82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    megint átöltöztem mert a Gun Powder mágiával támad
  • Doma #1123
    Szép ték!
    Jah és nem sürün olvastam Helpet
  • Carter15
    Bocsi emberek de még mindig nem tudom használni az elixireket. Valaki nem tudná nekem pontosan leírni hogy hogyan kell csinálni?
  • Bucser
    igazából ez arra jó, hogy ha egy ful intes kari nukeol akkor amíg fel nem töltődik a skillje védi a pajzs.
  • lexatan
    Ez még rendben is lenne, ha közben támadna is a karakterem. Viszont az csak áll, a pajzsa előre tartva és csak védekezik. Ezért nem látom sok hasznát a kisebb sebződésnek támadás nélkül. Na mindegy legfeljebb nem használom. Thx a választ!
  • Bucser
    25 sebzésenkélnt levesz 5 mannapontot. Tulajdonképpen addg véd amíg van mannád.
  • lexatan
    A "Castle Shield" kardos skillről kinek mi a véleménye? Számomra használhatatlannak tűnik. Ha valaki tud olyan helyzetet ahol ez hasznos, akkor ne tartsa magában. Meg a skill leírásában sem értem azt a sort, hogy "5 MP is consumed by 25". Előre is köszi a válaszokat!
  • Horakme
    Az auto osztásos party jobb mint a sima. (tapasztalat) Nagy szörnyek kevés dropp. Sima party->min dropp növekedés
    Osztászos party->15-20 percenként lvl30+-os itemek, meg elixirek mindenkinek. Persze csak akkor jó, ha az emberek megbíznak egymásban. Vad idegennel ne állj le.
  • Elda
    Hmmm... lehet mivel eddig 2* voltam ilyen csapatban nem remlik hogy hogy mukodik a dolog, de majd kiprobalom.
  • persil
    Végre egy okos ember
  • persil
    Hmm már megint olyannal okosítjátok egymást amiben magatok sem vagytok biztosak

Exp each get partyban, megadott plus % xp jár minden tag után ez 2,5%, 4 tagnál (veled együtt) ez +10% xp.
    Példa: 100 xp-s mobot ölsz egyedül az 100xp, ugyanez 4 fős exp each get partyban 140 xp. Ennyi.

De én mindíg azt mondom, hogy ne lengesd azt az infot, amiben nem vagy full biztos...
  • Bucser
    Mitől rizikós?? ha kilépsz a hatótávból beszürkülnek az ikonok és olyn mintha szólóznál...
  • Elda
    Ezt hol olvastad?
    Szemelyszerint nem vettem eszre ebbol semmit, tegnap is esett 3 ora alatt 10 cucc, es vegig each getes csapatban voltam , az jatek elejen nagyon sokat szoloztam, es ott sem jottek jobban a droppok, sot talan meg ennyi sem mint csapatban.
    Shared exps cspatrol meg nemigen tudok nyilatkozni mert eddig 200-300 csapatolasombol csak 2 volt ilyen, de ott sem remlik, hogy nagyon hulottak volna a cuccok :)
    Meg a shrared exps csapat tul rizikos is mert igy is sokszor elofordul hogy a csapattagok osssze vissza maszkalnak, igy sem konnyu szintet lepni nem kell meg neheziteni is :)
  • Bucser
    Ez nem van benn valami, hanem benne van a helpben:) hogy egy ember az Xp rátát 2,5 %-al emeli ez 4 ember után már 10%:) de lehet több is:) A drop rátát nem tudom.
  • Doma #1110
    Szvsz van benne valami!
  • ReTeK
    (Guild) party - shared xp/drops = highest drop rate
    Solo - middle drop rate
    Party - xp each get/item each get = lowest drops

ez igaz nem igaz ? valaki tapasztalta már ?
  • ReTeK
    többfajta party van, xp each get és az xp auto shares ,item each get ...stb, az elsőnél max 4 ember lehet itt +10 xp kap mindenki (ha megvan a 4 fő) láttam olyat hogy valaki azt írta 30 lv felett ez már több mint 10% (nem biztos)
    ja és share partyban lehet akár 8 ember is
  • Holdpro
    4es partyból hogy lehet 6ost csinálni ? tegnap voltam egyben és nagyon jött az Xp
  • ReTeK
    sajnos nagyon sokan nem csatlakoznak a partyhoz mert nem tudják hogy miért lenne az jó nekik, inkább egyedül bóklásznak
  • Elda
    Orias szornyekhez itt egy jo tipp kardosoknak, erdemes kifejszteni a hidden blades szkillket mert azok 50% ban, foldredontok a szornyet, es utana még egyet a killing heaven szkillkel beleuthetsz ha gyors vagy, ja es jo kitolas masokkal mert olyankor a legtobb KS-nek elmegy e kedve a tovabbi utogetestol, meg sokan azt hiszik hogy meghalt a szorny :)
    Csak arra kell ugyelni hogyha felkel a szorny akkor ujra tamadni kell, mert a foldrevitel utan mindenki tamadasa megszakad.
  • Holdpro
    ez tényleg szép
  • Bucser
    ezért rohangálok még mindig santasettel.
  • Elda
    Igen.
  • Elda
    Igen a karacsonyi esemenynek ma lett vege jan 3-an :)
    Tobb doboz nem esik de a cuccok megmaradnak.
  • voodoothursday
    Galériámba raktam 2 képet nem tudok fotoshopolni de ha tetszik és befére be lehet rakni logo nak .Lehet hogy egyik ismerősöm kijavítgatja a hibákat esetleg átalakítja hogy szebb legyen ha kell.
  • hmhm
    Mindegyik szerveren ugyan az a helyszín, városok vannak?
  • voodoothursday
    :D jah de milyen mocskos már .Ilyenkor szoktam bekapcsolni a berserket az néha segít :). De pont tegnap volt hogy valaki odahúzott a pihenők közé valahonnan egy giant white tigerből álló vonatot ,abból egyik rámlehelt és már feküdtem is a super berserk módban.

A terep nagyon nagy ,és hangulatos frapsoltam is egy videót.
  • Bucser
    persze mert akkor nem az ő potija fogy:D
  • voodoothursday
    Ok félre értettem bocsi.
  • persil
    "kb 400 hps mob-ból szép nyugodtan levertem 350 et ,odasétált a másik emberke és rárakott egy 430 as criticalt"

Mintha erről beszéltem volna...
    Ez azért lehetséges, mert üthetsz nagyobbat a mob max hp-jánál, vagyis ő vert bele többet, övé a drop. Ennyi a story.
  • voodoothursday
    Nekem volt olyan hogy nemtudom kb 400 hps mob-ból szép nyugodtan levertem 350 et ,odasétált a másik emberke és rárakott egy 430 as criticalt.A szörnynek már csak
    egy kevés élete volt, és övé lett a dropp .Mondjuk felesleges ilyenkor idegesnek lenni én csak azt utálom mikor rámegyek giant re , és addig 3 emberke ott kolbászol de egyik sem üti meg , ahogy rajtam van az agro , jönnek és elkezdik csapni .
  • persil
    Egy dolgot leszögeznék.

Aki azt mondja, hogy leveri a mob hp-jának 80%-át és más valaki elfut a drop-al az hazudik.
    Főleg a quest item-el.
    Ilyen nincs.

Ha beleversz 1000 pontnyi sebzést és egy más arc 1001et, és ebbe belehal a mob, akkor övé a drop, szavad nem lehet.
    Ha te ölsz bele többet, akkor senki nem szalad el a drop-al, ez baromság, ha meg vagy olyan hülye, hogy kivárod míg a priority elévül, akkor megérdemled, hogy elvigyék a dropot.

Quest item-nél pedig nincs is priority, vagy felveszi aki leverte a mobot, vagy eltűnik a tárgy.

Na ezt direkt írtam tegező módban, de senki ne vegye magára, csak szemléltetek.
  • voodoothursday
    Köszi a választ Elda. Lehet tudni hogy a karácsony eventnek mikor lesz vége ?
  • Chax
    FF? sorry amatőr vagyok
  • hmhm
    internet explorer el nézed?
    csak azzal jön be, vagy FF be állítsd át a feldolgozó motort.
  • Chax
    srácok nemtudok várni, úgyhogy gondoltam valamire csak kérném a véleményeteket...
    ha esetleg a "közeli rokon" megadná az accountját és egy időben ketten használnánk azt abból lehet/lenne baj? gondolok én ilyenre pl, hogy account törlés és egyéb nyalánkságok...
  • inter15
    Ha valami brigád meggondolja magát akkor este fennt leszek a Xian -on.
    FirstBlood néven.

Lvl.26
  • Bucser
    Igen. NEm poénból írtam.
  • Horakme
    Ha sikertelen az elixirezés akkor az addigi elixirek a kukában kötnek ki. (nem kapod vissza őket)Ha törik a cucc akkor az is a kukában landol. Magyarul azt se kapod vissza.
  • hmhm
    több Xp jár, akkor is ha külön kapjuk az XP t ? vov :D