82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#922 Nagyon egyszerű a dolog pedig.
Én pure str vagyok, és mint ilyen főleg fizikál védelmem magas.
Ha garmentet hordanék, akkor kicsit több lenne a mágikus védelmem, nem túl sokkal mert a legtöbb védelem statból jön, és kevesebb fizikális.
Armor-ban viszont az eleve magas fizikál védelme lesz még jobb az embernek.
Szóval ez olyan dolog, hogy mivel a mágikus alapból szar, ezért nem balanszolódok, hanem tovább erősítem, azt ami van, vagyis a fizikálist.
De mint már mondtam, tényleg azon múlik az egész, hogy mit szeretsz -
Cortez Lovag #921 és akikket látsz hanyas szintűek mert amerre én ölök nehéz olyat látni aki glavie-t hord és nem armor-ba van(nem mixed) azt viszont azt elhiszem hogy némeik glavie-s tag garmentet hord -
Elda #920 Hmmm, ezt nem is tudtam, de ha kereskedsz akkor ugye a hunter exp nem vesz el? -
#919 Azok npc thief-ek, ha elveszítik az elsődleges célpontjukat, akkor bizony nekimennek bárkinek:)
Ma pl nagyon jó kis trade run-on voltam, 6 fő csak a klánomból.
Véletlen többször is elhagytunk lvl 30-35 npc tolvajokat, akik bizony sok lvl 30 alatti playert kivégeztek, egy-két ütéssel -
Elda #918 Cortez, mit kell ezen elhinni, az is irhattam volna hogy egy fegyo kritikalja, 1-30 koze esik, de mivel max csak 9-t lattam, ezt nem irtam mert ugy gondoltam nem valos erteken alapszik, ez nem hit kerdese hanem puszta teny, aki elorebb tart az valoszintu latott olyat amit en nem, ennyi -
#917 Igen, viszont ha tolvajkodsz, akkor a trader/hunter xp elvész. -
#916 Felszerelésből látni ki milyen szitű kb. De legtöbbször csak a fegyójából látod, hogy az milyen degree, és ez elég viszonyítási alap. -
Elda #915 Nemcsak mostanaban, mindig is nekimentek, mert nehany kedves kereskedo elpotyogtatja oke, vagy valami utodott jatekos megtamadja, es nem tudja megolni, es mivel addigra mar a kereskedo elhuzta a csikot, elkezd a npc tolvaj a kornyeken irtani, boldog, boldogtalant, meglehetosen nagy szivas ez mert a npc tolvaj szintfuggo, marmint a kereskedo szintjee, es igy meglehetosen nagy npc tolvajok is kijohetnek, sajnos, volt szerencsem 1-2 megtapasztalni, miylen 4-5 lovesbol utesbol meghalni npc tolvajtol :( -
Elda #914 Lol Cortez, ez nem butasag, bevaghatok neked egy kepet, ahol minden landzas, vagy ijasz ruhaban, meg protektorban maszkal, pancel egyiken sem talalhato, sot a legtobb nem magyar jatekos akivel beszeltem a jatekban ezt ajanlotta, meg ok voltak megdobbenve, hogy kardoskent, mibek van rajtam armor+protektor mix, mikor az semmi bonuszt, azert is lepett meg hogy Saru is armor+prot mixben van.
Amugy meg itt nincsen butasag, mindenkinek lehet velemenye en csak egy teny kozoltem, ami nem szentiras, en ezt lattam es ennyi. -
Cortez Lovag #913 penge légy oly jó és ne írj butaságot -
#912 CPU Thief-ek mostanában a kicsiknek is nekimennek érdekes módon, pedig nekik más funkciójuk lenne, de legalább kiélhetem az újraélesztési skillemet :) -
#911 Azok playerek, akik neha feltunnek a varos elott, Thief felirat felettuk, es brutal modon leirtjak a kezdo jatekosokat, akik meg a szalmamanusokat utik?! :) -
Cortez Lovag #910 12 critis-glaviem van szal hidd elhogy van :D -
#909 kasztozódásról jut eszembe, ha hunter vagyok, attól még tradelhetek? -
#908 Csá, nem tudná vki leirni az előnyeit/hátrányait a thief/hunter/trader kasztoknak? -
#907 Hanyas vagy? -
#906 mindenbol vettek kicsit en ugy ertem.. -
#905 Azert a WoW-hoz meg veletlenul sem hasonlitanam, folleg csak azert, mert ad XPt a qkert :)))
Ez nagyon messze van annak a kivitelezesetol. A kezdetleges Lineage2 jut eszembe kapasbol. Szvsz abbol csinaltak az egeszet. -
#904 Azota mar felvettem meg parat. Most a Water Ghostokat gankelem, iszonyat tomeg uldozi oket :))
A karakterek szintjeit nem lehet vhogy megkulonboztetni, vagy latni?! -
#903 Grr, mert npc-nél nézted, és ahogy mondtam ott egy adott érték minden, amitől a loot-olt cucc eltérhet!!!
Pl a glaive-ek alap kritikálja 2es, nekem mégis mindíg 8as vagy jobb van.
Na remélem már érted, hogy mondom, kb ugyanaz a helyzet mint amikor statokról vitatkoztatok, ugyanazt mondjuk csak félreértettél -
#902 lol...minden kuldetés le van szépen írva. Amúgy ha jól emlékszem nem csak beszélni kell vele, és miután voltál nála, menj vissza az öreg general-hoz.
De higyj nekem egyetlen küldit sem szabad lemondani, főleg később nem, mert egy nehezebb küldetés, 15-20% xp-t is adhat, ami nagyon sok. -
#901 Nem állt szándékomban, időközben meg eszembe jutott nekem is ez a megoldás...
Szóval elnézést -
#900 hi!
-
#899 vagyok.
most születtem FerencJozsef névvel :)
a városi forgataban ki sem látszom a többi JK közül, elég durva. -
Elda #898 Vatee ezt nem hiszem el van terkep is :) -
Elda #897 Aki szeretne nemi segitseget, vagy klant, esetleg nemi tapolast az jobb ha a Aege-re jon vagy a Xian-ra, mert ott leglabb vannak magyarok, es mai fontos vannak alacsony szintuek is, akikkel jol lehet csapatolni, szoval jobban jartok ha az Aegere vagy a Xianra jottok. -
#896 multkor fel oran at kerestem a military campet, de nem talaltam meg, um, hol van? -
Elda #895 Te Saru en nem akarok kotekedni veled de megneztem egy nagyobbacska pajzsot, ahogy tanacsoltad, 16,24,32,35,40 mindnek tizes blokkja volt :)
Szoval meg mindig nem igaz az hogy a pajzs blokk rateja szintfuggo, barki barmit is mond eddig ahogy lattam egy 10-15 kozotti szam -
#894 kis es nagybetu szamit K S :) -
#893 l2+wow:), questekert kapsz xpt eleg jol -
#892 pedig vagyok :) §kingslayer -
#891 Gori csalt oda. Raadasul nem tudom elerni, hiaba whispelek, nem letezo karakter :D -
#890 Pont arra a szerverre mentel, ahol a legkevesebb magyar van. :P -
#889 probalok irni neked, de azt irja nem letezo nick.
-
#888 Full Lineage2 az egesz. Az interface, meg minden :)
Egyebkent Troy-on vagyok, Lazahunter neven, es mar lvl 5 :P
A kuldiket nem ertem, alig lehet megtalalni az NPC-ket. Pl a tutorial kuldi az lett volna, hogy beszeljek eloszor Mrs Jang-al, vagy kivel, az armorerrel, de semmit nem mondott... ki is toroltem a kuldit. -
#887 lineage -
#886 Wááá. Leszedtem ezt a Fung Wan klienset is, és azt meg installálni nem tudom. ÁÁÁÁáááááááááááááááá! De nem vagyok ideges... -
Bereet #885 mihez hasonló ez a mmorpg a WOWhoz vagy Lineagehoz van valami máshoz ?
-
#884 Ja, ezt az egészet updating címszóval csinálja -
#883 Oké. újabb bibi. úgy tűnik most elindulna,nincs semmi hibaüzi, csak bejön a kis ablakocska, betölt valami santa_set_blue.djj filet, és kilép. nem történik semmi. ha sokat nyaggatom, akkor már hibával áll le :(
Ezmiez?