10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lyan Kyj
    várni kell
  • shamboy
    preorderes cuccot már lehet használni vagy várni kell 14ig?
  • Lyan Kyj
    na, vettem cdgalából egy pre-ordert..sajnos nincs kamerám, szal max szkenneket tok beszúrni, ha kell.
    A csinos dobozban egy barna kartondobozka, abba beleszórva a matrica, dvd, a 10 napos kulcs, meg a Founder kulcs..esztétikailag nem egy szép látvány, de mindegy, legalább világos lett elöttem ez a Founder cucc:)
  • Laza
    EQ2-ben nekem nem tetszettek a 'hazak' ... semmire nem volt jo.
    Ha baktatnek a mezon, es egy kis hazikoba botlanek, bemennek korulneni, de hogy egy ajto elott allva listabol valogassam a player neveket, kiebe is szeretnek eppen belepni, az nem hianyzik :)

SWG-s hazakban az tetszett leginkabb, hogy BARMIT ki lehetett tenni a hazban, legyen az pancel, fegyver, stb. Volt egy fegyverszobam, fegyverekkel volt kitapetazva :D
  • weky
    A beírásokat be lehet állítani láthatóra, én végig így bétáztam és több játékosnál láttam, hogy a fejük fölött megjelent a szöveg.
  • PTW
    "Does LOTRO have player housing?

At this time, individual player housing is not in the plan for launch. We absolutely see this as an important part of the evolving world after launch and have plans on how to execute this type of system."

Egyelőre akkor a kérdés megválaszolva.... heh
  • magus
    jah persze gondoltam rá, hogy vmi funkcionalitása is lesz annak, hogy van házad, nem csak annyi, hogy gyűjtheted a kacatot és foglalod a helyet
  • magus
    abban az univerzumban megvolt a romantikaja de itt valahogy nem tudom elkézelni, hogy ahogy a hős csapatommal azon fáradozom, hogy elpusztítsam az egy gyűrűt, már 3 órája baktatunk, egyszercsak beugorjon egy bot azt üvöltve hogy:
    "CHEAPEST PRICES ON SERVER 10% DISCOUNT ON SWORDS COME TO ME AT XXX.YYY, FREE DRINK IF YOU ENTER, NO HOBBITS ALLOWED, SPONSORED BY IEATNOOBSFORBREAKFASTZOR"
  • PTW
    Van egy másik dolog amit én nagyon hiányolok. Mégpedig az, hogy magában a játékban nem láthatóak a beírogatások. Rettentő nehéz így szerintem kommunikálni, konkrétan egy kavalkád az egész. Mondjuk ottvagy az erdő X pontján egy fontos helyszínnél ahol egy boss van, van egy két ember a környéken várakoznak és te mondjuk szeretnél magadnak társat találni aki segít.
    Lehetőségek : 1- beírod a chatbe ahol másodpercek alatt eltűnik és senki nem veszi észre mert az 1000 méterre lévő városban tartozkodó összes játékos egy helyre ír
    2- beírod a chatbe "looking for fellowship" jelzővel.. kb ugyanannyit ér mint az előző, jobbesetben valaki kiszúrja
    3- privát üzenetet írsz a kiszemelt szerencsétlennek ami szintén körülményes szerintem...

Nem lenne nyílvánvaló egy buborékos rendszer mint az összes többi hasonló játékban, amit az éppen a látómeződben tartózkodó összes karakter lát és olvas ha akar? Egyáltalán nem értem hogy ezt hogy gondolják...

• PTW
    utóbbi lenne jó valóban, de szerintem ha lesz akkor olyan lesz mint az EQ-ben. Túl kicsi ahhoz ez a világ hoyg mindenki szabadon pakolhassa a házát jobbra-balra, szóval szerintem mindenképp ilyen "insatnce"-s megoldás a nyerő. Már ha lesz egyáltalán. (Én tisztán emléxem anno amikor még csak a fejlesztés híreit lehetett olvasni hogy lesznek házak)
  • Laza
    Itt hogy lesznek a hazak?
    Ugy mint EQ2-ben? - mindenki egy ajton megy be, es betesz a szobadba
    Vagy ugy, mint SWG-ben? - kirakod a hazad a terepen

Utobbi lenne jo :)
  • shamboy
    Egyet értek Szarumánnal a hunter télleg gagyi most a guardiant próbálgatom sztem elég jó,de még mindig ott a minstrel....
  • shamboy
    Nekem is be jön megvan a preorder is!Addig ki próbálom a többi classt mer nekem is US betám van
  • azirafael
    Nekem is nagyon tetszik! Ha nem költöttem volna el minden pénzemet egy új laptopra most rögtön pre orderelném... így csak május első hetében dzsojnolok a társasághoz... 24-ig open beta (Usa) ezerrel!
  • PTW
    visszavontam hehh, megtaláltam
  • PTW
    nemtom hogy te milyen aukciós házra gondolsz, de egyelőre ilyen nincs a játékban, tudtommal. Az armour shop meg a többi nem az.......
  • PTW
    attól mert nincs berendezéssel foglalkozó kaszt még miért ne lehetne saját ház? konkrét előre legyártott típusok. Én anno azt olvastam hogy van illetve lesz ilyen
  • shamboy
    meg a captainrol,ezeket sajna még nem próbáltam ki
  • shamboy
    loremasterrol mi a véleményetek?
  • PerfectCircle
    akkor marad a jó öreg "ízlések és pofonok"
  • Szaruman
    Nem mindenki perfekt angolból:) Szerintem sincs lotr hangulata, de nem is RP szerverre megyek.
  • PerfectCircle
    nem kérdés, minstrel mindent visz
  • PerfectCircle
    aukciós ház van( eg Bree-ben városháza mellett), saját ház vásárlás meg nem illik a játékba hisz nincs hivatás amely berendezésekkel foglalkozna

más,
    jópáran hangoztatják a hangulat nincs eltalálva, talán ha a nem filmet hanem a könyveket veszitek alapul máris más megvilágításba kerül a játék (nembeszélve aki eredetiben olvasta)
  • shamboy
    lehet guardiant indítok az legalább szivos
  • FLeK0
    13k..
  • Lyan Kyj
    CDGALAXIS
  • Szaruman
    En torp champ. Elf champ kevesebbet gyogyul, ill lasabban. Hunter kizart (szvsz alacsony dmg, lósz*r védelem, és legtöbbször melee-re kényszerül, amiben nagyon tré).
  • Lyan Kyj
    törp champ vagy elf hunter...de lehet elf champ:PPP ÁÁÁÁ
  • shamboy
    Ti mit fogtok indittani mer én még mindig nem tok dönteni a minstrel és a hunter között?
  • Szaruman
    Nem, megálltam 33as szinten, tudva, h úgyis törlik a karikat.

Többieknek: senki sem mondta, h tökéletes, van elég sok hibája, de pl grafika 100x jobb, mint a wownak, spec én nem látom olyan nagyon gagyinak a mozgásokat. Maxra húzva nagyjábóül csak brében akadozik (6600gt, 1gb ram, 3200+ amd 64), a többi helyen jól fut (nem néztem meg, h 25 vagy 200 fps, de nagyon nem lényeg. TV is csak 24-25, ha jól tudom, mégse mondjuk rá, h szaggat). A játékmenet nem rossz, vannak benne szar dolgok, de sztem élvezhető. Én kb október-karácsonyig akarok játszani, akkor jön a Warhammer online, amitől elég sokat várok:) Addig valszeg kitart.
  • weky
    Már csak az USA béta fut, az EU-s lezárult:

"We'd like to inform you that the European LOTRO public Beta program is now over. A huge thank you to all our tens of thousands of Beta Players for all your bugs, suggestions and time spent playing the game. It's been a very successful Beta and this is reflected in the high standard of quality and polish the game has going into full retail launch. Well done!

The new launch servers will be coming online on 14th April for the Pre-order Early Access people. If you wish to have ten days free head-start into the game too, then get yourself a copy of the Pre-order quickly! A list of retailers where you can buy the special bonus Pre-order packs are listed on our "Where to Buy" section of the website.

Once again, thank you all for your continued support, enthusiasm and dedication. This would not have been possible without all of you!

With warmest regards,
    The LOTRO Europe Team. "

14-én indul a buli...

• PTW
    szóval akkor van csak direkt nincs benne a bétában? ezt jó tudni
  • Lyan Kyj
    míg fut a béta, nem rakják bele, sztem 24-e után egy nagyobb peccsben megkapjuk az offline trade-et.
  • PTW
    játszottam már egy pár mmo-val viszonylag sokáig (SWG, EQ2,GW) és szerintem, igaz , hoyg semmi forradalmit nem mutat de szórakoztató, hangulata is rendben van.Jó a kraft ill. foglalkozás rendszer (nincs agyonbonyolítva), deed-ek, perkek, traitek.. Jók a kvesztek illetve, hogy van story-line ami szerintem nagyon fontos és pl az SWG egyik legnagyobb hiányossága volt uganyúgy az EQ-é. Amit viszont egyáltalán nem értek hogy miért nincsenek aukciós házak, ergo semmiféle offline kereskedelmi lehetőség nincs ami lényegében értelmetlenné teszi a kraftolást,mert egy ilyen játékban úgy kofáskodni mint a GW-ban, hát ....érdekes....

Nem láttam még továbbá az elvileg létező Saját ház vásárlás dologt sem...

Ha ezek a dolgok benne lesznek szerintem egy teljesen korrekt játék lezs belőle
  • shamboy
    vissza vonom az előzőt má megy
  • shamboy
    elméletben 19:00kor indul újra mer akkor lesz ugye 1 óra náluk
  • SinClaiR
    jaja peccselnek, lehet majd megint töltögetni
    van benne sok idegesítő dolog, de egyenlőre baromira tetszik. megveszem az tuti, aztán majd elválik.
    mondjuk tegnap volt hogy órán keresztül zuhogott az eső, és 3 percenként elment a hang, mute, aztán vissza, jó lett, 3 perc után megint elment :) apróbb hibák,de majd kikupálódik ez is.
  • shamboy
    remélem lassan már beléphetek épp egy insta közepén jöt a leálitás
  • azirafael
    Nekem bejön egyenlőre. Nem vagyok egy hardcore gamer, és éppen ezért egyenlőre nagyon jól elszórakozok vele. Tetszik a sok küldtetés, tetszenek a kasztok, craftot még nem próbáltam de elég összetettnek tűnik. Nem tudom, hogy előfizetek-e rá, de ki tudja... ott van a polcon a GW, Lineage2, D&D online... ez is elfér majd melettük. Amelyikhez éppen kedvem van belépek 1-2 hónapra...
  • magus
    delete, sok sebből vérzik, too bad