6081

• ati2002
    New Gameplay video.
  • grebber
    4 új kép lent.
  • hykao #445
    Új zeneszerzők a Splinter Cell 4-ben
  • Muki100
    IGNen fent van a játék címzenéje és rulett most válaszolgat a multis kérdésekre ubi fórumon.
  • hykao #443
    Hát szvsz a mai játékok történetei tükrében nem olyan vészes a sorozat...hisz elméletileg azért díszeleg ott Tom Clancy neve...

Amúgy meg a pályákon szerzett információk alapján jön mindig a következő pálya helyszíne, a pályák közti történéseket pedig a töltőképernyőn leírt események és az átvezető videók kötik össze. Szerintem ez rendben van így, sokkal életszerűbb, mint sok FPS-ben, ahol egy pillanatra nincs megállás, pihenés, stb., hanem egymás után jönnek a pályák, helyszínek kamus módon...

Jó ez így szvsz ahogy van, én nem kívánnám végigvárni "élőben", amíg Sam egyik helyről a másikra utazik... :)
  • Muki100
    Hát igen, tény hogy eddig egyik rész története se hagyott nyomot az emberek többségében. Egyik sem volt rossz de valahogy kiemelkedően jó sem. Mindig volt benne egy kis izgalom de úgyis túléli mindenki.
    Na de a DA ilyen szempontból azért jobbnak néz ki.
  • ati2002
    De értettem, nem szoktam végigrohanni a pályákon, minden infót elszoktam olvasni az opsaton, e-maileket, mindenhol. Tudom az összefüggéseket is, de mégsem tünt dominánsnak, inkább csak az volt a lényeg, hogy oldjam meg az adott pálya küldetéseit, kihasználva a játékmenet, Sam bácsi adottságait. Talán ez a SC széria gyenge pontja, ezért nem ért el igazi sikereket (a meglévőkön kívül), díjakat.
    Azt remélem, ez a DA-ben másként lesz.
  • csoola
    hát sztem maradjunk annyiban h nem a történet volt a leglényegesebb egyik sc játékban sem, ezért lehet h kicsit lazának tünik az összefüggés
  • hykao #439
    Hát akkor nem értetted a történetet. Mindegyik rész teljesen lineáris, és teljesen összefüggnek a pályák.
  • ati2002
    Valóban, de én akkor is sokszor úgy éreztem, hogy különálló epizódokból áll össze egy-egy rész, nem volt annyira egyben az egész. De lehet ezt csak én éreztem így.
  • hykao #437
    ???
    Az összes eddigi rész is "összefüggő" volt, már ha a pályákra értetted, hogy "epizódos".
  • ati2002
    Szerintem is.

Amúgy ez rész összefüggő lesz elvileg, és nem epizódos, amilyen az előzőek voltak?
  • Rage47
    nekem nem tetszene:) Elég ha Sam jópár új mozdulattal gazdagodik...
  • McW
    Szerintem nagyon megdobná a játékot ha más karaktert is írányíthatnánk! Akár adott pályán belül kisebb részek erejéig. Állat lenne...
  • csoola
    én az elsöt és a másodikat toltam végig, a harmadikat abbafejeztem a közepén (nemtom miért :P), de azt mondom h én még rossz SC játékot PC-n nem láttam... (pláne a pandora, magyarul király volt nagyon, azt 2-3-szor is végignyomtam:P
  • mike0013
    +Kinshasa +Izland
  • Muki100
    Naja ezt én is néztem hogy amióta megy a flash site azóta coming soon.
    Mindenesetre ennyit tudunk:
    Börtön
    Szibéria
    Irak
    Shanghai (csak xbox360 kölköknek)
    és a küldetések között a JBA HQ-ban ütöd az időt.
  • hykao #430
    Csak örülnék, ha végre már a hivatalos oldalon a LOCATIONS-nél nem csak a COMING SOON felirat fogadna...
  • Muki100
    Pandora nagyon jó küldetések, történet, map design de szinte semmi újítás az első részhez képest.
    CT-nek elég szarok voltak szvsz a küldetései, történet még elment de amilyen könnyű volt az összes küldetés mondjuk az első rész CIA HQ-hoz vagy a pandora jeruzsálemjéhez képest...de Samu kapott egy két újítást és folytatásnak lehetett nevezni.
    Egyszóval mindegyiknek voltak jó és rossz vonásai hátha majd a DA ötvözi
  • hykao #428
    Nekem talán a Pandora tetszett a legjobban, valószínűleg azért, mert ebben voltak a legváltozatosabbak a helyszínek: Jeruzsálem, Párizs, a Nizzába tartó TGV, LAX reptér, és az ázsiai helyszínek...na és a dzsakartai tévé stúdiója, amikor Suhadi Sadono elkezdi, hogy "világ polgárai..." :)
    Persze egyik részre sem mondanám, hogy rossz volt vagy nem tetszett.
  • Balumann
    relytélyes = rejtélyes
  • Gyusz
    Szerintem meg a legjobb Splinter Cell a Chaos Theory volt, utána az első rész és a leggyengébb a Pandora Tomorrow. Nekem meg egyedül a Pandora Tomorrow volt néha unalmas, de ugye ízlések és pofonok...
  • Balumann
    Nekem is bejön a banner, de flash is lehet chache-be? :D

Én Ati 9600 -ossan is élveztem a splinter ct-t, meg eddig minden játékot amivel játszottam. (kivéve akkor amikor relytélyes módon akadtam valamitől :|)

Sajna az 1-et, és a pandora tomorrow-ot még az elején feladtam, de majd bepótolom! De előbb ezt kéne átvinnem akkor ha a PT nehezebb, most ebbe Bathouse -n vagyok :|
  • Rage47
    sztem is PT volt a legjobb...
  • zsakosfrodo2
    Szerintem is a 3 játék közül a PT volt a legjobb. Azt végig tudtam vinni másodjára (). Az első részt 3x kezdtem ujra, mire végigvittem. Egyszerűen beleuntam magam, de aztán ujra elővettem, mert még nem játszottam végig. És a PT volt eddig a legjobb szerintem is.
    Muki: Remélem nem... :|
  • Rage47
    lehet h még cache-ben van:)
  • mike0013
    nálam sincs gond vele
  • ati2002
    Nálam semmi gond, van banner.
  • Rage47
    úgy látom más uw.hu-s oldal sem jön be - a banner uw-s tárhelyen van...
  • Atti12
    nem :/
  • Rage47
    nektek sem jön be a banner?
  • Muki100
    Nekem is FX5200am van, de én is elmondhatom nem attól fogja élvezni valaki ha max grafikára rakja hanem érti mi a lényege.
    Lehet olvasni hogy:
    kinyírtam mindenkit mit kell csinálni?
    segítsetek légyszi hogy tudok gépfegyverrel lőni?
    már egy árva lélek sincs mindenkit megöltem de valamiért nem nyertem meg, help plz!
    ahogy megölöm ezt az embert vége, kérlek segítsetek!

Vagy ha ők max grafikára tolják még így is jól érzik magukat? Ilyen mélyre süllyedt volna az emberiség?
  • ati2002
    Szerintem az SC játék összes része függetlenül a géptől élvezhető, elsősorban azoknak, akik felfogják mi az egész lényege, és hogy hogyan kell játszani vele. Az első két részt még egy alap FX5200-al nyomtam végig, mégis pl a Pandora Tomorrow a mai napig életem egyik legnagyobb játék-élménye volt. Az már csak hab a tortán, ha valaki kitudja használni a grafikai motor minden lehetőségét. Az legyen a legnagyobb baj, ha nem fut maxon, csak legyen itt a kezemben, és induljon el. A többi már adja magát. :))
  • Muki100
    Én meg remélem hogy a te 7800GTXeden NEM fog tűrhetően futni. Nem tudom mit élveznek ezen az ilyen emberek mint te.
  • Gerbill
    Én is.
  • zsakosfrodo2
    Egyetértek....
  • MagyaR
    Én meg remélem, hogy egy 7900 gt-n ....

De szntem úgy értette, hogy maxon futni fog-e jól....
    (monnyuk ez nem csak a kardtól függ).
  • ati2002
    Mint sokan mások, én az ilyen beböfögésektől hányni tudnék, hogy remélem egy 7800GTX-en türhetően fog futni... Ehh. :|
  • Balumann
    én ati 9600-ossal reménykedek
  • Dévids
    remek akkor várom a demot.de remélem 7800GTX en türhetően fut majd mert elég jó a grafikája.