6081

• leslieboy
    Hát nem tudom, de igazán lenne egy kérdésem a készítőkhöz az eddigieket látva:S..
    Mi a túrót csináltak ennyi ideig,ha a grafika 90%ban ugyanaz, a hangok 100%ban mint az SC3ban, még a kódoló is! Én pl a hullámoknál inkább valami zümmögő hangot tudnák elképzelni, hiszen rezeg, azért ultrahullám..Remélem még dolgoznak rajta..
    Aztán elég gáz, hogy mikor a 2es gamepley viden lerántjuk a korlátról az embert, megse nyikkan!Ez totál élethűtlen! Ki ne ordítana még utolsó erejével! Én pl vártam újításnak olyat, hogy beledöfjük a kést alulról, és a fájdalomtól zuhan le, vagy pl elvágni a nyakát, na akkor hangtalanul lehullana! Hol van az újítás? Mert pl ok, van társ, de ez tulképp az SC3 coop! Remélem nem bántottam meg senkit, de azt hiszem, míg nem látom azt az odaadást a készítőktől, mint az SC3nál, addig ezt a játékot leteszem a nagyon várt listáról! :(..Pedig az SC3, az nagy volt, és a topicban is mindig vártuk, ki mit talált róla, akár egy képet is..Minden órában akár! :D
    emlékszem, mindennap felmentem megnézni az oldalat, van-e valami új! A mostani oldalon alig voltam:/ Hiányoznak a poénvideók is, mint pl Fisher a cápa vs terrorista! :D
  • Senkkik
    igen
  • ati2002
    hehh, durva. :)
  • hykao #239
    Erre gondoltál? KATT
  • Muki100
    hoppá rossz gomb na mindegy, itt az első videón látható az új hackelési módszer (multiplayer!)
  • Muki100
    inkább
  • Senkkik
    ezt nézzétek meg : http://gamestar.hu/quick.php

naggyon komoly
  • Boroskóla
    Zsír képek, jólnéz ki.
  • Balumann
    Jah ha jól megnézem a képeket nem sokkal szebb mitn a CT-jé, azért annak is van graffja. Mondjuk az éjszakai úgyhogy kevesebb dolgot kell szépen megcsinálni :D Sztem sokkal szebb nem lesz, de annyira sztem fog futni mint a CT, kicsit talán kisebb graffon (tehát mgése lesz szebb a CT-nél akkor :D). Reméljük azért jó játék lesz.
  • Firebat
    remélem h a DA-nak a gépigénye marad a CT-é, mondjuk én csak a versus miatt fogom megvenni:P az nagyon király lesz azt mondják:) , a CT is nagyon jóóó ( versus)
  • zsakosfrodo2
    Mivel nincs hír, nincs miről beszélni. :D
  • Richard90
    REmélem nemsokáre felélénkül ez a topik is :)
    csak ne úgy, mint a flatout 2 topic
  • jAsOn VoOrHeEs
    A második képen a helyszín, mintha egy kicsit a Fűrész első részének helyszínére hasonlítana
  • zsakosfrodo2
    Sztem a mostani (SCCT-s) grafika is jó, ha az lesz ebben is (pontosabban egy kicsit javított, szebb), akkor no problem, egy alacsonyabb beállításon futni fog nálam :P
  • Richard90
    jaja rendesen feltupírozzák ezeket a képeket...
    sztem nem ilyen lesz a grafika
  • Rage47
    én meg remélem h menni fog a mostani gépemen. de az ilyen képeket kicsit megjavitják nem?
  • Richard90
    húúúúú nagyon durva lesz... remélem mire kijön addigra meglesz az új gépem :P
  • Kandurex
    Pár képecske (thx by Hardwired)

• Muki100
    Hát azért valamilyen eszközök csak lesznek legfeljebb nem a fegyverből lövöd ki őket. Attól függetlenül ez még sokkal sötétebb pályákat jelentene, ami merc részéről unalmas.
  • zsakosfrodo2
    Biztos hogy lesz, mert különben nem lenne értelme a versusnak. Vagy annyira halálosra kell csinálniuk a páylákat a katona részéről, hogy a kém kapcsolókkal ki tudja nyirni, hogy csak na, vagy nagyon jó képessgéű és közelharcos kémeket kapunk, akik pedig mindent tudnak (elölről folytani )
  • Atti12
    én is nagyon :/ ilye hülyeséget kitalálni hogy nem lesz semmi cucca a kémnek...
  • Balumann
    ne máááááááááááááááá :( :( :( ez így nem lesz jó :(
    Elöször azt kitalálták hogy csak spy vs spy legyen, most meg elveszik a spy összes eszközét, ami a játék erőssége volt. Hogy azt kellett megtanulni hogyan lehet jól használni az eszközöket és összejátszani ezekkel a csapattársal hogy elimináljuk a katonákat és megcsináljuk a feladatokat.
    Most átformálják teljesen a jól bevált módszert, elveszik a kémek fegyverét és ügyességét, és lehet lopakodni? Milyen uunalmas lesz a katonának, és szar a kémnek. Akkor minek 3 kém egyáltalán?

Nem hiszem el, ez remélem hogy csak valami fake hír.
  • zsakosfrodo2
    NEm sikerült megfordítani a szöveget :\
  • zsakosfrodo2
    Azért na ne már.... Biztos hogy ezt nem csinálják meg, csak el akarják hiteetni velünk hogy télleg egy balfax lesz a kém... Ha nem lesz jó már közleharcban sem, akkor minek lesz kém a neve??? :S
    [fliph]MEGFORDÍTVA[/fliph] Csak kipróbáltam milyen :D
  • Muki100
    további hírek SvMről:
    "Hey i was just reading the latest EGM and guess what they said... and I quote (cause Im too cheap for a scanner "The develeopers neutered the spies ( No Shock gun, Elbow smash, etc ). This is on page 69 (no joke) top under 'how was it?'."
    Olvasható egy ubis fórumozó postjában, miszerint kényszerítve lesz a stealth (bár még régen azt mondták, ha ügyes vagy neten unlockolhatsz aggro cuccokat), mivel sem közelharcban nem leszel jó, se fegyvered nem lesz. Lehet hogy majd a bétában ezeket a játékosok megvétózzák, mondjuk.
  • Muki100
    Imádott uborkaszoftunk megtiltottahogy az ubi fórumon SvM képeket közöljenek a játékosok, mert eladják ezeket exkluzív képként magazinoknak, aki mégis belinkel vagy berak azt banolják. Hát ennyit erről, de reméljük azért szivárognak továbbra is.
  • zsakosfrodo2
    Majd olyan lesz (azt hallottam a fejembena hangoktól ) hogy a kém kavicsokkal dobálja a katonát, az meg majd megszédül :D És akkor a kémnek van ideje elmenekülni. Meg olyan hogy felevszi a borosüveget, eltöri és odamegy a katonához és az üvegszilánkkal elvágja a torkát :D
  • Muki100
    Ami nekem szúrja a szemem, hogy mindenki kopasz és laza öltözetben van. Azért mert samu kopasz lesz nem kéne mindenkit lekopasztani a multiban, pláne mivel a tervek szerint 6 különféle skin lesz. Meg egy biztonsági őr is komolyan néz ám ki pólóban meg munkásnadrágban. Bezzeg a jó kis Argus PMC meg az overáll :)
  • Balumann
    gondolod hogy úgy csinálnák meg, hogy a kém ne tudjon lőni, ne legyen semilyen eszköze, csak menekülni kell a katonák elől? akkor minek 3 katona és 3 kém? :D nem hiszem, biztos lesznek eszközök.
  • Muki100
    Hát, ha a moderátor is azt mondta akkor félő hogy igen. Csak azt nem tudom hogy fognak majd a kémek mondjuk védekezni, ha a merc 10 méterről elkezd rájuk lőni. Ha az eszközöket is kivennék az már picit durva lenne sztem.
  • Balumann
    azt akarod mondani hogy elveszik a kém fegyverét? :S remélem az eszközöket nem.
  • Muki100
    Ez komoly:
    Észrevétel: Spies looks like they dont have a weapon or any.
    Válasz a moderátortól: They don't need any - they are still very deadly because of their close combat skills!
    No de akkor hogy fogunk pl. kamerákat lőni? Fura
  • Balumann
    szemügő :D
  • zsakosfrodo2
    Gondolom nem lehet azért minden irányból hackolni, vagy ha mind1 is hogy hova áll, akkor vmi szemügővel lehet látni biztos, hogy honnan hackeli, kül semmi értelme :S De bizzunk az Ubi-ban :D
  • Muki100
    Hát sztem inkább legyen gagyi grafika és pörgős játékmenet mint szép csilivili játék. Ha mondjuk az SCCT versus is úgy menne nálam mint a single player akkor közel sem lennék ilyen. 10 fpssel picit nehéz lenne játszani + lag. Azt mondom jó ez így ahogy van, bugokat kéne kiküszöbölniük és vmi kreatívat beledobni. ( ilyen kreatív lesz az, hogy a kém tud wireless módon hozzáférni a gépekhez, kérdés hogy benne lesz a végső verzióban és egyáltalán lesz e vmi értelme, vagy csak annyi hogy odaállsz a sarokba és megnyeritek)
    Na majd ha lesz bétája akkor meglátjuk.
  • zsakosfrodo2
    Viszont!
  • Balumann
    hát ha én összetudnák szedni 10 k-t biztos hogy nem játékra költeném ... marad a jó öreg letöltés és hamachival lanozás... :-(
  • Balumann
    SC 3 multija nagyon jó , most is állandóan toljuk. Csak kikell ismerni, elején én is gagyinak gondoltam, de aztán rájöttünk hogy mennyi mindent lehet benne :)
    Jó grafikailag tényleg gyenge de a jó játék élmény feledteti.

Remélem ebbe is pergős, és változatos multi lesz, illetve meglátjuk még hogy milyen lesz 3 kém vs 3 katona. Mert ebbe az SC 3 versusba lehetetlen lenne 3 kém vs 3 katona. Egyrészt így is laggolt néha, másrészt meg nem nagyon sok értelme lenne 3 katona és 3 kém csatája nyílt harcban, elég érdekes lett volna, akor cask egymást lehet szinte ölni katonáknak :D. 3 kém vs 2 katona meg még roszabb, akkor meg esély se lenne katonával... Reméljük úgy lesz megoldva hogy legyen esély, de azért a jó játékmenetet nem rontják el...
  • Richard90
    nekem a kém bagyon tetszik... főleg az a kék "lámpa" a fején! :D
    remélem a játékban is ilyen lesz a grafika nem csak a képeken
    nekem valahogy a sc 3 multi-ja nagyon gagyi volt... mármint a motor... sztem
    ja és ami jó lett volna benne (a coop) az meg nem működött
  • ati2002
    Szeptemberig összelehet gyüjteni 10k-t. Én is azt teszem. Egy hétvégi túlóra, és megvan, diákok meg mennyenek nyári melóra. :)