Jegyzőkönyv: az ember nem az evolúció eredménye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Szóval akkor hogy épitették a piramist és kik?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Gracie Barra
(Az eredeti sztorit, vagy a hasonló címû könyvet akár.)
Melyik testtel? 😉
Gracie Barra
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Nem tudsz. Senki se tud. Hosszú távon ugyan, de érdekes rendszerességgel egy idõ után ismétlõdõ sorozatokat fogsz kapni.
Ennél azért jóval több van. Sok teljes csontvázat is találtak.
"Azt probáltátok megmagyarázni hogy ha ismered a dnsben hogy melyik része szabályozza a muslinca szárnyát akkor nyert ügyetek van. Azt hittem mindenki látja itt a bibit.Feladat: csinálj a gilisztának szárnyat!"
Az evolúció mûködéséhez nem kell senkinek se tudnia, hogy melyik gén mire jó. Éppen hogy az intelligens tervezéshez kellene tudni.
A gilisztának szárny növesztés meg a természetben sem egy pillanat alatt játszódik le. Különösen, hogy a giliszta számára egy jól mûködõ szárny is tökéletesen használhatatlan lenne, mivel a föld alatt él. Történetesen a madaraknál és az emlõsöknél is megvannak az átmeneti fajok, amiket hiányolsz. De néhány szerencsés esetben kisebb változásokról is egészen részletes képet kapunk (pl. a ló története ilyen).
"csak annyit jegyeznénk még meg, hogy gözünk nincs hogy alkották 3000 éve a piramisokat, de egyeseknek ettõl függetlenül konkrét és megingathatatlan véleménye van hogy 3 milliárd évvel ezelõtt hogy zajlott az evoulució ami pedig nagyságrendekkel régebben volt."
1. Tudjuk, hogy kik építették a piramisokat, csak abban van vita, hogy pontosan miért.
2. Minden folyamatnak saját idõskálája van. Az emberi történelemben 3000 év iszonyatosan sok, az evolúciónál viszont csak egy pillanat.
3. Az evolúció részletes dokumentációt hagyott ránk a munkájáról, a génekben és a fosszíliákban. Az emberek ezzel szemben gyakran elfelejtették leírni a számukra triviális dolgokat, így mi, akiknek közel sem triviális, csak találgatni tudunk.
Szerintem a sejtek között nem csak egyszerû fizikai, kémiai, biológiai kapcsolat van, hanem olyan valami más is amit egyelõre még nem ismerünk. Egyáltalán miért célja az a kezemen lévõ egyetlen bõrsejtnek, hogy a többivel egyetemben a nagy egészet szolgálja...
Innen már csak ugrás, hogy a lélek mennyire szorosan összefügg a testtel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ugyanis én magamtól is tudok véletlenszerüen számokat irkálni egy lapra.Úgy tünik hogy véletlen de nem az és ha nem számitjuk a technikai korlátokat akkor az agyam pillanatnyi állapotának tökéletes ismeretében meg lehetne mondani mi lessz a következõ szám.De ez egy komplex rendszer, amire igaz az amit lentebb irtam a komplex rendszerekrõl, azaz sohase fogjuk tudni lemodellezni senkinek az agyát sem.Akkor mos tvan lelkem vagy nincs? De komolyan ha valaki összefutna a lelkemmel lécci irjon egy mailt vagy vmi 😊
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
De igen. Vagy valami hasonló ...
Javasolt kulcsszó: Univerzális Állandó
Errõl beszélek, pont. Ugyanis a válasz az, hogy NEM tudnánk ...
Gracie Barra
2,Vagy van lelkünk vagy nincs, ezt senkise tudja.A végeredmény szempontjából tökéletesen mindegy.Az számit hogy mit hiszel róla.Attól senki sem lessz boldogabb hogy a lelke nem leirható fizikai képletekkel, mitahogy attól sem ha leirható.A te életednek nem sok köze van a lelkedhez.Ez egy nem megforditható reláció.Ha van lelked az biztos tud rólad, de forditva már nem igaz.
Gracie Barra
Csak közlöm, hogy a tudósok a fejüktõl a tökükig mindent vakarnak kínjukba, mert a a kísérletek/vizsgálatok alapján a fekete lyukak MINDENT elnyelnek atomot, energiát, fényt, TERET, IDÕT. Lesz itt még olyan pofon 1-2 fizikusnak, hogy csak lesnek :-)
Azt az elméletet nem is említve (:-) ) mely szerint minden-mindennel összefüggésben van. Még itt az SG.-hu-n volt róla egy cikk + link a publikációra. De ez már más tészta...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Miért, te könnyen ki tudod számolni? Hogyan?
"én pl. tagadom a Heisenberg féle határozatlansági relációt."
Kár, hogy erre épül az utóbbi 100 év fizikája. Gondolom az EPR paradoxonról se hallottál még. Nézz utánna, a google a barátod.
"a fizikusok nagy elõszeretettel dobálóznak elméleti szinten 1 db részecskével. Persze 1 db részecskét (elektron, foton, stb. képtelenek elõállítani)."
Nagyon tévedsz. Simán elõállítanak és megfigyelnek egy darab különálló részecskét, már igen rég óta. De a kolléga itt arra akart utalni, hogy két elektron nem különböztethetõ meg egymástól semmilyen módon. Csak addig tudjuk, hogy melyik melyik, amíg tökéletesen el vannak választva egymástól. Abban a pillanatban, ahogy egymás közelébe kerülnek nem tudjuk többémegkülönböztetni õket. És az az egészben az érdekes, hogy ez a jelenség rendszer energiájában mérhetõ változást okoz (kicserélõdési energia).
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Isten még mindig nagybetû ;-)
"Isten hogyan jött létre?"
Honnan érzi/tudja, az ember, hogy mi az ami jó és mi az ami rossz? Szerinted levágni valakinek a fejét jó? Rossz. És miért rossz? Mert a társadalomban ez nem szokás, nem elfogadható, saját fajtád elleni vétség, nem felel meg a törvényekben leírtaknak?
A pár nyögéssel, morgással kommunikáló álló õsember is tudta, hogy mi helyes és mi helytelen. De csak nézd meg a kutyád szemeit "arckifejezését", hogy milyen ha mondjuk egy gerlét elkap, játszik vele és a madár egyszer csak nem mozdul.
Érdekes mindenesetre... ahogy a társukat elvesztõ bálnák, delfinek "sírása" is felelmetes. Honnan ered mindez? Pusztán a fajfentartás ösztöne?
Megválaszolhatatlan kérdések... akárcsak az evolúció.
Mielõtt még hozzámvágnád, hogy húzzak a templomba közlöm, hogy jó pár éve nem voltam. Különbség kellene legyen az ámítás és a hit között, sokan mégis bedõlnek.
Champ:
"Mi értelme lenne itt a céljainkért szenvedni és küzdeni, ha utána úgyis vár a megváltó örök boldogság..."
Talán a tettek alapján történik majd "odaát" valami, talán nem és tényleg off, de nekem személy szerint jól esik hinni abban, amiben titokban minden normális ember hisz: Egyetemes jóság (Isten,Allah, angyalok akármi?... ezek csak szavak), valamint jól esik abban is hinni, hogy nem csak az evolúció termékei vagyunk, és persze az élet védelme legyen az bármilyen formában.
roliika: Hát vesszek meg megcsinálom ezt a vackot, de ha nem forog jössz egy olyannal nekem aminek 4 kereke van és forog ha benzint öntök a tankba (Volvo elég lesz :-D )
Gracie Barra
Gracie Barra