82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Elda
    Jo szornyet utsz, mert a sima banditot kell olni erte
  • Holdpro
    csak akkor találod meg a kardot ha más küldetésbe nem kezdtél..
  • Holdpro
    Na mesélek valamit..

Ma közel 3 órán keresztül harcoltam egy Partyban 3 Lengyel oldalán..
    Találkoztunk 1 botharcossal és szórakoztunk vele.. elkezdtünk kicsiket lőni bele.. eltelt pár perc mikor megtámadott minket 2 THIEF CPU.. egyiket megoltük másik meg takarásban volt a bot álltal igy sikerült a Botot kijelölnöm és 1 lövésből megöltem.. Piros lettem és aki volt a környékemen mindenki letámadott.. közel 5 ember próbált megölni de gyorsan futottam sikerült elszelelnem.. irt privátban az egyik lengyel hogy segithet rajtam ?
    Mondtam vonuljunk el és leöl párszor és elmúlik.. na megölt 5x és ezalatt kettesével droppoltam a cuccokat , mondta végén visszaadja.. annyit írt hogy looser és elment kiléépett a játékból.. azóta se lépett be..
    jólvan elmentem sik idegen pár órára kikapcsoltam a gépet..
    Visszajöttem és közel 300 ezrembe telt mire mindent visszavásároltam mondanom sem kell vagy 10x átnéztem az összes árust Downhangban..
    Legszebb a dologban hogy 24 esről levert 23asra és a 24 es ijjam és a cuccaim használhatatlanok igy kénytelen voltam 21 es ijjal hadonászni ami nem leányálom :(
    100x gondoljátok meg hogy szórakoztok-e bárkivel is mert a PK-nak fél napos idegeskedés és -400 ezer ára volt
  • Neogan
    Nekem elegem lett abból a küldiből mikor az a Hunter guildes faszi elküld a bandit strongholdhoz hogy hozzam vissza ellopot kardját. Már 3 órája ütöm az ellent de nem pottyan a kard. Van valami megoldás?
  • Elda
    Akkor te a szerencsesebb tipusba tartozol, igaz hogy van itt is ott is karim, de azert nem fogom, mind2t folymatosan nyomni, 20 utan igy is doglassu a fejlodes.
  • Lobsterman
    Hát én meg pont az Aege-vel szoptam, ott indítottam karit, 5ös szintig elvittem, azóta sem tudok oda belépni. Xianra meg 3-4 próba után mindig felenged :)
  • Elda
    Akinek hibauzenetet ir ki a Silkroad inditasakor, az tegye ezt
    c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
    ide bemenni es a host fileba birni ezt hogy
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
    ha ez utan is megvan a hibauzi akkor le van love a szerver, ugyhogy nem kell panaszkodni.
  • Elda
    Akinek hibauzenetet ir ki a Silkroad inditasakor, az tegye ezt
    c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
    ide bemenni es a host fileba birni ezt hogy
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
    ha ez utan is megvan a hibauzi akkor le van love a szerver, ugyhogy nem kell panaszkodni.
  • Elda
    Ez igaz, de nekem nem mind1 hogy 10 belepes kell vagy 50, es valahogy a Xian mivel ott kezdtem en is nem jott be mert sosem tudtam belepni, igy lett belole Aege.
  • Elda
    Ird meg mi a karineved, es akkor majd szerintem segitenek a tobbiek, meg en is ha osszefutunk :)
  • Bucser
    Ízlések és pofonok:) mivel Xian a Master server és ott volt az alfa is eztért én inkább megyek oda:)
  • Elda
    Epp ezt irtam, en azert hagytom ott a Xian-t, mert oda nagyon nehez bejutni, az meg nem eri meg nekem hogy 30-50* probalkozzak.
  • Elda
    Szerintem jobban jartok ha az Aegere jottok ott sokkal tobb a kezdo magyar akik alacsoynabb szintuek es azokkal jol lehet csapatolni, meg ott joval tobb magyar jatekos van mint a masik ket szerveren egyuttesen.
    Aki meg sajnalja a regi karijat annak azt uzenem hogy a jatekot elnezve 20 szintig rohejesen konynu fejlodni, foleg kuldikbol, utana meg joval nehezebb mivel olyan kuldik vannak hogy orakig el kell veluk benazni.
  • magus
    mindjart letorlom a f...ba, eddig meg sosem kellett ennyit varni
  • magus
    hm jo hogy alakitottak ma a keszitok, most ha nem tok belepni kivag a program disconnecteddel es kezdhetem elolrol grat
  • IstONE
    hol tudnánk találkozni? Csinálja én a tiéden karakter vagy csinálsz te nálunk?
  • Angar
    Én pont nem azon vagyok, de szivesen segítek, ha tudok.
  • IstONE
    az a betüs aege vagy mi...
  • Angar
    Melyik szerveren vagy?
  • magus
    enis Xianon vagyok, tegnap lattam egy magyar klant futolag kergettek epp vkit.

amugy a nevem xianon : Spikee, lvl 13 vagyok
  • IstONE
    Srácok én baromi kezdő vagyok. Nem igazán vágom az englist. Tud nekem valaki segíteni? Egy csomó dolgot nem tudok hogy mire jó. Mi az NPC, hogy lehet kereskedni, hogy lehet mondjuk tolvajnak szegődni meg ilyenek. Segítsen valaki lécci! Az is jó lenne ha csatlakozhatnék valami bandához, vagy találkoznék bent a szerveren valakivel aki tud segíteni...
  • Horakme
    Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan lehet más guildokkal szövetségbe lépni, illetve háborút létrehozni?
  • Angar
    Igen csak azért, közben ki is írja lent hogy szerverforgalom miatt nem tud csatlakozni.
  • semo1
    Igen.Probálkozz 6-7x-re fel lehet menni
  • Laza
    Most probalok meg masodszor belepni, es nem nagyon akar beengedni.
    Ez a 'Disconeted to the server' normalis?! Csak azert nem enged, mert sokan vannak fent?
  • Lobsterman
    Van magyar klán a Xian-on? Mert ha van szeretnék csatlakozni. Lvl 11 es ipsém van ott és "Menyetarcu"-nak hívják btw :D
  • Doma #976
    Immortal: a cumó nem törik ha upgradeled alchemyvel
    Steady: ha nem sikerül az upgrade nem fejlődik vissza a cucc
    (minden sikeres upgrade ad +1 et)
    Lucky: ha nem sikerül az upgrade akkor a statok rajta maradnak a cuccon

A +számok pedig azt jelölik hogy adott tulajdonságból mennyi van a fegyveren.
    Ezek csökkenhetnek.
    Ha pl van egy +2 immortal-os kardod, amit már upgradeltél, de még szeretnéd folytatni és upgradeled, de az nem jön össze és éppen törne akkor visszaesik +1 immortal-ra. Ha mondjuk nem törne hanem az eddigi upgrade menne le róla attól neked megmarad a +2 immortál ellenben csökkeni fog a korábbi upgrade vagy akar el is bukhatod az egészet.

De majd Corti lektorál, hirtelen csak ennyit találtam...
    Amúgy játékban H gomb és ott ez valamilyen szinten le van írva.
  • magus
    aha ertem koszi, jo egy kicsit jobb, de volt aki fel millaert arult egy lvl 18 as armort...
  • Elda
    Milyen hatasuk van ezeknek, Steady 1-2-3 times, Inmortal 1-2-3 times, a Luckyt azt tudom az a drop eselyet noveli leglabb egy kuldoldi azt mondta nekem.
  • persil
    Ez mi...? Mert csak az van leírva, hogy kell használni, mondjuk ez is hiányosan, de, hogy mit művel az nincs leírva.
  • persil
    Viszont a kiskarim a xian-on van, és ott "szinte mindenkinek" van már vmi seal of star a növelt drop ráta miatt. Én is találtam egy női protevtor nadrágot.
    De tény és való, hogy kis szintű cuccknál alig jobb a seal of star, mint a sima.
    Lvl 24 és jobbakon van értelme igazán, de lvl 32es vagy jobb seal of star-os fegyók eszméletlen drágák. Ha csak nem kereskedsz egész napokat, vagy nem történik valami "csoda" mint Cortez-el akkor megfizethetetlen.
  • persil
    Ha fegyveren van akkor lilás láng szerű szar kering a fegyver pengéje körül, íjnál a markolat résznél, ha tárgyon van, akkor elvileg semmi sem látszik, pajzson pedig egy gagyi csillag cikázik körbe körbe.
    Van seal of sun és seal of moon is, de ezek még sokkal ritkábbak.

Az értékeiről annyit, hogy egy lvl 24+1es seal of star glaive-el egy nálabb kisebb srác nagyobbat ütött, mint én a lvl 29+2es glaive-el.
    Ha ráérsz hasonlítsd össze milyen különbség van a két fegyó között alapból...
  • spring
  • spring
    Hi Fasz! Csipsz vok.
    Csak 10.00tól lehet kapcsolódni a szerverre,mert "javítgatják". Légyszi mond meg Siknek,hogy csak januárban találkozunk :D -ne ba***on ki
  • FaszFejHuN
    Hello!
    Amikor a játékba be akarok lépni, akkor azt írja ki, hogy: Failed to connect to server. (C7). Ez mit jelent?
  • Holdpro
    nekem egy Walker árus bot kéne mert unom éjszakánként zúg mellettem a gép és midig nézni kell az árút amivel árulok.. Nem kéne feleltte lenni árulna ő magától mig én harcolok..
  • Pukkka
    Ha esetleg valaki még nem ismerné:
    http://www.silkroadonline.org/downloads/SRO_autologin.rar
  • Elda
    Az a jatekbeli artifact (ereklye) neve, azert szo ami szo lehet hogy szerinted nem tul jo de azert kb 15-20% jobb mint egy hasonlo szintu targy, es nagyon nagyon ritka, mondjuk az igaz hogy nehany nem normalis emberke irraalis aron arulja oket, pl 16-18 szintu nem er meg 100-200k mert azert annyira tenyleg nem jo, de dupla-tripla arakon meg talan megeri megvenni.
    Ha valaki van iylen seal of star akkor az illeto korul egy csillag kering.
  • magus
    mi az a seal of star?

neztem, nincsenek oriasi ertekei, csak 100x annyiba kerul mint a tobbi, mit tud, hogy ennyibe kerul?
  • Bucser
    Az első 0-ás küldi asszem a tigrisek gyilkolásának (tiger hunting competition) ismétlése 2-szer még (mert ugye 3-szor lehet teljesíteni)