6081

• zsakosfrodo2
    Lesz de csak katonának... :D Eddig is volt katonának.. -.-
  • zsakosfrodo2
    Ha lenne rá cash én is megvenném :D
  • veri5
    Lesz SZÉP fps nézet.Na ezz jónak ígérkezik!
  • Rage47
    ha jól megy a gépemen akkor megveszem a multiért^^
  • Richard90
    uhhhh bagyon brutál lesz :D:D
    remélem addigra meglesz az új gépem :)
  • ati2002
    multis képek:

• zsakosfrodo2
    Meghát az idő is eljár felette, most gondoljatok bele. Már az első részben sem volt éppenséggel fiatal. És azóta 3-5 év (nem tom pontosan) eltelt... Meg ha jól gondolom, akkor a 4. rész előtt már elég érdekesre fordul az élete, és hát ezért jöhet be neki a kopaszra nyírás, vmint a borosta.
  • ati2002
    Jah, Lambert egyre randább lesz (ahogy egyre részletesebb a grafika) :)
  • Rage47
    uh, kár
  • Balumann
    demo majdnem mindig a teljes megjelenése után jön ki :S
  • Rage47
    jöhetne már egy demo:))
  • Muki100
    És megint lesz újfiú az NSAnál. Minden részben raknak be valakit aki utána eltűnik.
  • hykao #190
    Érdekes, hogy mennyi új karakter lesz, és Fisher is meg Lambert is eléggé megváltozott, legalábbis a fizimiskájuk. :)
  • Balumann
    :S
  • Muki100
    Hát gondolom azt akarják ezzel sugallni, hogy mondjuk benne lesz a tutorialban a coop mozdulat, stb.
    Mert ugye CTben elég szar volt a tutorial, elmondta hogy ezzel ugrassz azzal hackelsz és ennyi. Elképzelhető, hogy akkor tutorial alapján rendezne csapatokat? Mert hallottam olyat, hogy lesz minden csapatban egy főnök, meg egy pro 2 amatőrrel stb. a rendszerben rangok lesznek, és minél több pontod van annál több cucchoz van hozzáférésed.
  • zsakosfrodo2
    Ha szószerint fórdítjuk le, akkor gondolom, te is tudod: minden-újcsapat-alapú kiképzés... Lehetséges, hogy a kiképzőpálya is már csapat alapú lenne? Esetleg jelentheti azt is, hogy jobban kell figyelni a csapatmunkára... Pontosan nem tudom :D
  • Balumann
    az új honlapon nem sok dolog van a multiról
    3 spy vs 3 merc, tehát még kell hozzánk 2 ember majd
    "now master the game faster than ever before, with all-newteam-based tutorial modes and bots" ? gyorsabb lesz a játék mitn valaha, lesznek botok (gépi játékosok), de mi ez az all-newteam-based tutorial?
  • Gerbill
    A link jó, de rosszul írtam, mert systemrequirementslab.com
  • Gerbill
    Többen azt írták hogy hasonló lesz a gépigénye mint az előző résznek, azt hogy a CT hogy menne a gépeden megnézheted a systemrequirements.com oldalon
  • Rage47
    ijjj, bocs, azt hittem hitman4 topikba irtál
  • Gerbill
    Pontos gépigényről már lehet tudni valamit?
  • Rage47
    maxon fog menni.
  • Dévids
    helo
    szerintetek ezen a gépen elfut majd?
    AMD Athlon 3200+
    1GB Ram
    Gigabyte alaplap
    ASUS 6600GT
  • Muki100
    Új képek multiból!
    régi versus
    videó (watch it now)
    új flash honlap
    visszavonom az előbbi kijelentésem, mégse lesz ez rossz
  • Muki100
    Eliten valóban nem, bár néhányszor előfordult. De normalon sokszor, habár nem kísérleteztem vele sokat, mert úgy semmi értelme neki szvsz. Én inkább a thermal visionért aggódok, hogy legyen az első pályától ugyebár hogy ne akadjon, meg amúgy is hozzátartozik a játékhoz. Valami francia previewben írták hogy majd be lesz szerelve samu terrorista fegyverébe a thermal vision, de lehet hogy félreértés volt, mindegy remélem azt se cseszik el. De a kis buzi producer amikor mondta:
    Samu eddig csak három lencse volt. Mire ogndolt a játékos ha samu került szóba? 3 lencsére. Ezért most ezt mind kivesszük és új karaktert csinálunk.
    Odáig OK hogy bővítik a személyiségét, de a játék szimbólumát kivenni sztem kicsit túlzás. Bár az utolsó pályán úgy néz ki visszatér.
  • Rage47
    lehet h ezen még finomítanak, s nem fogsz tudni lekéselni szemböl itt sem senkit...
  • Balumann
    Jah a videó alapján nekem is kicsit csalódás. Ugyna olyan bambák az ellenfelek mint a 3-ba, ahol mondjuk legalább sötét van :D Mondjuk a 3-ba nem nagyon lehet hogy világos részen szembe futsz vele és lekéseled ^^
  • Muki100
    Könnyen lehet, hogy a sztori miatt lesz jó és nem a játékmenet miatt, de legalább ennek a résznek akkr sztorija lesz :)
    Az ötlet, hogy világosban kelljen kihasználni ellenfeleink gyengepontjait jónak tűnt, mert így kilőhették volna a félhomályban is láthatatlan samu problémát, de az hogy majd déltájban elbújik a ház falában, meg odarohan a terroristához és megkéseli nekem nagy csalódás volt.
    Sőt, a késelősdihez még szerintem rásegít az is, ha tényleg megcsinálják hogy ne medkittel gyógyulj hanem magadtól meggyógyulsz bizonyos idő után (!)
    A multiban meg még nagyobb változásokat ígértek. Csak remélem hogy nem lesz nagy bukás.
  • ati2002
    A játékmenetből édes-keveset láttunk az E3-on (én legalábbis) ahhoz, hogy lazán legagyizzuk. Márcsak a sztori miatt is jónak kell lennie, és nem hinném, hogy most hirtelen kapna ilyen vérpistikés gagyi játékmenetet. Legalábbis az első három rész bizonyított, ha azt a szinvonalat hozza, én már elégedett leszek.
    Nagyon kíváncsi vagyok a kettős-ügynök szerepre a játékban - ígértek olyan helyzetet, ahol döntenünk kell az egyik oldal javára, csakugye nekünk mindkét oldalon teljesítenünk kell(ene)... Jó lesz ez!
  • Muki100
    Én ha akarnám se lehetne eredeti mert nincs DVD driveom :P
    Így inkább lewarezolom és élvezem a játékot fx5200vel, meg ha megy akkor baluékkal hamachin aztán ha lesz új gépem akkor gondolkozok el rajta komolyabban.
    Mondjuk kicsit gáz, hogy amit E3on mutattak borzasztóan gagyi volt játékmenet szempontjából, csak legfeljebb szépnek nevezhető volt. Ha belegondolunk hogy ezt márciusra akarták még kihozni....
    Egyszóval lehet hogy ez lesz az utolsó SC ha elbukják de még ne menjünk ilyen messzire és reméljük hogy a multis újítások jók lesznek és samut se basszák el nagyon.
  • ati2002
    Engem nem izgat különösebben, mert ez lesz az első eredeti játékom.
  • Muki100
    Már biztos hogy nem SF lesz rajta, heroes 5-ön se volt.
  • vki
    Hi!

Nem lehet tudni, hogy a játékon milyen védelem lesz a játékon? Remélem erről is lehagyják az SF-et.
  • Shadowkiller
    AJJAJAJAJ!!! Ez konkrét kis bemutató volt!
  • Rage47
    amúgy nem balról szokta mutatni a kamera a fegyveres pozicionkat?
  • Rage47

• Balumann
    találtam 2 videot a játékból, google videokban.
    1. video
    2. video
  • Balumann
    Nem, de decemberbe jön ki, és dec végén vagy január -ba jönnek az új dx10-es videokártyák elvileg, úgyhogy akkor lemennek az árak. Hogyha nem menne, akkor utána talán tudunk venni olyat amin elmegy... remélem :(
    De annak én se örülök hogy a Versus a single motorjával fog futni.... :(
    Inkább maradt volna ez, és új pályák, meg egy kis bug javítás és 1-2 új dolog...na mind1, remélem meglesz azért a hangulata mint a CT-nek, ami egyik kedvenc játékom lett így multikba. (egyébként ez már biztos? :( )
  • GiGa master
    hy all valki nem tudja milyen kép igény várható a megjelenéskor??csak mert akkor a fölé pakolok!előre is thx
  • ati2002
    Igen, mindez az X360-as verzióban, nem hiszem, hogy nekünk PC-seknek ugyanazt nyújtják grafikailag. De gond nincs, mert ha a CT szintjét hozza, én már elégedett
    leszek.