6081
-
Richard90 #322 hmmm jól mondod -
#321 tudnák még mit írni, de nem akarom, úgyhogy ezt sztem itt felyezzük be, és ne mással foglalkozz mit ír. -
#320 -semmi köze annak, hogy ti nyertetek multiba, gyanúsítgatásra van okom pedig, de azt nem fogom itt elmagyarázni midnenkinek, bár te indítványoztad ezzel. Amikor mi is nyertünk multkor többször, akkor bezzeg mindjárt minden gyanús volt, pedig sztem akkor volt normális, de mind1. Ma meg mi is nyertünk ,csak gondolom azt már elfelejtetted, neked csak az a jó ha nyersz.
2 okom van arra, hogy lesliebondot védem:
-zavar hogy te nem véleményt fejtesz ki, hanem elküldöd a picsába szó szerint, aki negatívan áll a játékhoz, mikor ez egy forum, ahol bárki írhat pozitív és negatív dolgot (ez az ok amiért védem)
-A másik ok, hogy egyetértek vele, csak én a pozitív dolgokat is nézem (és örülök hogy visszaadtam lesliebondnak is a reményt)
-A másik ami zavar, hogy leslie-t elküldöd, mikor "semmi közöd hozzá hogy ittvan-e vagy nincs, ő is azt ír amit akar" ugyebár, mert ő is ugyan úgy ember mint te. De te azért elküldöd azért azt is elküldöd, aki azt figyeli te mit írsz :)
Gyanusítgatásokról meg annyit, hogy nem vagy magadnál mostanában, nem szoktál ilyeneket írni forumba, és játékba se olyan voltál sztem régen. (hirtelen profi aki a füst és chaff mögül már lő 3-at és headshot, gondolok ilyenekre például, amik tegnap előtt például még nem voltak). Mielőtt mindjárt az lenne a reakció, hogy letiltasz, és megint megutálsz, mondom hogy nem célom ezzel, hogy összevesszünk, és nem mondom hogy csíter vagy a játékba sem... És ha haragszol, beszéljük meg msn-en, ne itt, és ne vesd fel megint, hogy azért védem most leslieboy-ot, mert jól elvertél versusban, meg a játékban is gyanusítottalak. -
Richard90 #319 amennyi neked is... na de ne kezdjük... a fórum az egy nyitott téma tehát mindenki hozzászólhat...
és nem látnám hogy te lennél a házigazda, úgyhogy ne dirigálj másoknak (de ah az lennél akkor sem kellene) -
#318 Közöd mennyi? :)
És végre megjött a józan ész. Hál'Istennek... -
Richard90 #317 és ha védi akkor mi van? nem kell állandóan magyarázkodni... -
Richard90 #316 hát annak a coopnak és is nagyon örülnék... és ha evm-es lenne akkor tuti megvenném :D:D -
#315 A te pozitivitásod hozta vissza a reményem! :) Elismerem, talán túl erősen, nyersen fogalmaztam néha, és negativizáltam a játékot, bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam ezzel, nem volt szándékom! Én is ember vagyok,aki hibázhat! :) Azért 100%osan nem reménykedek,de Baluman,és Muki hatással lettek rám,így bízom,hogy mégis lesz benne valami,ami az "öreg rókákat" is megfogja!:D
Ha más nem, egy normálisan,technikailag 100-asan működő Coop jöhetne!:)
-
#314 Gondolkodom.... még mindig ugyanazt gondolom, amit írtam.
Balu meg csak azért "véd" meg, mert tegnap is meg ma is elruháztuk őket multiban (persze nekem se teccik, ha kikapunk, föleg ha aljas gyanusítgatások áldozatai is vagyunk közben). Én isc sak a véleményemet írom le.... csak éppen most olyan dologról támadt vélemyényem, ami nem a játékhoz kapcsolódik. [bizonyítványmagyarázás xD]
Remélem már télleg nem jössz vissza, mert akkor végre egy kis nyugalom száll a topikra, és csak az "igazi" rajongók lesznek itt, akik nem szólják le minden egyes elemét a játéknak. -
#313 de az összses újítás dolgot nem tudják megmutatni videoba, azt majd játékba fogjuk meglátni -
#312 eszemben sincs rádszálni :) csak véleményt írtam ;-D -
#311 Baluman, köszi az egyetértést, de nem rég írtam 302# azt is ami tetszik benne,mint mondtam nem sok! Legalább te ne szállj rám!
-
#310 Vacsorát még ne vegyek neked? Nem igaz, elismerem, hogy nem mondtam még jót a gamere, de azért vered tovább a blattot, hogy így meg úgy! Azért gondolkodj el!
A másik, nem mondtam, hogy csak kétszer multiztam, de mindig olyan helyekre mentem, ahol lehetett váasztani, voltak ilyen szerverek, de nem voltak nyílvánosak! Ennyi! A zavarót összekevertem a coopnál levővel, bocs, az tényleg újítás, bár ahogy mondta Muki, nem nagy..De azért kiváncsi leszek, hány merc fog lenni egyedül! Különben is, még azok a rohadt drone ok is ott vannak! Ami pedig azt a rohangálást illeti, nem csak gyerekszerverek vannak! Szerencsére vannak normálisabb egyének is, akiknek nem rohangászásból áll a pálya! Amit pedig mondtam, tartom! A Splinter Cell nem ez a stílus, nem jó a kémek megoldása, és csak azoknak fog tetszeni főleg a játék, akik mercel akarnak lenni! Meg akik konzol, és arcademániások! Márpedig az SC nem arcade, és főleg nem konzol! De nem kell aggódni, jóhogy mostmár az ilyen újregek diktálnak, elis megyek, a véleményem maximálisan közöltem, aki itt kötözködik, az te vagy! Ha bajod van velem, akkor azt ne itt vitassuk meg! Ennyi! Inkább mennj és éld az életed, én inkább azt teszem! :)
-
Richard90 #309 ha ide benézek, mindig regényeket olvasok :DD -
#308 mint például muki :D -
#307 bizonyos korláton belül azt írsz amit akarsz, csak a másikkal szembe tartsd meg a tiszteletet, és ne vitatkozz, hanem véleményt mondj
A forum arra is van hogy kifejtse mindenki bátran a véleményét, ha akar, 2 oldalas szöveget ír róla, hogy milyen "szar" a játék. Sztem max úgy lenne tisztességes ha ellenérveket írnál hogy miért nincs igaza, és nem őt támadnád (ez sztem az egyik legtisztességtelenebb dolog a forumba, legalábbis ha nem más kezdeményez, akkor csak annak).
Egyébként meg bizonyos szintig egyet értek vele, de majd beleolvasok az ubi forumba, meg máshol, miket írnak.
Egyébként is egyetértek lesliebond-al viszonylag, bár látom, hogy csak a rossz oldalát nézi a játéknak, én annak ellenére várom, mert tom hogy az ubi csinál sok jó dolgot is a játéknak.
Amivel tényleg egyetértek, hogy nem helyes, hogy eddig az életét is kockára tette pár emberért, sőt, minden részbe akkor lett teljesen megcsinálva, 100%-ra, ha senkit nem nyírtunk ki, itt meg szabadon lehet gyilkolászni még a civileket is, bankrablásról inkább nem mondok semmit...
Mind1 játékban lehet jól lesz megoldva legalább, és élvezetes lesz, a buta történet mellett, ami nem méltó a splinter sorozatnak a befelyezésére :-(
csak hát mennyen el a gépünkön... :-S -
#306 "nem merc". Mercenary jelentése zsoldos. Az SC2-ben és 3-ban Argus Private Mercenary Company volt a teljes megnevezésük de nem argusként hanem mercként nevezte őket mindenki. SC4ben nem Argusék hanem Upsilon Force lesznek a mercek de lényegében ugyanaz leszámítva hogy ezek kigyúrt kopasz fazonok...
Mit gondolsz 3 vs 3-hoz mekkora pályák fognak járni? Valószínű hatalmasak. Ahhoz hogy mindhárom kémet el tudják kapni naná hogy sokat fognak futkosni, ugrálni meg grapple hookkal hülyülni, ami mondjuk kicsit túlzás egy ekkora emberhez képest.
Hát valószínűsítem hogyha 2x voltál merc akkor sokat nem tudsz a 3 multijáról, netre felmész ott ugyanis a szabály az, hogy először te vagy merc aztán kém és így váltakoznak a csapatok, pont hogy minden pályán legyen mindenki mindegyik féllel. Camo suittól sose paráztam, mindig meghallottam ha bekapcsolják ezért nem is használtam sose. Ha halkítottak volna rajta egy picivel akkor benne lehetne a 4-ben de mivel 1 cuccod lehet összesen nem biztos hogy beleillett volna, meg nem is volt túl népszerű a 3-ban.
A nyaktörések és lehúzások ugyanúgy benne lesznek szóval igenis kell tartania a mercnek pláne ha egyedül marad 3 kém ellen. És lesz füstgránát ha minden igaz, legalábbis a videóban olyasmi volt. Amúgy ha belegondolunk lehet hogy most futkosós arcade lövöldözősnek tűnik, de ha nézünk pár SC3-as videót az is olyasmi csak már megszoktuk.
Zavarója eddig nem volt a kémeknek, újítás lesz bár nem tudom hogy mennyire lesz hasznos. Kikapcsolod lámpát, hurrá sötét van egy ideig de ha csöppnyi esze van a mercnek akkor előkapja a zseblámpáját és körbenéz ha látja hogy kiment a lámpa. SC3-ban szerintem fel volt vetve a bétában ez, de mivel nem volt rá szükség kimaradt.
Hát ha terrorista vagy miért ne mehetnétek együtt Jamievel? Pláne ha gyanítják hogy kém vagy, logikus hogy melléd küldenek valakit vagy nem küldenek el öngyilkos akcióra mert érdekük, hogy teljesítsd és ezért többen mentek.
A coop visszatér majd de azért nincs felhajtás mert arra kevesebben kíváncsiak egyrészt, másrészt lehet hogy még nincsenek vele kész. Bár azért várom mi sül ki belőle de sok embernek csak annyi jut eszébe a coopról hogy nézi a connecting feliratot... -
#305 Nem gondolod, hogy azt írok amit akarok?
leslieboy: Akkorad arcod van hogy besz@rás... Most csak azért mondtál jókat is a játékból hogy maradhass? Röhejes vagy... -
#304 Zavarót! Elektronikus zavaró, vagyis EMP! Amivel kiiktatod a lámpákat, s a kamerákat pl egy időre! Ez volt az SC3 egyik újítása! Az lehet, hogy realisztikus Jamie akció a börtönben, hogy vele jussak ki, de állítólag később is vele kell lenni! Merccel voltam multiban, de csak 2szer össz visz..szerintem még az SC3ban is könnyű volt neki, de itt meg nem is ő a multi másik oldala, hanem valami fura nevű! De nem merc! Itt már mint láttuk, még mozognia se szükséges! :(..
A multiban mindig kém voltam, nekem mindig az az oldal tetszett! Amit hiányolok, a legjobban, hogy kivették az álcázót, amivel láthatatlan lett a kém! Pedig az nem fegyver, és attól azért volt parázós perce a mercnek is:DD Nem úgy, mint itt! Itt mégis mitől tartson az ellenfél a kémtől?..Fegyver nélkül pl? :S:(
Meg a kedvencem a coop volt, ha leszámítom a hihetetlen szarul jött szakadásokat,volt amikor pont küldi végén!..Na ott néha még én is káromkodtam egyet-kettőt :D
De én most a 4ik részől beszéltem, nem a 3ról! Ott a multi alapnak jó volt! A kapcsolódási hibákat kellett volna javítani, és mindkét oldalt fejleszteni, nem az egészet eldobni! Volt rajt javítani való, de nem volt kukába való! A készítők meg kicserélték egy arcade lövöldözés, futkosásra 10éveseknek szinten! Ez tény! :(
-
#303 Az árnyékjelző marad, csak nem úgy mint eddig volt, hanem samu hátán lesz egy pont ami ha sárga akkor nem látszol ha zöld akkor igen, vagy valahogy így volt tervezve. Üvegvágó is lesz.
Mi az hogy a zavarót "meghagyták"? Sose volt neki. Sose voltál merccel? Akkor miről beszélsz? Valamivel kevered a dolgot szerintem. Miért ne lehetnének coop mozdulatok terroristáknak? Jamievel együtt kell működni ha ki akartok jutni, ez szerintem elég realisztikus. -
#302 Abban adok igazat, hogy még nem írtam jót a erről játékról,másban semmiben!!..Bár nincs is sok jó :D Nos akkor pótolnám..
Tetszenek a reggeli küldetések, tetszik, hogy kivették az árnyékkijelzőt, bár félek ennek a vége az lehet, hogy a legkisebb árnyékot is takarásnak veszi! :/..
Tetszenek a helyszínek, az, hogy most már tudunk úszni rendesen, hogy ejtőernyővel ledobnak..Lehet, hülye vagyok, de mintha pl üvegvágót is olvastam volna, na az szintén jó ötlet, hogy nem kilőni kell az ablakot! Annak is örülök, hogy megmaradt a zavaró eszközünk, bár ezzel a karmegoldással nem tudok kibékülni..nos ez van, ami tetszik, merthogy a többi pozitívum meg csak a 3ik részből áthozott!
A multiban tetszik..hát igen, a multiban tetszik,hogy a kémnek legalább az elektromos zavarót meghagyták, de ezenkívül más nem..A merc meg nem érdekel, sose voltam vele! Egyedül a coopról nem esett még szó!..Azt remélem,legalább jól lesz megcsinálva..Ja igen, a coop mozdulatok is jó ötlet,bár nem terroristával:S, még a story is az lenne, ha nincs ott az, hogy rosszalkodj!..Mint írtam, Sam Fisher nem gonosz típus, ezért nem békélek meg a történettel! Ennyi, látod, nem csak rosszat tudok, és jó lenne, ha már leszálnál rólam! -
#301 nagy rábaszás lesz ennek a vége... de ne szíccsad a hangulatot! :/ -
#300 i know -
#299 Én ugy vélem, ha neked nem tetszik semmilyen szempontból sem a játék, akkor ideje lesz elhagynod ezt a topicot, és ne írogasd azt, hogy mennyire "undorító", "röhejes", stb... És jó lenne, ha nem fikáznád tovább. Igaz, hogy néhány szempontból másoknak sem teccik a játék, de ilyen jelzőkkel nem illették és nem is fogják (gondolom). Szóval remélem lelépsz... Csá! -
#298 :D ezek már két hónapos hírek
A pilótát meg nem muszáj megölnöd. Meg is ölheted meg nem is csak akkor nyílván csúnyán néznek rád a gonosz bácsik. -
Gyusz #297 Én nem lennék abban biztos, hogy ez az utolsó Splinter Cell. Valahol olvastam az Unreal Engine 3-at használó játékokról és ott szó volt egy bizonyos Splinter Cell 5-ről. -
#296 AMit én leszürtem ebből az írásból:
-a mi PC-nk ugyanazt a grafikát megkapja, ami az X360 alatt fog muzsikálni
-a HUD nem lesz, a nagyobb realizmus érdekében (néha felbukkan, mint pl a King Kong-ban is)
-továbbra is a lopakodásé lesz a főszerep, de lesznek nappali pályák is, éjjellátó nélkül (gondolom ezek lesznek a JBA küldetései)
-új mozgások:
1. a CT COOP módjából átvett páros mozdulatok, ugyanis többször lesz páros nyomulás (majd egy JBA-s csajjal is kell menni --->de jó lesz!!!)
2. directed moments: interaktív animációk játék közben
-továbbfejlesztett AI (ha kilősz egy lámpát, az már több lesz, mint gyanús az őröknek...)
-szabadon vállalható küldetések, pl elmehetsz a JBA-s arcokkal bankot rabolni
-SZTORI!!!
-stb. stb-
Nagyon várom!
-
#295 So that means Sam can also switch sides and turn evil?
No, according to the Developers, he's still the "good guy" as you know and hopefully love him, no matter what you'll do! But your choices are going to influence the Gameplay and if you want to fullfil your job as a JBA Member, you'll have to perform Assasinations, Bank Robberies etc.!
Azaz mindenképpen "jófiú" marad a végére, akármit is teszel, viszont a játékmenet engedélyezi a rosszalkodást, csak rajtad áll. -
#294 Remélem legalább hogy a coop -ját nem szarják el, ha már a CT-be nem voltak hajlandóak valamiért kijavítani, pedig az azért sokkal nagyobb sikert meg bevételt jelentett volna az ubi -nak. -
#293 jah, azért csinálnak neki ilyen story-t, meg ilyen befelyezést, mert új sorozatot akarnak majd csinálni? :S De ez nem magyarázat, hogy az eddig bevált király versus-t is így átalakítsák, nem hogy kicsit azon javítottak volna... (mert attól függetlenül hogy király, rengetek bug van benne, azért sztem lehetett volna még élvezetesebbé tenni). -
#292 De szemetek! Ennél rosszabb nincs is! Azt mondja, egy ártatlan ember rossz időben volt, rossz helyen, parancsolják, hogy öld meg! Megölsz-e egy ártatlant, hogy megments 3ezer embert! De a befejezés a legjobb! Van rosszfiú befejezés is, szóval ahogy sejtettem is, ez lesz az utolsó SC! Bravó, tudják hogy toljanak el egy szuper sorozatot, és fejezzék be úgy, hogy senki se akarjon emlékezni rá!
Talán majd az új játéksorozatot normálisabban csinálják! Ja hoppá, hogy erről volt szó végig, akarnak egy másik ilyen sorozatot?! Csiripelnek a madarak.. -
#291 Itt is van pár kép -
#290 3-djára kezdem el gépelni, remélem most nem tontom el. Na szóval...
Németet tanulok ált. isk. óta mert nem volt választás ang/német között, és középiskolában is ezt tanulom.
A spy videóban nem teccik: a spy nagyságú figurák mutatják, hogy milyen módon haladjunk tovább (bizok benne hogy kikapcsolható), vmint a túlzott magasságból való esdeklés, ami nem biztos hogy hátrányt jelent a mercnek.
Teccik a spy videóban: a hackelés, a fények kiiktatása, a füst (ugyanis az egyik videóban van füst), és amit mégnem mondtam az teccik :D
Merc videóban nem teccik: ellenség jelölése amint látod, gépfegyver (sztem kicsit túlzás a CT-hez képest), térkép (túl leegyszerűsített).
Ami teccik a merc videóban: leereszkedés magasabb helyekről kötéllel (így könnyebben utolérhető a kém), a repülő minicsoda (érdekesen műxik, de azért majd meglássuk, mégis mit tud), ezenkívül az EMF nézet (végre egy kis nehezítés a katonának), és amit kihagytam az ide kerül :D.
Szóval nem hiszem hogy teljesen rossz multit kapnánk kézbe, egy kicsit télleg konzolos beütésű, de sztem még nincs veszve semmi. Egyesek meg már temetik a játékot... Pffffff..... -
#289 :) -
#288 Hát ez is nézőpont kérdése. De a lényeg, hogy nyilván arrafele fognak orientálódni, amik a VÁSÁRLÓI igények, és amiből a legtöbbet el tudnak adni.
Mellesleg nekem már a Prince of Persia is sok volt, már úgy értem ezek az "újkoriak". A Prince of Persia 1, 2, sőt még a 3D is tetszett, de ez a pár éve megjelent (meg a többi azóta megjelent) már nem jött be, lehet én öregedtem meg, de nekem ez már túl "hollywood-i"... :) -
#287 hát ja. Az a rosz, hogy én már csak az ubi softban biztam, mert mindig jó játékokat adott ki, (splinter cell, Prince of Persia, Far Cry) És ez most nagy csalódás számomra. :( -
#286 Sajnos egyre inkább az a tendencia, hogy lassan csak a "10 éves hülyegyerekeknek" vesznek megjelenéskor a boltban játékot, főleg konzolfronton...mert azok még nem tudnak warezolni...így nem meglepő, ha egyre inkább az ő igényeik kerülnek kielégítésre. -
#285 na megnéztem a mercet is.... Azt hiszem hogy ez a játék a 10 éves hülyegyerekeknek készült akik nem tudnak taktikázni :(. Mi ez már hogy kirajzolódik a kém a sötétben. Meg távirányítós-önrobbantós-made in china helikopter kicsit már túlzás :D:D:D. Ami tetszik benne az a megfejelés meg hogy lehet mászni ilyen kötélen az erkélyekből. Szánalmas hogy tudják elrontani mostanába a játékokat -
#284 Még szerencse, hogy a multi engem hidegen hagy... :) -
#283 egyet értek, eddig még reménykedtem, de ebből már tényleg kiderül majdnem minden :(((((((