10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Sephi
    Felepek most :D

Na kivancsi vok milyen.
  • Lyan Kyj
    a mastercard hitelkártya, a Maestro meg virtuális bankszámla...utóbbi hasonló mint a hitelkártya, csak nem mehetsz mínuszba, de amíg van rajt zs, a Maestrot támogató oldalakon lehet fizetni vele.. nekem Maestrom van..
  • FLeK0
    Mert a beta megy x hónapja, majd leveszik a linket.
  • genRob
    Akoor EU-s oldalon miért is lehet jelentkezni betara?
  • genRob
    Nekem 250el jön a file planet. De USre fel tudsz menni egyáltalán?
  • weky
    Ott a pont, Mastercard, nem Maestro....
  • Laza
    Ahh, most nezem, hogy az USA Lotros letoltoprogi legalabb max sebesseggel huzza le a klienst, mig a fileplanet lassan tokol.
  • Laza
    En is csinaltam USA accot, es mar jon is le a kliens, egyutt szedem a kettot ... azzal jatszom, amelyk majd mukszik :)

Itt http://www.lotro.com/worldtour amugy azt irja a szamlalo ha jol latom, hogy van meg ido ... bar attol fugg hogy honnan veszi (local gep) az idot.
  • FLeK0
    az nem mastercard inkább?
  • Lyan Kyj
    KATT , lap alja

Eu-s akkor nem lesz..
  • Veriel
    Úgy látom a fórumokon, hogy egyelőre sehol nem kezdődött el.
  • Lyan Kyj
    az tökmind1, mert csak amcsiban kezdhetnek elöbb a pre-orderesek..most én is szedem a World Tour klienst, majd kiderül..ha ma nem enged be, akkor csak US-only a WT
  • Veriel
    A kérdés az, hogy elkezdődött-e már a World Tour.
    Te preorderes vagy?
  • Lyan Kyj
    na akkor:

A fileplanet-es kulcsok az ottani klienssel használhatóak 8.-áig

Gamespot és Pcgamer kulcsok és lotro.com kliens (ez elvileg már az eredeti játék kliense is) pedig 6-23-ig használhatóak a World Tour alkalmával. Most utóbbi nem biztos, h eus is lesz, mert lotro.com-on azt írják, h igen, máshol azt, h csak us. lotro-europe.com meg sem említi...
  • Veriel
    Engem a kliens a loginon még beenged, viszont az összes server closed státuszú.

Ez azt jelenti, hogy nem jó a key-em, vagy azt, hogy még nem kezdődött el az open beta?
  • semo1
    Látom europe only:P
    leszedem a file planet-rol a clienst ujra.
  • Laza
    Europai oldalon ha belepsz az accoddal, kuld egy levelet es abban le van irva honnan kell letolteni.
  • Laza
    Ma regeltem, toltom is a klienst ... bar erdekes hogy FilePlaneten majd 5GB-ot irt, megis ami jon le cucc elvileg 800MB-os ... mindegy, majd ha lejott meglatjuk mijjaz :)

Valaki aki jatszik irhatna magarol a jatekrol par szot ... lehetoleg olyan akinek van mar MMO-kban tapasztalata.

Multkor valakitol nem jokat hallottam :(
  • semo1
    nekem cod-os accom van de nem enged belepni vele.
    masik client ken hozza?
  • Lyan Kyj
    amúgy turbine acc az amcsiknak van, eusoknak codemasters kell.
  • Lyan Kyj
    az amcsi pre-orderek tudnak játszani március 30-tól, ők meg is tarthatják a karaktereiket..eu-s world tour elvileg ma kezdődik, és 23-ig tart. a Closed Beta pedig 8.-án zár
  • semo1
    most csak azok tudnak jatszani akik pro-order-ek?
    turbine accot nem enged csinalni ahhoz nem jo a file planet-es key.
  • Lyan Kyj
    na nekem ez a levél késett:D
  • Shaper
    A game.co.uk ról nekem egyből jött levél, hogy köszi a rendelést de még nem küldik. A fizetés meg akkor elvileg amikor feladják. Valahol az oldalon azt hiszem írják is.
  • Lyan Kyj
    nem, ez a rendelésfelvételes, ezért aggódtam, mert ez nem jött meg eddig, remélem így minden okés lesz.
    Csak már leszedtem a bétát, így most kliens nélkül vok:P
  • Shaper
    Én megrendeltem már egy hete a pre verziót 5 fontért arra egyből jött levél infóval meg linkel. Utána megrendeltem a dobozost a game.co.uk -ról de nekem is csak preordert ír a csomagkövető.
  • weky
    Én még nem kaptam mailt, csak rögtön a rendelés után. Amit most kaptál, abban van már link az új kliensre?
  • Lyan Kyj
    bocs a dupláért: éppen most kaptam egy mailt, h "kösz a rendelést, blabla"...

Akkor ha most leszedem a klienst, ami feltételezhetően újabb, akkor ezzel már lehet nyomni a 10 nappal elöbbrét is, ugye?
  • Lyan Kyj
    igen, csak azért mondom, mert első szerver, rengetegen veszik meg a pre-t, ez telik meg először, stbstb..

Maestro kártyát én sem értem, WoW-ot fizettem vele, game.co is elfogadta a rendelésnél...
  • weky
    Mi a baj a magyar Maestro kártyával? 3 évig ilyennel fizettem a Star Wars Galaxies havidíját és nem volt semmi gondom.
  • weky
    A „snowbourn” szerver ha jól tudom nem RP és ez maradni fog , miért hagynánk ott a 10 napos karikat? Ezeket tovább lehet majd vinni ua. a szerveren, nem?
  • Alblink
    Kiprobaltam,nagyon jonak tunik igy elsore,a hangulata iszonyat jo.Ha megrenelem a dobozos verziot,utanna meg kell fizetni hogy olcsobb legyen a havidij vagy alapbol 2000ft?
  • Alblink
    Most mar mukodik,de azota uj clienst is tettem fel hatha az volt a baj.
  • Alblink
    Ja nekem se fogata el ugy.de az egyik oldalon lattam egy viszaszamlalast kb este 7ig megy vegig,lehet hogy csak utanna megy csak a beta.
  • Sephi
    Baze aszontak 6-odikan van az open beta nem? 6-odika van es nem megy semmi.
  • semo1
    nekem is ugyan ez van.szerintem a COD acc-al mehetunk a faszba.
    A turbina acc-nal + nem fogadta el a kulcsot.
  • Lyan Kyj
    miért?
  • FLeK0
    -s
  • FLeK0
    magyar masestro kártyával nem nagyon fogsz tudni neten fizetni.
  • Alblink
    Hi,nem sikerult belepnem a betaba,elvileg mar belehet.Mi lehet a baj?
    erre az oladra betudok lepni az accontomal:cog
    es kaptam a fileplanetol egy beta keyt.Valaki leirja hogy hogyan kell kodot szerezni hogy mukdojon?