Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint a Mission Impossible filmekben egy segítség - ha láttad valamelyiket.
Amúgy a 4 és 5 között annyi átfedés van, hogy egy lezüllöttebb Fishert alakítunk. Igazából a felesége halálával foglalkozik azaz a bûnszervezet lebuktatásával és a Blacklist is csak már más karakterrel/szinkronnal (30 percnél többet nem is játszottam vele, bár mindenki dicséri).
Nézz videotesztet róla, van YT-on is magyaroktól...
elsõ részt nagyon régen vittem végig, meg a másodikat nemtudom mikor, de az jó volt forgács peti hangjával 😄 megcsinálhatták volna a többit is szinkronosra 😞
jah, és ez a grimm kicsoda? az elõzõ részekbõl õ adta a feladatokat vagy mi fene?
ebben a csajszival fogunk még valamikor találkozni? <#mf1>#mf1><#finom>#finom>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De egyáltalán nem rossz, csak megszokást igényel, bár én a felénél feladtam és YT-on néztem végig.
most amit írtam utolsó küldetést, kiderült hogya szervertrembe kellet még bemennem. vicces hogy azt az elõzõ küldetésben pedig megcsináltam.
megcsináltam még az akadálypályát, de az aknásat már nem tudtam (még 1 perc kellet volna még) illetve a céllövészet esélytelen. már a 75 pont is alig ment nemhogy 118 😮OOO
Én már nem emlékszem mi lehet ott, talán Emilt lehallgatni?!
meg van még 10 perce azt hirtelen 3 másodperc lesz neki hátra.
ugyanaz a patch legfrsebb driverek (most volt nemrég win install).
már már túlonjúj minden a gépen (hisz mégiscask 2007-es játék 😄)
nincs valami megoldás mégis rá ?😞
most meg másodszro vagyok a jba központban, mennék be a góré hálójába (erkélyes szobán kesztül), de az az átkozott ajtó nem nyilik. muszáj voltam végigjátszás videót meglesni hogy mit hagytam ki hogy nem szereztem meg minden papirt, miközbe mikor elõször játszottam már akkor se tudtam bemenni azon az ajtón. erre epdig azon kell hogy bemenjek. :S
@akyy: Ha nem mûködik az iránygombokkal, próbáld WSAD-vel vagy kombinálva. ha nem müxik, töltsd vissza a checkpointot (vagy max a pályát, ha végképp nem megy), úgy jó volt nekem is anno.
nem olyan bonyolult 😊
azt hiszem nekem mindig ennél a résznél volt bugos és nem tudtam tovább menni (eredeti)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
faq nem möködik
amugy szeva 😄 kár hogy a szervert leállították 😞
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
amikor kipróbáltam alig tudtam irányítani, nem olyan mint például a pandora 😞
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Namost miért nincs 1920*1080-as felbontás? Feliratot hol lehet bekapcsolni?
1.2 patch fennt van
botrány ez a menü
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Most ez tényleg ennyire gagyira sikeredett v. nálam van valami?
Eddigi Splinter Cell-eket is végigjátszottam anno,azok zseniálisak voltak.
Itt már beállítások megfogtak,mert pl. egérérzékenység nekem magas,s hiába állítom,akár 0-ra,nem változik semmit. Gyakorló pálya... full fehér szobák, kb semmit se látni :\ Azt hittem vmi textúra gond,de belekezdtem a küldetésekbe ,ott minden jó. Bár...kiúsztam a vízbõl,van ott ugye 1 õr,s full egyenesen felém jött,s nem vett észre... mellette elmentem,s leütöttem,nah itt kiléptem 😊)))
Glory, Glory Man. United!
Bocs, ha hülyeség, csak tipp.
miért van az, hogy minden újraindításnál, sõt még ha csak a fõmenübe kilépek, elveszik minden grafikai és billentyûzetbeállítás? :/
a patch-et most töltöm, remélem az megoldja a problémát.
elõre is köszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
GF FX 6200-on érdemes megpróbálni? Úgy tudom, alapból nem támogatott, csak 6600-tõl. SM 3.0-t ez is tudja.
Tegnap megvettem ezt a játékot, elkezdtem ma játszani vele, és elakadtam rögtön az elsõ pályán.
Megvan, hogy megtekertem a kereket a rakétán, meghackeltem a konzolt is a rakétán, viszont amikor el kéne menekülnöm, akkor másznék fel a létrán a kötélhez, de a létra tetején nem akar felmászni a hídra.
A kérdés, hogy miért van ez? Már próbáltam minden billentyûkombinációt, esetleg elfelejtettem valamelyik hidat mozgatni?
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lejjebb egy kolléga kérdezte miért szaggat a szingle player játék. Na választ nem láttam de nekem is azt csinálja.
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
2 giga ram, Nvidia geforce 9600 Gt (512).
Ezekkel simán mennie kellene normálisan.
Köszi ! 😄
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
nem tudom kinyitni ezt az ajtót, nem jelenik meg a kis ikon:S ha szaladgálok össze-vissza, akkor néha bevillan, de hiába nyomok rá, semmi nem történik
1.02-es patch van fent
mi lehet a gond?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Eléggé idegesítõ h most is elkezdtem elõrõl a hajós pályán tartottam már minden eddigi küldetésem 95 % stealth volt vagy feletti és megvolt az eddigi összes plusz kütyü majd megint kidobott egy kék képernyõt és újra kellett índítanom és be akarom tölteni és nem lehet! Mondom ok újrakezdem a pályát az eddigi pályákat nem tudtam betölteni és ráadásul az összes plusz kütyüm is elszállt,komolyan már várom h meglegyen a páénzem az xbox-ra és akkor normálisan udok vele játszani. Amúgy meg lehet h a játéknak szar a konfigom,de akkor a készítõk el mehetnek a jó büdös picsába ezek a büdös vágott szemû kis sárga gecik nem tudnak játékot csinálni.