10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#354 jaj dehogynem amikor indult akkor volt igazán laggos most már jobb a helyzet de még mindig gáz igy is... -
#353 meg lagolhat :p ... a silkroad sem volt annyira lagos amikor meg nem ismertek annyian :) Arrol nem is beszelve hogy nem neveznem a jatek pozitivumanak azt hogy egy free mmonal stabilabb serverparkkal rendelkezik :D
Szvsz jelenleg a wow meg mindig jobb , Warhammerig nem is nagyon lesz mmo ami letaszitana a "tronjarol" -
#351 nem akkor volna borzalom ha mondjuk ugy laggolna mint a silkroad -
#350 szerintem eddig elég könnyü volt egyszer se pusztultam meg és a legvészesebb esetben is feléig ment a hp-m ,pedig volt hogy 3 goblin csépelt egyszerre... -
#349 Ez a jatek borzalom.Barmelyik free mmo + veri.A harc ahogy uti a mob-kat az nagyon gagyi.Wow-ra szoktak mondani milyen szar a grafikaja, akkor ez borzalom. -
PerfectCircle #348 kizárt dolog, márcsak azért is mert grind nincs hisz tapasztalat-gyűjtés a küldetések abszolválásával történik, a maradék xp elhanyagolható, + direkt támogatva a cooperative játékot rengeteg fellowship küldetést raktak bele amit 10-es szinten túl is már komoly nehézség solózva, 15-20 szint után pedig lehetetlen egyedül letudni
magányos farkasok messze kerüljék a játékot, aki nem tud vagy nem akar csapatban játszani annak már az elején fusztráló és nehéz lesz
-
PerfectCircle #347 hagyományos értelemben nem(azaz nincs választható oldal) ill. van egy kiskapu un. Monster Play de itt alapból 50-es szinten indulsz, uitt nyílik lehetőség pvp-re ( és nem elhanyagolható módon MP alatt questekkel jutthatsz kül. átmeneti ideig tartó "buff"-okhoz, potion-ökhöz amit felhasználhatsz a hagyományos karakteredhez) -
#346 level 6-ig jutottam mint elf lore master,hát még látszik hogy van mit javitani a játékon, elöször kifejezetten a rappelz jutott róla eszembe,de remélhetöleg a szintlépésekkel és középfölde teljes felderitésével nem laposodik el a játék hangulata,nem mintha eddig elájultam volna töle...
na majd meglátjuk mi lesz a cserebogárbol... -
#345 Nem lehet végigszólózni, a fő storylinet legalábbis nem. Vagy mutass nekem olyan embert, aki az 5-10k hp-s eliteket levágja, akáb többet is 1xre. -
#344 enis kiprobaltam , gondoltam mar need lenne valami wow helyett ... de valoszinu hogy varok egy "picit" a Warhammerre xD -
#343 hivatalos faq-ba belevan írva, hogy a játék lazán végigsolozható. habár vannak előnyei, ha csapatban mozogsz, nem baj ha nincs kedved partyzni... gg... -
Lyan Kyj #342 sztem sem baj, egyedül azt sajnálom, hogy a petet nem a ranger kapta, így kevesebbet szólózhat:( -
shamboy #341 Nimrodelen van valaki? -
#340 maybe get a life -.- (no offense)
btw, tud vki vmit erről a dimenziókról? aki mondjuk lvl 8 és már túlesett Archet leégésén az nem is tud kommunikálni egy lvl 1-essel? És mittomén, lvl 50-en, mikor legyőzték Szauront egy instanceban és végigjátszották a történetet vége? egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy működhet ez egy mmorpg-ben... -
#339 Az a baj hogy a beta alapjan , sajnos , semmi erdekeset nem veltem felfedezni a jatekban. De mivel a WOW-ot totalisan meguntam ezert aszem megveszem a LOTR-t. -
Alblink #338 Szerintem nem baj hogy csak lvl 20-tol kezdodik az mmo hatas. -
Lyan Kyj #337 lvl 20-ig tényleg elég singleplayer, de aztán bekeményedik, és muszáj lesz csapatban mászkálni, főleg instance-ok miatt. Az égő Archet a tutorial terület, elválasztva a normál játéktértől. -
#336 um, a hmn és hobbit kezdőhely Archet... lvl 6-on kaptam egy küldetést, bedobott egy instanceba, amiben az égő Archetet kellett felszabadítani. Oké, felszabadítottam, kivágott 3 területtel arrébb, és a kezembe nyomott egy heartstone-t (map itt talán). közben itt is kaptam pár küldit. ráböktem a térképre, visszateleportált Archetba, ami immáron porig van égve. akkor most mi van? ez nem egy mmorpg? az egész játék több dimenzión fut attól függően hol tartasz a cselekményben? vagy mivan, ezt most totál nem értem. meg azt sem, hogy hogy a fenébe jutok vissza a Shireba (ahova kirakott az instance után). a térképen 3 részt kéne végigmásznom, hogy eljussak oda.
nagyon úgy néz ki ez a játék mint egy singleplayer játék, annyi különbséggel, hogy csatlakozni kell egy szerverhez meg rohangálnak körülötted más arcok is... -
#335 ebben nem lehet a gonosz oldallal lenni?:( -
#334 northmoor szerver nekem nincs,más? -
#333 kép
kép
kép
kép -
#332 http://www.lotro.com/worldtour/?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=Turbine-Email -
pite man #331 lehet még betára jelentkezni?vagy már késő -
#330 Én Nimrodelen
karakterek amikkel felváltva játszogatok:
-Hobbus
-Champus
-Ahra
-Grandalfa
csináltam pár screenshotot, ami szerintem jól néz ki a játékban:
kep1
kep2 -
#329 melyik szerveren nyomjátok? -
#328 Tudom ajánlani -
#327 ehh az nem jó :S -
#326 Havdíjjas lesz. -
#325 hi!
Ez a játék mikor jelenik meg pontosan? És ez csak eredetiben lehet majd játszani vagy megy majd a warezos verzió is neten?
Annyit szeretnék még megkérdezni hogy a grafikárol mi a véleményetek?? Mer a képek alapján hát nem is tudom láttam már szebbet is... Bár lehet hogy a játékélmény jó... -
#324 Healer. -
#323 én ilyet nem is látok :-) -
#322 Nekem törp csampion. -
weky #321 Northmoor -
#320 Melyik szerveren vagytok? -
weky #319 Az első karim egy ember-férfi guardian lesz, mint a bétában. A második egy elf csaj, ő hunter és végül ember csaj lore master (az állat kísérő miatt). -
#318 én ezt a bard-félét próbáltam ki -
Lyan Kyj #317 van egy hülye szokásom, hogy csak egyetlen karit indítok, és azzal nyomatom állandóan. Világ életemben íjász csajjal voltam (ahol lehetett, persze), de kipróbáltam a törp championt is (fejszével, isteni:P), és nem tok egyszerűen dönteni.
Az íjak rohadt jól néznek ki, viszont sok felesleges skillje van hunternek + ugye mindig íjásszal vok.
Champion meg hát...van neki negatívuma?:P
Na mindegy, lehet feldobok egy érmét..
Ti tudjátok már, mi lesz az első kari? -
Alblink #316 Nekem is bejon,igy hangulatosabb,szep tajak...De azert remelem lesznek erdekes dolgok utkozben,nem csak 4ora lovaglas.
-
weky #315 Szerverenként nem 4 karaktered lehet? A bétában legalábbis így van. Akkor pedig van lehetőség próbálkozni... -
Lyan Kyj #314 speciel nekem jobban bejön, h hatalmas területeken barangolhatok orrba-szájba, szal nálam pozitív:)
Viszont még mindig rohadtul idegesít, hogy nem tudom eldönteni, mi legyek