82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#1244 A pénz itt nem számít ne félj, én pl mindent npc-nek adok el, és így is felesleges pénzem van mindíg, pedig 50-100 ezret költök potion-re minden alkalommal mikor kimegyek ölni. -
#1243 Köszönöm szépen önmagam és Cortez nevében is.
Immáron hetvenhétezredjére hallhattuk ezeket az észérveket, remélem senki másnak kérdése, ellenvetése nincs, mert ez úgy igaz, ahogy oda szépen le lett írva. -
#1242 Nem nagyon
De én pl az egészet armor+protectorral csinálom, ki lehet bírni
Amúgy Donwhang-tól délre van elég szép számmal bent a hegyek közt, van egy hely ahol szó szerint sokan vannak és mellette csak gun powder van, ami ugyan agresszív de szintén mágikus sebzésű. -
Cat 02 #1241 a játékban le van írva :D -
#1240 Tud valaki egy listáról ahol meg van adva hogy a fegyvereknek , ruháknak milyen tartományban mozoghatnak a sebzés , védelem értékei ?
-
Cat 02 #1239 egy iylen dart sidius féle árammaml emgünlk e 3at :D
vettem Archer Bronze Bow-t 14k ért megértE ???
el kellet adnom full 1es páncélom 2 hunter bornze-ot és initary kard+pajszot -
#1238 egyre több villámos Glaive-s karaktert látni.. vajon miért állnak át ? -
#1237 na akkor engedjétek meg hogy én is mondjak valamit
mondjuk én már vagy 1 hónapja befejeztem a játékot 23-as szint körül
de olvastam én is a tavernen található cikkeket és nekem is az jött le hogy a pure strenght, int karik messze vernek mindent
amit a kóreaiak/kínaiak ott leírtak az röviden annyi hogy a 2 osztályt ugye amint itt is leírták többen a HP és a varázstámadóerő különbözteti meg
aki pure ST az orbitális mennyiségű HP-t tankol és feltudja fogni az intes kari hatalmas sebzéseit, röviden oda tud érni hozzá és egy ütéssel megöli
aki pure INT az meg hatalmasat tud ugye sebezni de ennek fejében egy ütéstől hal
a köztes karinak nincs se sok HP-je se sok támadóereje szóval vakarássza az ST-s srác HP-jét és nem 1 hanem 2 ütésből hal az INT-es meg szintén 1 ütésből/varázslatból öli ennyi nincs létjogosultsága
ez az amit a koreaiak tapasztaltak amit olvastam , a fegyverekről meg annyit hogy ott vagy varázsolnak vagy GLAVIE/FIRE combóval ütnek a fent említett harcmodor miatt mást nem nagyon látni (tournament videókat néztem)
és igen van kardos/pajzsos, íjász kari is de azokat inkább csak karavánok védésére támadására használják
amit még érdemes kihangsúlyozni az az hogy a kóreaiak nem a te punnyadt lvl 50 alatti kariaidról beszéltek (ők mondják ezt) ők botolnak vagy gép elött megöregedős technikával leveleznek mint állat és mind ez a 80 körülre kimaxolt karikra igaz addig valami hasonlóról írtak
lvl 1-30 semi látható különbség a karik között
lvl 30-50 az intesek gyorsan ölnek fejlődnek int powwa
lvl 50-80 a pure ST GLAVIE/FIRE (ezt istenítik) lassan átveszi a hatalmi pozíciót a HP-jából adódóan fogja a szörny ütéseit amíg az INT-es karik a háttérből fogyasztják a szörny HP-jét, PvP-ben a HP kezd több lenni az INT támadásánál és ezáltal a HP-s karik tudnak érvényesülni
azt írják hogy a 70-80-as szörnyeket már nem egészséges intel írtani mert sűrüen borulnak kell nekik a parti
egyébként a pure ST kari erősségét szerintem az adja hogy nincs rendesen kiegyensúlyozva a HP/varázstámadó erő a játékon belül
tehát az INT-es kari nem is tud akkorát támadni hogy 1 ütésből ölje a pre ST karit neki viszont nincs elég HP-je hogy a másikat kitankolja
mind ez nem 30 alatt hanem 80 körülre igaz de ezt itt közülünk úgy se éri el soha senki szóval nem érdemes ennyit vitatkozni
remélem penge ez elég alapos magyarázat ennél jobban nem tudom én se elmondani
a másik meg hogy a kóreaiak mérték ezeket az adatokat egymás sima ütlegelésével
PvP-ben (tournament) viszont az ügyesség sokat számít ki mennyire tud potizni nagyon fontosnak tűnik a fagyasztás leszedésénél pl.
ja és nem szeretnék a flamehez csatlakozni szóval erre légysz senki ne reflektáljon -
#1236 "Hmm már megint olyannal okosítjátok egymást amiben magatok sem vagytok biztosak"
senki nem okosított senkit, pláne nem állítottam hogy ez így van, és még biztos se voltam benne, inkább érdeklődtem mert érdekel a többiek mit gondolnak a dologról mit tapasztaltak erről arról stb, még szép hogy nem vagyunk benne biztosak hiszen alig van róla valami az is szétszórva külföldi fórumokon aztán ha megvan az infó döntsd el igaz e vagy sem, a többség azért ír ide hogy kérdezősködjön,és amúgy is bárki tévedhet -
#1235 ezzel a küldivel az a bajom Earth Ghost üt elég szépet ezért kell Protector set.. Viszont a Earth Taoist csak mágiával támad miatta meg Gartment kéne..
van olyan hely ahol csak Earth Taoist van, vagy van mellette valami, de az nem agro ? -
#1234 na 29 es lettem és eddig az összes küldit megcsináltam
most ez jön.. Earth Taoistból hol van sok ?
Level 29
Irina, Donwhang storekeeper
1. Get 100 Earth Taoist/Magician charms. U have to right-click to devide them into bad and rare ones.
Irina, Donwhang storekeeper
2. Get 200 Earth Taoist/Magician charms.(double exp/sp amount + scroll) -
#1233 A protektor arra való, hogy kiteszed és aki mgöli azonnal meghal. ez egyfajta botok elleni védekezés. mert a bot csak a nevet nézi hogy mit öl. én rendszeresen hordok magamnál és ha botgyanús ürgét látok kiteszem s általában 3-4 mobon belül meg is öli:D -
Cat 02 #1232 azok a lebegő gecik ???
asszem megvéfernek :D
(engem egyzser megölt a sajátom) -
kalvin_imarow #1231 Nem tudjátok véletlenül hogy mire jók a protektorok?? -
Cat 02 #1230 Combo = benyomod a jeget és úgy super nyl vagy mi ??? -
#1229 Lónál semmi különbség, így is úgy is eltűnik, de ha kereskedsz akkor a board-al lehet le és felszállni, ha meg már nem kell a terminate-el megsemmisíted. -
Elda #1228 http://www.silkroadonline.net/member/SR_Login.asp?Path=http%3A%2F%2Fwww%2Esilkroadonline%2Enet%2Fdataroom%2Fdownload%2Easp
innen de elotte regelni kell amit most atmenetileg nem lehet csak jan 9 utan szoval legy turelemmel -
Elda #1227 A terminate az nem leszallas hanem megsemmisites :)
Ha terminalod akkor eltunik a lovad.
A le es felszalasnak pedig ha kereskedsz akkor van ertelme, mert lorol leszalva meg tudod vedeni a tolvajoktol az arudat -
Elda #1226 Nezd a karektereddel semmi baj, nincsen olyan hogy szar kari, lenyeg hogy te meg legyen elegedve vele, vannak jo kombok a jatekban es ennyi, ezek ajanlottak de nem kotelezoek, sokfele ut van amin keresztul el lehet indulni, ha a kardi kesobb nem tetszik majd valtoztatsz rajta ennyi. -
Neoncsoves #1225 Honnan lehet letölteni a játékot? :) És hány MB?
-
#1224 Ló használatnál milyen különbség van a két leszállás között? A board és a terminate között?
Érdekes ügylet volt, a síroknál henteltem kicsit, északi bejárat felöl mentem be először, megöltem 50 ghostot, amialatt összeszedtem 5 darabot a keresett kőből, ( 3 ugyan az volt ezek közül ), átmentem a nyugati bejárathoz, és ott a szörnyek kb kettesével dobálták a cucokat, és két perc alatt meglett... -
Cat 02 #1223 hát igen ijjasz akarok lenni karddal sokkal könnyeb :D:D:D -
Cortez Lovag #1222 no para eddig kb 70 skill pontot baztal el szal az SEMMI nekem is van lvl 5 kardom mastery-m csak ugy funn-bol hogy meg legyen a legalapabb kard skillem ökörküdni (8
skill pont kellet hozzá össz-vissz) ha jól emlékszem szal amit kidobtál eddig az semmi csak mostmár ideje lenne eldönteni hogy mi is akarsz lenni próbálj meg 1 elemental ( tűz jég villám) + hozzá 1 egyver skill-t és azokat fejleszd -
Cortez Lovag #1221 ez pontosan mért linkelted be ugysem ért belőle semmit.... -
Cat 02 #1220 vazz veled találkoztam :D -
Cat 02 #1219
it is me -
Cat 02 #1218 :D de ha ijjad van és lándszára gyúrsz :D
1ébkétn az a baj hogy a legjobb páncél inintaray RONDA ezért protectorom van -
#1217 lol -
Pukkka #1216 Hát ennél jobban elbaszni igazábol,akarva se lehetne=D -
#1215 Hagyjátok már ezt vaze, ha neked jó, akkor jó, ennyi az egész -
Cat 02 #1214 na szal valakui játszik itt ???
Aege server
én nevem ViktorVector és lvl 13 es vok
13 as pacgheon (ijj) lvl 5 kard lvl 12 jég és lvl 8 villám
sikerült xar karit csinálnom ??? :D -
#1213 Itt a pont. -
#1212 Kb 10x vertelek el, elég könnyen, kevés hp-m maradt mindíg 4-500.
De mob ellen nem éppen "tökéletes" a köztes kari, nem azt mondtam, hogy nincs elég hp-d, manád, hanem nincs "annyi" manád, mint egy int-esnek és nincs "annyi" hp-d mint egy str-esnek.
A helyzet egyszerű egy tanknak nem is kell a mana, eltol ezer mana potit és kész. Az intelligens tagnak meg nem kell a sok hp, mert kurva nagyot basz oda, ha pure int.
De abban mindenkinek igazat adok, rossz karit nehéz csinálni, a lényeg, hogy a játékosnak bejöjjön, amivel játszik.
De egy balancolt kari mindíg gyengébb lesz, mint egy pure. -
Cortez Lovag #1211 de ha odaérek nem kell nekem critical hogy eldoljon..... -
#1210 Amig a wolf újratölt el lehet tolni 2 lionshoutot. -
Cortez Lovag #1209 amugy a szintemnek megfelelő pure -intes kari tud meg szorongatni -
Cortez Lovag #1208 én ugy tom hogy csak a wolf meg a tiger thunderbolt van és mind kettő csak egyszer lő + csak 10 m a range-az meg nem olyan sok de lehetséges mert nem tom mien gyorsan tölt ujra -
Cortez Lovag #1207 az egymás után 3-szor ellövi? -
Pukkka #1206 Lighning labdara gondoltam -
Pukkka #1205 Hát én full str ellen ugy inditok,hogy hp poti,utána lighning nuke,3 labda aztán ha odaért akkor vagy van ido meg 1 nuke ra vagy nincs=) de álltalában megszokott lenni.Viszont ha Str kari bekritikalozik egyet akkor fexem=)