6081
-
#407 pont az nap érkezik a a BF 2142:D -
#406 SC: Double Agent megjelenés
A mai nap a megjelenéseké. A Splinter Cell: Double Agent egyik közösségi felelőse kapta a megtisztelő feladatot, hogy tudassa velünk: október 19-én érkezik a játék Sam apóval a fedélzeten.
Ez már hivatalos.
HW
-
#405 Viszont nyílt béta teszt nem lesz amit mindenki várt, és a demo-t is gondolom elhúzzák amennyire csak bírják :( -
#404 nagyon kiváncsi vagyok, várom már -
#403 multi? :| akkor az király lesz -
#402 Mármint multi demó várható. -
#401 Kettőt nézzél vissza! -
Richard90 #400 double agent demo várható -
#399 whoaaa
na kivi vok a gépigényre,télleg nyúltak vajh a motorhoz?vagy uara teszik,mint ct-t,me akkor nem lesz gond:) -
#398 Splinter Cell Double Agent Demo Coming in September. -
#397 na kijavitottam októberre most:) -
#396 :DDDD -
#395 Biztos rólam copyzták:D -
#394 én ezt nem értem, mostmár sok helyen az olvasható, hogy októberben fog megjelenni, mégis, nézzétek meg a splintercell.uk.ubi.com-om a flash fejlécet ott ezt írja: SPLINTER CELL DOUBLE AGENT COMING SEPTEMBER 2006... most akkor mikor fog kijönni??? -
#393 oks, köszi -
#392 videok alapján lehet következtetni:) sztem hasonló lesz az elözö részhez -
#391 oh, baker...:(((((
és a gépigényről semmi hír? -
#390 Októberre csúsztatták. -
#389 Nem tudja valaki, hogy pontosan mikor jelenik meg (2006. szeptember mennyi???)
És valaki a gépigényről hallott valamit? -
#388 1. Hamár eltévedtél akkor legalább ne te legyél felháborodva
2. Az Chaos Theory és nem Double Agent
3. Az a Bankos pálya
4. Ne játsz Splinter Cell-t mert az nem hentelős játék -
#387 csak tudod ez nem a splinter 3 topic... -
#386 "Megöltem mindenkit már senki se él hogy lehet továbbjutni?"
Nem neked való se a fórumozás se az SC ahogy látom. -
#381 A Spinter cell 3. Már mejelent -
#380 És a #369 ? -
#379 Elnézést de a sok betűk nemtudom, hogyan került be -
#378 -
#377 Tapsuoljuk meg!!! -
#376 köszönjük hogy ezzel az értelmes hsz. el növelted a hozzászólások számát :D:D:D -
#375 lol ez hülye!:| -
#374 ... -
#373 sdfggghkjkjlklklkklklklklklk -
#372 Sztem rossz topicot nézel, mivel a DA még meg se jelent... Menj át gondolom én a Chaos Theory topicba. :D -
#371 Hagyd csak, álmában elakadt, és automatikusan ide jön segítséget kérni. :DDD -
#370 mibajod van?!?! -
#369 Segitséget kérek. Splinter Cell:Double Agent játéknál Ahol a pénztárba kötélen lekell mászni, mindenkit megöltem az egész házban is egy élő ember sincs. Hogyan lehet tovább jutni -
#368 Az viszont tényleg jó ötlet volna..de még jobb lenne, ha mint az SC-kben az automata fegyvernél, itt is kiiktathatnád az IFF-et..de beszivatás :D
-
#367 Arm banddel ki lehet iktatni a katona hudját és amennyi mindent azzal még lehet csinálni szerintem a dronet is el lehet intézni. -
#366 Reméljük, hogy nem lesz könnyű a drone..de ez nem az a drone, merthogy van a repülő is..de ez lol..repülő, meg lánctalpas is..A kémnél viszont egyálltalán nem értek egyet! A régi nem cyborg, látszik azon, hogy az ruha, de valahogy ennél nekem inkább Sci-fi játékosnak tűnik :/..
Mindegy..majd meglátjuk..
Azért a pisztoly mégis jó volna pl altatóval katonák ellen, vagy sokkolóval, akkor azzal ellehetne intézni a dronet..
-
#365 Beillesztitek a címet a böngészőbe és látszik a régi kém is. -
#364 A drone azért nem tank. Sőt amilyen nehezen lehetett irányítani a videóban szerintem egy figyelmes kémet ki se lehet vele nyírni. Gránátvető régen is volt.
Pisztolyt minek? Ez nem lövöldözés.
Mindkettő elég cyborg