10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#273 Felepek most :D
Na kivancsi vok milyen. -
Lyan Kyj #272 a mastercard hitelkártya, a Maestro meg virtuális bankszámla...utóbbi hasonló mint a hitelkártya, csak nem mehetsz mínuszba, de amíg van rajt zs, a Maestrot támogató oldalakon lehet fizetni vele.. nekem Maestrom van.. -
FLeK0 #271 Mert a beta megy x hónapja, majd leveszik a linket. -
#270 Akoor EU-s oldalon miért is lehet jelentkezni betara? -
#269 Nekem 250el jön a file planet. De USre fel tudsz menni egyáltalán? -
weky #268 Ott a pont, Mastercard, nem Maestro.... -
#267 Ahh, most nezem, hogy az USA Lotros letoltoprogi legalabb max sebesseggel huzza le a klienst, mig a fileplanet lassan tokol. -
#266 En is csinaltam USA accot, es mar jon is le a kliens, egyutt szedem a kettot ... azzal jatszom, amelyk majd mukszik :)
Itt http://www.lotro.com/worldtour amugy azt irja a szamlalo ha jol latom, hogy van meg ido ... bar attol fugg hogy honnan veszi (local gep) az idot. -
FLeK0 #265 az nem mastercard inkább? -
Lyan Kyj #264 KATT , lap alja
Eu-s akkor nem lesz.. -
#263 Úgy látom a fórumokon, hogy egyelőre sehol nem kezdődött el. -
Lyan Kyj #262 az tökmind1, mert csak amcsiban kezdhetnek elöbb a pre-orderesek..most én is szedem a World Tour klienst, majd kiderül..ha ma nem enged be, akkor csak US-only a WT -
#261 A kérdés az, hogy elkezdődött-e már a World Tour.
Te preorderes vagy? -
Lyan Kyj #260 na akkor:
A fileplanet-es kulcsok az ottani klienssel használhatóak 8.-áig
Gamespot és Pcgamer kulcsok és lotro.com kliens (ez elvileg már az eredeti játék kliense is) pedig 6-23-ig használhatóak a World Tour alkalmával. Most utóbbi nem biztos, h eus is lesz, mert lotro.com-on azt írják, h igen, máshol azt, h csak us. lotro-europe.com meg sem említi... -
#259 Engem a kliens a loginon még beenged, viszont az összes server closed státuszú.
Ez azt jelenti, hogy nem jó a key-em, vagy azt, hogy még nem kezdődött el az open beta? -
#258 Látom europe only:P
leszedem a file planet-rol a clienst ujra. -
#257 Europai oldalon ha belepsz az accoddal, kuld egy levelet es abban le van irva honnan kell letolteni. -
#256 Ma regeltem, toltom is a klienst ... bar erdekes hogy FilePlaneten majd 5GB-ot irt, megis ami jon le cucc elvileg 800MB-os ... mindegy, majd ha lejott meglatjuk mijjaz :)
Valaki aki jatszik irhatna magarol a jatekrol par szot ... lehetoleg olyan akinek van mar MMO-kban tapasztalata.
Multkor valakitol nem jokat hallottam :( -
#255 nekem cod-os accom van de nem enged belepni vele.
masik client ken hozza? -
Lyan Kyj #254 amúgy turbine acc az amcsiknak van, eusoknak codemasters kell. -
Lyan Kyj #253 az amcsi pre-orderek tudnak játszani március 30-tól, ők meg is tarthatják a karaktereiket..eu-s world tour elvileg ma kezdődik, és 23-ig tart. a Closed Beta pedig 8.-án zár -
#252 most csak azok tudnak jatszani akik pro-order-ek?
turbine accot nem enged csinalni ahhoz nem jo a file planet-es key. -
Lyan Kyj #251 na nekem ez a levél késett:D -
Shaper #250 A game.co.uk ról nekem egyből jött levél, hogy köszi a rendelést de még nem küldik. A fizetés meg akkor elvileg amikor feladják. Valahol az oldalon azt hiszem írják is. -
Lyan Kyj #249 nem, ez a rendelésfelvételes, ezért aggódtam, mert ez nem jött meg eddig, remélem így minden okés lesz.
Csak már leszedtem a bétát, így most kliens nélkül vok:P -
Shaper #248 Én megrendeltem már egy hete a pre verziót 5 fontért arra egyből jött levél infóval meg linkel. Utána megrendeltem a dobozost a game.co.uk -ról de nekem is csak preordert ír a csomagkövető. -
weky #247 Én még nem kaptam mailt, csak rögtön a rendelés után. Amit most kaptál, abban van már link az új kliensre? -
Lyan Kyj #246 bocs a dupláért: éppen most kaptam egy mailt, h "kösz a rendelést, blabla"...
Akkor ha most leszedem a klienst, ami feltételezhetően újabb, akkor ezzel már lehet nyomni a 10 nappal elöbbrét is, ugye? -
Lyan Kyj #245 igen, csak azért mondom, mert első szerver, rengetegen veszik meg a pre-t, ez telik meg először, stbstb..
Maestro kártyát én sem értem, WoW-ot fizettem vele, game.co is elfogadta a rendelésnél...
-
weky #244 Mi a baj a magyar Maestro kártyával? 3 évig ilyennel fizettem a Star Wars Galaxies havidíját és nem volt semmi gondom. -
weky #243 A „snowbourn” szerver ha jól tudom nem RP és ez maradni fog , miért hagynánk ott a 10 napos karikat? Ezeket tovább lehet majd vinni ua. a szerveren, nem? -
Alblink #242 Kiprobaltam,nagyon jonak tunik igy elsore,a hangulata iszonyat jo.Ha megrenelem a dobozos verziot,utanna meg kell fizetni hogy olcsobb legyen a havidij vagy alapbol 2000ft? -
Alblink #241 Most mar mukodik,de azota uj clienst is tettem fel hatha az volt a baj. -
Alblink #240 Ja nekem se fogata el ugy.de az egyik oldalon lattam egy viszaszamlalast kb este 7ig megy vegig,lehet hogy csak utanna megy csak a beta. -
#239 Baze aszontak 6-odikan van az open beta nem? 6-odika van es nem megy semmi. -
#238 nekem is ugyan ez van.szerintem a COD acc-al mehetunk a faszba.
A turbina acc-nal + nem fogadta el a kulcsot. -
Lyan Kyj #237 miért? -
FLeK0 #236 -s -
FLeK0 #235 magyar masestro kártyával nem nagyon fogsz tudni neten fizetni. -
Alblink #234 Hi,nem sikerult belepnem a betaba,elvileg mar belehet.Mi lehet a baj?
erre az oladra betudok lepni az accontomal:cog
es kaptam a fileplanetol egy beta keyt.Valaki leirja hogy hogyan kell kodot szerezni hogy mukdojon?