Jegyzőkönyv: az ember nem az evolúció eredménye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
1,annyira triviális hogy nem tartották fontosnak hogy megörökitsék, ez esetben mi vagyunk nagyon hülyék hogy nem jövünk rá
2,Direkt eltitkolták, ennek meg ellent mond az hogyha több százezer ember épiti a piramist, akkor nincs értelme titkolni...
3,Nem õk épitették csak használták és nem tudták hogy épült, vagy megtiltották nekik hogy megörökitsék ezt
4,Vmi egyéb amire mi nem is gondoltunk
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Talán bázispárból? A DNS/RNS-ben nem sok "fehjérjepár" van!
Akárhogy is nézzük, egy DNS nagyon bonyolult kémiai vegyület. Sokkal egyszerûbb, de stabil vegyületeket ennek ellenére nem találtak. Vajon miért? És egyáltalán milyen mechanizmus hatására nõtt folyamatosan az a vegyület, ami aztán a DNS alapját képezte (mondjuk egy pici darabját)? Ez csupán légköri összetétellel, villámlással és egyéb természeti jelenséggel elég nehezen magyarázható.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Mint írtam 10 a 40.000-en (és hidd el ez NAGYON sok!) verzió volt a fehérjékre amik felépíthetik a DNS-t, és akkor ez még csak egy halom fehérje, amibõl esetleg akár DNS is lehetne. És hány fehérjepárból is áll egy komplett emberi vagy akár egy amõba DNS láncolata?
Ha Gyõzikét nem szeretem az még nem = azzal, hogy rasszista vagyok. Keleti lányok a legszebbek (számomra) (nem a Bulgárok, Törökök, Afgánok, Románok) hanem az ázsiai felhozatal :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"No, most meglátja az én tankhadosztályaimat."
Kérdés: Ki mondta ezt, mikor?
Kara kánként folytatom tanításom.
én is azt akartam mondani, hogy az élet megjelenésének korai szakaszában már végbemehetett a szelekció, és csak az a pár fehérje, DNS, RNS bizonyult életképesnek. Földön történt, hihetõ.
különben érdekes, ahogy csípõbõl válaszolsz mindenre magabiztosan. de ezért már megdícsértelek 1x.
Kara kánként folytatom tanításom.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy nem? <#idiota>#idiota>
De akkor a köv. hozzászólásodban említsd meg azt is, hogy "Kedves B. András én ezt már leírtam, bár nem ezekkel a szavakkal, de a lényege u.e. volt."
Volt egy pont ahol az eszemcsere egy mederbe kezdett el csordogálni és ezek szerint ez egyezett egy már elhangzott véleménnyel, nevezetesen a tiéddel. Örülök <#vigyor3>#vigyor3>
Asszem kezd megrendülni a hitem az evolúcióban!😉))
Csakhogy ezek a képességek szervek nem önmagukban léteznek!!!!
Senki sem mondta, hogy az evolúció úgy mûxik, hogy eccer csak kialakul egy békán a királyfi szája, meg a csábos szeme.
Minden egyes szerv, élõlény, genetikai szerkezet az evolúció a bioszféra egészében nyer funkciót, ha úgy tetszik értelmet!
Az evolúciós elmélet csak azt mondja, hogy létezik olyan folyamat ami a lények egyes szerveit/tulajdonságait olyan szintre képes elbonyolítani specializálni és optimalizálni, ami már meghaladja a felfogó képességünket!
Szal nem istenm kezenyomát látjuk sokkal inkább saját felfogóképességünk korlátait!
Ez persze nem zárja ki isten létét, csak éppen nem teszi szükségessé.
(ettõl föggetlenül én hiszek az ilyen hókuszpókuszokban😉))))
Itt vagy peldaul te. Szen, hidrogen, oxigen es nitrogen atomokbol kiindulva eljutott a termeszet hozzad. Sok variacio meg ugye eletkeptelen.
A becsapódásig biztos! De utána!!!!????????😉))))
Komolyra ferdítve a szót, mit is akarunk mi fekete lyukakkal meg, géntérképpel amikor még azt sem tudjuk, hogy a piramisok, vagy a Stonehenge, hogyan épült fel. Igazat kell adnom Bíró Andrásnak... az egyszerûbbet kellene megértenünk.
Jó példa erre a Bruteforce progi amely bizonyos támpontok alapján egy csak számokból álló kombinációt 6-8 karakterrel dolgozva lezavar pár nap alatt.
Várom azt a hackert aki leprogramozza... és egyúttal kérném, hogy utaljon át a számlámra egy csekély összeget (veszek belõle sok elméleti irományt. :-)
Esetleg voltál benne hogy tudod mit hogy görbit el? A fekete lyuk elnevezés nem más mint egy név arra, amit nem tudunk.Persze vannak róla szép és tetszetõs elméletek, amiken majd jót röhögnek két-háromszáz év múlva 😊 Különben meg csinálok neked egy gépet ami ellenfázisban veri vissza a rádióhullámokat ami kioltja a bemenõt igy nem lessz visszavert jeled 😊 na most ez csak vicc volt, bár tényleg müködne csak azt akartam szemléltetni hogy nem tudjuk mi van egy fekete lyukban. Ha tudnánk nem igy hivnánk
Szóval ha valaki egy õrült elmélettel fut össze nagy az esélye hogy az nem fog igaznak bizonyulni (különösen, ha az elmélet szülõjének még az alapvetõ ismeretei is hiányosak)."
Így igaz! Nem ajánlott ezért elvetni egyetlen elméletet sem azzal, hogy "bah ez mekkora hülyeség". Az 1510-es években Kopernikusz munkája nyílt eretnekségnek számított....
Nem támogatom egyetlen elmélet kiagyalóját sem, de nyitottan kell fogadni azt is ha, majd kiderül, hogy a legnagyobb marhaság az igaz, mert bebizonyították.