6081
-
#363 Új képek a versusról
képek
Nos régen mondtam, már csak egy tank, meg rakétavető hiányzik a katonának! :D:S
A tank megvan, rakétavető nincs még..Van viszont gránátvető! :S..
Remélem egy nyamvadt pisztolyt mégis kap a kém is..
A kém tisztára olyan,mint egy cyborg:D
-
Travelos #362 a Splinter Cell első részében hogy lehet elrakni a pisztolyt? mert ha elő van véve se nem fut, se nem ugrik, se a leltár nem működik, és még a cselekvés gomb se minden esetben. -
#361 nagyon úgy tűnik... -
#360 akkor irhatom át a bannert októberre? :( -
#359 PCn csak SvM és annak módjai lesznek SvS meg régi konzolokon lesz. -
#358 Ubi szárnyal, mégis késik
[2006-07-28 @ 08:19 - Berkenye] (kommentek: 6)
Tegnap már külön megemlítettük, hogy a Ubisoft frissen nyilvánosságra hozott első negyedéves pénzügyi jelentése bejelentette a Splinter Cell: Double Agent csúszását, ám a közlemény ennél többre is kiterjed.
A kiadó a június 30-án zárult 2006-2007
-es első pénzügyi negyedévében jobban teljesített, mint az azt megelőzőben. Ez eladások 85%-a a PC-re és az új generációs konzolokra megjelenő játékokból származik. Csak az Egyesült Államokban 34%-os bevételnövekedést sikerült realizálniuk pár hónap alatt, ami igen figyelemreméltó adat annak fényében, hogy az egész piac csak 7%-kal növekedett. A Ubisoft teljes bevételének 49%-a származott az észak-amerkai piacról.
Sajnos azonban az előrejelzések szerint számos nagy cím megjelenését el kell halasztaniuk. A GameSpot figyelt fel arra, hogy az idei év szeptemberéig terjedő időintervallumra vonatkozó megjelenési adatok közül hiányzik a Dark Messiah of Might and Magic és a Resident Evil 4 is. Így valószínűleg ezek az alkotások leghamarabb már csak október közepén jelenhetnek meg.
Yves Guillemot elnök-vezérigazgató mindezek ellenére nagyon bizakodó, sokat remélnek a nemrég megvásárolt Driver licensztől, de konkrétumokat még természetesen nem tudott elárulni.
forrás: gamestar
-
#357 bassz***k meg a resident evil 4 is később fog megjelenni!!!!!!!!!!!! -
#356 hát ez a spy vs spy ez tényleg nevetséges, de majd szórakozásnak talán jó lesz.
-viszont így ránézve a multiba, egy jó grafikáju hülyeség lett. Elindul a kém semmivel komoly feladatra, és akkor ott van a falon az átlátszó köpeny egy fénylő buborékba, és felkell futni és szaltózni hogy elkapja. És akkor ugyan így felszedni a többit... -.- (nem értem hogy miért jobb így, mért csinálták, de nagyon gagyi hatása van...:@)
De egyébként most akkor hogy van? Bennelesz a pc-s-be a spy vs spy is, és a merc vs spy is? -
#355 itt de már nem kell aláírni mert hatott az ubisoftra nagy nehezen. -
#354 hol is van ez az aláírás? -
#353 itt vannak spy vs spy videók, hát csak az erős idegzetűek nézzék meg! Annyira unalmas hogy az már veszélyes. Egyik kém kitöri a másik nyakát...és ezt akarták ránk sózni. Ugyanitt vannak SvM videókból is újak ahol a kém számítógéppel kitöri az üveget, na mintha az értelmesebb lenne
Mindenesetre ég és föld a különbség az SvS és az SvM között. Csak az a gáz hogyha nincs aláírásgyűjtés akkor hülye uborka tényleg megcsinálja az SvS-t pcre -
#352 It's true, the game has been delayed slightly. We like to think of it as being "fashionably late" instead of it being another delay, especially since it's only being pushed a couple weeks.
Seriously though, I know you guys are disappointed, but those few extra weeks will fly by. Trust me when I say that Ubisoft doesn't make these kinds of decisions lightly. Any delay is done for good reason and has been subject to very serious deliberation by all the most important groups within the company.
We're going to make it up to you with some entertaining stuff in the next couple months. I'll have more info on that soon...
Még örüljünk is.
-
#351 Megint lesz majd anyázás, először március utána szeptember most meg október? EA szintre süllyedt az ubisoft, bár ezt is rég meg lehetett már állapítani. -
#350 Szintúgy, lehet, hogy nem akarnak semmi technikai zűrt, talán még az a szerencsétlen kém is kap valami elektrosokkot, vagy ilyesmit:D
-
#349 hát reméljük hogy ezért! -
#348 Ha most megvizsgáljuk jobban egy kicsit, ez lehet hogy nem is olyar rossz hír. Mivan akkor, ha azért csúszik, hogy jobban optimalizálják, esetleg javítgassanak rajta?
Egéybként persze hogy rossz hír, mert én is várom, de a fentiekből indulok ki és ezért pozitívan várok továbbra is. -
#346 Nem tudom hogy látta e már valaki, de én még nem szal egy uj multis kép:
(legalábbis nekem új) -
Richard90 #345 BAKKER NEMÁÁÁÁÁ!!! PEDIG ÚGY VÁRTAM A SZEPTEMBERT (de most már nem mert suli :(((() -
#344 ne mááááár :(( -
#343 Sam Fisher úgy tűnik tovább várat magára
[2006. július 27. @ 22:28 - Forcecaster]
A Ubisoft a nyílvánosság elé tárta a második pénzügyi negyedévről szóló eredményeit, melyben fellelhető, hogy a korábban idén tavaszra ígért Splinter Cell Double Agent, mely előbb szeptemberre tolódott el, most már csak október végén jelenhet meg leghamarább.
info: Gamestar
:( -
#342 Ezért lenne szükséges a megfelelő programozásra, hogy megoldódjanak a szaggatások,,és connect hibák! Reméljük tényleg lesz coop, egy szupi optimalizációval!
-
#341 Nekem is fura, mindig másképp megy, valamikor pixel shader 2-esen, 1024-en, medium textura, többi alappal akadás nélkül ment, most meg 800x600-ra vettem le, szinte alapra mindent hogy mennyen átlagba 30 fps-el (ne akadjon) :S
Ha új drivert rakok fel akkor még jobban megy, de nem tudom mit csináljak, mert a másik kedvenc játékom, A TH Catalist 6-os feletti driverekkel nem képes futni rendesen (6.1 -essel DNA driver mellett megy rendesen...) -
#340 Meg ebben a spy versus videoban egyszer bekapcsolja az egyik visiont. Ugye nem fogjuk visszakapni azt a f*s fehér nightvisiont mint ami a splinter 1 ben volt? :(. -
#339 reménykedjünk. Nekem pl a CT is szagatott a hajós pályán min graffon, de hát na reméljük nem lesz sok kinti, esős pálya :|:D. -
#338 Körülbelül olyan mint a CT-é, de nyílván ha nextgen csilivilit akarsz látni akkor jóval nagyobb. De valószínű (remélem) optimalizálják azért hogy minimum grafon elfusson úgy mint a CT. -
#337 gépigényröl nincs valami hír? -
#336 reméljük :S -
#335 ubi szerint lesz
Be a double-agent/mole online on next-gen
Co-op & Adversaria
More accessible online modes on old-gen
No MORE Spy Vs. mercenaries but…
...Spy Vs Spy online modes, & co-op
De ez már régi írás mert itt még a spy vs spyról beszél. -
#334 Nem lesz? :(..Ez nagy kár, a technikai zűröket leszámítva hatalmas volt a coop bevezetése! Hát ez tényleg nagyon elszomorító!..Azért reméljük, mégis csinálnak hozzá :/ -
#333 Nézegetem az ubisoft forumot, és azt írják, hogy nem lesz coop :(((((
Lehet hogy nem lesz coop módja a játéknak :'( (mert a havas pályán például van egy társ, ezek szerint arra gondoltak, hogy vele lehet coopozni :( -
#332 akarom mondani ilyen jó játék talán nincs :) -
#331 de mi szeretünk játszani, és ez a veszekedés sztem nem az miatt volt.
Nem, ilyen jó játék talán, és ilyen jó csapat talán nincs :P (csak mostanában nem tudom mi van, talán a meleg :( ) -
#330 hát igen, ismersz, mint ahogy én is téged. :-8
Több dolgot ide kevertél, amit sztem lekell tisztázni.
na szóval
"Ha tudsz írni egy két csitet, amit használtok ellenünk, azt jó lenne ha leirnád, sok embernek szereznél örömet rajtam kivül." - hax editorral szinte teljesen átlehet írni a játékot, illetve cheat engine-vel akár 9999 x-ésre is fellehet gyorsítani a játékot, illetve beállításokat is lehet módosítani, például fényerő, stb... (tudom hogy nem vagy hekker, nem vádollak ezzel)
"Nem szoktam gyanusitgatni, ezt te kezdted/csinálod/fogod csinálni" - nem sok okod van/volt még rá, csak amikor tegnap előtt még mi is nyertünk, akkor elég keményen gyanusítottál. (szintén nem akartam ezeket is kibelezni itt, de úgylátom muszály)
"ráadásul pont olyan helyzetekben, amikor teljesen tisztán talállak el" - chaffben füst mögül ha te tisztán látsz hogy hol találok el, mikor állítólag laggolt... hát ok. ...Igen, ha már 2-3 furcsa dolog van, és ideges vok azok miatt, akkor már tényleg gyanusítgatok. (szintén nem itt akartam ezeket írni, és ne mond hogy én kezdtem)
"Tudod, jó kifogás sose rossz" - semmi kifogásom nincs, ezt megmagyarázhatnád mire írtad :)
"Richardot nem küldtem sehova" - nem, csak elmagyaráztad, hogy semmi köze hozzá (mint ahogy neked sincs leslieboy-hoz)
"Leslieboy meg megérdemelte, akkor amikor még nem volt reménye, amit nem csak te adtál vissza. [kacag]" - Ez az ami miatt írtam neked, és amin nem tudom mit nem tudsz megértnei, mért kell túlzásokba esned, és vitatkozni/összeveszni velem.
A forum azért van hogy bárki leírhassa negatív meg pozitív véleményét.
Neked nem lett volna "jog"od elküldeni őt a véleménye miatt. Hogyha nem érdekel a véleménye ne olvasd el, ha nem értesz vele egyet akkor meg NE AZT TÁMADD, akivel nem értesz egyet.
"Nem utállak, hanem ki nem állha... jah mégse, hanem csak leirtam ebben az üzenetben a kontrát" - azt látom/érzem, csak nem értem hogy mi értelme :/
"és gondolom ugyse hagyod megválaszolatlanul" - ebből arra következtetek, hogy számítasz arra hogy írok, és készüls a visszavágásra, de sztem ennek sincs értelme
" A probléma nem az én készülékemben van" -> szerintem sem
Sztem itt felyezzük be a vitát, sztem már te is tod hogy semmi értelme. Forumozókat tartsd tiszteletben, és ne keverj ide más dolgokat, például hogy hogy játszunk, ennyi ;) -
#329 de ilyen ötleteket ne adj mert én is velük játszok, és nem lenne jó hogyha megszívlelnék a tanácsodat -
Richard90 #328 ok csak adtam egy ésszerű megoldást ,hogy ne veszekedjenek :) -
#327 szerintem ebbe most te ne szolj bele :) -
Richard90 #326 NE JÁTSZATOK EGYMÁS ELLEN ÉS NEM LESZ PROBLÉMA...
amúgy is vannak más játékosok is a világon -
Richard90 #325 lol már megint kezditek...
egyszerű a megoldás -
#324 ja azt kifelejtettem, hogy a gyanusítgatások nagy része vagy az miatt van, mert hirtelen felidegesítem magam azokon az értelmetlen halálokon is, vagy pedig látom hogy lag miatt volt (amit nem tudom minek mondok, mikor csak én látom, és az miatt is csak én vagyok a hülye, hogy ilyeneket találok ki). -
#323 -Ha tudsz írni egy két csitet, amit használtok ellenünk, azt jó lenne ha leirnád, sok embernek szereznél örömet rajtam kivül.
-Nem szoktam gyanusitgatni, ezt te kezdted/csinálod/fogod csinálni, ráadásul pont olyan helyzetekben, amikor teljesen tisztán talállak el, akor írod hogy: "?????", meg hogy "Fal mögött voltam" (jah lehet hogy ara szemszögéböl igen, de nem az enyémből xD). Tudod, jó kifogás sose rossz...
-És természetesen az örök kérdés... Richardot nem küldtem sehova. Leslieboy meg megérdemelte, akkor amikor még nem volt reménye, amit nem csak te adtál vissza. [kacag]
-Nem utállak, hanem ki nem állha... jah mégse, hanem csak leirtam ebben az üzenetben a kontrát, és gondolom ugyse hagyod megválaszolatlanul. A probléma nem az én készülékemben van...