6081
-
#487 Hát ez vicces lesz... de ne tojjunk be azért! -
#486 ez kemény. -
#485 Ez valószínű ahhoz kell hogy a nextgen grafot rákapcsold ennél sokkal gyengébben is menni fog csak nyílván sokkal jobban le kell venni a grafikán. Nem bánnám ha lenne benne egy kis ini buherálás hátha úgy jobban lehetne javítani fpst, CTben ha jól emlékszek nem volt. -
#484 Szerintem ez hülyeség nem kell parázni! -
#483 hm kemény:D
a minumumot pont megütöm mindenből:/ -
#482 Na hát rossz hírt kell közölnöm attól tartok. Ubisoft forumán van egy link, a Minimum System requiements-re LINK
In order for this game to run properly, your PC MUST meet or exceed these minimum system requirements:
Supported OS: Windows XP (only)
Processor: 3 Ghz Pentium 4 or AMD Athlon 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for dual-processor-enabled computers.
RAM: 1 GB (1.5 GB recommended)
Video Card: DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c-compatible (EAX recommended) – PC audio solution containing Dolby Digital Live required for Dolby Digital audio.
DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc)
CD-ROM: 24x CD-ROM or faster
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Mouse, keyboard
Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster
*Supported Video Cards at Time of Release
ATI X1300 (solo mode only) / X1600 / X1800 / X1900
NVIDIA 6200 (solo mode only) / 6600 / 6800 / 7300 / 7600 / 7800 / 7900
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.
These chipsets are the only ones that will run this game.
NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some disc and virtual drives.
** These minimum requirements are subject to change without notice until the time of actual release **
-
#481 elvileg igen! -
#480 igen -
#479 oktober 19 a megjelenés ugye? -
#478 naon várom:p -
#477 akkor 5 nap múlva:P? -
#476 megjelenés előtt egy hónappal, ennyi hír van azóta is -
#475 ej, de kihalt ez a topic:S
demoról még semmi hír? -
#474 remélem -
#473 de legalább megéri várni... -
#472 biztos, hogy nem jelenik meg előbb -
#471 Akkor én meg most szólok hogy október vége, ne is várd előbb :) -
#470 khm... megjelent volna akkor a demo... -
#469 Halálosan legalább is én hiszek az olyan "ismeretlen" oldalnak mint a Gamershell. Egyébként http://gamershell.com/news/32603.html itt van ahir róla... -
#468 komoly?????:) -
#467 Megjelenés: Szeptember 14... -
#466 interjúegy készítővel arról hogy is fog működni a kettősügynökség és a JBA HQról, hogy mi is az. -
Richard90 #465 én grebber üzenetére válaszoltam, hogy LESZ a 4. rész utána újabb splinter cell rész
mert ő így írta:
"Ha ez ilyen szép mit hoznak majd ki az UE3-ból ha lesz köv. Splinter Cell rész :D
" -
Richard90 #464 végre egy értelmes ember aki nem csak olvas, hanem meg is érti a hozzászólás ratralmát is...
köszi :) -
#463 sztem ő is ezt írta... de mind1
sztem a hsz-ének az volt a lényege, hogy a Double Agent, mint 4. rész, csak ilyen köztes, "űr kitöltő", ezért nem használnak fejlettebb motort...
jah, ez nem az én véleményem, hanem Richard90-é, nem tudom, mennyire igaz, csak azért írtam le mégegyszer, mert a sok barom, ha nem is ért valamit, akkor egyből beleköt...
szvsz -
#462 idióta -
#461 -
#460 Miért a Double Agent szerinted hányadik rész lesz mert én bárhogy számolom nekem 4 jön ki? -
Richard90 #459 lesz splinter cell 5... asszem ps3 exkluzív lesz
csak kiadnak egy 4. részt is hogy kitöltsék a 3 és az5 közötti "űrt" -
#458 nem tom, de remélem a pálya szerkesztőkön is könnyítenek egy kicsit :D -
#457 A Chaos Theory UnrealEngine 2.5-ös volt.
A Double Agent is az csak jobban feltuningolva?
Ha ez ilyen szép mit hoznak majd ki az UE3-ból ha lesz köv. Splinter Cell rész :D -
#456 thx -
#455 Optimális gépigénye ugyanaz lesz mint a CTnek, a trailereket meg mind nextgen grafon csinálták ahhoz kell csak az erőmű. -
#454 nah én is megkérdezem, hátha azóta tud valaki pontosabbat:
gépigényról van hír??
örülnék, ha csak ugyanaz lenne, mint a Chaos Theory-nak, de a trailereket nézve, erre igen kicsi az esély szvsz.. -
#453 Mindig van aki ilyenekkel szórakozik. Kizárólag annak lehet meg esetleg(!), aki hivatalosan játék tesztelő. De az is még max csak beta lehet. -
#452 októberben jön ki a game, demoról nem tudok:) -
#451 Hi!
Nem jött még ki a game?
Haver azt mondta megvan neki...de nem hiszek neki:)
A gamestarban is mintha azt olvastam volna h kinn van...szal titeket kérdezlek:)
Le lehet vhonnan szedni demót vagy a teljeset?
kössz -
#450 szuper!
úgy látom a grafika azért javult:O -
#449 Detto -
#448 Nagyon jó!