6081
-
#162 Jó igazad van! Hagyjuk a Grawot de azér az alsókategóriás videókari az kicsit dúrva volt!! -
#161 Lesz azért az szépen finomítva, legfeljebb a minimum lesz ugyanaz, én annak is örülnék. De az hogy maxon vigye szépen egy erőművet fog kívánni gondolom, ugyanis ez már nem sötétben fog játszódni főleg, Samu feje több poligont tartalmaz mint az előző 3 Samu feje összesen, robbanások, víz, homokvihar stb. ezek mind benne lesznek.
Amúgy én örülnék ha a versus maradna olyan mint most és csak a játékmeneten változtatnának. Akinek nem tetszik annak úgyis ott lenne a coop meg a challenge, de most már mindegy ugyanis a versus ugyanazon a motoron fog futni mint a single player....ezzel engem el is zárva a multiplayertől. -
#160 Hagyjátok már azt a GRAW-t. A bandika64 csak megjegyezte, hogy mivel nem most jöt ki a DA, ezért azt veszi meg. De utána már a DA-ról írt, történetesen a multijáról. (Neki üzenem, ne sajnálkozzon, nem kötelező megvenni a GRAW-t sem, ahogy bármi mást sem.)
Szóval hagyjuk a GRAW-t, az, hogy nincs optimalizálva, csak akkor jelenthetitek ki, ha nem alsókategóriás vga-val próbálkoztok.
Szerintem a DA gépigénye ugyanaz lesz, mint a nagy előd, a CT-é volt. Az is tartalmazott minden olyan modern effektet, ami manapság elvárható egy akciójátéktól. Talán még jobban is fog futni, köszönhetően a jobb drivereknek. Szóval, ha a gépigény érdekel, nézd meg a CT gépigényét. -
#159 Már régen kintvan és megis bántam hogy leszdtem még ingyé se! -
#158 Hát én leszedtem a demot! És nem tudtam eldönteni hogy a gépemet is formázzam vagy elég ha csak a játékot uninstallom!!! Optimaziláció télleg nuku, ez az alig akar haladni a csávó irányítás ez borzalmas az anyatetű gyorsabban gyalogol! Ha az a géped van amit leírtál alul akkor inkább várd ki amíg netre kikerül azt inkább töltsd le (ha még nem került ki!) -
#157 Hihi sajnálni tudnak csak ha arra költesz pénzt! -
#156 Bárcask márciusban jött volna ki,akkor most nem a Ghost Recon 3-ra költeném el a zsémet
Kiváncsi leszek a multira,szentem lesz majd börtönös co-op meg a versus (de remélem az jobb grafikával mer Chaos-ban elég szarul nézett ki) meg kitudja még mi :D -
#155 "Upgrade majdha jönnek DX10-es kártyák és gamek."
Ja asszem én is kivárok akkor! Max memória meg esetleg szerzek valahonnan olcsón (vágy lopok egyet) Msi6600GT-t az SLI kedvéér! Na ja egyébként a Splinterek télleg nem szoktak azon a téren rosszak lenni! -
#154 Eddigi Splintikből kiindulva nem kell parázni. -
#153 Ez jó hír! Bár ki tudja! Remélem a S.C.D.A.-nak nagyobb hangsúlyt fektetnek az optimalizálásába!! -
#152 Felejtsd el azt a raklap fos GRAW-t rakás szar az optimalizációja. -
#151 Nem tudom ki játszott esetleg a Tom Clancy's Ghost Recon Advenced Warfighter-el? (Az ha jól tudom most májusban látott napvilágot!) Hogy esetleg a Double Agent videók alapján mondjon vmit! Ami tuti annak ez az ajánlott gépigénye! (Elég zúzós az a game is)
Processzor: 2 GHz
Memória: 1 GB
Operációs rendszer: Windows 2000/XP
CD-ROM: 4xDVD-ROM
Merevlemez: 5 GB
Grafika: 128 MB-os Shader Model 2.0 és DirectX 9.0c kompatibilis 3D kártya
Aztán most már többet ezen a gépigény témán nem lovagolok, csak kiványcsi vok! (Majd hamar megöregszem )!
-
#150 Ja csak kérdés hogy hogy? Mert én szeretem kihasznállni az AA meg a hasonló nagy igényű finomításokat! Én azzal már megelégednék ha 1024*768-ban majdnem maxos beállításokkal elmenne! Az igaz hogy futni fog a gépemen, bár a videóbol ítélve már találkoztam hasonló grafikával, mondjuk HL2 is elég szép gépigényű game (meg pl Far Cry is gépevős bár az nem ennyire komoly mint a videók alapján ez!), itt már csak a különböző fény illetve akcióeffektektől függ minden sztem!! Egyébként a másik amit nagyon várok az a Crysis (Far Cry folytatás vagy valami olyasmi!) Na az is durva lesz! Mondjuk az már DX10 kihasználó gamma lesz! Erre viszont nem nagyon találtam ilyen infót?!
Amúgy THX a választ! -
#149 Szerintem a mostani gépeden is el fog futni... -
#148 Először is jóestét minden kedves forumozónak!!
Nos pár dolog, kérdés!
Ha jól tudom a megjelenés szeptemberre várható?! Amit sokat kerestem de nem találtam az egy körülbelüli infó a gépigényről?! Tudom majd augusztusban talán, de azért valami előzetes infó jó lenne, hogy mennyire vegyem mostanában komolyan az üzletelést (márcsak azér mer ha kell, akkor júliusban meg kell rendelni az Alienware- cuccost, hogy szeptemberre kompletten ideérjen meg ilyesmik! ), na de viccen kívül azér érdekelne mer mostanában tervezem az amúgy sem olyan régi gépem újítgatását és hát vidkari terén akkor úgy kéne alakítani (jó tudom vegyek két azaz 2 Dual NVIDIA GeForce™ 7900 GT 256MB DDR3 azt SLI-be össze azt hajrá! )! A Story eleje jónak tűnik!! Az előzö részekkel is játszogattam, de azaz igazság, hogy a Clone-verzsön miatt nem nagyon volt kedvem huzogatni... Na mind1 ez eredeti esélyes nálam!
Most röviden csak ennyi! Majd követem az eseményeket!
Jóéjt mindenkinek!!
Szerk.: Meg bővítek 3Gb vagy 4Gb DDR2 667Mhz-s ramra az tuti!! ····amúgy alul ott a jelenlegi configom ha valakit érdekel! -
#147 És nem volt multis videó az E3-on, bravó ubisoft! -
veri5 #146 De itt már nem hallk hangtompító lesz hanem normális lövések nem? -
veri5 #145 trailerben olyat láttam hogy Irak féleségben van azt az utcán fut egy guruló busz előtt! -
veri5 #144 eléggé! -
#143 Ez a kép nagyon durva
-
#142 JA de az AI hülye mint az agyú... Mr. Fischer átlibeg a kábelen a katona orra előtt landol majd mögésétál és megfojtja... Grat.. AI 1-es... -
#141 mondjuk a honlapon lévő trailer is nagyon fincsire sikerült:) -
#140 Ha nagyon más lenne a vége akkor nem tudnának majd köv részt csinálni :D -
#139 ebben az interjúban bővebben van írva róla
Ja és fisher eddig is tudott úzsni csak nem akart, gondolj a 3. rész végére :)
és azt is olvastam valahol, hogy mindegy hogy terorrista vagy NSA küldetéseket csinálsz a végén akkor is ügynök maradsz és az amcsik nyernek és a lambert is mindenféleképpen meghal :( -
#138 Azt hiszem ez még nem volt belinkelve ide: KATT (57MB, de megéri)
Érdekes, hogy úgy tűnik nem lesz szokásos HUD?! A testünkön pl. elöl-hátul kis fényforrás jelzi az aktuális egészség szintünket. (uv zöld - élénkpiros tartományban)
Amikor a felhőkarcolón mászik lefelé, alant elterül az élő város! Az autók közlekednek az utcán, nem csak parkolnak. Szal kevésbé tűnik statikusnak, mint az eddigi játékokban látott hasonló megoldások esetén.
No és Fisher végre megtanult úszni. :) -
#137 Tom, az a baj hogy az alaplapom szar. Sem a memóriát nem kezeli, vagyis lassabban és csak egyet (mondjuk a másiknál az is lehet hogy a foglalat is rossz mert 133 Hz-en ha átrakom memóriát akkor az is szar, nem a memória hibás az biztos). Na meg 4x AGP, és minden ilyen tulajdonság nagyon kicsi, és már régi is.
Szóval alaplapot mindenképp kell vennem, de ha már veszek akkor olyat veszek hogy 2-3 évig ne kelljen procit meg alaplapot megint venni (új 64 bites windowsok, stb.). Szóval most azt veszünk, tom hogy a proci az annyira nem lényeg, azért nem is veszünk ilyen extrém procit, csak egy 3000-est. Video kártyával is ugyan az a helyzet, hiába veszek most egy jót ha fél év mulva meg kijön a Direct X 10 és új fajta játékok amik nem fognak menni :D
Nem tom, még várok a vid kártyával, legfeljebb arra is félrerakok valamennyit.
Egyébéknt keveset játszok mostanában, szeretnék video és zene szerkesztésekkel is foglalkozni, meg képszerkesztés (mondjuk ennek elég ez is :D).
Szóval reménykedem még hogy ez a játék elfog menni ezen a vid kártyán, de ha szar lesz ezena kártyán, akor majd veszek.
Mindenesetre nagyon várom a játékot -
#136 Ne szedd, tök ugyanaz. :( Meglestem azért mégegyszer, legalább egy kis örömöm legyen benne ha már leszedtem :) -
#135 LOL, nebassz...ugyanezt eljátszották a Hitman Blood Money-val is...
(közben kifagyott a rohadt gép - akkó' ne szedjem? :O) -
#134 Grrr, ez ugyanaz mint a 80 megás sc4_iraq.avi csak másik kamerával jobb minőségben felvéve -
#133 Jah én is zúzom, még hátravan hetven mega :P Azt írták, hogy grafika + akció csillagos ötös, szal sztem megéri :) -
#132 Épp most csurog lefele, remélem megéri... :) -
#131 Splinter Cell: Double Agent trailer (274 MB) És van egy pár ( remélem új ) kép is itt -
#130 link
Tim Larkin dolgozott az SC4 hangjain és zenéin.
Valakinek van véleménye róla? Én jobban örültem volna ha Amon Tobin csinálja ezt is. -
#129 Ha játékra használod a gépet főként, akkor nagyon nagy butaság a gép fejlesztését a procira és a ramra fókuszálni, lévén, hogy a videókártya a szűk keresztmetszet!
Szóval egy játékgép ne legyen már 9600 ATIval és A64 3000+-szal felszerelve, mert kb. adsz a szarnak egy pofont vele...
Inkább maradjon a mostani proci, és vegyél jobb videókártyát. (ram az ok, 1 giga kell ma már az XP-hez)
Hiába veszel jobb procit, ha a videókártya marad a régi, annak úgy nem sok értelme van... -
#128 A versus ugyanazon az enginen fog menni amin a single szóval lehet hogy engem egy ideig nem fogtok látni :\
Ja, és fura híreket hallani a versusról, mint pl. a kémeknem nem muszáj a gép mellett állnia hogy hackeljenek hanem lesz wireless mint SCCTben volt samunak, rangokat kell ugranod az ubi létráján hogy bizonyos cuccokhoz hozzáférj, lesz egy csapatfőnök stb. -
#127 Nem kell nekem isteni grafika, csak játszani tudjak vele, és a multija, versusja az remélem nem lesz ilyen nagy grafika csoda, és megmarad ilyen gyengés, de pergősnek. ;) -
#126 Töltöm a videot. -
#125 Hát ha berakom a másik memóriát, akkor azon kívül hogy állandóan lefagy meg újraindul a gép, amíg megy, addig sokkal jobban mennek a játékok. Reménykedem hogy a 3000-es proci és az 1 giga memória mégtöbb változást fog hozni, mert elég gyenge így. Azért talán még elmegy ez a vid kártya, mert azt nem hiszem hogy fogok venni 1-2 évig :-( -
#124 nagggyon nagy,kár,hogy a végkifejlet pont lemaradt:) -
#123 SPLINTER CELL: DOUBLE AGENT SHAKYCAM (Movie - 79,41 MB)
Az Xboxyde.com jóvoltából egy több mint ötperces játék közbeni videót zsebeltünk be, amelyben a Splinter Cell: Double Agent valószínűleg konzolos verzióját mutatják be. A minőség nem tökéletes, mivel mégiscsak kézikamerás anyagról van szó, de a lényeget így is megmutatja: a grafikán kívül a fejlesztők nagyrészt meghagytak mindent a régiben, ami persze nem feltélenül baj. S egy rövid videóból ne is akarjunk komoly következtetéseket levonni.