82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Elda
    Na megy a jatek, es be is lehet lepni, amugy meg a hivatalos furomum vilagosd fel oket Saru, ha tenyleg csak egy primitiv hiba uzenet miatt panaszkodnak, mert ket sort konyebb beirni mint leinstalani a jatekot meg fel :)
  • Laza
    Ide is :P
  • Laza
    Koszi, igy mar jo :)
  • Elda
    Amugy meg ha igy sem indul el akkor le van love a szerver pl most is ez van, azert irja ki neked ezt a hibauzit.
  • Elda
    Nehogy leinstalad hallod-e, Saru te meg ne szivasd szegenyt, a megoldas
    c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
    ide bemenni es a host fileba birni ezt hogy
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
    igy menni fog nem kell semmi reinstall.
  • ReTeK
    van rá megoldás, nem kell reinstall, pü. ment
  • persil
    Hivatalos fórumon sokan panaszkodtak, sajna reinstall
  • Laza
    Udv, visszaolvastam kicsit, de senkinel sem lattam, igy megkerdezem :)

Van vki, akinek problemaja volt a jatek inditasaval?!
    Nalam kapasbol "A Silkroad.exe hibat eszlelt, ezert leallt!" rendszeruzenet.
  • persil
    Még szerencse mert csalódnál:P
    xD
  • sikallat
    Nem is akarok :P
  • persil
    Nem is leszel
  • Neogan
    ez a szerver holnap jó lesz dolog hülyeség volt elnéztem bocs
  • [Jakuza]
    Csak ennyi van.

This is Silkroad Online.

We have unstable network frequency.
    Thus, Server down may be occured sometimes.
    We will fix the problem as soon possible.
    We would like to ask your kind understand.
    Thank you.

Amugy forumban irjak, hogy GM-ek Teamspeaken a 70.86.55.101 IP-n megtalalhatoak most es fellehet tenni nekik kerdest.
  • sikallat
    Bocs még nem vok teljesen ura a fórumnak!
    Szal hol olvastátok hogy holnap lesz jó a server?
  • sikallat
    Ezt hol olvasttad? Mert én nem találom...
  • [Jakuza]
    Off.
    Sok mindent leirtam a Fung Wan Online topicjaba eloszor olvasd el azokat.
    Es ha valami erdekel inkabb odairj ne offoljuk szet a Selyemut topicjat.
    Az viszont biztos, hogy oda befogsz tudni lepni, es kozel nem lesz ennyire laggos pedig az is azsiai szerver.
  • Neogan
    ja ez XII. 22-én kézült
  • persil
    Én megnéztem, alap ötletek jók, war-hoz nem volt szerencsém kis szintű karival, de az biztos jó, a kivitelezés viszont eszméletlen szar
  • Neogan

Ez én vagyok.
  • persil
    Pedig ezzel a problémával még senki nem panaszkodott, volt már minden, de, hogy a gördítősáv hiányozzon...
    Telepítsd újra, hátha
  • Horakme
    Ez hihetetlen. Ilyen mmo-val még nem találkoztam. Hogy ezzel soha nem lehet játszani!
    OFF: Jakuza mesélj egy picit erről a Fung Warról, lehet kipróbálom.
    ON
  • [Jakuza]
    Szerinted kitalalom, hogy nincs ?
    Marpedig nincs, az volt az elso amit megneztem miutan megtekintettem a honlapon az osszes skillt es szembesultem vele, hogy valami nem franko.
    Tul regen jatszok MMORPG-kel es tul regen hasznalok szamitogepet ahhoz, hogy felismerjek egy gorditosavot, amit raadasul keresek is.
  • persil
    Tuti, hogy ott van egy érdekes sárgás színű csík, tetején kis kockával, amit megfogva lehúzhatsz, és így láthatóvá válnak a gondosan elrejtett skillek is
  • [Jakuza]
    Az volt az elso amit megneztem.
    Nem baj ujratelepitem hatha megjavul.
  • persil
    Szerintem csak nem vetted észre, legelőször nekem sem tűnt fel, és baromi égő bevallani
    Nézd meg jobban
  • Neogan
    sorry téves kapcsolás.
  • mabbak
    27-ikére vonatkozott nem?
  • Pukkka
    OMFG =D
  • [Jakuza]
    Ja hogy nektek olyan is van ?
    Talan belefutottam egy gyonyoru bugba. :P
  • persil
    Skill tábla jobb oldalán található egy gördítő sáv
  • Neogan
    asszem a gém csak holnap reggel ilyenkor lesz jó. A honlapján a hírek szerint 16:30-tól lehet játszani koreai idő szerint! Vagyi ha jól számoltam holnap reggel 8:30-tól
  • [Jakuza]
    Na akkor meg valamit mert nekem ez a Mastery Skilles dolog nagyon nem tiszta.
    Tobb skill nekem meg sem jelenik a karakter skill lapjan.
    Ilyen pl ez is: Heaven's Force Series
    az ilyen az alapskilleken kivul meg nem jeleno skilleket, hogyan lehet elocsalogatni ?
  • persil
    Bizony.
  • [Jakuza]
    Ezekszerint az Armor es Protector keverhetoek egymassal, csak a Garmentet nem lehet mas ruhazattal hordani ?
  • persil
    Így van.
    Csupán annak van a legnagyobb fizikális védelme, és ilyen szörnyből van a legtöbb. De ennyi.
    Azért használok mellé protector tipusú mellvértet, és csizmát, hogy a mágikus védelmem is elfogadható legyen.

Most a tiszta armorhoz képest picit több a fizikális védelmem(mert szép +2es cumóim vannak), a mágikus védelmem pedig sokkal jobb.
  • Elda
    Ugye ha jol emlekszem a tiszta armor nem ad semmi bonuszt, futasi sebesseg, vagy manacsokkentes tekintetben, mig a robe +20/-20 a proteckor meg +10/-10 ad
  • persil
    Armor felmixelve protector-al.
  • persil
    Ja persze ezt én is tudom, valamelyik régebbi hozzászólásomban említettem én is, hogy két hasonló cucc között hatalmas eltérés lehet.
    Én csak azt mondom, van egy alap tárgy amit az npc-nél megvehetsz. Annak vannak értékei, ettől negatív/pozitív irányba eltérhet egy loot-olt cucc.
    De úgy értem, hogy adott szám, hogy van a pajzsod oda van böke, hogy 14es block, akkor a jó Isten sem ad neked 20as blokk rátát. (max, ha passive skilled növeli)
    És minden nagyobb degree-jű pajzsnak egyre több a blokk ráta.
  • Elda
    Azt hittem protektorban vagy, vagy netalan ruhaban, a landzsasok szinte mindig ruhaban maszkalnak, aztan meg jol meghalnak ha lag van :)
    Bar en landzsasnak, es ijasznak is a protektort ajanlanam.
  • Elda
    Saru ez nem igaz, az ertek maga random ez tuti, csak tudom mar en hordok pajzsot vagy mifene :)
    12 kritet meg nem lattam, max 9 est, de az is random ez is tuti.
    Amugy volt pajzsom 18 szinten 10 blokkolasi rataval, es volt 14 is, es mind2 sima mezei pajzs volt, meg a nevuk is megegyezett, tudod ez olyan hogy ket 18 szintu barmiylen vert sem egyforma mert lehet koztuk 1-2 parry eleres, vagy
    0.1-1 magikus vagy fizikai vedelem erteres, es ehhez meg csak + nak sem kell lennie.