6081

• Atti12
    hmmm... msot néztem meg a spy vidit és érdekes lesz majd a házak tetejéről ugrálni . Ugye ezek a jelek hogy merre menjen a kém csak a videoban van és nem lesznek iyle nbazi nagy szarok? :/
  • leslieboy
    Ugye ez csak egy vicc? Egy rossz vicc, és nem ez a multi! Már csak egy tank, meg egy célkövető atombomba kell a mercnek! Az nincs?! :s Rakják be! :(..Most már a Mercnek már megmozdulni se kell, csak várni, hogy legyen egy marha, aki kémet akar játszani! Ez borzalom! Hát hogy ennyire direkt módon tegyenek tönkre egy nagy játékot, ehhez már pofa kell! De miért nincs már ebből botrány?! Hát ezt tudjátok, mikor venném meg az emberek helyében,ha ilyen lesz!!! Most már tényleg nagyon tudni szeretném, hogy tudják-e egyálltalán a készítők a Splinter Cell játékok lénygét! :S..Ez nagyon gáz így! Semmi, egy zéró esély a kémnek, és még nevetségessé is tették ezzel a szuperman ugrással! Meg, most bocs, a konzolosok nevében, nekem is van konzolom, de akkor is! Ez egy konzolirányítású konzol kinézetű arcade szarság! Nekem most már tutira ez jön le! Azok a bazi nagy jelek, hogy merre mehetsz, mit csinálj, ez..áá, inkább elfeledem, hogy lesz 4ik rész :(((
  • Muki100
    Azért látszik hogy csillogó bőrfelületet a kanapén tudnak csinálni de célozni nem
    A grappling hook meg sztem teljesen fölösleges mercnek, bár ha ekkorát ugranak a kémek...
    Mi értelme leugrani ha ő is ugyanúgy jön utánad? Most képzeljétek el milyen lenne a mostani versusban ha leugrik a kém a merc pedig egyből ott van. Mondjuk river mallon. És ez sem tűnik sokkal különbnek. A dronet pedig már előre látom hogy sokan fogják úgy utálni mint a mostani MT-t. De állítólag vagy MT-d lesz (körvonalazódnak a kémek ha futnak..), vagy droneod akkor meg aztán futhatnak a sunyiba.
  • Muki100
    Nem tudom ubesznak még mindig tart e a versus média kiszivirgása elleni mániája úgyhogy biztos ami biztos, mielőtt lecsapnak az adminok:
    kém
    merc
    Most nézem, reggel még a rapidsharera volt felrakva, most már az sc worldon is fenn van, így ubeszéknak nem jött be a link töröltetés mert az scworldot is elég sokan megnézik szerintem. Reméljük nem lesz jogi visszhangja, vagy már visszavonták a bojkottot.
  • hykao #278
    Amúgy az iskolában milyen idegen nyelvet tanultok?
  • zsakosfrodo2
    Talán azért, mert akkor még nem volt net. Legalábbis itthon, csak iskolában. Ott meg ilyenek letöltésével nem igazán próbálkozok. Tavaly januárban volt itthon először net. Addigra meg már az egyet is meg a kettőt is végigvittem, és már nem volt szükség magyarításra.
  • Balumann
    Én nem voltam eddig sc rajongó, az 1-nek csak a demojával játszottam, Pandora tommorrow nekem meg nehéznek tűnt az elején, aztán feladtam, mikor elmondták az egyiknél a megoldást (valami olyan, hogy egy udvar volt, felül egy ilyen reflektor, egy pacák meg nézett az erkélyről ilyen infraszemüveggel, és az volt a megoldás hogy a fénybe kellett meni... :S). Ebbe a CT-be most Bathouse elején vok még.
    Teljesen egyetértek leslie-vel, bár én nem vok annyira splinter rajongó. (inkább csak multi, de félek, hogy nem leszek double agent versus rajongó :(
    Mind1 a gyenge story mellett én sztem azért majd megpróbálkozok vele. Multiban meg bízzunk hogy lesz kis javítás még, és lesz kémnek is esélye, és nem csak reménykedni kell hogy a 3 katonából egyik se járjon éppen arra.
  • hykao #275
    Ezért készülnek a magyarítások. Miért nem töltötted le hozzájuk?
  • zsakosfrodo2
    Pont ezt mondtam én is a sztorival kapcsolatban, nem lehetnek mindig csak politikai helyzetek, amiket ha nem tucc jól angolul (mert nekem csak így volt meg mind1ik), akkor meg sem értesz igazán.
  • wedge31
    Én örülök,hogy végre lehet egy kicsit gonoszkodni is jót tesz a játéknak.Egy ilyen sorozatnál kell az ujitás,hogy fenmaradjon az újdonság varázsa és ne mindig ugyanazok a klissék köszönjennek vissza.
  • Muki100
    Naja de még mindig inkább óvatosság vagy ha muszáj akkor taktikus lövöldözés mint menetelés szembe a terroristával. Én az egészet nem vittem ki 100%ra csak néhány pályát. Volt egy amelyiken aggresszívan mentem, nemtom már melyik talán hokkaido vagy battery. Bathhouse végén meg nagyon aggresszívan
    Azt is meg lehet pedig csinálni 100%ra de nemkísérleteztem vele sokat. Legalább kicsit izgalmas volt, nem úgy mint Kokubo Sosho. Egész trilógia legszarabb pályája.
  • leslieboy
    Szerintem minden SC rajongó a legnehezebb fokozaton vitte végig az SC3at!
    Bár ott sem tetszett a %-ozás, meg ez a nehézségi szint! Előtte nem volt, és nem volt gondom, ha észrevettek! 3 lövés és hulla voltam :D
  • Muki100
    Az E3 videó tényleg borzalmas volt dehát volt idejük javítani. Meg szerintem nem experten ment, azért volt olyan könnyű. Én az összes splintert legnehezebben játszottam végig, mert csak úgy közelítette meg a valóságot. Talán. Az ahogy lenyeled a töltényeket és az orra előtt megállsz nekem nem jött be.
  • leslieboy
    Hogy kettős ügynök lesz Sam, ez még lenyelhető..Hogy Lambert rosszfiú, az meg várható is volt! Az SC2ben már akkor adták be neki az ellenszert a vírusra, mikor Samnek még azt hazudta, hogy dolgoznak rajt! Vagy kiről beszélt Shetland a tetőn, mielőtt meghalt? Valami olyasmit mondott,hogy nem tudod ki az ellenség! Több tényező is utalt rá, hogy Lambertnél valami nem tiszta..Szóval az lenne a pláne, ha SC4 ben meg jófiúként halna meg..Itt a probléma ott van, hogy engedélyezik a készítők, hogy otthagyd a túszokat, hogy megöld a saját embered, mert a pillanat azt diktálja! Már bocs, de akkor hol fog itt lenni a taktika, gondolkodás?..Nagyon jó, taktikázhatsz azon, hogy nehogy az ügynökség nézzen rád ferde szemmel..miért nem mindjárt másra kell terelnünk a gyilkosságot pl?..Sokkal szupibb lett volna, ha pl hasonlót csinálnak, mint a CTben, mikor kikellene mentenünk a túszt..pl elintézni gyanútlanul az őröket, kiszabadítani az ügynökünk, és úgy csinálni, mintha ő szökött volna meg! Vagy láthatatlan támadást szinlelni a túszok megmentésére..bombát hatástaanítani úgy, mintha csak betört volna az NSA emberei, és ők intéznék el..na ez már újítás volna, és még szuperül is hangzik! De mivel ez a nehezebb út, ha egyálltalán lesz ilyen..ami mozzanatokat eddig láthattunk, csak képelemzés szempontból, ha a jó döntést választjuk, szinte halálos helyzet! Azt meg ne mondja senki, hogy olyan profi a lopakodás, mint az SC3 ban! A nappali árnyék kicsi, még elnézem, hogy ott nem veszik észre, bár ez 0%..de hogy végigfutott a videon a napfényben az őrök előtt, és nem kiabáltak, meg támadtak, ez nevetséges! De legjobb az volt, mikor szemből sem vette észre, és leütötte mindkettőt! Szuper..:( A legjobb meg az volt, hogy a fegyverek sebzése alig hat az életerőn! Lövi a viden a terror, és simán odamegy, és leüti Sam..Ez nem jó, ez borzalom!..Hol van a rendes lopakodás, hogy használjuk ki a tereptárgyakat?..A taktikázás, hogy kijátszak mindenkit, a félelem attól, hogy kiszúrnak, akkor 3 golyó pontos találat, és végem? sehol, helyette ott van pl, mikor 4 őr előtt lecsúszunk a kábelen, és nem történik semmi! Splinter 3ban tök szupin hallottak már az őrök..de itt nemcsak süketek, de vakok is :D:S..
    Egy dologban reménykedek, a készítők fejére esik egy karácsonyi csillag, és ráébrednek, hogy ez így szar lesz ahogy van, és gyorsan válltoztatnak legalább pár dolgon! Bár kicsi az esély..a mai játéknál a pénz a fontos,és nem az, hogy miért szerettük meg az adott játékot!Holott a rajongó,játékos tette nagy nevűvé!
    Nem a készítő! Ezt pedig már elfelejtik,annyira magas lovon ülnek manapság a fejlesztők! több rajongó kell? Ok, de akkor azt ne úgy, hogy a régi több milliót meg ellökik..Bár sejtem a gondolkodást! Akiknek eddig nem tetszett, azoknak kell a rosszfiú stílus, akiknek igen, azok kedvéért úgyis a végén jófiú marad! Úgyis megveszi az okos rajongó bármit csinálunk csak SC legyen! Hát lehet, hogy másnak igen, de nekem nem! Ha nem lesz olyan, mint az eddigi részek, akkor pápá, nekem eddig 3 SC volt, nem 4! Egy Splinter Cellnél nem megengedett a visszafejlődés, picit sem! Az egyetlen játéksorozat talán, ami a prfesszionalításról, az újításokról, meg a fejlődésekről szól! Meglesz ebben a részben is? Ez a kérdés! :/
  • k8bal
    Ez... ez gyönyörű volt! [mindend gúny nélkül mondja! (komolyan gondolja)]
  • Muki100
    Azt hittem ezt mindenki tudja :D
    Amúgy az essentialsban benne voltak ezek is. Mondjuk én nem játszottam vele csak olvastam.
  • Rage47
    elfért volna egy spoiler sztem
  • Muki100
    Valahol olvastam, hogy akár a terroristáknak dolgoztál akár az NSAnak a végén mindenféleképpen jófiúként fejezed be, azaz nem lesze terrorista csak beépített ember aki a végén csak megmenti amerikát..
    A börtönben meg nem nyírnak le kopaszra mert Jamienek is van haja.
    Az tényleg hülyeség hogy Lambertet meg kell majd ölnöd, ebben egyetértek. De itt samunak lesz barátnője, meg más splinter cellekkel is találkozik, lesz itt alkalma samunak jófiúnak lenni.
  • leslieboy
    Az SC3 versus még úgy ahogy jó volt! Valóban, ha mindent nézek, az volt a legjobb pont, és erre nem továbbfejlesztik,hanem teljesen elvetik majdnem! Nagy lehetőségek vannak a kémmel az sc4 versusban, ha elöl, és hátultámadásnál is megtudja ragadni a katona az utolsó pillanatban is!Hurrá, akkor mégis hogy intézzem el?:S..Hogy a katona fegyverét használjuk, az jó ötlet, de a bibi, hogy ahhoz megis kell szerezni! A történet meg valami olyan, hogy Sam lánya meghal, és ettől Sam beadja a kucsot, kiég, és keresi a halált, ezért vállalja el a terror küldiket..A másik verzió szerint kissé bekattan, és bankokat rabol, meg minden..
    Egyik sem helyes! Aki ügynök lesz, és már annyi mindent tesz meg, mint ő, sose tenné, amit a játék mond! Már csak az eskütétel miatt sem! Csináltak volna inkább folytatást a CTnek,teljesen tutira vettem,hogy ez lesz a folytatása..hisz nem volt elvarva minden szál..Jobban tetszettek a bónuszok, meg olyan dolgokat tudtunk meg az életéről, ami jól esett!..Amit itt akarnak tudatni,azt jobb megse nézni ha így megy:S.. Pl mikor a háborús pályán kiderül, hogy Sam nem hosszútűrő, amikor a Sudanot megszorongatja,mert a gyerekéről kérdezget, mikor
    az első részben beszél a lányával telefonon, mikor aggódik érte,hogy m történt, amikor megmenti a technikusokat a bombáktól, vagy amikor kineveti az elnök beszédét, ezek mind olyan dolgok,ami egy rajongóban megmarad, és igazi rgy igazi rajongó örökre örömmel gondol vissza rá..Arról nem is beszélve,mikor pl a szintén háborús pályán megmenthetjük a pilótákat..Sose feledem..
    Lambert: Ezért nem jár kitüntetés
    Sam: Nem,de tudok majd aludni
    Igen, egy ilyen részt vártam..nem pedig olyat, amiben teljesen rossz oldalra fordulunk, tök mindegy miért, csak felmerül is annak lehetősége, hogy pl társunkat megöljük..Ez pl milyen dolog, hogy eldönthetjük, megöljük e!!Ezt egy olyan teszi meg,aki semmit nem tud az SC sorozatról! Pont Sam ölné meg a sajátját bármiért is, mikor a halottat leveszi a CT ben, mert nem hagyja ott lógni, mint egy darab húst!Vagy mikor meghal a társunk az SC1ben Lambert kérdezi,jól vagyunk?..Erre Sam,ugye csak viccelsz?
    Nos Ezek után kérdezem, az SC4 milyen mmértékben járul hozzá ennek a képnek az erősítésére?..Semmiben..pont ellenkezőleg..Ezért mondom,ez az SC,nem az az SC!
  • Balumann
    egyet értek. Egyébként mennyire ismered a SCCT Verus -t, játszottál vele konkrétabban? Mert végülis nem volt ez se valósághűen részletes, de pont jó arra hogy viszonylag kiegyenlített legyen a katona és kém kűzdelme. Izgalams és jó akciókat lehet benne így. Sztem így nagyon jó (monjuk kevés a jó pálya)
    Mikor bejelentették, hogy pc-n spy vs spy legyen, már tudtuk hogy valami nem lesz jó :( Persze ez ellen már lázadoztak, és inkább normál merc vs spy versus -t raknak bele. De ahogy látom, mindneképp újítást akarnak bele vinni, és ez már tuti, hogy nem lesz a régi versus :(
    Írja hogy lehet felvenni majd fegyvert, de ezt én kizártnak tartom hogy füst, meg fénygránát lesz... :( Majd lehet a kólásüvegeket meg virágcserepeket nekidobálni a katonának :D, vagy a katona fegyverét elvenni, nem tom...
    Történetből úgy vettem ki, hogy társai árulják el, vagyis ezt hitetik el vele gondolom, mert az elején börtönből kell kijutni. Kopaszra is a börtönbe vágják le, mert ott mindenkit lenyírnak kopaszra, nem? :|
  • leslieboy
    Most inkább én nevetek rajtad! Csak annyit mondok, hidd el, tapaszatalat, hogy a jó ügynök nem áll a másik oldalra soha! A modorodból meg vegyél vissza, nem hinném, hogy így beszéltem volna veled!! Sír a halál egy ilyen félretolt játék miatt! Agy nem jár, hát ezt is mondhatnám neked, mivel soha, senki nem tudja a másikról, kivel beszél! Persze tuti, hogy ezt is félreérted, mint az előző írásom is! Aki rosszat akar, talál is okot!
    Én csak megmondtam a véleményem ennyi! Erre van a fórum! De ahelyett,hogy észérveket mutatnál fel, leugatsz!
  • zsakosfrodo2
    A sztorival meg nincs semmi baj, végre nem valami érthetetlen politikai helyzet van, hanem végre egy kicsit az ő életét figyelhetjük meg. És a valóságba nehogy azt hidd, hogy soha senkiből nem válhat kettős ügynök. Csak azért mert már kismillió éve egyik oldalon áll. Parancsot teljesítenek, így van ez vele is. Valszeg nem jó kedvében áll a terroristákhoz is. Látszik, hogy a száj jár, de agy nem gondolkodik...
  • zsakosfrodo2
    Akkor menjél gubbasztani egy sarokba, azt sird ki amgad, azt majd gyere vissza ha jobban vagy.
  • leslieboy
    Egy szóval sem lett mondva, hogy jobbak! Sőt, emlékszem, a coop is milyen sokáig volt szinte játszhatatlan! De persze már megszokható, egy játékról csak pozitívat szabad mondani! Mindegy, mindenkinek maga joga eldönteni, hogy tetszik-e, vagy sem! Mellesleg a játék elvileg Szeptember végén boltokba kerül, szóval azért nem olyan nagyon részinfók! A hangsúly pedig azon van, hogy ne szúrják el, nem azon, hogy elcseszték! De annyira tudni akarod, nagy SC rajongó vagyok én is, és maga a történet is gáz, ahogy megismertük Sam-et, soha véletlen se állna terror oldalra semmilyen esetben! Még szerencse, hogy nem csináltak belőle terroristát, bár ahogy kinéz szerencsétlen! :S Arra meg kiváncsi lennék,hány régi SC-s van a készítők közt!..nem sok állítólag, és látszik is!:(
  • zsakosfrodo2
    Az ugrásokról: Csak azok beszéljenek róla, akik játszanak a SCCTVersusával, mert abban sem jobbak.
  • zsakosfrodo2
    Ha elolvastátok voln azt az angol szöveget (nem angolul tanulok, ezért bocs ha vmit félrefordítok), akkor megtudhattátok volna,hogy a kémmel lehet felvenni elrejtett cuccosokat a pályán a multiba. (legalábbis ezt fordítottam magamnak) Igaz, csak 1 kis mütyürt vihet magával, de ha vannak elrejtett dolgok (pl. villanó, vay füst), akkor esetleg töb tárgat is leht vinni, hiszen ott az alap, amit felveszel a multi elején. Sztem ti teljesen le akartok vinni egy jó játékot. Részinformációkból nem lehet véleményt alkotni. Én sem tettem/teszem/nem is akartam korábban sem (ha megtettem akkor sry). Szóval fogjátok vissza magatokat.
  • grebber
    Hát azok az ugrások tényleg szarok :(
  • Muki100
    Sajnos igazad van...
    A mindenki kopasz (kém és katona egyaránt) tényből az ubit valaki nyugodtan lerasszistázhatná, mert ez így hülyeség. Hogy fog a szép csillógós kopasz fej elbújni a sötétben? A kémeknek még szarabb védekezései lesznek, a katonának meg egyszerűbb őket észrevenni. Gondolom hatalmasak lesznek a pályák, így 2-nél több merccel nem találkoznak egyszerre a kémek, de akkor is, valami védekezés kell. Legalább a füst+villanó gránát maradhatott volna, el tudnám képzelni hogy kevesebb de erősebb. Hamarosan jön a remélhetőleg publikus béta, hát ha tényleg ilyen lesz akkor is lesz ám anyázás megint, mint amikor gerighty vigyorogva előadta hogy PCre csak spy versus spy lesz.
  • Senkkik
    ez még szerintem nem biztos....
  • leslieboy
    Ez a video borzalmas, förmedvény, undorító, és röhhejes! A kémmel teljesen ellehetetlenedik a játék, a katonáknak még könnyebb lett, az irányításnál mik ezek az arcade beütések? :S..A kém inkább egy terroristára hasonlít mint ügynökre, és látjuk most már kész szupermanek az emberek..ugrik le kb 3 emeletet a video végén, megse kottyan! Az elején ráugrik bukfenccel a párkányra,de nem csuszik le!
    Ez a játék egy égés lesz, ha így marad! Szar single, még szarabb multi! Hol van itt a fejlődés kérdem? :(..Max a katona oldal, akik azokkal szeretnek lenni, azok fogják élvezni a gamet..Csak épp nem lesz, aki meg kém legyen, mert 10-20 csúfos kudarc után beleunsz..Megint sikerült uborkának savanyúuborkát szedni! Az R6 után elcseszik az SC sorozatot is..Bravó!
  • grebber
    Jó ez a videó!
  • Rage47
    print screen
    vagy jobb klikk a képre, cél mentése másnéven
    sgupload.uw.hu
  • GubiPapa
    képeket hogyan kell mentenem,hogy ide fel tudjam rakni???
  • Muki100
    1.YOU CAN ONLY CARRY ONE GADGET AT A TIME., it may sound gay but actually its not. now you have to have a stradegy in picking a wepon....and if you you picked one you dont want anymore you can go back to your spawn and get a new one for both mercs and spies

2. For the wifi hacking for spies the farther away you sre from the console the slower youll hack it

3you have a arm band computer that take out lights and unlocks doors (looks like no shock gun)

4 Mercs have a sensor which makes your controller rumble when a spy is nearby...the harder he rumbles the closesr he is

5. . The white outline leak is not motion traking.....whenever a spy "runs" into a mercs view a white outline comes on!!!! so this probobly takes awway the reticle arrows pointing to where the spys runing thing...i can live with that

6. mines are gone

7. mercs can crawl, roll, jump ,and dive through windows!!!!

Aki kicsit is ért angolul érti, hát fura. Ez xboxos magazinból van, tehát a mozgásérzékelő PCn másképp lesz nyílván.

És egy dajcs gémer magazin ellátogatott frankreichba megnézni a multispieler modet, készítettek egy interjút gerightyval (a faszi aki mindig, mindenhol ott van és senki se szereti) és érdekes módon eldumálgattak egy kicsit samu életéről miközben mellettük ott ment a multispieler trailer, tehát aki nem vágja a dajcsot az sem marad le sokról.
    Miközben ezt a postot írtam, uborkáék kitörölték a fórumjukról a linket a videóhoz. De a historymban benne volt a link
    töltsétek
    És az ign.comon volt még pár új kép.
  • Balumann
    több dologgal is lehetne sztem javítani a versus -on. De a hírekből sajna egyikre se lsez példa. Vörös mozgásérzékelős nézet hatékonyságát enyhíteni, füst szélességét, idejét (később tűnnyön el) és hatását (katona alvás) késleltetni, na meg a chaff még szélesebb lenne... :-( Na meg a kisebb bugok kijavítása, mint például ott vok a katona mögött, és beleütök, a katona meg hirtelen arra fele néz amerre én és hátraesik, stb... :S
  • zsakosfrodo2
    Én abban bízok hogy azok a "marhasáhok", hogy a kémnek szinte semmi eszköze nem lesz, nem fogja rontani a multit, vagy legalábbis abban reménykedem még, hogy ez csak kacsa. Tehát lesznek eszközök, mert kellenek. Még így is nehéz a kémnek. Hülye piros, nyomkövetős nézet a katonánál. :@ Idegesítő.Annak örülnék, ha azt kiszednék . Na szóval sztem nem fognak NAGYON rámenni a csilivilire. Az is hülyeség lenne. Én nagyon nem csipném. A single akadozhat. Lesz@rom. Csak a multi... azt ne feledném... :D
  • Muki100
    tab+enter rulz
    szóval egy multit me lehet 10 fpssel játszani hanem a játékmenetre kéne összpontosítani mert bizony voltak ott hiányosságok amit a csillivili nem old meg.
  • Muki100
    Szerintem ha ezek a majmok ugyanazt az enginet használják a multihoz mint a solohoz akkor itt nem lesz multi...
    Uborkáék elbújhatnak ha a versusban is az a cél hogy szép legyen. Az perverz nextgen hajlamaikat kiélhetik a single player tervezésében, sőt azt nem is bánom mert hiába 10 fpssel ment a CT is játszottam vele mert ráértem, DA is 10 fps jöhet az is. De egy multit nem lehet 10
  • Balumann
    egyet értek, graff újítás nem látszik, de ez még csak ps2/xbox360 -as videó. PC-n lesz sztem nagyobb újítás.
    Azt hogy lehúzza a korlátról, nem csak hogy megse nyikkan, hanem szinte hagyja magát. Na ja, újítás tényleg nem sok van... :( Bár azért van, nem csak éjszakai pálya van, meg nyilt terep, nem csak ilyen házak, meg tetők. Hanem például az a sivatagos pályán az amikor az utcán lövöldöznek, meg tankok, stb.

De azért sztem viszonylag jó lesz, azért várom, ha nem lesz graff újítás annyira, akkor legaláb menni fog a gépünkön. Meg hát a multi miatt, bár amit eddig hallottunk a multiról, abból csak egyetlen egy jó van. Hogy 6-an lehet játszani... Remélem hogy jó lesz a multi... :(
  • mike0013
    részben igazad van, de azért a grafika kidolgozotabb mint az SC3-ba