82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Elda #962 Mindenki figyelmebe, sokan panaszkodnak a jatekban hogy a 0 kuldiket nem lehet megcsinalni mert nem szamolja a program, igenis szamolja, csak nem irja ki, de ha megvan a kert ertek akkor a kuldetes jelzoje teljesitettre valtozik, aki meg nem tudja hogy melyik 0 kuldinel mit kell csinalni az irja be ide es majd csak segit valaki, de jo lenne ha azt is beirna hogy kitol kapta a kuldetest, mert ugy sokkal koynebb ra valaszolni. -
Elda #961 Ertem, koszi -
#960 A Degreee a szintje a fegyvernek túlképp. Olyan mint a Kalban a G40 a G45 vagy 48 vagy 50 volt. csak itt egy degree-n belül sokkal szerteágazóbb különbségek vannak.- de a nevek mindig hasonlóan szinteket különböztetnek meg. -
Elda #959 Mi a baj Saru? -
Elda #958 Egy kerdes, mi a degree a fegyvereknel, mit jelent? -
Elda #957 Horakme valamit irhatnak a klanodrol, nehany sort, mert a jatekban tobben is keresnek magyar klanokat, es leglabb akkor oket ide lehet iranyitani, mert hozzad nem nagyon lehet mivel nem tul gyakran vagy bent :)
Meg aztan jo lenne ha nem lenne 4-5-6 magyar klan, hanem maximum 2-3. -
Elda #956 Szerintem a neveben mar bennevan a valasz, nincsen semmi komoly elonye se hatranya sem, egyfajta erdekesseg a programozok reszerol, a tolvaj kirabolja a kereskedot a kereskedot megoli a vadaszt, a vadasz vedi a kereskedot megoli a tolvajt, a kereskedo meg kereskedik, es oli a tolvajokat, ebben ne keress semmi tapot, a selyemutrol van az egesz mintazva, maximum annyi elonye van hogy nem jar buntetes ha ellenseges foglalkozasut olsz meg, meg annyi hatranya hogy a magas szintu ellenseges fogalalkozasu kari hipp-hopp lehentel 2-3 utesbol :) -
#955 Mik a thief/hunter/trader kasztok előnyei és hátrányai? -
Horakme #954 Miért mi történt???
(tök poénból felraktam a kalt és nyomulok az új serveren az állatláért, és szó mi szó jól haladok ) -
#953 ilyesmi gondolatok forogtak jó félórával ezelőtt az én fejemben is :D -
#952 tényleg. lesz valaha arra lehetőség hogy nem kínai karakterrel lehessünk? Sokkal feelingesebb lenne egy arab fickóval hentelni a népet :D -
#951 Ok...Kedves silkroad crew...hogy b****tok meg a jó k****a anyátokat.
No more comment. -
Doma #950 Te tenyleg VeresPenge vagy a KAL onlinebol? -
#949 Ú. Már 5ös szintű a karim. Ha szembejönne veletek az Aege-n egy nagyon ronda Angyalfej nevű emberke, az csak én vagyok, ne ijedjetek meg. :D -
#948 20as szinten is meg lehet csinálni, csak a vége húzós.
Az út nehézsége nem karavánra, hanem kereskedőre vonatkozik vagyis ha több kereskedő megy, akkor tuti több lesz a tolvaj is, persze minden kereskedőre a maga csillagjai érvényesek. Vagyis ha olyan karavánban vagy, amiben mindenkinek 4-5 csillagja van akkor bizony téged is lemészárolhat a sok tolvaj npc, de ha csak 1 csillagod van akkor player nem bánthat. -
Elda #947 Ez nem leszolas, csak ha nem tudok valamit akkor nem mondom azt hogy nincsen meg nem mukodik hanem azt mondom hogy oreg ezt nem tudom kerdezd meg mastol , ennyi :) -
Elda #946 Ezt kicsit bonyululot elmondani, a % azt jelkepezi hogy a szkillhez meg mennyi fizikai, es magikus egyensullyel modositott fizikai es magikus sebzes adodik hozza, de majd irok egy jo peldat ra -
Horakme #945 Nem azért, de légyszi ne szóld le a guildot . A lvl30+sem igaz mindenkire. (6-an vagyunk 30 fölött a többiek kisebbek)Nálunk is lehet tudatlan ember nem? Szal kérlek ne egy ember után minősítsd a guildet. Köszi. -
#944 Mit jelentenek a százalékok a skillnél? -
Elda #943 Ma nagyon erdekes dolgot halottam alitolag nincsen parry a jatekban, es ezt a tisztelt Feketeseregtol halottak akik ugye 30+ jatekosok :)
Erre csak annyit tudok mondani hogy, ha nem tudod hogy egy dolog mire jo nem kene azt mondani ra hogy nincsen meg hogy nem mukodik, igenis mukodik jo pelda ra hogyha villamal sokkolnak, ma velem pont ert tortent akkor jol lathato hogy a karakterlapodon lecsokkenti a parry erteket es igy nagyon nagy sebzest be fognak zuzni neked, 70 ereju sokk a 106 parrymbol 53 csinalt, masik pelda ha dodging tekercset hasznalsz probald ki batrak sokkal kevesebbet fognak sebezni rad a szornyek, a ghost bug tekercs nelkul 20-30t +30% parryval csak 10-20 t sebez ram
a parry tehat itt nem kiteres hanem sebzescsokkento funkcioja van, a hit pedig sebzesnovelo, es nem talalat. -
Cortez Lovag #942 disconnect to the server gondolom mindenkinek -
Doma #941 -
#940 alakul :) -
Cortez Lovag #939 picsába nemmegy ez nekem -
Cortez Lovag #938 http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/051229/mem_rossz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#937 na ezt így kell :)
-
Cortez Lovag #936 a 12 critical -
Cortez Lovag #935 -
#934 aki a kezdő küldetést adja az ad egy ilyet, aztán a vajkrémes ott a kereskedőknél (Héra vagy hogy hívják) ... de én ezeket eldobtam mindet de tudom hogy volt több is ilyen -
Elda #933 Ok, ha kell segitseg akkor mond meg hogy ki adja a kuldit mert akkor megmondom hogy mit kell csinalni benne -
#932 sajnos van vagy 3 ilyen küldetés, a leírásában sincs semmi, felveszed és majd lesz valami, ez ilyen lutri vagy bejön vagy nem (van akinek már bejött) -
Elda #931 Koszi a tippet, de van egy bibi a ket varos kozotti ut eleg veszelyes, foleg alacsonyabb szinten, 30-on mar gondolom gyerekjatek, mas kerdes ha tobb kereskedo megy egyutt akkor tobb tolvaj tamad, mint egyebkent, vagy tobbszor tamadnak az uton? -
Elda #930 A penznek lehet hogy nincsen sok ertelme, de az elejen eleg nehez sok lovet szerezni, mi sokat, meg keveset is nehez szerezni.
-
Elda #929 Tudod meg kene nezni nezni mi van a leirasaban, mert az altalaban nem 0 -
Carter15 #928 Valaki tudna nekem segíteni? Van egy olyan küldetésem aminek az a neve hogy "0" azaz nulla. Namármost ezzel mit kell csinálni? Egyébként már 17es szitű vagyok!
Köszönöm előre is a helpet!!!!!!!
-
#927 Igen valahova ide szerettem volna kilyukadni
Én pedig csak azért mixelem, mert szert tettem olyan protector mellvértre aminek a fizikálja is magasabb kicsit a mágikus pedig egyértelműen jóval több. -
Cortez Lovag #926 egypként a mobok 80% phy dmg-el üt így dirket tettem 1 probát
rajtam a balck robber: 110-140 dmg között sebez ha armorba vagyok
180-240 dmg között ha garment
szóval ha prectorba vagyok valahol a kettö között sebez
erre jogosan mondod azt hogy a prtectorba gyorsabban fut de az szerintem itt elhanyagolható főleg ha esetleg van grass-walk nevű skill-je
a másik az hogy kevesebb a mana felhasználás és akkor mi van a kicsit sűrűbben guritok le egy mana pot-ot? pénzenek ugysincs sok értéke.... szal akinél a str van előnybe annak azt tanácsolom hogy hordjon armor-t (ne keverje protectorral)
hisz ugyis a phy balance van előnybe ami azt jelenti hogy kisebb sbzést fogsz elszenvedni de aki nem hiszi járjon utánna vegye meg az összes set-et és probálgassa mint én. -
#925 Attól függ. Tipp...ha biztonságos, könnyű, gyors fuvart akarsz akkor paci és 1 csillag értékben vásárolj.
Ha több pénz kell, akkor mindenképpen teve, ugyanis tevére többet pakolhatsz valamivel, változatlan csillag értékben.
Átlagban 60-100ezret keresek, aztán persze a visszaút.
Összesen potion, pill, stb levonásokkal szerintem a két út(oda-vissza) olyan 150ezer. (lvl 30on) -
Elda #924 Koszi megnyugtattal, akkor kereskedo/vadasz leszek :)
Egy kereskedessel mennyi penzt lehet szakitani? -
#923 Kereskedni/vadászkodni tudsz egyidejűleg, de mivel a tolvaj az egész más tészta így egy esetleges rablás levonja a keservesen megszerzett kereskedő vagy vadász xp-t.