6081
-
#82 thx, nagyon jó! -
#81 megjelent egy új trailer -
#80 Hát én azért jobban örülnék már egy ingame videónak, mert az ilyen render videókból nem sok derül ki a játék tényleges képi megjelenítésével kapcs., hogy egyebekről már ne is beszéljünk. -
#79 Aműgy nincs meg jobb minőségben? -
#78 Jah én sem birtam ki, s egyböl megnéztem. Utána meg vagy 5-ször:DDDD Kár azért, hogy elhalasztották:( -
#77 Csak azért, mert nagyon kedvcsinálóra sikerült ez a spot, viszont a game ugye elhalasztódótt szeptemberre. De persze az nézi meg aki akarja. -
#76 miert ne nézze meg, aki nagyon várja? -
tv-spot, megnézni kötelező mert irtó feelinges.(aki nagyon várja a játékot, az ne nézze meg...
(a linken jobb klikk, cél mentése...) -
#74 A tavaszra tervezett Splinter Cell: Double Agent játék megjelenését eltolták szeptemberre. -
#73 Óóó! Lemaradtunk a mama karácsonyi kis képeslapocskájáról!!! Irány a hivatalos oldal! (katt a bannerre!)
Sőt még szemtanúi lehetünk Lambert elrablásának is, amint a parkolóban békésen autójához slattyog szokásos kis mellénykéjében... :) -
#72 fuu kemény játék lesz má várom! -
#71 és mingyá március -
#70 Jó reggelt!
Nekem már most a kedvenc játékom! -
#69 na most olvastam egy ismert pc gémeres újságban egy hosszabb ismertetőt és néhány interjút a készítőkkel és gyerekek 3 mondatonkét sikíthattam volna a gyönyörtől, hogy ha az ott leírtak mind igazak lesznek,játékmenet,pálya felépítések,interaktivitás,sőt úgy néz ki a végén dupla befejezés,döntés hozatal a jó vagy rossz irányába
azt mondom:áááááááááá -
#68 Ja, azt hallottam, hogy nem ő írta... -
#67 Nezd, ha olvastal sok Tom Clancy konyvet, es szereted, akkor csalodni fogsz; nem O irta ugyanis, es kozel sem olyan reszletekbe belemaszo, mindent kielemzo ez az iro, mint TC. En nem sokat olvastam meg tole, talan 3 vagy 4 konyvet, de azert mas a ket stilus. De ha ugy kezeled, hogy nem varod el a Tom Clancy szintet, szerintem nem rossz.
Es erdekes modon, sehol a konyvrol nem derul ki alapjaraton, hogy nem O irta, nincs ott a neve alatt kisbetuvel, hogy "ajanlasaval", vagy hasonlo. En asszem a Libri oldalan talaltam nehany hozzaszolast, amiben a TC rajongok kokemenyen fel voltak haborodva miatta, meg valami magyar Splinter Cell oldalon is irnak rola par sort (valamint, hogy amerikaban mar a masodik resze jelent meg a konyvnek a kozelmultban, asszem.) -
#66 Már én is beterveztem valamikorra...csak félek az ilyen csillogóbetűs dombornyomott borítós könyvektől... :) -
#65 Nos, a felesege rakban halt meg, amikor a lanyuk 15 eves volt. Az asszony is, es Sam is a CIA-nal dolgoztak, amikor megismerkedtek. Nem mukodott a kapcsolat, 3-4 ev mulva szetmentek, tkp. aztan apuci lanyaval nem is talalkozott, feleseggel sem beszeltek. Aztan jott a rak, anyuci meghalt, ugy kerult Samhez a lanya.
(Most olvasom a Splinter Cell regenyt, onnan az info) -
#64 Nem is tudom felfogni, hogy jutott eszedbe a rókabőr fogalma, ez kicsit nagyon más lesz, mint az első 3 rész.
Gépigény: kb ugyanaz, mint a Chaos Theory-nak, egy-két új effektel megfüszerezve talán. -
#63 A feleségét nem most veszítette el, ahogy kiderült...legalábbis úgy rémlik, hogy az újságcikkben már özvegyemberként említik. Ezen kívül nincs abban semmi fura, hogy miután elveszti a lányát is, nem a semmittevés jár az eszében, hanem el akarja valamivel foglalni magát, mintegy figyelemelterelésként - ehhez mi lehetne jobb, mint a munkája (ami tuti nem jár unalommal...)?!
...de mégha nem is veszítette volna el a lányát, akkor sem mindenkinek Hawaii és a semmittevés szerepel a vágyálmaiban... :) -
#62 :D:D:D:D:DD::D:D hehehehehe -
#61 Quicktime player? -
#60 Bocs,de milyen lejátszón lehet megnézni a videot?Mert nekem valami MOV file van,de media player nem játsza le!!...?
-
mike369 #59 talán ha kiveszed a kártyát a házból és megtámogatod vele a játék dobozát, hogy el ne dőljön... -
#58 mekkora játék lesz...
Támogatja az FX440-et szeruntetek? :S -
#57 Nekem a kép nem akar összeállni. Sam elvesztette a lányát és a feleségét és akkor majd még nekiáll dolgozni mikor mindene megvan és visszavonulhatna Hawaii-ra tisztességes 45 éves emberként élvezni élete hátralévő részét, de ő akkor is meg akarja menteni Amerikát.
Amúgy jól néz ki a játék csak nehogy a gépigény rovására menjen.
Reméljük jön a vIDE plugin a DT4-hez mire Samu ellopakodik a boltokba -
Vlala #56 Megnéztem a videót. Rókabőr visszavonva... -
#55 Ezen tuti valami überextrém SF lesz :D -
Vlala #54 Húzzunk le még néhány bőrt az öreg Fisherről? Túl tiszta volt a kép, egy kis családi dráma és lelkizés ebbe is kell. Ehhh...
Ezen az apróságon kívül a képek nagyon jók, és ígéretesnek hangzik az új technológia is...
a videót most nézem. -
#53 -
#52 Itt a GAMESTAR-on egy kis előzetes videó...
Ha nem csúsznak, akkor lopakodással teli tavaszra számíthatunk...(februárban Hitman Blood Money, tavasszal meg Splinter Cell Double Agent - bár sztem késni fognak, s jó ha előbbi tavasszal, utóbbi pedig nyáron megjön...) :) -
#51 Ja igen, csak a daughter-t rosszul értelmeztem. -
#50 Na akkor jól gondoltam...
Amúgy nem a lánya hal meg autóbalesetben? -
#49 Sztori nagyjából SPOJLER!!!:
Sam épp küldetésen van, amikor huga autóbalesetben meghal.
Főhösünket olyan trauma éri, hogy idegileg összeomlik. Mivel munkájára nem tud koncentrálni, Lambert kényszerszabadságra küldi.
Hónapok múlva még mindig nem tudja kiheverni a fájdalmat huga elvesztése kapcsán, ezért munkát kér Lamberttől.
A fönök nem tud mást tenni, Samből egy NOC agent-et csinál (Not Official Cover), Ők azok, akik beépülnek a rossz-fiúk közé. Ha lebuknak, semmiféle támogatást nem kaphatnak, saját magukat kell kihozni a csávából.
Sam Fisher feladata felderíteni, beépülni, majd kézre keríteni a JBA (Jim Brown's Army) nevü hihetetlenül elszánt terroristacsoportot, és annak fejét.
A közéjük való bejutás nagyon nehéz, egyedül egy tag ajánlásával lehet bekerülni. Ahhoz el kell nyernie az illető bizalmát. Ekkor kapóra jön egy bizonyos Jamie Washington nevü fiatalember, aki tagja a JBA-nak, csak egy gond van vele: börtönben csücsül Kansasban.
Samnak és LAmbertnek ki kell találni a bejutást, majd Jamie megszöktetésével elnyerni a bizalmat... és ez csak a kezdet.
Ekkor és ezért kezd el Sam bankot rabolni, embert őlni (a gyilkosságot megjátszák, de úgy, hogy a helyi rendőrség sem tud róla), majd egy rajta ütés alkalmával Sam-et letartóztatják...
A börtönből való kijutás során le kell mondani a high-tech kütyükről, ezúttal Sam-nek érzékeire kell hagyatkozni, és nem utolsósorban társára, Jamie-re, akivel (by SC Chaos Theory MP COOP Mode) kéz-a kézben kell kijutni a napfényre.
Jamie-t nem lehet majd irányítani, őt a továbbfejlesztett "emberi" AI viszi előre.
Egyenlőre ennyi, de fontos még említeni a legújabb mozgási technológiát: ez a "Directed Moments", ami teljesen élethü mozgást ad a karaktereknek.
-
#48 Hát remélem jó lesz a játékban...majd kiderül, hogy jó lesz-e avagy sem, én csak azt írtam, hogy nem túl eredeti...ettől még lehet jó - és jól épülhet a sztoriba a dolog.
A képek alapján úgy fogják megoldani, hogy nem lesz (olyan) sötét a sitten... :) Meg gondolom a "rosszfiús" helyszíneken sem, hisz nem valószínű (és a képek alapján sem úgy tűnik), hogy "rosszfiúként" is éjjellátóval bóklászunk majd... -
#47 Nem, nagyon is jó ötlet ez a börtönösdi, csak az éjjel-látó szemüveg fog hiányozni(!!!) Kíváncsi leszek lesz-e helyette valami, vagy hogyan oldják meg?
-
#46 Áhá! Szóval akkor az egész "néha a jófiúk is rosszá válnak" dolog csak amolyan Van Dame-os vagy Stallone-s kamu...és az elején csak azért "megyünk" hűvösre, hogy előkészüljön a terep a beépüléshez...hát nem mondom kissé elcsépelt...hanem a játékmenetre vonatkozó hírek jól hangzanak. Változatos helyszínek, szereplők, cselekmény, stb. ezek azok, amik eddig is erősségei voltak a sorozatnak...ha hozza az elődök hangulatát + a zene és a graf is jó lesz, akkor nem fogunk csalódni sztem. -
#45 Az UBISoft hivatalosan is megerősítette a Splinter Cell sorozat negyedik részének alcímét: Double Agent avagy Kettős Ügynök. A francia kiadó rendre nagy huszárvágásokkal kívánja felrázni a kissé leülepedőben lévő franchiseainak életét. A 2006 tavaszára időzített és PC, PS2, GC, XBOX, illetve X360 platformokra készülő játékban az eddigiektől gyökeresen eltérő megvilágításban láthatjuk hősünket, Sam Fishert.
Ezúttal egy terrorista csoport amerikai sejtjébe beépülve, belülről bomlasztva kell megakadályoznunk egy nagymérvű terrorista támadást. Kettős ügynökként megfontolt döntéseket kell hoznunk. A bűnözők túlbuzgó eltávolítása ránk terelheti a gyanút, viszont a határozatlan fellépés több millió ember életébe kerülhet.
A játék elkészítésében az UbiSoft montreáli, sanghaji és az Annecy-i stúdiói egyaránt közreműködnek. A fejlesztők korát megelőző grafikai megoldásokat, kiváló animációt, fejlett mesterséges intelligenciát és nyitott pályákat ígérnek. Mindemellé mindegyik platformhoz egyedi tartalmi elemeket gyártanak.
Főbb jellemzők:
Az NSA ügynökei és a terroristák egymással ellentétes feladatok elvégzésére ösztökélnek.
Kettős ügynökök által alkalmazott szabotázs akciókat bevetve kell meghiúsítanunk a tenoristák terveit.
Szerteágazó történet, eltérő befejezésekkel: Minden döntésed befolyásolja a történetét és a két oldalon állók cselekedeteit.
Kémkedés a világ minden táján: Ázsia, Afrika és USA szerte változatos küldetésekben kell helytállnunk. Lesz módunk víz alatt, homokviharban és ejtőernyőzés közben bizonyítani.
Új, egyedi kütyük: Feketepiacról szerzett terrorista fegyverek és más NSA felszerkók garmadája.
Újszerű online játékmódok.
forrás
-
#44 Hmmm, a chaos theory COOP módjából átveszi a cool-os mozgásokat a single kampány. Hinnye de jó lezs. -
és további scannek.