták után. Most mindenki gondoljon bele. Persil alapból a támadás dolgokat nyomja, egy Tűz+gyógyítos embernek esélye nincs ellene. DE ha egy picit is pakolnék a kard skilljeire akkor korántsem lenne eldöntve a mérkőzés kimenetele.
    Nem csak PvP-ből áll a világ. Szőrnyek ellen tökéletes a köztes kari. PvP-s dolgokhoz meg lehet partyt vinni. A partyba meg kell egy élesztő akinek a tudása nem hal bele a lvl20+os embereknél. (mert ha elhullik valaki akkor miért ne kelhetne fel?) +kap még egy 600+-os gyógyítást. És máris változhat a dolog.(s mi történik akkor ha 2 gyógyító van? egyik ugrálos villámmal +tűzlabdával? :D)
  • Pukkka
    elvileg matak és patak is ad hozzá.
  • voodoothursday
    üdv egy kérdésem volna , nem kötözködök mielött valaki olyannal reagálna , kérdés amire nem tudtam egyedül rájönni eddig az hogy : A cold, lightning , fire force ok legelső skillje ami a fegyverhez ad elemental sebzést , az magic bázisú ? Tehát a magic attack szabja meg hogy menyit ad a sebzéshez ?Én általában úgy megyek hogy valamelyik element sebzést rakom be és néha ha gyorsan kell ölni az ellent ,akkor arra még szoktam használni a lándzsa skilljeit és elég kellemes damage et lehet vele elérni.Tehát a kérdés az hogyha mondjuk spear -t használok aminek magasabb a magic attackja az vajon több + ad az elemental sebzéshez ?Eddig próbáltam tesztelni de mivel összevissza sebez ezért elég nehéz megálapítani hogy van e eltérés , valaki el tudná mondani hogy mi a helyzett ezzel ?

Az előző hozzászólásoktól teljesen függetlenül , mivel mikor elkezdtem nem olvastam semmilyen infót csak nyomtam a pontokat a karira ahogy éreztem: 2:1 arányban str int osztottam pontot ha mondjuk kombinált sebzéssel rohangálnák tehát spear skillek , meg elemental akkor számítana azaz int amivel nekem több van egy full str karihoz képest , vagy inkább inentől (lvl 19) nyomjak csak full str -re ?
  • persil
    Nem csak Soli, és Corti mondja
  • Doma #1189
    Itt olvasgass egy kicsit....
    Gondolom ha nem Soladi és Cortez mondja/írja le hogy szart sem ér a balance-olt kari akkor talán el fogod hinni....!
    Abban azonban teljes mértékben igazat adok neked hogy mindenki olyan karit épít ami neki szimpatikus.
    Bár egy erős karival több értelme van játszni mint egy rosszul balance-oltal szenvedni.
  • Cortez Lovag
    szal hajrá penge.... remélem mi hamarabb beérsz és duelbe kiderül hogy kinek volt igaza
  • Pukkka
    Lol,asszem felcseréltem a postjaim,cska enmtudom hogyan =D
  • Pukkka
    CSak mikor magasabb szinten,nem lesz annyi mdefed,hogy hogy egy pure intes kari ellen védjen,és nem lesz akkora patakod,hogy megtudd őlni mielőtt ő ölne meg téged,vagy forditva (pdef/matak) akkor majd nézel,mint a moziban,hogy "mibótez".
  • Bucser
    Igen és hasznalt skilleket erősítik a tulajdonságot. És se elementel se skillel nem fogsz soha akkorát ütni mint egy full Intes vagy Full strengthes kari viszont hamar elfogy a manad és hamar elfogy a HP-d. ezen mit nem lehet érteni?? valamint a védelmed is szar mindkét támadástípus ellen...

nem vágom, hogy ezen mi olyan bonyolult... Az hogy hajtogatod a saját igazad nem cáfolj a magasabb (50-60 esetleg 90-es szintű kinai gamerek) TAPASZTALATAIT!!!
  • Pukkka
    Nem is vagyok kínai =D
  • Elda
    Valami nagyon nem ertek, miert hajtogatja egyfolytaban nehany ember hogy a koztes kari nem jo, mindenki ugy jatszik ahogy neki tetszik, a koztes kari igenis jo, semmi hatranya nincsen, foleg 30 utan, igazan ott lesz hasznalhato, mikor tudja szorni a jol sebzo magiakat, es utni is jol tud, en magam is koztes karival jatszok, es van meg 2 jatekos a guildunkban akik ugyancsak koztes karival nyomjak 34-35 szintuek es meg sosem panaszkodtak, szoval jo lenne valami eszervet is felhozni hogy miert is nem jo a koztes kari, es nem csak ismetelgetni ezt a hulyeseget, aminek eddig semmi valosaglapja nincsen, mert meg senki sem tamasztotta ala semmilyen ertelmes ervvel.
    Amugy meg nem a tulajdonsag adja egy karakter fo erejet hanem az alltala hasznalt szkillek, fegyverek, pancelok, mivel a tulajdonsag csak egy minimalis reszet teszi ki a vedelemnek, tamadasnak, sebzesenek, a szint sokkal inkabb mervado, illetbe egy bizonyos szintnel elerheto szkillek, egy jo pelda ra 128 hit-em van ebbeol a fegyver ad 80-t a szkill ad 9-t a maradek 39 meg a 93 erom adja, szoval itt is latszik hogy a tulajdonsag nem mervado, ha ijasz lennek akkor nem 9 kapnek skillbol hanem 30-40 t, es ez igaz a tobbi dologra is.
  • Holdpro
    Itt tartok:

Level 27
    1. Hunt 500 Earth Ghosts. (KB 70 van meg.. hol van sok egy helyen ?)

Level 28
    1. Hunt 30 Hyeongcheons. (KÉSZ)
    2. Get 15 Earth Taoists charms. (NINCS ELKEZDVE)

Level 29
    1. Get 100 Earth Taoist/Magician charms. U have to right-click to devide them into bad and rare ones. (NINCS ELKEZDVE)
    2. Get 200 Earth Taoist/Magician charms.(double exp/sp amount + scroll) (NINCS ELKEZDVE)
  • Cortez Lovag
    igy van az egyik stat-nak joval hangsulyosabbnak célszrű lennei

ahogy olvastam pukkka pure -intes villámmal például vagy persil pure str glavie fire

szóval nem a skill-ekre gondoltam hanem a stat pontokra
  • Holdpro
  • persil
    Cortez-re hallgasson mindenki, csak jót akar.
    Vagy pure str/int karakter, vagy erősen valamelyik irányba hajó, mert később sokkal nehezebb lesz.

A villám még bajt is fog okozni mobok ellen, majd rájöttök.
    Bicheon-t akkor érdemes fejleszteni ha olyat fegyvert használsz.
    Aki pl íjászkodik, az nehogy más weapon mastery-t tanuljon mert annál nagyobb baromság nincs.

Skillekkel okosan, mert NEM LESZ elég skill pontod, és őrült drága visszacsinálni, ha elrontod.(meg sem éri mondjuk)
  • Pukkka
    Hybrid karira gondol,senem pure int,senem pure str.
  • hmhm
    milyen köztes?
    eddig a lightningot fejlesztettem, meg az íjjat
  • Cortez Lovag
    srácok utoljára mondom el hogy a köztes kari kb lvl 30 után HATALMAS hátrányba kerül.
  • kalvin_imarow
    hmm hmm.... Nekem még nincs villám -om mondjuk van tűz és jég..... akkor a Biechon Mastery -re érdemes költeni??
  • voodoothursday
    + ja és csak az első két skill első szintjét tanultam meg ,énis csak 1 fegyver és egy force tipust maxolok majd.
  • voodoothursday
    A banditák aszem 15-16 os szintűek a simák , 13 on még piros , pirosat szerintem nem érdemes verni mert túl sok hp-t szakítanak ,16 ön majd szintnek megfelelő páncélban már könyebb lesz. 13 on én sima sárga tigriseket öltem , volt is rá queszt.Most én bár vilámot erősítettem mégis jeget használok ,mert kb fele annyiszor ér hozzám a szörny és így nem költök annyit hp potikra.Mindkét force első skillje kb ugyanannyit üt max én amit tapasztaltam 5-10 sebzés eltérés jött össze .A villám sebzi a a többi szörnyet is ha egyszerre több támad , de a jég meg lassít , mindkettő jó és nem anyira sok sp.
  • kalvin_imarow
    a karakterem neve:
    Dangel

A szerver amin fenn vagyok, az AEGE.
  • kalvin_imarow
    nagyon köszönöm a tanácsokat!!
  • Elda
    Nos, szerintem semmi baj nincsen a karaktereddel, ha kevesled a sebzest, akkor nem a jeget kene fejlesztened, hanem vagy a villamot vagy a tuzet, azokkal sokkal jobban lehet sebezni, igaz nem lassitjak, fagyasztjak az ellenfelet, es meg egy dolog ne tanulj meg mindent legyszives mert, egy semmi ertelme, ketto nem lesz ra szkillpont tovabbfejleszteni, ird meg mi a karakterneved, es azt hogy melyik szerveren vagy, mindegyik szerveren vannak magyarok es azokkal PM-ben beszelve szerintem sokkal konnyebb tanacsokat kerni mint igy.
  • kalvin_imarow
    Előre is köszi
  • kalvin_imarow
    A karakterem adatai:
    a kép remélem olvasható.

Biechon Mastery
    illusion chain lvl 3
    strike n smash lvl 3
    castle shild lvl 1 (nem tudom mire jó)

Cold mastery
    ice river lvl 4
    river fire force lvl 2

• persil
    De lehet csak van olyan quest (a legtöbb) aminek a quest tárgya "not disposable" vagyis inventoryból nem kimozdítható.
  • Elda
    Jo lenne ha kicsit bovebben irnal a karekteredrol, milyen fegyver hasznalsz milyen szkilltablakat tanultal meg eddig, stb.
    Az elejen a legjobb fejlodes a kuldetesek teljesitese, mast igy lathatlanban nem tudok javasolni.
  • Holdpro
    állítólag már nem lehet